Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lager

lager

#6181231 Napisano: 07.04.2016 12:34:54 w Wkurza mnie...
mellowfruit napisał(a):

nelunia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

A mnie wkurza to ,że strach gdziekolwiek coś napisać -żeby nie zostać ,,zlinczowanym ''.....
Gdzie to dawne forum ,dawni ludzie , bez zawiści i krytyki....

??? gdzie ten lincz??? w  jednym masz rację... bardzo rzadko biorę udział w dyskusji, bo wyrażenie własnego zdania właśnie kończy się najczęściej  krytyką. Zobaczyłam podjęty wątek we "wkurza mnie" i bez cienia zawiści  dopisałam swoje 3 grosze.
Wygrała i jest fajnie. Nie będę rozwijać tematu, bo za chwilę zacznie się bicie piany.
Xpac super, że masz gdzie zbywać zakupiony towar, ja bym tak  nie potrafiła, ale to moja sprawa. Przepraszać nie będę, bo nie mam za co. Co złego to nie ja. Adieu

a chociażby w temacie MDW - ktoś się chwali, dużo wygrał, a tu od razy hejty... masakra jakaś

A może to są pozakładane konta tylko po to, by hejtować, zniechęcać do grania etc. Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6181224 Napisano: 07.04.2016 12:27:55 w Wkurza mnie...
xpac napisał(a):

nelunia napisał(a):

defed napisał(a):

xpac napisał(a):To chyba czas podsumować loterię Coca-Cola 1xRobot Tesco 2x100zł C4 8xToster PiP 3xBlender PiP

xpac - gratuluję szczerze, podziwiam emotka  ... ale też mocno wkurzają mnie Twoje statystyki emotka
(wkurzenie wynika z mojego braku szczęścia do loterii, zwłaszcza smolarowych)

haha  o tym samym sobie pomyślałam, nie wspominając o ilości wypitych płynówemotka  chyba, że xpac ma cholerne szczęście i wygrywa wszystko 1/1emotka

łoo matko jaka dyskusja emotka nie mam aż takiego szczęścia, właśnie oto chodzi że jakoś mało wpadło tych nagród emotka jeśli chodzi o płyny to mam dużo osób w pracy, także jest gdzie odsprzedawać emotka

w MDW pan 'loteryjny' dowalił taki komentarz odnośnie tej wygranej, że nie wiadomo czy śmiać się z niego czy płakać, "d... nie urywa, ja wygrałem więcej a się nie chwalę' emotka ... Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6180666 Napisano: 06.04.2016 09:41:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dragomira30 napisał(a):

MartaZey napisał(a):

Czy ktoś dostał już karty Hebe od Zott Biedronka z II tury?? Nawet na maile nie odpowiadają...

ja też czekam

nikt nie dostał, a codziennie kilka osób zadaje w kółko to pytanie na forum Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6180665 Napisano: 06.04.2016 09:40:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Co za porażka, nawet grać już się nie chce, a biedronka batona na pocieszenie nie dała... Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6180173 Napisano: 05.04.2016 13:02:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Frama napisał(a):

lager napisał(a):

Nie wiecie może czy ta akcja zwrot za płyn Listerine jeszcze jest, czy się zakończyła?

Jeżeli masz paragon z marca to możesz wysłać. Może ktoś wie, czy mają jeszcze środki?

dziękuję, jak na złość mam z 2 kwietnia Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6180021 Napisano: 05.04.2016 10:47:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie wiecie może czy ta akcja zwrot za płyn Listerine jeszcze jest, czy się zakończyła? Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6176453 Napisano: 24.03.2016 14:22:50 w TESCO konkursy
judytkak napisał(a):

lager napisał(a):

judytkak napisał(a):

@asante napisał(a):

judytkak napisał(a):

@asante napisał(a):

Czy z Żywca poszły tylko główne, czy dodatkowe nagrody też?  emotka

Wydaję mi się, że tylko główne.

Gratuluje judytkak, podziwiam i zazdroszczę emotka

Dziękuję Asante! emotka

A dzwonią z jakiegoś numeru prywatnego czy normalny? mam 2 nieodebrane połączenia, ale coś dziwnie szybciutko się ktoś rozłącza...

Dzwonią z 791...

Dzięki emotka patrze teraz 8 poł. nieodebranych. Okazało się, że listonosz nie mógł trafić i puszczał sygnałki... Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6176431 Napisano: 24.03.2016 13:24:56 w TESCO konkursy
judytkak napisał(a):

@asante napisał(a):

judytkak napisał(a):

@asante napisał(a):

Czy z Żywca poszły tylko główne, czy dodatkowe nagrody też?  emotka

Wydaję mi się, że tylko główne.

Gratuluje judytkak, podziwiam i zazdroszczę emotka

Dziękuję Asante! emotka

A dzwonią z jakiegoś numeru prywatnego czy normalny? mam 2 nieodebrane połączenia, ale coś dziwnie szybciutko się ktoś rozłącza... Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6176142 Napisano: 23.03.2016 15:25:17 w Wkurza mnie...
Przesyłka allegro inpost idzie do mnie już 8 dzień roboczy, no wychodze z siebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6174603 Napisano: 18.03.2016 17:29:42 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Ode mnie chcieli tylko numer kasy jaki miałam na paragonie, czyli 5 takich samych numerków... te ich ciastka się tam zmieszczą w sam raz, ale czy to jest przewidziane choć na 1 kanapkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6174182 Napisano: 17.03.2016 14:42:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
blender - DHL
zupa, torba i ogrzewacz do rąk z konkursu Samsmak we Freshmarket - Poczta Polska
Ogrzewacz mega fajny, choć z początku nie wiedziałam jak to uruchomić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6171626 Napisano: 11.03.2016 12:27:46 w Wkurza mnie...
kalafior napisał(a):

Wkurza mnie... Mam ślub w kwietniu. Na zaproszeniach delikatnie napisaliśmy że chcemy pieniążki zamiast prezentów. I co? Dowiaduje się że już trzecia osoba podaruje nam sztućce. Ciekawe ile osób się nie przyznało. Nie wiem o co chodzi z tymi sztućcami na prezent ślubny... Kiedyś rozumiem - te 20-30 lat temu i więcej trudno było dostać takie rzeczy, więc to były prezenty jak z nieba... Ale teraz? Chcemy z narzeczonym umeblować kuchnie i kupić sprzęt, a skończy się na tym że we własnej kuchni będziemy jeść obiady na walizkach... Ze sztućcami w środku.

My napisaliśmy, że prosimy o jakiś dobry trunek. Szwagier jak poprosił o wino na zaproszeniu to 3/4 i tak przyniosło kwiatki emotka Ludzie chyba nie czytają tych zaproszeń tak do końca

P.S. u nas koperty to normalna tradycja, tego się nie zmienia, nigdy nie byłam na ślubie gdzie ktoś chciał prezent zamiast pieniędzy. Co kraj to obyczaj jak to się mówi emotka a zamiast kwiatków wybiera się np. alkohol, zabawki, które młodzi przekażą do domu dziecka, albo kupony lotto Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6171525 Napisano: 11.03.2016 10:31:23 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

toka napisał(a):

lager napisał(a):

Wkurza mnie, że za tort weselny musimy dać ok 1000zł i nie ma konkursu, żebym mogła go wygrać emotka

a może popytasz wśród znajomych albo poszukasz na lokalnym forum osoby która dobrze piecze i wyjdzie Wam taniej?Sama znam kilka osób które pieką na torty na imprezy-jest dużo smaczniej i taniej niż z cukierniemotka

Kurka, az 1000  emotka  Ja za swoj 3pietrowy dalam 200. Taka inflacja przez 10lat? A ile za osobe teraz restauracje sobie licza? /Ja placilam za 2 dni 165/os.

Będzie 4-piętrowy, cukiernia mówi, że w 900zł może się zmieszczą, ale muszę jeszcze za dowóz do sali weselnej zapłacić. Ale tort robi wrażenie... Będziemy jeszcze szukać czegoś tańszego, bo znajomi płacili jakieś 500zł a i tak był spoko. Najgorzej, że człowiek się na niego napalił przed usłyszeniem ceny emotka A za osobę płacimy 220zł, ceny są różne, my jesteśmy z południa Polski. Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6171493 Napisano: 11.03.2016 09:59:08 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że za tort weselny musimy dać ok 1000zł i nie ma konkursu, żebym mogła go wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6170753 Napisano: 09.03.2016 15:36:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosiek_212 napisał(a):

12 saszetek

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6170745 Napisano: 09.03.2016 15:22:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli chodzi o testowanie karmy royal canin to ile jej przychodzi do testów, tzn pojemność/sztuki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6170700 Napisano: 09.03.2016 13:53:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

MartaZey napisał(a):

Jak mnie wkurzają konkursy, gdzie wygrywa odpowiedź nie na temat. Nagroda była godna - iRobot Roomba. Konkurs na FB.
Ludzie postarali się jak nie wiem co - ja swoje filmiki juz pousuwałam, ale mozecie na wallu Roomby zobaczyc co ludzie robili.
I ok, że wygrywa efekciarstwo - filmik zmontowany w konwencji thrilleru jakimś programem. Gusta i guściki. Tyle, że on...NIE ODPOWIADA NA PYTANIE konkursowe.
A pytanie brzmiało: Jak powitasz w domu Roombę?
Zobaczcie...
Dwa dni straciłam, kręcąc filmy. Eh
https://www.faceb...os/1040390119361099/

eee co Ty, fajny ten filmik i na temat wg mnie emotka

Mega fajny filmik emotka Może nie jakiś profesjonalny, ale "inny". Nie dziwię się, że nagrodzili. Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6168752 Napisano: 04.03.2016 12:36:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

czy ktoś słyszał, by komuś chociaż raz przyznali nagrodę w tym konkursie? słucham RMF MAXXX cały czas i nie słyszałam jeszcze emotka
http://www.rmfmax...b-sobie-prezent.html

Też słucham na okrągło i na antenie nie było żadnego rozstrzygnięcia jeszcze... no chyba, że wtedy kiedy wychodzę do wc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6167523 Napisano: 02.03.2016 09:13:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

współczuję Streamline emotka  i te kradzione zdjęcia i muzyka... emotka

Żeby to tylko tu , na każdy konkurs tak leci a potem wyników brak, podane imie albo i nie i szafa gra.
Kolejny konkursik
https://www.youtu.../watch?v=f6v4jhEZmxk

i następne
https://www.youtu.../watch?v=nr1DtzeBy-I

to dosłownie och..jeć można!!!! pomijam fakt niezgodności z regulaminami! Jeśli ktoś uważa, że te filmiki są fajne to chyba powinien dać sobie spokój z konkursami!!!!! A jeszcze w dodatku jak organizator coś takiego nagradza to wybaczcie... słów mi brak...

A zapewne czytają na forum jak takim przekrętem można auto zgarnąć i ich to inspiruje Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6165085 Napisano: 25.02.2016 14:52:37 w TESCO konkursy
rogalino napisał(a):

karolinamat napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

foton napisał(a):

A skąd wiesz, że ta pani to forumowiczka? emotka

Łatwo w bazie poszukać 

Detektywi odkryli emotka że zapewne chodzi o użytkowniczkę : kosmonia

Naiwna głupia myślałam, że wśród nas nie ma filmikowo - laurkowych cwaniaczków, bo wiedząc jak to wygląda z naszej perspektywy nikomu to do głowy nawet nie przyjdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0