Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cherry_coke

cherry_coke

#6472071 Napisano: 12.03.2018 09:44:25 w SZUKAM....
slonko365 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mariolakal napisał(a):

slonko365 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Dzięki ! Trochę techniki i się gubię...  emotka

A jak masz podłączony telefon kablem z komputerem i wchodzisz w "mój komputer" to widzisz że telefon jest podłączony? Jeśli tak, to jak wejdziesz w telefon przez komputer, poszukaj jakiegoś folderu typu obrazy albo zdjęcia, albo dcim, i do tego folderu przenieś to zdjęcie, wtedy po wejściu w zdjęcia na telefonie powinno być. Może popróbuj różne foldery - pozaglądaj sobie przez komputer, gdzie możesz przeglądać zdjęcia w telefonie i tam zapisz.

Problem jest taki, że mój komputer "nie widzi" podłączonego telefonu... 

Może najpierw na inny telefon i MMS-em na ten docelowy?

Innego telefonu nie posiadam /jedynie stary LG/, ale i tak już za późno... Chciałam wysłać fotkę na dżemy Łowicz, ale zbyt późno się skapnęłam, że trzeba to zrobić MMS-em... No cóż, konki foto nie są moją najlepszą stroną...  emotka emotka emotka

Jeszcze jedno mi do głowy przyszło, może się przyda w przyszłości - zrobić telefonem zdjęcie zdjęcia na monitorze  emotka   emotka Czego to smartfonowy mugol po nocy nie wymyśli, szkoda że wcześniej na to nie wpadłam emotka  Tylko pytanie, jak z jakością takiego zdjęcia emotka  Dobrej nocy emotka

Jak podłącza się telefon do komputera to na telefonie powinno się wyświetlić czy pozwalasz na udostępnienie danych i jak klikniesz, że tak to dopiero na komputerze będzie widoczny folder ze zdjęciami.
Zdjęcie ekranu to zły pomysł. Poza marną jakością będą takie kreski od monitora. Zawsze możesz poprosić kogoś zaufanego na forum, że wyślesz mu mailem fotkę, a on/ona mms na telefon. emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

cherry_coke

#6471831 Napisano: 10.03.2018 23:58:39 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

(...) niedziela była dla mnie dniem zakupów. Od poniedziałku do soboty nie mam czasu wyrwać się do sklepu. (...)

Dla mnie to żaden argument, już to słyszałam, gdy kilka lat temu Tesco upadło na głowę i postanowiło przerobić swoje markety na 24h - a wszystko niby dla tych klientów, co nie mają czasu się wyrwać. Nie rozumiem, dlaczego pracownicy w handlu mieliby dostosowywać swój tryb dnia do "dziwnego" trybu dnia marketowych klientów?

Dlatego, że jeśli na rynku na daną usługę jest popyt to ktoś z tego korzysta. Zwykłe prawa rynku. Jeżeli nie zrobi tego jedna osoba/firma to zrobi to inna. Tesco otwarte 24h zlokalizowane w dużych miastach ma w nocy mnóstwo klientów. A w okolicach świąt kolejki jak za dnia w weekend.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6471727 Napisano: 10.03.2018 14:46:36 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

czy ktoś zauważył, że do sejmu np. niedawno wpłynął projekt poselski podnoszący próg dochodowy uprawniający do uzyskania 500+ ... a nie, o tym prawie nikt nie słyszał. Pewnie też dla naszego dobra.

Program 500+ to dawanie rodzicom dodatkowych pieniędzy za to tylko, że się mnożą. Ale ci rodzice pracują MNIEJ od innych podatników (urlopy macierzyńskie, wychowawcze), a to przecież z tych właśnie podatków tworzy się budżet na ów program. Bo tak sobie wymyślił rząd, że będzie promować wielodzietność. A nie czyni zbyt wiele w kierunku zapewnienia większej ilości pracy dla większej ilości podatników. Nie mnoży miejsc pracy. Ogranicza ich ilość, redukuje rynek pracy.
I to dla naszego dobra?

Miałam na myśli sam mechanizm siania fermentu w społeczeństwie i dzielenia go, kiedy wiele innych spraw dzieje się niemalże niezauważenie.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6471725 Napisano: 10.03.2018 14:34:59 w Wkurza mnie...
kasiaj110 napisał(a):

Wkurzam się na ludzi którzy już od tygodnia biadolą o wolnej niedzieli i o masakrze i komunie którzy ich dotyka !!!!! Że jak to biedronka zamknięta? Galerie pozamykane-  mam obawy że połowa społeczeństwa umrze śmiercią głodową!!!!!!!!!!! Ale sa kawiarnie, kina, BASENY, lodowiska, Fly parki, kurcze parki i ślizgawki za blokiem - zawsze znajdzie się miejsce by gdzieś wyjść!!!!!!!!!!!!!!!  Pogoda ma jutro dopisać może rower, rolki albo nawet wieczór z planszówką!!!! Ludzie bronią swoich przyzwyczajeń- a ci co najwięcej krzyczą i agitują o niesprawiedliwości pewno nigdy nie przerobili szychty w niedzielę! 

Każdy ma prawo mieć inne pojmowanie słowa wolność.
Jednak chciałabym dodać, że takie zmiany nie mają na celu poprawy żywota szarego człowieka, ale cel jest zupełnie inny, choć ludziom wmawia się inaczej. Można było już sto lat temu w prawie pracy zapisać, że każdy pracownik jeśli wyraża wolę musi mieć dwie niedziele w miesiącu wolne. 

Zamieszanie trwa, a czy ktoś zauważył, że do sejmu np. niedawno wpłynął projekt poselski podnoszący próg dochodowy uprawniający do uzyskania 500+ ... a nie, o tym prawie nikt nie słyszał. Pewnie też dla naszego dobra. Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6471024 Napisano: 08.03.2018 11:49:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Ja mówię o tych z Tyskiego od Advalue emotka
Wcześniej miałam bony, to nie nie było żadnej naklejki i właśnie alkohol kupiłam, a tutaj, niestety, była naklejka ;( 

Sądzę, że ktoś mówił wcześniej o tych innych z Lay'sów od Avanti. 
A nie szło naklejki odkleić emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6471019 Napisano: 08.03.2018 11:38:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

infatne napisał(a):

donia7 napisał(a):

infatne napisał(a):

kkbt napisał(a):

Czy za wygrane bony do Żabki (Lay's) można płacić rachunki?

Proponuje spojrzec do regulaminu bonow. Wydaje mi sie, ze nie.  Ogólnie w mojej zabce nawet na spozywke nie umieja tego bonu wbic wiec powodzenia emotka

ja nakupiłam takiego badziewia emotka  szkoda, ze nie można było alkoholu emotka

Można alkohol ja kupiłam właśnie alkohol emotka

:O  ja miałam z tyłu naklejkę, że nie dotyczy alkoholu i papierosów o.O

Chyba każdy mówi o innych bonach emotka  Na te drukowane samemu można było alkohol. Mój jak to odkrył to biegusiem w środku nocy poleciał zrobić zapas Jagermeistera jakby co najmniej wojna się zbliżała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6470959 Napisano: 08.03.2018 09:27:48 w WC - rozmowy o wszystkim
szesnaście napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś kojarzy cenę oleju lnianego w biedronce? emotka

Olej kosztuje 7,49 zł

dziękuję za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6470952 Napisano: 08.03.2018 09:16:35 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy ktoś kojarzy cenę oleju lnianego w biedronce? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6470649 Napisano: 07.03.2018 12:15:32 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
kreatia napisał(a):

defed napisał(a):

kreatia napisał(a):

w dużych sieciach nie ma małych paczek? powinny mieć lepszą cenę, niż osiedlówki...

W moim C4 market małe promocyjne Lay'sy są za 1,99  emotka

emotka emotka  rozbój konkursowicza w biały dzień. 

Ale doopa tak nie rośnie.
Ja myślę, że małe paczki zostały celowo wyparte z rynku i tak naprawdę niekonkursowej osobie nie opłaca się kupować małych Lay'sów. Tak samo jest z coca colą. W niektórych sklepach butelka 0,5 l jest mega droga w porównaniu np. do 2l.  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

cherry_coke

#6469347 Napisano: 03.03.2018 13:05:18 w Udane wymiany - polecane nicki:)
marcin1411
Wymiana przebiegła szybko, sprawnie i bez żadnych problemów. Serdecznie polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6469224 Napisano: 02.03.2018 22:11:42 w SZUKAM....
zaczytana-pola napisał(a):

Gdzie można kupić ciasto francuskie Henglein?

w Piotrze i Pawle  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6469193 Napisano: 02.03.2018 20:17:46 w Udane wymiany - polecane nicki:)
kropka-82
Przemiła osoba. Można śmiało się z nią wymieniać. Oby jak najwięcej takich użytkowników. Wyświetl w wątku >>
1 kropka-82 0

cherry_coke

#6469151 Napisano: 02.03.2018 17:20:59 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy jest ktoś kto ma książkę z Lidla? szukam info czy warto inwestować w naklejki emotka

Kup za 9 złotych

1 500 000 egzemplarzy będzie można zdobyć od 26 lutego do 25 marca 2018 roku lub do wyczerpania zapasów.

Miałam plan kupić na all za 13 zł, bo za tyle można najtaniej kupić naklejki. Zastanawiam się tylko czy warto. Trzeba mądrze inwestować pieniądze emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6468891 Napisano: 02.03.2018 07:21:51 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy jest ktoś kto ma książkę z Lidla? szukam info czy warto inwestować w naklejki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6468590 Napisano: 01.03.2018 13:05:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
agniehaha89 napisał(a):

Czy to przypadek czy w konkursie z sercem ta sama osoba wygrała kilka nagród gwarantowanych?

A kogo masz na myśli? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6468589 Napisano: 01.03.2018 13:03:03 w Lay's
Czy ja dobrze rozumiem, że nic nie trzeba przechowywać z Lay'sów? Ani opakowań ani paragonów? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6468576 Napisano: 01.03.2018 12:36:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

yreks napisał(a):

Ktoś wie jaka jest cena paragonu na pringles c4?

Duża 15,70

Dzieki. 1 duza tubka 15.70 ?

2 tuby Wyświetl w wątku >>
1 yreks 0

cherry_coke

#6468436 Napisano: 01.03.2018 08:35:49 w Czy informują/ informowali?
madzia1-s napisał(a):

atka79 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

agata6 napisał(a):

andii napisał(a):

A "paczka sprzątaczka" to informowała w tym tygodniu emotka  

SA wyniki na stronie

Wyniki zawsze są tylko wygranych w MDW brak, jak zwykle...  emotka

Bo to jest, jak nazwa strony wskazuje, "loteria rodzinna" i tam wygrywa tylko rodzina organizatora:)
Nie dajcie się im naciągać. Na jesieni  Loyalty Point organizował też loterie, w których ludzie z forum nic nie wygrywali.
I to właśnie z ich loterii było te 30 telewizorów, które potem jedna osoba sprzedawała. Była tu o tym mowa na forum pod koniec stycznia chyba. 

mi sie udalo wygrac w losowaniu 1wszego dnia, tylko jedynm paragonem. Faktycznie w poprzedniej edycji nie wpadlo nic, ale moze teraz bedzie inaczej emotka

Jeśli nie to spokojnie... nagrody główne będą do nabycia na allegro emotka   Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6468137 Napisano: 28.02.2018 11:53:36 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że przepisy podatkowe są niezrozumiałe dla mnie i pewnie dla większości ludzi. Tak naprawdę nigdy nie jestem do końca pewna z czego powinnam się rozliczać, z czego nie... co gdzie podać, czego nie uwzględniać. Jeden urzędnik interpretuje przepisy tak, a drugi już inaczej. Do tego medialne "straszonko", że jak o czymś zapomnisz to Cię wezwiemy za 5 lat, żeby kara była nie byle jaka. A przecież to nie ja kraj okradam, tylko kraj okrada mnie. emotka Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6468129 Napisano: 28.02.2018 11:38:13 w Pomocy!!!!
ziolko napisał(a):

mama2006 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

dostałam @ z załącznikiem z adresu info-domor@ aft.wa.........w tytule widzę Faktura VAT:a w treści :Witam, przesyłam zaległą fakturę. Proszę o uregulowanie należności w ciągu 14 dni od daty doręczenia faktury.

Boję się otworzyć tego @, nie mam pojęcia o jaką fakturę może chodzić, na nic nie czekam.
Co za diabeł? może ktoś coś miał podobnego

Też kiedyś coś takiego dostałem i od razu skasowałem bez otwierania.

no właśnie zastanawiam się co z tym fantem zrobić

Sprawdź w poczcie przez wyszukiwarkę, czy faktycznie coś zamawiałaś z tego adresu. Jeśli nie to skasuj, bo to może być wirus albo coś gorszego!

Maila możesz otworzyć, tylko załącznika nie otwieraj. Wiruski emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mama2006 0