Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cherry_coke

cherry_coke

#6428092 Napisano: 14.11.2017 07:36:10 w Czy informują/ informowali?
mariolakal napisał(a):

norweska20 napisał(a):

monkakk napisał(a):

GLADE/KIWI/PRONTO loterie ktoś coś tam wygrał? Jaki kiedyś wpadały zestawy non stop tak teraz cisza u mnie i na forum....

też mnie to ciekawi - jakby loteria widmo -nie pamiętam już wpisu na forum o wygranej w tych loteriach 

Pamiętam chyba tylko jedną, dwie osoby, które wspomniały o wygranej jakoś na początku promocji...  Dziwna sprawa...  emotka

Ja w pierwszych dniach wygrałam paczkę sprzątaczkę i bon do iperfumy. A potem już nic. Widocznie zdążyłam zanim paragonowcy wklepali swoje miliony zgłoszeń. Naprawdę dziwię się, że organizator nie dostrzega w tym nic niepokojącego. Może trzeba by do sponsora wysmarować jakieś pismo. Kiedyś paczka sprzątaczka była takim fajnych konkursem, a teraz... porażka.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6426813 Napisano: 10.11.2017 13:53:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś pytał kiedy będzie lista z Wakacji z orange?  Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

cherry_coke

#6426710 Napisano: 10.11.2017 11:16:57 w Połączenia nieodebrane
magdal14 napisał(a):

monkakk napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

monkakk napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Aaaajj  kurka nieodebrane 58 526 11 11 , czy zadzwonią jeszcze?

Tak, niedawno miałam telefon

Uff, dziękuję za odpowiedź, z czym teraz dzwonią?

J3 Samsungi

będą dzwonić dzisiaj ostatni raz, do tych, którzy nie odebrali wczoraj

Dzwonią za wczorajsze nieodebrane.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6426644 Napisano: 10.11.2017 08:11:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Do Avanti wysyłamy w jednej kopercie oświadczenia kilku osób na kamerki i bez ograniczenia na gospodarstwo? Chcę się upewnić.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6426173 Napisano: 09.11.2017 10:37:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

luckymen napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Tak się zastanawiam... Wszystkie paczki dostarcza inpost ostatnio...Czyżby przewoźnicy dali im jakieś zlecenia no rozwóz paczek?Np. wczoraj na pudełku w którym przyszedł głośnik, była naklejka  GLS, a dostarczył Inpost...Smolar wysyła przez DPD- dostarcza Inpost...Columbit przez TNT zwykle- dostarcza Inpost...
Szkoda tylko że oni do mało rzetelnych należą...

Dokładnie, też myślę, że to jakiś outsoursing

Ale jak mogą być rzetelni... Jeśli Nadawca płaci za wysyłkę nadal tyle samo, a po drodze musi zarobić np. DPD, który musi jeszcze taniej zlecić dostarczenie paczki Inpost. Wyzysk człowieka przez człowieka. emotka  

Zgadza się, ale to nie uprawnia ich do odwalania fuszery...
Bo np. pracując na kasie w osiedlowym sklepiku, ktoś zarabia mniej niż kasjer w dużym markecie - to czy może być nierzetelny, ordynarny itp?

Oczywiście nie uprawnia, ale ja tylko stwierdzam fakt, że ceny wymuszają oszczędności w inpoście, a na ludziach można zaoszczędzić w pierwszej kolejności. A ponieważ nie należymy do bogatych krajów to ludzie mając wybór zwykle wybiorą tańszą usługę nie patrząc na inne aspekty. I tak koło się zamyka.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6426156 Napisano: 09.11.2017 10:22:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luckymen napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Tak się zastanawiam... Wszystkie paczki dostarcza inpost ostatnio...Czyżby przewoźnicy dali im jakieś zlecenia no rozwóz paczek?Np. wczoraj na pudełku w którym przyszedł głośnik, była naklejka  GLS, a dostarczył Inpost...
Smolar wysyła przez DPD- dostarcza Inpost...
Columbit przez TNT zwykle- dostarcza Inpost...
Szkoda tylko że oni do mało rzetelnych należą...

Dokładnie, też myślę, że to jakiś outsoursing

Ale jak mogą być rzetelni... Jeśli Nadawca płaci za wysyłkę nadal tyle samo, a po drodze musi zarobić np. DPD, który musi jeszcze taniej zlecić dostarczenie paczki Inpost. Wyzysk człowieka przez człowieka. emotka   Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6425860 Napisano: 08.11.2017 14:03:29 w Kupię...
bon z Wawrzyńca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6425756 Napisano: 08.11.2017 10:21:36 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

donia7 napisał(a):

Szukam kogoś, kto zakupił u sprzedawcy towar (początkowo ten miał dobre komentarze), a po kilku dniach sprzedawca przepadł. Pojawiło się mnóstwo negatywów, sprzedawca nie odpisuje na emaile, jego telefon jest wyłączony... Jeśli ktoś miał podobną sytuację to zapraszam na priv, bo chciałabym odzyskać swoje pieniądze ...

Chodzi o allegro?

Ja miałem tak w zeszlym roku. Kupiłem i czekałem a jak w końcu po 10 dniach nie dostałem nic to zacząłem dzownić i pisać. Na nic.. telefonu nie odbierał na emaila nie odpisywał. W końcu rozpocząłem z nim spór na Allegro i poinformowałem w nim że czekam do któregoś tam dnia, jeśli przesyłki nie będzie u mnie idę na policję. Okazało się że po 2 dniach przesyłka była u mnie w domu. Polecam spór najpierw, a jeśli to nic nie da ... policja 

Ja też raz się nacięłam. Sprzedawca miał same pozytywy, więc kupiłam kosmetyk za całe 20 zł. A ze mną ze sto innych osób. No i się dopiero zaczęło. Nikomu nic nie wysłał, okazało się, że na koncie allegro ma fikcyjny adres. Wypłacił z all pieniądze i zniknął. Myślałam, że w takiej sytuacji ten system ochrony konsumenta działa tak, że poczuwają się do odpowiedzialności i oddają po prostu kasę. Niestety tak nie było. Trzeba iść na policję, zgłosić sprawę, policja musi rozpocząć postępowanie i dopiero wtedy można się starać o zwrot pieniędzy z tego systemu ochrony. Ogólnie lipa, bo często ludzie decydują się na allegro żeby było bezpieczniej. Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6425752 Napisano: 08.11.2017 10:13:22 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
superloser napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

masza napisał(a):

Gdzie można kupić Perlux 2 szt. w saszetce? U mnie w osiedlowym - Perlux na sztuki - 1.10 zł - niestety na paragonie zapis PERLUX - 1 szt. emotka

Moim zdaniem powinni uznać. Jak kupujesz np. perlux 15 szt. to też na paragonie może być zapis 1 szt., ponieważ jest jedno opakowanie. W społem są ładnie opisane perluxy po 1,99

Tu , back chodzi, ze "sklepik" rozbija na SZTUKI opakowania zbiorcze, jak z pampersami. A Regulamin podaje kod kreskowy produktu.
Jak wpadnie na to samochód - 1szt.- to Organizator nie wyda tak jak z Nestlé Platkami było.

Wysmaruj oficjalnego maila z objaśnieniem sytuacji. Na takiego maila zawsze możesz się powołać, a to co ktoś pisze  to tylko domysły, a tak jak napisał superloser potem trafi się główna i doopa. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6425738 Napisano: 08.11.2017 09:52:48 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Szukam kogoś, kto zakupił u sprzedawcy towar (początkowo ten miał dobre komentarze), a po kilku dniach sprzedawca przepadł. Pojawiło się mnóstwo negatywów, sprzedawca nie odpisuje na emaile, jego telefon jest wyłączony... Jeśli ktoś miał podobną sytuację to zapraszam na priv, bo chciałabym odzyskać swoje pieniądze ...

Chodzi o allegro? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6425729 Napisano: 08.11.2017 09:27:11 w Winiary
staszek napisał(a):

joan napisał(a):

yreks napisał(a):

staszek napisał(a):

Już ktoś chyba o to pytał, ale nie widziałam odpowiedzi, czy w nocy też działają te bramki?

Podbijam pytanie. Wygral ktos w godz.nocnych lub wczesnoporannych?

A czy w regulaminie napisano, w jakich godzinach te bramki działają? Jeśli nie, to 24h.Inna sprawa, że noc często jest bardziej oblegana, bo grają min. matki karmiące, zakuwający studenci, ludzie co właśnie wychodzą/wrócili z roboty oraz pracownicy zatrudnieni na nocnych szychtach emotka

o tak emotka

Nie zapominając o zwykłych śmiertelnikach, którzy wstali w środku nocy by wysłać zgłoszenie z myślą, że tylko oni wpadli na ten genialny pomysł. emotka   Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6425700 Napisano: 08.11.2017 08:12:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
I nadeszła susza... 

ALE CI, CO MAJĄ MOC, SIĘ NIE PODDAJĄ! PRAWDA?  emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

cherry_coke

#6425582 Napisano: 07.11.2017 18:35:15 w SZUKAM....
Diana02 napisał(a):

Szukam informacji czy na konkurs Actimela trzeba jakieś specjalne opakowania czy w normalnych znajdują się kody? emotka

Opakowania są oznaczone konkursem.  Wyświetl w wątku >>
1 Diana02 0

cherry_coke

#6425282 Napisano: 07.11.2017 10:19:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

yreks napisał(a):

Czy ktoś z laureatów Liptona na Circle K miał zakup ze stacji StatOil ? (Circle K przejęło te stacje) Mam w okilicy Tylko stat oil i nie wiem czy ryzykować 

Wejdz I zapytaj czy sa czescia Circle K  emotka Paragony juz pod Circle K powinny byc. Na szyldy sie czeka emotka

Można na statoilach również. Wszystkie stacje już są circle tylko nie mają zmienionego wyglądu. Może nawet mają napisane na tym słupie z cenami paliw zmieniamy się w circle k dla Ciebie czy coś takiego. Paragon na moim Statoilu jest opisany jako Circle K.  Wyświetl w wątku >>
1 yreks 0

cherry_coke

#6425233 Napisano: 07.11.2017 08:52:09 w Czy informują/ informowali?
Czy z Nivea Tesco z bonami YES i tabletami już informowali?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6425228 Napisano: 07.11.2017 08:40:14 w Kupię...
Bon z Wawrzyńca okazyjnie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6424852 Napisano: 06.11.2017 12:19:35 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy ma ktoś oprócz mnie problem z wysyłaniem sms premium w nju mobile? Blokady nie mam, konto doładowane, a wysyłać niestety się nie da emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6422177 Napisano: 30.10.2017 08:19:47 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Każda mama jest inna- moja by wystawała codziennie pod moją bramą i zażądała bezwzględnie i absolutnie zapasowej pary kluczy dla siebie.Na mieszkanie w lokum studenckim jestem już zwyczajnie za stara, a na wynajęcie samodzielnej kawalerki wydałabym prawie całą swoją pensję, podczas gdy moi rodzice mieszkają na 300 metrach kwadratowych.Gdzie tu sens, gdzie logika emotka Sytuacja jest absolutnie bez wyjścia- muszę się niestety dostosować i oszczędzać kasę na czarną godzinę zamiast płacić obcym ludziom za wynajem, skoro 17 km od Wrocławia stoi mój rodzinny dom.Tyle mojego, co się wyżalę,ech.

Przedstawię Ci w wielkim skrócie moją sytuację. Mieszkałam z rodzicami 22 lata (dziś mam 27) z krótszymi i dłuższymi przerwami na wyjazdy za granicę. Najdłużej nie było mnie rok. Mama nie pracowała, wychowywała mnie i starszego brata, tata pracował od rana do nocy prowadząc dwie firmy. Brat był w rodzeństwie "tym lepszym" i wyfrunął bardzo szybko z rodzinnego domu. Mama od dziecka osaczała mnie emocjonalnie wmawiając mi chyba od samego urodzenia, że bez rodziców sobie nie poradzę, że muszę z nimi mieszkać, bo wiesz... poza rodzinnym domem jest zły świat, który mnie zje. Do tego wmawiała mi, że jestem beznadziejna i generalnie nie wróży mi przyszłości. Oczywiście Twoja mama ma pewnie lepsze intencje niż moja, ale nie w tym rzecz. Chodzi o takie emocjonalne uzależnienie. W domu miałam wszystko i jeszcze więcej. W wieku 22 lat powiedziałam, że się wyprowadzam. Rodzice zagrozili, że jak się wyprowadzę nie będzie powrotu do domu. O dziwo nie złamałam się. Przez pierwszy rok ledwo wiązałam koniec z końcem. Ale nie o tym. Mama mnie terroryzowała, że ją opuściłam, porzuciłam, zniszczyłam jej życie. Dzwoniła do mnie twierdząc, że a to ją coś boli, a to czegoś nie może zrobić, że koniecznie muszę rzucić wszystko i przyjechać. A ja czułam się winna. Potem zaczęła mnie szantażować, że jak nie wrócę to coś tam, coś tam. Potem oferowała pieniądze za powrót do domu. Poszłam do psychologa na terapię. Ja - bo oczywiście mama uważa, że to ja mam problem, nie ona. I chociaż mój problem jest dużo głębszy niż tak skrócie opisuję to terapia pozwoliła mi nauczyć się żyć swoim życiem. Oczywiście każda sytuacja jest inna i w żaden sposób nie chcę Ciebie lub Twojej rodziny oceniać, ale czasem warto dać sobie szansę, bo żaden dzień w życiu nie zdarza się dwa razy. 
Dodam, że ta historia ma dobre zakończenie. Relacje z mamą mam dziś dużo lepsze niż kiedyś. Jestem samodzielna i nigdy nie byłam szczęśliwsza wiedząc, ze mam swój kąt (znaczy wynajmowany), gdzie nikt mi nie mówi co mam robić i jak mam żyć. Rozwinęłam skrzydła. A mama i tak nie jest ze mnie dumna i nigdy pewnie nie będzie. Ale ja jestem z siebie dumna, tak najmocniej jak się da.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6421133 Napisano: 27.10.2017 08:04:59 w Smolar
Czy karty do H&M-u zostały już zasilone? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6421132 Napisano: 27.10.2017 07:56:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś w ogóle wygrywa w tych loteriach glade, kiwi, paczka sprzątaczka /czy jak to tam się zwie/ ? Akcja trwa już ponad miesiąc, a na forum pochwaliło się zaledwie parę osób /chyba na palcach jednej ręki można zliczyć/...  emotka emotka

Ja wygrałam na samiutkim początku bon do iperfumy i paczkę sprzątaczkę. To były pierwsze dni. Niestety kolejne edycje pokazują, że będzie tylko gorzej, a oszuści zacierają ręce.  Wyświetl w wątku >>
1 kkbt 0