Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cherry_coke

cherry_coke

#6420876 Napisano: 26.10.2017 14:18:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolka182 napisał(a):

Czy korzystał ktoś z Refundera ze Streetcom ? Jak zrobię zakupy za 45 zł to faktycznie tyle zwrócą mi na konto ? 

Tak. Ja nawet korzystam z tej platformy nadal emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6419930 Napisano: 24.10.2017 14:09:20 w Wkurza mnie...
Ale żeby dyszki w Develey-u nie trafić. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6419850 Napisano: 24.10.2017 12:14:22 w WC - rozmowy o wszystkim
iszhara napisał(a):

Kupował ktoś z Was buty ze strony Renne? Jak z faktyczną jakością obuwia z tej firmy oraz darmowym zwrotem? emotka

W większości przypadków jakość naprawdę marna. Szkoda stóp, naprawdę. Większość opinii w internecie sponsorowana czy też wystawiana za dary losu. Opinie na stronie oczywiście selekcjonowane.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6418951 Napisano: 21.10.2017 12:57:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy może ktoś podpowiedzieć mi w jakim kolorze jest czytnik e-booków z Kiory z Leclerca? Nie chciałabym zrywać folii emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6418922 Napisano: 21.10.2017 10:37:12 w SZUKAM....
silvia8 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

silvia8 napisał(a):

Szukam osoby, która wygrała i nadal pielęgnuje bonsai w konkursie z Biedronki... Chciałabym kupić doniczkę ceramiczną dla tej rośliny, może ktoś kupował np. na allegro i może mi coś polecić. Z góry dziękuję. PW  emotka

Ja mam i super się trzyma. emotka  Jeśli chodzi o doniczki to nie polecam szaleństwa. Najlepsze są dedykowane do bonsai. A tak przy okazji podcinasz drzewko? Kształtujesz je dalej? Czy pozwalasz żyć swoim życiem? 

Właśnie nic nie robię, tylko podlewam i zraszam liście. Moje też wygląda dobrze, ale chciałabym zmienić doniczkę z tej plastikowej na porcelanową. Może ktoś się wypowie odnośnie kształtowania tego drzewka? Dziękuję cherry_coke za odzew emotka

Ja kiedyś kształtowałam drzewko bonsai. Kupiłam drut do bonsai na allegro i bazowałam na filmikach z youtube. Wydaje mi się, że jednak na biedronkowym drzewie nie ma za dużo do formowania. Jedynie podcinanie żeby uformować te kępki na bardziej wyraźny kształt.  Wyświetl w wątku >>
1 silvia8 0

cherry_coke

#6418912 Napisano: 21.10.2017 10:04:57 w SZUKAM....
silvia8 napisał(a):

Szukam osoby, która wygrała i nadal pielęgnuje bonsai w konkursie z Biedronki... Chciałabym kupić doniczkę ceramiczną dla tej rośliny, może ktoś kupował np. na allegro i może mi coś polecić. Z góry dziękuję. PW  emotka

Ja mam i super się trzyma. emotka  
Jeśli chodzi o doniczki to nie polecam szaleństwa. Najlepsze są dedykowane do bonsai. 
A tak przy okazji podcinasz drzewko? Kształtujesz je dalej? Czy pozwalasz żyć swoim życiem?  Wyświetl w wątku >>
1 silvia8 0

cherry_coke

#6418843 Napisano: 20.10.2017 21:51:17 w SZUKAM....
Prad napisał(a):

Szukam informacji czy w konkursie z produktami Kreta trzeba odsyłać oryginał paragonu w przypadku wygranej?

Tak, trzeba wysłać wszystkie paragony, na które wysłało się zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6416679 Napisano: 16.10.2017 13:18:52 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że nie mogę złapać równowagi w życiu. Chciałabym więcej czasu spędzać z rodziną, z którą nie mieszkam (rodzice, brat itp). Jednak pracując od rana do nocy nie mogę sobie na to pozwolić. Kiedy już mam wolne to padam na twarz i czasem nie mam nawet siły powłóczyć nogą. I tak w kółko. Czuję ogromną potrzebę żeby bardziej być niż mieć, ale potem myślę, że nie śpię na pieniądzach, a jedyny większy cel finansowy w moim życiu to własne 4 kąty z kredytem niekoniecznie do końca życia. A i tak rodzina twierdzi, że mi to tylko kariera w głowie. No więc tak rozmyślam sobie na tyle często, że zastanawiam się czy to nie jest jakaś choroba emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6416336 Napisano: 15.10.2017 10:06:41 w Smolar
ivanotta napisał(a):

visserarthur napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

mam takie pytanko. czy Smolar chętnie i w miare szybko oddaje paragony jeśli są potrzebne? Czy ktoś miał taką sytuację że wysłał na ten sam paragon 2 konkursy i potrzebował od Smolarka zwrot?

W przypadku loterii nie licz na zwrot - oddadzą Ci paragon, jeśli odeślesz im nagrodę emotka W przypadku konkursu "opisowego" - dowiaduj się emotka

Moga niby odesłać, po reklamacjach... ale nie muszą skoro wymieili paragon na nagrode.

Paragon jest dla Konsumenta, więc raczej powinni go oddać, jeśli ktoś wniesie takie żądanie.

Mi sie nigdy nie udało wyegzekwować zwrotu. Kiedys na paragonie miałam jakis sprzęt suszarke czy cos i tez prosby o zwrot nie zadzialaly..

A w przypadku gdy na paragonie są dwa konkursy smolara to ogarniają sprawę? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6415834 Napisano: 13.10.2017 12:23:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
honoris napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

honoris napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

a to dobrehttp://www.konkur...sz-miec-zdrowe-zebya co, jesli ktoś kupił tę szczotę, by wziąć udział w konkursie? a tu taki klops....

No jak to co? Nic emotka  Przecież jeśli ją kupił to znaczy, że była mu potrzebna do użytkowania. Jaki może być inny powód?

nie niekoniecznie;-) - to konkurs sprawił, ze ją nagle potrzebował a tak mógłby się obejść bez...a teraz nie moze wziać udziału, ale szczoteczka zostaje....:)

Jeśli ktoś nie zdążył przez ten czas umyć zębów to można zwrócić emotka  

No nie pojmuję... Czyli jak nie ma konkursu to już nie musi myć zębów? hmmm... zachodzę w głowę emotka  Interesujące te zalezności.

Prawdziwy konkursowicz ma tyle zestawów pasty Colgate, że nie myje szczoteczką zębów tylko żuje pastę emotka   Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6415759 Napisano: 13.10.2017 10:31:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

honoris napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

a to dobrehttp://www.konkur...sz-miec-zdrowe-zebya co, jesli ktoś kupił tę szczotę, by wziąć udział w konkursie? a tu taki klops....

No jak to co? Nic emotka  Przecież jeśli ją kupił to znaczy, że była mu potrzebna do użytkowania. Jaki może być inny powód?

nie niekoniecznie;-) - to konkurs sprawił, ze ją nagle potrzebował a tak mógłby się obejść bez...a teraz nie moze wziać udziału, ale szczoteczka zostaje....:)

Jeśli ktoś nie zdążył przez ten czas umyć zębów to można zwrócić emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cherry_coke

#6415701 Napisano: 13.10.2017 07:55:17 w Intermarche
Czy ktoś orientuje się czy paragony płacone bonem nadają się do zgłoszenia na konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6415206 Napisano: 12.10.2017 07:45:01 w Lay's
superloser napisał(a):

Lipton tylko 10,40zl  emotka Jak sie wygra to 5,2zl Znaczek

Nagroda 45zl emotka jak tu grać??

Puszki 9 zł wychodzą.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6414828 Napisano: 11.10.2017 11:18:40 w SZUKAM....
iszhara napisał(a):

Jaki jest koszt zakupu na ten konkurs:https://www.nagrodylipton.pl/#zasady

Jest jakaś promocja? Kupował już kto dziś? emotka

Dołączam się do pytań...
I czy stacje wyglądające jeszcze jak Statoil też się łapią?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6414784 Napisano: 11.10.2017 09:54:39 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

A teraz skrócili czas odbioru, kurier już nie czeka z przesyłką... A jak firma chce się rozwijać to powinna zadbać o klienta i np zainwestować w paczkomaty w najbardziej obleganych punktach.... Szczerze to ja paczki najbardziej lubię odbierać z PP na którą wszyscy tak psioczą. Nikt do mnie nie dzwoni z pytaniem czy może zostawić u Pani Hani w spożywczaku albo postanawia zostawić bez uprzedzenia na drugim końcu miasta...

Trochę to jest kiepskie, bo nie zawsze jest możliwość odebrać od ręki paczkę, a niedługo będzie trzeba dobiegać do paczkomatu w 5 minut emotka
Ja uważam, że sam pomysł paczkomatów jest bardzo dobry. W miastach, chociaż u mnie już na wsiach pojawiają się mniejsze paczkomaty. Tylko system jest komplenie niedpracowany. Wystarczy, że miałabyś aplikację, która informuje Cię, że nie można włożyć paczki i wybór gdzie chcesz ją umieścić lub że chcesz czekać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6414764 Napisano: 11.10.2017 08:58:58 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

inPost i ich paczkomaty.. Nie dość że na odbiór jest tylko 48godzin to jeszcze wywieźli moją przesyłkę na drugi koniec miasta. No dobra z tym drugim końcem miasta to przesadzam, ale kilka km od wybranego paczkomatu i do tego zupełnie mi nie po drodze.... Niedługo to będę musiała jechać do wsi czy miasta obok... Czy reklamowanie tego będzie miało jakiś skutek? Czy jak grochem o ścianę?

Odpowiedzą Ci, że taka jest procedura w momencie, kiedy wszystkie skrytki są zajęte. Wtedy paczka ląduje w innym paczkomacie. Powinna trafić do najbliższego z wolnymi skrytkami. Najlepsze jest to, że przy wysyłce może być taka sama sytuacja. Masz etykietę, lecisz do paczkomatu, a tu zonk, brak wolnych skrytek. Cały czas myślałam, że jak mam etykietę to mam zarezerwowaną skrytkę. Niestety nie emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6413827 Napisano: 09.10.2017 14:32:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Czy w Żabce/Freshu, Carrefourze/ Piotrze i Pawle znajdę opakowanie promocyjne Ferrero Rocher emotka

W moim P&P tak i to w promocji Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6413815 Napisano: 09.10.2017 14:20:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy komuś Albedo odpowiedziało na żale w sprawie Syoss? emotka  

A co miało odpowiedzieć?

W sensie osobom, które wysłały do nich maila. Pytam czy ustosunkowali się jakoś.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6413807 Napisano: 09.10.2017 14:14:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy komuś Albedo odpowiedziało na żale w sprawie Syoss? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6413612 Napisano: 09.10.2017 08:43:43 w Pomocy!!!!
pini napisał(a):

Szukam osoby, która kupowała mi syoss w kauflandzie na konkurs ze szczotkami w ostatni dzień konkursu 27.09 i słała na maila tego samego dnia.

Ja wysyłałam ostatniego dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0