Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cherry_coke

cherry_coke

#6411015 Napisano: 03.10.2017 20:15:59 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Bruce: To jest loteria. Tam się musi wszystko zgadzać co do literki i grosza, więc paragony są na każdą stronę teraz prześwietlane. Łącznie z tym, że przechodzą przez ręce prawników i coraz częściej oryginalność paragonu potwierdzana jest dodatkowo w sklepie, gdzie zakupy były robione. Szef agencji może być świetną osobą prywatnie, na to i tamto przymykającą oko w konkursach, ale loterie to papiery, dokumenty, kontrole itp. 
Wkurza mnie, że w loteriach nic dalej nie wygrywam, ale może i dobrze? Kosztują wiele stresu, bo czasem na weryfikację się czeka i miesiąc  emotka

Jeśli tak jest to aż dziw, że w niektórych loteriach przechodzą wałki widoczne gołym okiem...  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6410965 Napisano: 03.10.2017 18:18:36 w Lay's
luko922 napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mixik napisał(a):

tak dopiero się wczytałem w regulamin tego nowego lejsowego konka... i kiepski ze względu na bardzo ograniczoną ilość kin CC, nawet w większych miastach (np. w Szczecinie brak). Na dodatek karta na okaziciela, na której wydanie trzeba przesłać im zdjęcie, czyli nikt inny (nawet z rodziny) na nią nie wejdzie... cóż - nie dla mnie (zapewne nie tylko), a szkoda

To raczej "imienna", jeśli byłaby na "okaziciela" to po co zdjęcie? emotka

Karnety z CinemaCity sa ze zdjeciami. Jak dowód.

No czyli nie "na okaziciela". 

Tak na logikę muszą być imienne, bo by pół miasta na jednej karcie chodziło do kina emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6410784 Napisano: 03.10.2017 12:58:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

truskaweczka123 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

prince polo to są bramki? bo już od razu wiem, że nie wygrałam ;/

tak, pytalam sie o to wczoraj

i kalosze i milka też emotka  Tak tylko ostrzegam ... 

jakie kalosze?

ta Milka to jest tragedia, mam nadzieję, że mało osób zagra i będą mieli nauczkę, że takie głupie zasady odstarszają klientów i konkursowiczów...

Niestety tak nie będzie. Ten typ konkursu ma specyficzne działanie na psychikę człowieka. Bo od razu wiesz czy jest wygrana czy nie... No i jak nie wygrasz to masz wrażenie, że jak polecisz po jeszcze jednego batonika to zaraz wygrasz. I za 10 razem zastanawiasz się jak to możliwe, że ani o 3 rano, ani o 6, ani o 12 nie wygrywasz. A potem jest lista zwycięzców i jest jak zawsze emotka   Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6410779 Napisano: 03.10.2017 12:55:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

i kalosze i milka też emotka  Tak tylko ostrzegam ... 

jakie kalosze?

https://www.e-kon...ie.html#.WdNrjVu0OUk Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6410771 Napisano: 03.10.2017 12:51:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

i kalosze i milka też emotka  Tak tylko ostrzegam ...  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6410769 Napisano: 03.10.2017 12:50:41 w Wkurza mnie...
Konkursy, a w zasadzie loterie, które dają szerokie pole do popisu oszustom. A organizatorzy w ogóle nie uczą się na swoich błędach. emotka Wyświetl w wątku >>
1 madzia1-s 0

cherry_coke

#6410737 Napisano: 03.10.2017 12:03:14 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
kasjopeja napisał(a):

amif napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

Po ile, a przede wszystkim gdzie dostanę  opakowanie promocyjne Ferrero Rocher 200?

Auchan, niecałe 20zł

Delikatesy Centrum 22

Piotr i Paweł w promocji ok. 15 zł - należy uważać na promocje wprowadzającą w błąd, że opakowanie kosztuje 10zł, bo przy kasie płacimy 15, a drugi rabat -25% idzie na kartę podwajamy rabaty (trzeba ją oczywiście mieć). Czasem zastanawiam się czy te promocje w P&P to zgodne z przepisami są. 
https://www.podwa...pl/#/awardsCatalogue Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6410712 Napisano: 03.10.2017 11:31:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Kochani, nie wiem jak się przyznać.... ale będzie rezerwa z Nestle Kaufland "Na którą Toyotę masz ochotę" - moja niestety odjechała...Mam nadzieję, że przyjedzie do kogoś z Was.Paragon nie przeszedł weryfikacji, bo płatki Nestle Cornflakes nie brały udziału. Byłem zły, że na majonez z Winiar był rabat i wyszło mniej niż 20 zł przy kasie, to się wróciłem i spontanicznie chwyciłem płatki, bo te najbardziej kojarzą mi się z NESTLE. Nie wiem czy palnąć sobie w łeb samemu, czy poczekać aż zrobi to żona  emotka

bardzo mi ciebie szkoda. ja w tym roku przez gapiostwo straciłam "TYLKO" 1000 zł. ciężko mi sobie wyobrazić co możesz czuć. Trzymaj się. Na pewno sobie to niedługo odegrasz. A czemu płatki nestle nie brały udziału ?

Płatków nestle nie było na liście. A najlepsze jest to, że już Nesvita jest. Więc logiki tu nie ma. Dlatego ja zawsze chodzę z listami do sklepu. I trzymam się zasady, że o większych wygranych w domu nie mówię dopóki kurier nie dobija się drzwi, bo wolę uniknąć takich sytuacji emotka   Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6410590 Napisano: 03.10.2017 07:55:35 w Dziś cieszę się z.....
Wczoraj podczas zakupów w ITM kasa wydrukowała mi nieczytelny paragon. Niezmiernie mi miło, że Pani kasjerka wykazała się uprzejmością i bez żadnego problemu powiedziała, że jak paragon na konkurs to szybko zrobimy zwrot i nabije mi na kasę ponownie produkty żebym miała w pełni czytelny paragon. 
Oby tej Pani same przyjemności się zdarzały! Jak widać wystarczą dobre chęci, a na problemy zawsze znajdzie się jakieś rozwiązanie.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6410273 Napisano: 02.10.2017 12:57:17 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Czy ktoś mógłby podzielić się ze mną informacją co najtaniej wychodzi na konkurs ITM Henkel? Będę wdzięczna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6410166 Napisano: 02.10.2017 10:49:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

asantesana napisał(a):

myslalam ze ja tylko jestem staroswiecka i nie rajcuje mnie dodawanie takich zdjęć. Żeby tutaj chociaz był samochód do wygrania a nie weekend czy tam cukierki emotka

To znaczy, że maltretowanie zwierząt jest usprawiedliwione w przypadku walczenia o samochód, a o cukierki to już karygodne? Ja nie widzę różnicy, znęcanie się nad zwierzętami to znęcanie i rodzaj nagrody nie ma znaczenia...

ale my tutaj nie rozmawiamy i zdjęciu z kotem...

Fakt, źle zinterpretowałam, to drugie zdjęcie też obrzydliwe, ale zasada jest dla mnie taka sama - nie ma znaczenia rodzaj nagrody, granice człowiek powinien mieć jasno ustalone - nie rozebrałabym się ani dla cukierków ani dla samochodu emotka

Myślę, że każdy granice kompromitacji ma ustaloną gdzie indziej. Dopóki nie łamiemy prawa, nie krzywdzimy innych ludzi czy zwierząt itp itd to spoko. Niektórzy na fejsbuczku "za darmo" pokazują gorsze rzeczy. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6410144 Napisano: 02.10.2017 10:33:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

myslalam ze ja tylko jestem staroswiecka i nie rajcuje mnie dodawanie takich zdjęć. Żeby tutaj chociaz był samochód do wygrania a nie weekend czy tam cukierki emotka

To znaczy, że maltretowanie zwierząt jest usprawiedliwione w przypadku walczenia o samochód, a o cukierki to już karygodne? Ja nie widzę różnicy, znęcanie się nad zwierzętami to znęcanie i rodzaj nagrody nie ma znaczenia...

Ta wypowiedź nie dotyczyła maltretowania zwierząt tylko mało estetycznego zdjęcia dwojga ludzi.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6410100 Napisano: 02.10.2017 09:32:07 w SZUKAM....
youstyna33 napisał(a):

Szukam konkursu lubisie do wygrania kalosze crocs. Nie mogę znaleźć  w bazie. Ktoś kojarzy?

Jest w zapowiedziach - https://odkrywcyjesieni.pl/ Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6409883 Napisano: 01.10.2017 13:02:23 w Lay's
andii napisał(a):

zakończył to się tu bazie:) w realu trwa! emotka

To wiele wyjaśnia. Dzięki za pomoc. emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cherry_coke

#6409879 Napisano: 01.10.2017 12:54:14 w Lay's
andii napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

mczarna napisał(a):

mia napisał(a):

czeko napisał(a):

Mam kilka kodów lays może ktoś by chciał ?:)

W jakim sensie by "chciał"? emotka Jak za darmo, to ja chętnie wezmę!

Ja także poproszę

To ja zapytam z ciekawości do czego te kody? No bo gamingowy konkurs się skończył przecież emotka  

do dziś trwa emotka

Tak czułam, że to coś ze mną jest nie tak emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6409877 Napisano: 01.10.2017 12:49:33 w Lay's
mczarna napisał(a):

mia napisał(a):

czeko napisał(a):

Mam kilka kodów lays może ktoś by chciał ?:)

W jakim sensie by "chciał"? emotka Jak za darmo, to ja chętnie wezmę!

Ja także poproszę

To ja zapytam z ciekawości do czego te kody? No bo gamingowy konkurs się skończył przecież emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6409648 Napisano: 30.09.2017 16:42:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madlette napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

madlette napisał(a):

Wiem, że już dawno po fakcie, ale tak mnie natchnęło, żeby zapytać emotka  Były zwrotki z Almette Polomarket? emotka

Tak. Twoje zgłoszenie zostało przyjęte... coś tam coś tam emotka

Eee, czyli chcesz mi powiedzieć, że mojego zgłoszenia nie przeczytają, bo nie dostałam nic? emotka  Ech, trzeba było pytać wcześniej emotka

Trudno mi coś na ten temat powiedzieć. Jeśli wszystko zostało wysłane poprawnie zwróć się do organizatora z takim pytaniem. Może pomogą emotka Wyświetl w wątku >>
1 madlette 0

cherry_coke

#6409645 Napisano: 30.09.2017 16:35:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madlette napisał(a):

Wiem, że już dawno po fakcie, ale tak mnie natchnęło, żeby zapytać emotka  Były zwrotki z Almette Polomarket? emotka

Tak. Twoje zgłoszenie zostało przyjęte... coś tam coś tam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6409202 Napisano: 29.09.2017 10:33:41 w Lay's
yreks napisał(a):

Jak pisaliście w żabkowym konkursie? Chodzi o grę jako czynność np grać na konsoli, pc ? 

Ogranicza Cię tylko wyobraźnia emotka Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6409191 Napisano: 29.09.2017 10:12:02 w SZUKAM....
andziulka21 napisał(a):

alamak napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

alamak napisał(a):

co dziś wozi dhl emotka

Kaufland bony. 

Tam nie wygrałam...

Bony z interii emotka

Czytniki z Kiory  Wyświetl w wątku >>
0 0