Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cherry_coke

cherry_coke

#6390258 Napisano: 16.08.2017 12:57:12 w Oddam za darmo
wioleczka83 napisał(a):

Kody z lecha5HW7VDHW
8KY8ULJP

Wykorzystałam ten 2-gi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6390174 Napisano: 16.08.2017 10:11:37 w Czy informują/ informowali?
yreks napisał(a):

pralki surf rozdane ?

Nie, jeszcze mają kilka dni.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6390067 Napisano: 15.08.2017 21:47:12 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

cherry_coke, jak Cię lubię i Twoje posty, ale to co piszesz o chichocie losu, to czysta demagogia. Problemy, których nie da się rozwiązać, padają na nas z reguły niezależnie od spraw finansowych... Nie ma tu żadnej logicznej implikacji, ani korelacji (a jeśli już, to byłaby raczej w odwrotną stronę, w sensie, że jednak łatwiej rozwiązywać problemy życiowe - o ile się w ogóle da - nie martwiąc się o finanse).
W sensie - pieniądze szczęścia nie dają, ale ich brak tym bardziej nie. emotka
O, wrzucę sobie to w stopkę chyba. Że też taka głęboka myśl ze mnie wypłynęła. emotka

Chyba się niefortunnie wyraziłam. Tak czy siak nic złego na myśli nie miałam. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży u Ciebie, sprawy okażą się mniej poważne i wpadną nagrody, które podreperują budżet. emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, mia 0

cherry_coke

#6389944 Napisano: 15.08.2017 14:05:38 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Mało, że g*** wygrałam wczoraj poza słynnym czujnikiem, to przed chwilą padł nam rozrusznik w samochodzie. emotka Pomijam, że mieliśmy jechać nad morze i tzw. blada, ale znowu kolejne pieniądze... emotka Matko, jak ja zazdroszczę ludziom, którzy nie mają problemów finansowych i zawsze coś odłożone w zanadrzu... Ok, wiem że powinnam cieszyć się dostatkiem bliźniego swego, ale to silniejsze ode mnie. emotka
Więc dodatkowo mnie wkurza moja wredota. emotka

Głowa do góry, weź głęboki wdech i przyjmij wszystko na klatę. Morze nie zając, nie ucieknie. W zamian polecam wycieczkę za miasto, nad jezioro, na piknik nad rzeką. 
Być może naprawa rozrusznika nie będzie aż taka droga. Z tego co wiem to można je naprawiać, więc może nie będzie trzeba kupować nowego, a co za tym idzie wydawać milionów monet. 
Problemy finansowe są względnie. Dziś ich nie masz, a jutro je masz - i odwrotnie.  Chichotem losu jest kiedy stajesz się zamożny, a pieniądze nie rozwiązują Twoich problemów.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6389932 Napisano: 15.08.2017 13:24:20 w Lay's
delvitto napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

superloser napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Hej emotka  Czyli  w maxxgaming można wygrać 2 nagrody w tygodniu czy dziennie? Bo nie wiem co zalicza się do "jednego losowania" 

157 - 100zl7- gier1 - konsola

Na te same dane?

ja tego nie zrozumiałam emotka
czy to znaczy że wygrałeś już 157 razy po 100 zł? w jednym losowaniu, czyli w jednym tygodniu? jeśli tak, to czy możesz powiedzieć jak dużo kodów zgłosiłeś, by mieć tak imponujący wynik?

tłumaczę na polski: 15 nagród łącznie, w tym 7x100zł i 7xgra i 1xkonsola - to tyle teoretycznie jedna osoba może wygrać w jednym etapie emotka   Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

cherry_coke

#6389922 Napisano: 15.08.2017 13:06:32 w WC - rozmowy o wszystkim
kadett33 napisał(a):

jokan napisał(a):

byla tutaj dsykusja niedawno, ale niezbyt uwaznie czytalam, jakiej sieci starter jest najkorzystniejszy, chodzi mi o taki do celow konkursowych, czy to nie pisaliscie o virgin 5 zł + jakies doladowanie?

Virgin Mobile, trzeba doładować za min 5zł aby można słać smsy premium, po doładowaniu mamy konto ważne rok.Fakt mobile to samo co w virgin mobile.
Play odNowa trzeba doładować za min 5zł aby można słać smsy premium, starter jest ważny cały czas, ale trzeba wysłać raz w miesiącu przynajmniej jednego sms-a lub zadzwonić do kogoś aby nie pobrało 2zł.

Darmowy starter Virgin - https://virginmobile.pl/darmowy-starter Wyświetl w wątku >>
2 brucee, jokan 0

cherry_coke

#6389627 Napisano: 14.08.2017 14:14:33 w Wkurza mnie...
sonyyy napisał(a):

Nie moja działka Amazony itd. Celuje w technologa, konstruktora, planistę itp Podobno na śląsku jest takich ofert. Co z tego jak w CV mam Podkarpackie ... ;/ Dramat. Jeszcze tydzien, dwa i chyba sie załamie.

Polecam uzbroić się w cierpliwość. Szukanie pracy jakiejkolwiek, a pracy na specyficznym stanowisku to znaczna różnica. Polecam zamiast odpowiadać na oferty pracy (na które zapewne odpowiada milion innych osób, które powodują, że dokopanie się do Twojego CV jest niczym szukanie igły w stogu siana) znaleźć sobie firmy odpowiadające Twoim kompetencjom i udać się do tych firm ze swoim CV i przekonać ich, że to oni potrzebują Ciebie, a nie Ty ich.  Wyświetl w wątku >>
2 venix, ace 0

cherry_coke

#6389419 Napisano: 14.08.2017 09:06:39 w Informują
apoccalipsa napisał(a):

@ SMAK NAGRÓD Lays ITM

z jakich dni?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6389134 Napisano: 12.08.2017 20:05:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onagra napisał(a):

Witam czy w pierwszym etapie konkursu Auchan było to samo pytanie czy one się zmieniają??

To samo. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6389133 Napisano: 12.08.2017 20:03:31 w Lay's
Czy ja dobrze rozumiem, że każdego dnia jedna osoba może wygrać jedną nagrodę II lub III stopnia?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6388960 Napisano: 11.08.2017 21:03:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

może mi Ktoś powiedzieć jaka jest realna wartość  i jaki model tego namiotu plażowego od Lidki z C4 bo nie mogę otworzyć regulaminu?

Nagroda II Stopnia w postaci namiotu plażowego/budki turystycznej Arpenaz 0 Quechua o wartości 59,99 zł brutto Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cherry_coke

#6388871 Napisano: 11.08.2017 15:57:07 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że niektóre sklepy mają permanentnie zepsute kasy. Niby znam na pamięć, które kasy w sklepach drukują nieczytelne paragony, na których albo nic nie widać, albo mają jakieś dziwne białe paski, które zasłaniają informacje. 
I ostatnio naszła mnie taka myśl, że niektóre kasy drukują takie goowniane paragony całymi latami. Przecież paragon to dokument. Klient ma prawo dostać czytelny dokument, a nie bezwartościowy papier. Nie rozumiem czemu sklepy nic z tym nie robią. Poprosiłam ostatnio w ITM żeby ponownie mi pani wydrukowała paragon, bo wydrukowała się połowa paragonu a potem sam biały papier był to wielka obraza majestatu... Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6388716 Napisano: 11.08.2017 11:06:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Dostałam coś wczoraj z inpostu, a jestem poza domem i nie mam jak sprawdzić, czy może to być nagroda z Wedel Lewiatan od Radnej?

Tak, może być. Inpost dostarczał tablety.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6388315 Napisano: 10.08.2017 12:14:07 w Wkurza mnie...
ir napisał(a):

edzia21 napisał(a):

southlander napisał(a):

superloser napisał(a):

ir napisał(a):

Tiger z szokującą reklamą!https://www.faceb...ts/10155414963521955

A to nie Smolar obsługuje Maspex    emotka     ???

Agencja J. Walter Thompson była odpowiedzialna za social media marki Tiger. Niby pani prezes agencji już przeprosiła, ale chyba wypadałoby żeby za takimi przeprosinami poszła donacja na Muzeum Powstania Warszawskiego, albo jakąś fundację opiekującą się powstańcami. Zresztą przeprosiny to i tak trochę ściema bo nie pierwszy raz próbują grać na kontrowersjach. Na Boże Ciało, była grafika z nagą kobietą, a na rocznicę katastrofy w Smoleńsku, świętowali dzień lotnictwa. Ot gimbomarketing, pewnie praktykanci to ogarniali.

Czyzby Lemon Sky? Oj, zle sie dzieje   :zbanowany:  Kryzysik w social mediach...2 osoby ponoc pogonili z agencji   emotka  

Tiger wpłacił 500 000 na rzecz powstanców w akcji u Chajzera. Ale smród pozostanie.

Nie pierwszy i nie ostatni raz. Aż dziwne, że ludzi wciąż się na to nabierają.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6387178 Napisano: 07.08.2017 17:32:56 w Smolar
violka88 napisał(a):

iszhara napisał(a):

ongis napisał(a):

luko922 napisał(a):

superloser napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

karola-00 napisał(a):

nikt nie wygrywa na forum z Coli ?

jeden głośnik padł na forum - tyle znalazłam w MDW

Na 30 paragonów  ... emotka  wciąż 30 szans na samochód mam  emotka

A ciekawe z jakich dni w ogóle powiadamiali już. 

Na pewno za 2 lipca

Raczej sierpnia emotka

ja również ok. 30 zgłoszeń wysłałam - i nic emotka  marnie widzę tą loterie  emotka

Jeżeli dobrze zapamiętałam, że w zeszłym roku było 900 tys. zgłoszeń to oznacza, że musiało być średnio 30 000 zgłoszeń na dzień. Więc jeśli na jeden dzień przypada 10 głośników to nie znaczy że loteria jest do bani, tylko statystycznie mamy tzw. marne-szanse emotka Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6385809 Napisano: 03.08.2017 11:39:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikopl napisał(a):

Jeżeli uważasz, że dostanie nagrody w worku przez profesjonalną agencję jest ok, to zapraszam na drugą stronę. 

Nagroda z zasady ma być nowa, w oryginalnym opakowaniu, nie uszkodzona w transporcie i zgodna z regulaminem.
Nie ma takiego wymogu/obowiązku/przepisu aby kartonik głośnika czy innej rzeczy był zaklejony bez możliwości otwarcia produktu wcześniej. Niektóre firmy to stosują, jednak jest to ich wybór a nie obowiązek. Dlatego uważam reklamację za bezzasadną, a produkt za pełnowartościowy. 
A tak w ogóle dlaczego zależy Ci żeby kartonik był zaklejony? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6385746 Napisano: 03.08.2017 08:37:21 w SZUKAM....
Szukam osoby, która podpowie mi czy przy odbiorze nagród od kuriera z Columbita wypełnia się jakiś protokół odbioru nagrody tak jak np. w Smolarze?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6384620 Napisano: 31.07.2017 16:59:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zabcia0410 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś oprócz mnie dostał z Wedla tablet samsung A6 zamiast A7?

Tez mam A6 a mam podpisać i odesłać odbiór A7 emotka Chyba, że czegoś nie rozumiem...

możecie napisać dokładnie jaki model,jaka wielkość,jestem na urlopie a też czekam

SM-T280
Zacytuję kolegę lukas08, który mi to wyjaśnił w wiadomości prywatnej:
Jest to model A7 (SM-T280 - to jest główne oznaczenie), A7 stosuje się w nawiązaniu do cali i to jest najczęstsze oznaczenie, a ta 6 w szarym tle oznacza rok wyjścia tego modelu na rynek (2016). Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6384612 Napisano: 31.07.2017 16:48:16 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś oprócz mnie dostał z Wedla tablet samsung A6 zamiast A7?

ja mam wszystkie tablety A6, ale docelowo to jest A7. Wpisz po modelu emotka

Czyli miało być A 7'' w sensie. Trochę rozumiem i trochę nie rozumiem, ale akceptuję ten fakt emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6384605 Napisano: 31.07.2017 16:34:20 w SZUKAM....
Czy ktoś oprócz mnie dostał z Wedla tablet samsung A6 zamiast A7? Wyświetl w wątku >>
0 0