Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cherry_coke

cherry_coke

#6383920 Napisano: 28.07.2017 20:44:50 w Wkurza mnie...
Niezbyt długo nacieszyłam się moim kodem do chili.tv. Chciałam obejrzeć sobie film, który tam wynalazłam. Wbiłam kod i co... Nie można obejrzeć dowolnego filmu w kwocie 20 zł, a jedynie filmy, które oni zaproponowali w tej promocji. Same starocie. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6382646 Napisano: 25.07.2017 14:06:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
Columbit obdarował mnie rowerem. Cieszy mnie fakt, że na zdjęciu widzę męski rower i będę mogła zrobić prezent komuś, kto się bardzo z niego ucieszy.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6382146 Napisano: 24.07.2017 11:39:22 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

To i ja swoją historię dorzucę... mój Towarzysz Życia w dzieciństwie znalazł na Mazurach węża, jak myślał - zaskrońca. A że odważny był to postanowił się z wężem pobawić, niestety wąż nie był skory do zabawy i udziobał go trzy razy. Przemiły zaskroniec okazał się żmiją zygzakowatą, która przystosowała się do otoczenia i zygzaka nie miała. TŻ ledwo uszedł z życiem i oczom swoim więcej nie ufa. Wygląda czy nie wygląda, lepiej z wężami nie ryzykować. Jedno jest pewne, ogórków na pewno nie zje.  emotka  

Ta historia mogłaby dotyczyć również np. psa emotka Wąż dziobnął w samoobronie, bo nie miał ochoty być dręczony. Jestem po stronie tamtego węża, to była obrona konieczna emotka  

Nie roztrząsam kto w tej bitwie był atakującym, a kto ofiarą. Podejrzewam, że każdy 5-latek ma na swoim koncie głupoty, których pochwalać nie należy. Chciałam bardziej podkreślić, że to co na żmiję nie wygląda, może jednak być żmiją. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

cherry_coke

#6382122 Napisano: 24.07.2017 11:07:58 w Wkurza mnie...
azaflora napisał(a):

joan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Węże emotka  leży ta gadzina  u mnie w ogródku w ogórkach, które chciałam dzisiaj pozrywać  emotka . A czego, jak czego, ale węży nienawidzę. (...)

Z kolei ja węże uwielbiam, to jedne z moich ulubionych zwierząt - dlatego na samą myśl, że ktoś trzyma je pojmane między cztery kawałki szkła i żarówkę... oj straszne obrazy ludzkich cierpień się rodzą w mojej głowie emotka Może się jednak zaprzyjaźnicie? emotka To raczej nie wąż, tylko stworek wężopodobny, który nieśmiało łapie promienie słoneczne w Twoim ogrodzie emotka

PS: Ewentualnie możesz go polać bardzo zimną wodą, powinien zwiać.

Joan ja gady szanuję, na poligonie jest ich wiele, wrażenia na mnie nie robią. Natomiast kilka lat temu jechałam przez las rowerem /miałam tylko podręczny telefon bez aparatu/ na boku ścieżki leżało zwinięte coś, co nie było żmiją zygzakowatą, a z pewnością jakąś zdradnicą. Do dziś się zastanawiam czy "to" przeżyło zimę i nadal tam mieszka? Rok czy dwa temu pod Osowem człowiek znalazł pytona w kupie liści. "Hodowcy" pozbywają się wszelkich stworzeń  emotka  egzotyków też!

To i ja swoją historię dorzucę... mój Towarzysz Życia w dzieciństwie znalazł na Mazurach węża, jak myślał - zaskrońca. A że odważny był to postanowił się z wężem pobawić, niestety wąż nie był skory do zabawy i udziobał go trzy razy. Przemiły zaskroniec okazał się żmiją zygzakowatą, która przystosowała się do otoczenia i zygzaka nie miała. TŻ ledwo uszedł z życiem i oczom swoim więcej nie ufa. Wygląda czy nie wygląda, lepiej z wężami nie ryzykować. Jedno jest pewne, ogórków na pewno nie zje.  emotka   Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6380397 Napisano: 18.07.2017 14:36:39 w Paragony na trwające konkursy
Wymienię mój paragon Milko na kod Lay's  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6380333 Napisano: 18.07.2017 12:14:43 w Kupię...
książki Jojo Moyes
w dobrej cenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6378681 Napisano: 12.07.2017 18:54:42 w Lay's
Czy ktoś wie co z zaginionymi walizkami? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6377619 Napisano: 10.07.2017 09:02:52 w Giełda Kodów ; )
Zamienię kod na -50 zł douglas na kod Lay's
Kod upoważnia do jednorazowego rabatu 50 zł przy zamówieniu w sklepie internetowym www.douglas.pl za minimum 249 zł  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6376646 Napisano: 06.07.2017 14:18:59 w Wkurza mnie...
netka_wawa napisał(a):

kinzao napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Ech, te nowe konkursy. Kup produkty za 10 zł, odeślij dane listem za 6 zł, żeby wygrać sztućce za 15 złotych emotka To ja już wolę bez grania kupić sobie te sztućce, taniej wyjdzie i mam pewność, że je dostanę, bo zawsze można nie wygrać.

U mnie hitem było wygranie ŚCIERKI Z LOGO PUR i chcieli żeby im wysłać oświadczenie czy coś tam pocztą... emotka

Mąż też wygrał ale fartuch, oczywiście darował sobie wysyłkę. Nota bene ten konkurs to była jakaś porażka... 

I do kompletu torba z Tymbarka, której Smoluchy nie chcą wydać bez wysłania paragonu pocztą  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6376644 Napisano: 06.07.2017 14:17:59 w Giełda Kodów ; )
Wymienię zniżkę westwing.pl -80 zł przy zakupach za minimum 200 zł za kody Lays emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6376643 Napisano: 06.07.2017 14:16:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
helcia85 napisał(a):

carissma napisał(a):

Walizka z Lay's. DPD. Zaznaczyłam antracyt, przyjechała żółta emotka

Ja zaznaczyłam antracyt, a mam czarną emotka

Może był popyt na antracyt i się skończyły, bo to ładny kolor jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6376627 Napisano: 06.07.2017 13:37:09 w Połączenia nieodebrane
koniczynka123 napisał(a):

Z czym mogli dzwonić  z zastrzeżonego? Nie zdązyłam dobiec do tel emotka

Szkoła języków obcych speak up może... Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6376462 Napisano: 06.07.2017 08:33:03 w Kupię...
Kupię w okazyjnej cenie grę wsiąść do pociągu Europa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6376152 Napisano: 05.07.2017 12:42:57 w Paragony na trwające konkursy
jokan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Kupię paragon Chiquita emotka

ale na paragonie nie bedziesz miec nazwy Chiquita.....jak oni to wogole sprawdzaja?

Myślę, że wiedzą do jakich sieci je dostarczają. U mnie wbrew pozorom niewiele sklepów sprzedaje chiquitę. A w moim P&P od dawna są tylko takie banany.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6376032 Napisano: 05.07.2017 09:51:32 w Lay's
luko922 napisał(a):

iszhara napisał(a):

mahuska napisał(a):

A gdzie Moc nagród w Biedronce?? Zapomnieli?

Mogliby powtórzyć te fantastyczne akcje. To były emocje gdy codziennie wszyscy czekali za wynikami.  emotka

O jaaa, zapomniałem całkiem o tym konkursie emotka  Ale to pewnie już byśmy wiedzieli, że się coś szykuje... emotka  

Moc była lepsza, bo nie trzeba było otwierać paczek  z chipsami. Ot takie przemyślenie po tym jak obiecałam sobie na początku konkursu z powietrznymi pufami, że nie tknę ani chipsa. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6373283 Napisano: 28.06.2017 14:27:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelew rockstar - II etap Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6373206 Napisano: 28.06.2017 12:44:09 w Smolar
ongis napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Pisał ktoś do Smolara w sprawie leżaków i słuchawek? Czyżby urlop sobie zrobili ??

Do Smolara się dzwoni nie pisze jak się chce czegoś dowiedzieć. Oni nie gryzą emotka

Każdy niech kontaktuje się z agencją w sposób jaki uważa za stosowny. 
Na maile również odpowiadają.  Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

cherry_coke

#6373132 Napisano: 28.06.2017 11:28:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Tak przy okazji... Czy do Lidki śmiało można wysyłać oświadczenia kilku osób w jednej kopercie (inne gospodarstwa domowe)?

To samo gospodarstwo domowe, to bez problemu, ale tak... Jaki wpiszesz adres na kopercie? Przecież nie kilka.Możesz słać, oczywiście, ale wtedy nie masz dowodu na któreś, że wysłałaś... emotka

Racja. Moja naiwność jest bezgraniczna emotka  
Cofam pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6373119 Napisano: 28.06.2017 11:19:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak przy okazji... Czy do Lidki śmiało można wysyłać oświadczenia kilku osób w jednej kopercie (inne gospodarstwa domowe)? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6373096 Napisano: 28.06.2017 10:52:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
xpac napisał(a):

magie1982 napisał(a):

monisss napisał(a):

magie1982 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

FBjoanna1 napisał(a):

magie1982 Jak Ci tak dobrze idzie wyliczanie, to prawa autorskie też są?

Nie wiem, ale zawsze możesz na mnie donieść do organizatora, to się przekonasz emotka

Gratuluję wygrałas dziś wszystko, udał Ci się osiągnąć cel. Miłego dnia, życie donosiciela musi być takie barwne...

i co doniesli na Ciebie ?

Tak, jakbym była pierwsza, która zastosowała takie samo ustawienie przedmiotów... żałosne, co? 

Skoro osunęli zdjęcie to mieli do tego podstawy, więc złamałaś regulamin,... takie życie...

A usunęli? Przecież musiała zrobić nowe zdjęcie z produktem czysta skóra. Tylko aranżacja powielona. Zdjęcie nowe, więc prawa autorskie ma.  Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0