Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cherry_coke

cherry_coke

#6371501 Napisano: 24.06.2017 17:36:08 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

Ist-tu-lejt, już wykasowałam posty. Nie będę ryzykowała dostaw ...hmmm... pizzy... emotka emotka

Jeśli to olx to nie ma obowiązku podawania swojego numeru telefonu do ogłoszenia. Jeśli nie chcesz by Twój numer był widoczny dla wszystkich wystaw ogłoszenie bez numeru. Dogaduj się w wiadomościach prywatnych. A numerem telefonu z potencjalnym kupcem dziel się kiedy uznasz to za stosowne lub wcale. Ja sprzedaję rzeczy i nigdy nie dzielę się numerem tel. Mam tu na myśli sprzedaż z wysyłką, a nie z odbiorem bezpośrednim, z którego też zrezygnowałam, bo niektórzy nie potrafią szanować czasu drugiej osoby. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cherry_coke

#6371481 Napisano: 24.06.2017 16:45:00 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Wkurza mnie, że (...) jakby nigdy nic pojawiają się (ludzie) z kapelusza i udzielają mi rad jak mam żyć, co robić. Choć nie wypada to czasem mam ogromną ochotę powiedzieć im żeby żyli i dali żyć innym

emotka ZRÓB TO!! Tak jest słusznie. emotka emotka emotka

Jestem nadwrażliwym człowiekiem i cierpię w samotności. To chyba wada wrodzona. Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6371476 Napisano: 24.06.2017 16:30:27 w Lay's
buziolek napisał(a):

mógłby wrzucić ktoś zdjęcie walizki? Moje zółte walizki jeszcze nie wysłali emotka

Do mnie walizka jeszcze nie dotarła, więc się nie podzielę, ale z innej beczki zapytam: mogłabyś wrzucić zdjęcie koszyczka z Mili?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6371475 Napisano: 24.06.2017 16:28:29 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że muszę zabrać się za pisanie pracy magisterskiej chociaż w obecnej chwili jest to ostatnia rzecz na jaką mam czas, nie wspominając o motywacji... Wkurzają mnie ludzie, którzy ciągle mnie pytają kiedy obronię dyplom, że ile można to odkładać... 
Wkurza mnie, że jak przeżyłam najgorsze pół roku mojego życia, kiedy lekarze prawie zabili mojego chłopaka to nie było nikogo. I nie mam o to żalu... ale potem jakby nigdy nic pojawiają się z kapelusza i udzielają mi rad jak mam żyć, co robić. Choć nie wypada to czasem mam ogromną ochotę powiedzieć im żeby żyli i dali żyć innym.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6371408 Napisano: 24.06.2017 11:02:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odebrał ktoś już kosz z Mili i mógłby się pochwalić nim? emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cherry_coke

#6371398 Napisano: 24.06.2017 10:12:54 w WC - rozmowy o wszystkim
anula81 napisał(a):

a ja tak z innej beczki, nowe konto ktoś założył 22.06, od razu pisze, że chce to i to i wysłać za pobraniem, obawiam się .... też tak uważacie że trzeba być z nowymi ostrożnym ? zapewne zajrzy do tego wątku emotka i w dalszym ciągu uważam iż wstęp na forum powinny mieć osoby które dodają te 3 konkursy to daje pewność, ze nie wpadają tutaj wyłudzacze i oszuści emotka

Oczywiście, że należy być ostrożnym. Jak ten ktoś nie ma zaufania do Ciebie i tak argumentuje wysyłkę za pobraniem to niech na konto zapłaci Ci za samą wysyłkę. Jeśli nie odbierze jej Ty nie będziesz stratna na wysyłce. Jeśli się nie zgodzi to ... wiadomo. emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

cherry_coke

#6371291 Napisano: 23.06.2017 21:45:21 w WC - rozmowy o wszystkim
pawelski napisał(a):

A jak ktoś ma 58 lat i nie przysługuje mu emerytura mundurowa a ma np zaawansowaną cukrzyce przec co nie może pracować ale nie chcą dać mu renty to też powinien się powiesić ?

Smutne jest to, że ludzie znajdują się w sytuacji, kiedy w ogóle biorą pod uwagę takie rozwiązanie, choć to żadne rozwiązanie. 
Zawsze musi się znaleźć jakieś wyjście. Mniej lub bardziej beznadziejne, ale jednak.. Bliscy tego nie widzą? Może zmiana lekarza prowadzącego, może pomoc MOPS-u...
Tak często ten świat mnie przeraża emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cherry_coke

#6370921 Napisano: 23.06.2017 08:54:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

andii napisał(a):

Hello, czy w interku  - konkurs z tyskim... to nr paragonu to ten u góry ???  nie bić  emotka

emotka

Jeżeli nie ma innej adnotacji w regulaminie to w domyśle chodzi o ten naprzeciwko daty sprzedaży.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6370815 Napisano: 22.06.2017 21:17:18 w Inne mniejsze markety
bruce napisał(a):

Czy ktoś widział może (albo zna zawartość) tych koszy z Mili z wygranymi w konkursie foto produktami Wawel? Duże to jest? Da się wejść do autobusu w dzień targowy? emotka

Przy obecnej temperaturze polecam przed wschodem słońca się wybrać albo po zmroku. 
Jeśli chodzi o wielkość to myślę że taki standard. Na zdjęciu wygląda, że parę rzeczy w środku jest, wg reg. wartość 75 zł. Oby tak było emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cherry_coke

#6370785 Napisano: 22.06.2017 20:03:32 w Albedo Marketing
cb656 napisał(a):

matys napisał(a):

Jeżeli ten gościu nie jest z Albedo, to teraz pomyślcie jak całą sprawę widzi Albedo jeżeli czyta ten wątek ...Pojawił się gościu, który coś działa i chce działać dalej a forumowicze, zamiast zawiązać szyki i próbować działać ramię w ramię w celu wyjaśniania pewnych spraw skoncentrowali się na tym, aby gościa zdyskredytować.

A TY TEŻ JESTEŚ SZPIONEM ALBEDO, że tak go bronisz? emotka emotka emotka

Halo! Policja! Proszę przyjechać na e-konkursy! Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6370335 Napisano: 21.06.2017 19:24:23 w SZUKAM....
pistacja9 napisał(a):

Czy ktoś miał problem z odbiorem nagrody z belvita Auchan lub Leclerc? Tzn. odebrał inny model roweru niż w regulaminie?

To znaczy? Wszystkie były identyko emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6370296 Napisano: 21.06.2017 17:17:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pakowa napisał(a):

Zakup promocyjny – każdy jednorazowy zakup minimum 4 (słownie: czterech) sztukpiwa marki Warka Radler (w loterii biorą udział puszki, butelki i wielopaki według dowolnego
wyboru uczestnika).

może pytanie trochę głupie ale wole się upewnić kupując 4pak mam już pargon konkursowy prawda ?:D nie musi być 4 x4pak ? xd

Tak, jeden 4-pak jako 4 piwa emotka Wyświetl w wątku >>
1 pakowa 0

cherry_coke

#6370105 Napisano: 21.06.2017 11:14:08 w GFK
Dzieci
- dwójka dzieci: jedno 6-12 miesięcy; drugie 3 lata
- pytają o 500+ i w jaki sposób karmi się młodsze dziecko (nie wiem co ma jedno do drugiego emotka  ) Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cherry_coke

#6370094 Napisano: 21.06.2017 10:54:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atanerka napisał(a):

jokan napisał(a):

czy paczki STAR musza byc promocyjne do loterii?  ogladalam w inter, ale tam byly tylko zwykle, bez tych banderolek...

teoretycznie tak, praktycznie zgodnie z regulaminem trzeba przedstawić paragon na którym widoczne będzie STAR, zatem bez róznicy czy produkt jest promocyjny czy nie, najważniejsze żeby były to chrupki/chipsy star

Właśnie, pamiętaj o zapisie regulaminowym "Organizator zastrzega, iż na dowodzie zakupu musi znajdować się identyfikowalna nazwa Produktu Promocyjnego."  Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

cherry_coke

#6370062 Napisano: 21.06.2017 09:34:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Orientuje się ktoś czy kupony 2D/3D do Multikina można przekazać komuś innemu? Ale nie fizycznie, ten kupon jako papierek, ale sam ciąg znaków spod kodu kreskowego? Bo mam z jakiegoś konkursu jeszcze 4 i chciałem je spieniężyć, ale chyba z wysyłką nie zdążę, bo to do 30 czerwca tylko :X 

Przy kasie podaje się tylko ten ciąg znaków. Przynajmniej u mnie nie było nigdy problemu z posiadaniem kuponu np. na komórce i przeczytaniu samego kodu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6370058 Napisano: 21.06.2017 09:31:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy paragon z Kaufa z Nestle można zgłosić na ogólnopolski? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6370016 Napisano: 21.06.2017 07:42:39 w Wkurza mnie...
ikki napisał(a):

Mój brat się zaręczył i po miesiącu jego narzeczona oddała mu pierścionek emotka Czy to koniec ich związku ?co by mu tak doradzić bo siedzi chłopak załamany

To i ja dodam swoje 3 grosze. emotka  Polecam nie doradzać emotka  Ale zabrać brata na spacer, ciacho/piwo, dać mu się wygadać lub pomilczeć, przypomnieć, że jest świetnym gościem i że ma zawsze na kogo liczyć.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6369928 Napisano: 20.06.2017 20:08:23 w Wkurza mnie...
Poszłam na inną pocztę niż "moja" i pani za list z nakrętką tymbarkową policzyła mi gabaryt B czyli 9,80 zl. Nosz kurde. Dobrze, że inne konkursy zawierała ta koperta bo bym nie przebolała.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cherry_coke

#6369727 Napisano: 20.06.2017 10:02:41 w Żegnamy zmarłych
nkba napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

bruce napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Ja od początku roku straciłam już trzy osoby z mojej najbliższej rodziny... W tym osoby młode emotka

emotka  Oj, Biedna... emotka emotka

Dziękuję :* 
Minęły już dwa miesiące od ostatniego pogrzebu, więc jakoś już mi lżej, ale pogodzić się nie mogę do tej pory... Bo osoby miały 23 lata, 46 i 70...  :(

emotka

Przytulam mocno. Serce pęka... 
U mnie ostatnio też pogrzeb osoby, która odeszła przedwcześnie pozostawiając w tęsknocie i nieutulonym żalu trójkę dzieci. Ciężko żyć...
"Daj nam wiarę, że to ma sens,
że nie trzeba żałować przyjaciół,
że gdziekolwiek są, dobrze im jest,
bo są z nami, choć w innej postaci.
I przekonaj, że tak ma być,
że po głosach ich wciąż drży powietrze,
że odeszli po to, by żyć
i tym razem będą żyć wiecznie…"
Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6369488 Napisano: 19.06.2017 17:27:18 w Wkurza mnie...
southlander napisał(a):

Okulary za 1000 zł? emotka
Z czego oni je robią? Ze złota?

Niestety tyle kosztują oprawki z wyższej półki + szkła ze specjalnymi powłokami. No bo jednak jak nosisz okulary codziennie to musisz się czuć w nich komfortowo. Pewnie jak ktoś nie nosi okularów to nie wie, że szkła mogą odbijać światło lub nie itp. Cena zależy również od wady. Oczywiście nie trzeba kupować aż tak drogich okularów. Na szczęście po latach można np. wymieniać same szkła, a oprawki wykorzystać ponownie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0