Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cherry_coke

cherry_coke

#6369483 Napisano: 19.06.2017 17:20:54 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

angie222 napisał(a):

Ok, przyznaję - mam złe nastawienie do okularów. Nawet nie do okularów, a raczej do swoich oczu. Pokonałam zeza (plus nadwagę), ale i tak boję się głupiego noszenia oprawek. To jest trochę zabawne, bo nie obawiam się, pracując w ulubionej firmie publicznej każdego konkursowicza, paradować z wygolonym bokiem, czerwoną grzywką i tatuażem z wokalistą Visage. Okulary wywołują u mnie pewnego rodzaju fobię, dlatego przekornie zdecydowałam się na odważną oprawkę awiatorkę. Póki co jestem zmotywowana do wprowadzenia zmiany w swoje życie i zostawanie w okularach po pracy. Tylko cena tego gadżetu tak mnie poraziła. Człowiek po latach brzydoty jednak chce być atrakcyjny.

Powinnaś być z siebie dumna! 
Ubieraj się dla siebie, a nie dla innych i bądź z tego dumna. Powiedz sobie jaka fajna z Ciebie babka i heja. Ludzie z kosmosu skaczą, a Ty się okularów wstydzisz.  ;) 
Tak dla informacji dodam, że istnieje coś takiego jak ubezpieczenie okularów. Ja płacę rocznie 10% wartości okularów w Vision Express. Jeżeli w ciągu roku zniszczysz okulary to 80% wartości okularów zniszczonych masz na nowe okulary, a jeżeli zgubisz to 50 %. Naprawdę polecam, bo kupując drogie okulary np. za 1000 zł nie trzeba rozpaczać po ich utracie, a jeśli przez rok nic się nie stanie to na sam koniec ubezpieczenia zgłaszasz \"kradzież\" lub \"zgubienie\" i połowę wartości okularów możesz wykorzystać na nowe. 

Reklamowałaś kiedyś?  emotka Bo moja mama kupiła kilka miesięcy temu,okularki fajne ale zaczęły jej się zsuwać, oprawki zrobiły się luźne i poszła do VE a tam jej powiedziała kobieta, że ona może spróbować to naprawić ale jak w trakcie naprawy jej się zepsują to już na moją mamę odpowiedzialność i to mnie wkurzyło, powiedziałam mamie że ja z nią tam pojadę, w końcu należy jej się reklamacja emotka

Dziwne, bo to nawet nie podlega pod reklamacje. To zwykła regulacja na zasadzie dogięcia/odgięcia zauszników. Generalnie robią to za darmo. Może mama trafiła na kiepską osobę. Jeśli chodzi o polisę to korzystam z niej co roku. Nigdy nie było problemów.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6369354 Napisano: 19.06.2017 13:30:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O nie... konkurs z Pawełkiem zakończony chociaż nadal trwa... zgodnie z regulaminem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6369346 Napisano: 19.06.2017 13:20:37 w Wkurza mnie...
angie222 napisał(a):

Ok, przyznaję - mam złe nastawienie do okularów. Nawet nie do okularów, a raczej do swoich oczu. Pokonałam zeza (plus nadwagę), ale i tak boję się głupiego noszenia oprawek. To jest trochę zabawne, bo nie obawiam się, pracując w ulubionej firmie publicznej każdego konkursowicza, paradować z wygolonym bokiem, czerwoną grzywką i tatuażem z wokalistą Visage. Okulary wywołują u mnie pewnego rodzaju fobię, dlatego przekornie zdecydowałam się na odważną oprawkę awiatorkę. Póki co jestem zmotywowana do wprowadzenia zmiany w swoje życie i zostawanie w okularach po pracy. Tylko cena tego gadżetu tak mnie poraziła. Człowiek po latach brzydoty jednak chce być atrakcyjny.

Powinnaś być z siebie dumna! 
Ubieraj się dla siebie, a nie dla innych i bądź z tego dumna. Powiedz sobie jaka fajna z Ciebie babka i heja. Ludzie z kosmosu skaczą, a Ty się okularów wstydzisz.  ;) 
Tak dla informacji dodam, że istnieje coś takiego jak ubezpieczenie okularów. Ja płacę rocznie 10% wartości okularów w Vision Express. Jeżeli w ciągu roku zniszczysz okulary to 80% wartości okularów zniszczonych masz na nowe okulary, a jeżeli zgubisz to 50 %. Naprawdę polecam, bo kupując drogie okulary np. za 1000 zł nie trzeba rozpaczać po ich utracie, a jeśli przez rok nic się nie stanie to na sam koniec ubezpieczenia zgłaszasz "kradzież" lub "zgubienie" i połowę wartości okularów możesz wykorzystać na nowe.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6369312 Napisano: 19.06.2017 12:30:50 w Wkurza mnie...
angie222 napisał(a):

Koszt szkieł okularowych - 900 zł. 
Dzwoniło RMF z tego konkursu Merci, ale akurat ojciec nie mógłby się pojawić na antenie. Trochę smutno, bo przydałaby się kasa właśnie na te zasrane okulary. Wystraszyłam się, że oślepnę do 40, to teraz będę zaciskać pasa. Dobór oprawek był męką i tragedią, trwał kilka godzin - obawiam się, że i tak nie zacznę ich zakładać na stałe. Nie potrafię uwierzyć w to, że taka rama na twarzy dodaje komukolwiek uroku - to w gruncie rzeczy ciężka rzecz. I jeszcze taka droga!

Okulary są niczym biżuteria i naprawdę dodają charakteru!
Polecam przede wszystkim zmienić podejście, bo tak to tylko męczarnia. Obejdź milion okulistów, ale znajdź oprawki w których się dobrze czujesz. Poczytaj w necie porady stylistów jakie okulary dobrać do danej twarzy. Musisz po prostu poczuć, że je chcesz. To nie chodzi tylko o zdrowie, ale i o codzienne samopoczucie. 
Jeszcze słowem pocieszenia... To, że zadzwonili z RMF nie oznacza, że byłaby wygrana. Możliwe, że tata miał być rezerwowych słuchaczem, bo takich zawsze mają kilku.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6369230 Napisano: 19.06.2017 09:56:31 w Kupię...
Kupię kod z Lay's emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6368902 Napisano: 17.06.2017 15:39:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Czy ktoś może brał już udział wcześniej w podobnym konkursie tego centrum i wie, czy bony, które są nagrodami, są do zrealizowania tylko tam? Czy to jest konkurs lokalny? (pytam, bo raz już wpadłam w "wygrany bon za 5 dych na FB" emotka )
https://www.e-kon...00.html#.WUUspoVOIdU

Tak na logikę karta podarunkowa jest tylko do tego CH emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cherry_coke

#6368631 Napisano: 16.06.2017 13:07:17 w SZUKAM....
Szukam kogoś kto wygrał w dzień dobry Toruń Toyotę na weekend lub w ogóle Toyotę od Berdarskich na weekend?
Interesuje mnie tylko czy w skład nagrody wchodzi tylko auto czy np. paliwo, a regulaminu konkursu nie ma  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6367959 Napisano: 14.06.2017 17:28:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Kaufie z bonów nadal wydają resztę?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6366781 Napisano: 12.06.2017 09:59:47 w Wkurza mnie...
Tak najzwyczajniej w świecie ... życie, bo nie za bardzo wiem do kogo zaadresować moje uczucia.
Przykro mi, że odchodzą z tego świata ludzie młodzi, którzy zrobili dla tego świata kawał dobrej roboty, a nie mieli czasu nacieszyć się tym wszystkim... 
I wiem, że nikt nam nic nie obiecywał, ale po prostu za dużo jest dziur w moim sercu.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cherry_coke

#6366767 Napisano: 12.06.2017 09:41:20 w Giełda Kodów ; )
Kupię dwa kody z Lay's emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6365521 Napisano: 08.06.2017 12:36:22 w Czy informują/ informowali?
buziolek napisał(a):

Czy Kaktus z biedronki informował?

Jeszcze nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6365515 Napisano: 08.06.2017 12:19:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pakowa napisał(a):

czy w kupując produkty w lewiatanie jest wyraźnie napisane Lewiatan ? czy jakaś inna nazwa bo właśnie tak jest u mnie na paragonie..

Inna nazwa. Poszukaj na stronie Lewiatana na spisie sklepów.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6365468 Napisano: 08.06.2017 10:57:43 w Smolar
olunka napisał(a):

czy były smsy z 200 nagród (żabka i Fresh) z ostatniego etapu?

Tak, już jakiś czas temu  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6365461 Napisano: 08.06.2017 10:53:07 w Inne mniejsze markety
FBalicja napisał(a):

gazetka z groszku jest tam konkurs z margaryna palma czy widzi ktos regulamin do niego ?
bo nie umiem powiekszyc  emotka

Czy to nie ten..
https://www.e-kon...ek.html#.WTkPm-vyiUk Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6365443 Napisano: 08.06.2017 10:14:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
Stovit się złamał i uznał dżem za dżem emotka  Bezcenny słoik mi oddali emotka  
(bez pisania reklamacji)  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6365253 Napisano: 07.06.2017 17:46:00 w Informują
Streetcom wysłał mailem informację o kampanii Nescafe Azera  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6365166 Napisano: 07.06.2017 13:48:47 w Informują
Mila wysyła wiadomości na fb z informacją o wygranej
https://www.e-kon...la.html#.WTfnd-vyiUk
jak rozumiem wszyscy wygrali - było mniej zgłoszeń niż nagród Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cherry_coke

#6365140 Napisano: 07.06.2017 12:53:31 w Czy informują/ informowali?
Kozunia1982 napisał(a):

Czy kasztelan "z natury na grilla" w ITM, bylo juz info o nagrodach z zeszłego tyg?

Nie Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6365133 Napisano: 07.06.2017 12:35:53 w Informują
ABC - "Jak zdrowo rozpocząć dzień"  - maile 

https://www.e-kon...bc.html#.WTfWdOvyiUk Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6364992 Napisano: 07.06.2017 09:09:09 w Wkurza mnie...
nel1984 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

nel1984 napisał(a):

No  nie jest tak łatwo dodać konkurs o którym jeszcze nie wiecie emotka   ale będę próbować. Cóż, jest jeszcze rożkomania i koraliada (mimo, że nie jestem Elżbietą O ani Mateuszem W). Czuję się jak desperatka emotka   emotka

To też nie jest dobry przykład. Być może nie zdajesz sobie sprawy, ale spokojnie mogłabyś założyć grupę wsparcia dla osób które boli brzuch na widok lodów koral. 

hehehehehe 

Nie wspominając o anonimowych konkursoholikach upychających po szafach piwo i chipsy za kanapą, bo idzie lato, a "dooopa wciąż zimowa" emotka   Wyświetl w wątku >>