Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cherry_coke

cherry_coke

#6361217 Napisano: 29.05.2017 14:37:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

co mozna kupic na konkurs Wedla w inter oprocz slodyczy? Oni tam maja kakao np albo jakies inne produkty, byle nie czekolady? Jak widze te czekolady czy bombonierki to juz mi niedobrze...

kakao, kremy do chleba (meeeega słodkie) emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

cherry_coke

#6361198 Napisano: 29.05.2017 14:03:29 w Wkurza mnie...
Halszka napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Że mały dżem to nie dżem choć znajduje się w dziale "dżemy i powidła" i nawet w opisie jest napisane dżem w alupaku.
A ja zjadłam i smakował jak dżem. Tak mnie oszukali. emotka  

Napisałam do nich powołując się na ich "nie"doskonały regulamin, ciekawe co odpiszą i czy zmienia decyzję.
Szajs.. to ich problem że żaden z punktów regulaminu nie precyzował ani nie wyłączał rodzaju lub gramatury opakowania. Zakupiony produkt to DŻEM, niezależnie czy zapakowany w słoik czy opakowanie aluminiowe. Również paragon zawiera nazwę
marki STOVIT.

Wyłóż dżem na kanapkę, zrób zdjęcie, wyślij im na maila z zapytaniem zagadką - "co znajduje się na kanapce?"  :D  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6361171 Napisano: 29.05.2017 12:57:46 w Wkurza mnie...
Że mały dżem to nie dżem choć znajduje się w dziale "dżemy i powidła" i nawet w opisie jest napisane dżem w alupaku.
A ja zjadłam i smakował jak dżem. Tak mnie oszukali. emotka   Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

cherry_coke

#6361021 Napisano: 29.05.2017 08:27:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Szukam, szukam i nie widzę... Co miał na myśli Stovit prosząc o oświadczenie? Bo oczy moje w regulaminie nic takiego nie widzą.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6360493 Napisano: 26.05.2017 13:21:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
slonko365 napisał(a):

A jeśli będę chciała sobie rysunek faceta wywalającego się przy kopaniu piłki zrobić, wezmę zdjęcie Ronaldo i sobie go odrysuję, tak że z twarzy zupełnie będzie do siebie niepodobny, to też plagiat? emotka  Jedyne z czym się mogę zgodzić, to że autor tej pracy mógł trochę bardziej samodzielnie popracować nad szczegółami, żeby się na takie zarzuty nie narażać, no ale już bez przesady...

A jeśli odrysuję kreska w kreskę np.  obraz "Dama z łasiczką" tak, że będzie identiko... to będę mogła zostać sławna? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6360351 Napisano: 26.05.2017 10:41:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Nestle wysyła wszystko o jednej godzinie? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6360126 Napisano: 25.05.2017 16:30:40 w Czy informują/ informowali?
czeko napisał(a):

Wie ktoś czy były wyniki z wielkanocnego konkursu w kauflandzie?:)

nie, z tego co pamiętam mają czas do końca czerwca Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6359906 Napisano: 25.05.2017 09:59:03 w Konkursy ABC
pioge7 napisał(a):

A to trzeba było wykorzystać produkty z paragonu? Nic nie pisze w regulaminie... tylko zakupy za 15 zł i wysłać przepis... 

Tak, co najmniej jeden produkt z paragonu. - 2.5.2. punkt reg. Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6359565 Napisano: 24.05.2017 13:31:13 w Czy informują/ informowali?
Kozunia1982 napisał(a):

Smolar z konkursu "orzeźwienie na okrągło" w Mila? Ktoś, coś?

Mnie nie informowali, ale podejrzewam, że pierwsze dwa tygodnie są już rozwiązane, bo konkurs wyświetla się w smolar - wyniki. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6359547 Napisano: 24.05.2017 12:48:06 w Czy informują/ informowali?
sandramysza napisał(a):

Czy smolar informował z konkursu "Co mówi Tymbark" (do wygrania torby i rower)  z ostatniego etepu? Wg regulaminu mieli czas do wczoraj

Tak, ja wczoraj dostałam smsa z torbą. 

Mąż nawet na torbę się nie załapał. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6359500 Napisano: 24.05.2017 11:33:55 w Ambasadorinnowacji - Philips
marlena083 napisał(a):

A posiada ktoś może SmartPro Active Odkurzacz automatyczny/robot? Bo tak się zastanawiam, chciałam kupić Irobota Roombę, ale ten po obniżce kusi ceną emotka

Jeśli ktoś ma mały budżet to polecam również poszperać o chińskim odkurzaczu iLife (do kupienia na aliexpress czy gearbest - najróżniejsze modele). Można za naprawdę dobrą cenę wyrwać super sprzęt. Ja kupiłam odkurzacz o takiej samej zasadzie działania jak Philips za niewiele ponad 400 zł. I śmiga od roku jak szalony wciągając tony kurzu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6359001 Napisano: 23.05.2017 10:01:39 w Wkurza mnie...
Urnowa loteria w Mila...
Wrzucając kupon zajrzałam do urny i pomyślałam, że mało tych zgłoszeń, myślę sobie fajnie, bo nawet jak nie wygram tego, co by mi się przydało to pewnie załapię się na bon za 10 zł, bo jest ich ponad 4500 ... 
Jednak jestem naiwna. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6358830 Napisano: 22.05.2017 19:16:55 w Czy informują/ informowali?
Czy Smolar z Tymbarka z ostatniego etapu informował?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6358668 Napisano: 22.05.2017 14:48:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atanerka napisał(a):

paula9891 napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

Widzieliście wyniki z Lewiatana? Chyba sobie jaja robią http://zoltyrower.lewiatan.pl/

A gdzie są wyniki? Bo widzę tylko odpowiedź na pytanie emotka

Cóż ... Według mnie pytanie wprowadzało w błąd, bo nigdzie nie było napisane, że nie chodzi o wszystkie produkty itp  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6358479 Napisano: 22.05.2017 10:19:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

jkkp napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

martunik3 napisał(a):

Mnie sprzedawczyni poinformowała, że ma to być w przedziale 3000 a 5000 

Osobiście uważam, że to niemożliwe. Przy sprzedaży 10 produktów na godzinę (uśredniając oczywiście) przy sklepie otwartym 12 godzin na dobę sklep już dawno by splajtował. Tym bardziej, że to gorący okres przed Bożym Narodzeniem.

ale chodzi o asortyment, a nie że zostało sprzedanych 100 przypraw do kapusty np., to liczone jako jeden produkt, przynajmniej ja to tak rozumiem emotka

Może się mylę ale liczyłam tak: ile szt.towaru średnio dziennie sprzedawano w m-cu grudniu w 1 sklepie a nie ile sprzedano  w calym m-cu grudniu..

nie ma nic  o dziennej sprzedaży, dla mnie do  dup....y pytanie skonstruowane!!!!

Wystarczy przeczytać sobie na spokojnie konkursowe pytanie i niczego nie dopowiadać do niego. Brzmiało ono "Podaj średnią liczbę artykułów sprzedanych w statystycznym sklepie w grudniu 2016 roku"
Nie ma nic o sprzedaży dziennej, ani o markach własnych, ani o żadnych grupach produktowych itp.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6358464 Napisano: 22.05.2017 09:54:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martunik3 napisał(a):

Mnie sprzedawczyni poinformowała, że ma to być w przedziale 3000 a 5000 

Osobiście uważam, że to niemożliwe. Przy sprzedaży 10 produktów na godzinę (uśredniając oczywiście) przy sklepie otwartym 12 godzin na dobę sklep już dawno by splajtował. Tym bardziej, że to gorący okres przed Bożym Narodzeniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6358429 Napisano: 22.05.2017 08:39:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

Bułki marki Lewiatan?;/ Nie widziałem piekarnik nigdzie u nich. Potwierdzi ktoś? Bo jeśli tak, to faktycznie liczby duże mogą być..

Pytanie dotyczyło wszystkich artykułów... 
Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6358427 Napisano: 22.05.2017 08:34:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Ale ja myślałam, że chodziło o ilość sprzedanych produktów ich marek własnych, myliłam się?

Nie myliłaś...

Czy ja źle widzę? W pytaniu konkursowym nie ma przecież nic o markach własnych? Ani w regulaminie, ani na kuponie... Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6358426 Napisano: 22.05.2017 08:31:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Cyt z regulaminu: jaka była średnia liczba artykułów ( asortymentów)sprzedawanych w pojedynczym /statystycznym sklepie PSH Lewiatan w miesiącu grudniu 2016r. Oczywiście, że jako matematyczny umysł wszystko liczyłam skrupulatnie na karteczce. A mój luby powiedział, że wystarczyło popatrzeć na dłonie kasjerek i zastanowić się czy tak wyglądają dłonie osób które przez miesiąc na półki wyłożyły kilkadziesiąt tysięcy produktów...

Masz rację, właśnie sama spojrzałam do regulaminu (nie brałam udziału) emotka  Myślałam, że ten konkurs ma na celu wypromowanie ich marek własnych i tak mi się ubzdurało.
Noo Sylwester i Święta Bożego Narodzenia pewnie podbiły ilość sprzedanych produktów, chociaż przez nie też były dni wolne od pracy.

Cóż, wiele rzeczy trzeba wziąć pod uwagę. Bo jak mój luby zauważył. 10 bułek to już 10 artykułów. A zapytaj pani ile codziennie przyjeżdża białych bułek do sklepu emotka  
Chciałabym jednak z czystej ciekawości poznać prawidłową odpowiedź.  Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

cherry_coke

#6358423 Napisano: 22.05.2017 08:20:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

Jako, że konkurs w Lewiatanie z rowerami się zakończył to jestem ciekaw ile typowaliście? emotka

Bez planu i od czapy typowałam 189 000. Ogólnie policzyłam sobie ile osób mogłoby przyjść do Lewiatana w ciągu godziny i ile mogliby kupić produktów. Biorąc pod uwagę, że był to okres przedświąteczny i przedsylwestrowy. Szłam z myślą, że wpiszę 134 000, ale jak zobaczyłam w moim "wsiowym" Lewiatanie ile osób w ciągu 10 minut było i jak dużo rzeczy kupiło to stwierdziłam... a dobra wpisuje 189 000 emotka  

Mogłaś jeszcze zrobić statystykę ile średnio produktów kupują emotka
No dobra... Ale ja myślałam, że chodziło o ilość sprzedanych produktów ich marek własnych, myliłam się?

Cyt z regulaminu: jaka była średnia liczba artykułów ( asortymentów)sprzedawanych w pojedynczym /statystycznym sklepie PSH  Lewiatan w miesiącu grudniu 2016r. 
Oczywiście, że jako matematyczny umysł wszystko liczyłam skrupulatnie na karteczce. A mój luby powiedział, że wystarczyło popatrzeć na dłonie kasjerek i zastanowić się czy tak wyglądają dłonie osób które przez miesiąc na półki wyłożyły kilkadziesiąt tysięcy produktów...  Wyświetl w wątku >>
0 0