Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cherry_coke

cherry_coke

#6350284 Napisano: 26.04.2017 13:13:02 w Kupię...
Maszynkę Philips OneBlade - nową lub używaną  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6349366 Napisano: 24.04.2017 09:53:45 w Dziś cieszę się z.....
defed napisał(a):

Pojechałam do Tesco po 4-pak Kasztelana i kasjerka poprosiła o dowód  emotka  Co najmniej 10 lat tego nie słyszałam  emotka

Kiedyś zagadałam do kasjerki w C4 w takiej sprawie, a ona powiedziała mi, że czasem głupio jej pytać dorosłych ludzi o dowód, ale taki ma przykaz i obowiązek (nie tylko osoby wyglądające na nieletnie, ale każdego kupującego alkohol lub papierosy). Powiedziała też, że sklep wysyła tzw. "tajemniczych klientów" i sprawdzają kasjerki. Za nieprzejście testu rzetelności kasjerki dostają kary. Osobiście współczuję, bo nie uważam żeby pytanie "dziadziusia" o dowód miało sens.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6348887 Napisano: 21.04.2017 18:53:58 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

1. Wkurza mnie, że w moim ABC jak zawsze nie ma produktów konkursowych emotka Laysy są Pepsi nie ma.. serek Hochland? zapomnij.. zawsze to samo!

Myślałam, że tak to tylko wygląda ABC. Ale poszłam, a w zasadzie zawlokłam się do Odido. Na początku zastanawiałam się czy weszłam do sklepu czy do meliny. Ale ok... znalazłam lodówkę i po długich poszukiwaniach nawet samotny serek Kanapkowy. Radość nie trwała długo.. Na paragonie mam nabite "Jogurt 1,99". emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6348676 Napisano: 21.04.2017 11:37:27 w Lay's
cb656 napisał(a):

andzi18 napisał(a):

Koszulki czy piłki z autografami nie są zawrotnie drogie, bo sporo osób takie skarby wystawia.

Ojć, zdziwiłabyś się, ile fani potrafią zapłacić za autograf emotka
Zdobyłem przed laty autograf Anity Lipnickiej - konscertowała w klubie w moim mieście (nie muszę dodawać, że wejściówka to wygrana w konkursie? emotka ) Jeszcze wtedy nie byli oficjalnie parą z Porterem, ale trochę dziwnie na mnie patrzył przy stoliku, gdy podsunąłem Anicie nie płytę, a egzemplarz Playboya, gdzie miała sesję emotka
...no i niedawno poszedł ten podpisany egzemplarz do fana za pięć dych emotka

Konkursowiecze mają biznes we krwi. Ja sprzedałam kiedyś za grubą kasę autograf Zakościelnego, w którym kochałam się na zabój. Do dziś nie wiem czemu się ze mną nie ożenił  emotka   Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6348632 Napisano: 21.04.2017 10:34:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

carissma napisał(a):

giulietta napisał(a):

donia7 napisał(a):

giulietta napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

monkakk napisał(a):

nkba napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Chce sie upewnic. Odido hochland dotyczy serkow topionych w prostokatnych bloczkach?

Nie, chodzi o te "zegary" (trójkąciki) emotka

Przecież chodzi o serki które są na plakacie.....

Dziekuje. Dopiero sie przyjrzalam plakatowi. Czyli chodzi o serki do smarowania w kubeczkach. Ech.

przecież jest Załącznik na końcu reg.  emotka

no jest... i w abc też jest. W takim razie co oznacza to 8x130g? Mam kupić 8 takich serków? https://www.googl...mgrc=egz4UwYdlsYThM:

1, a to info jak są pakowane zbiorczo  emotka

Hochland Kanapkowy ma 130g.

może zależy od sieci, bo w Tesco 150g, te z Odido mają jakby inną szatę graficzną, no tak nawet pisze na grafice NOWY Hochland Kanapkowy  emotka

Hm. Czy ja dobrze rozumiem, że na liście produktów odido są tylko opakowania zbiorcze?
"Konkursem objęte są wybrane produkty Hochland  (...), które są wymienione w Załączniku nr 1 do niniejszego regulaminu, zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”." Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6348601 Napisano: 21.04.2017 09:36:27 w Albedo Marketing
A to małpy wstrętne, a jak mi nie wydali przyprawnika Kamis to nawet uwierzyłam im, że pomyliłam numer paragonu... chociaż nigdy mi się to nie zdarza.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6347933 Napisano: 19.04.2017 19:01:44 w Ambasadorinnowacji - Philips
Czy produkty które dostajemy po testowaniu posiadają jakąś gwarancję? Jeśli tak to co jest podstawą do reklamowania produktu? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6347834 Napisano: 19.04.2017 14:21:13 w Kupię...
Kupię w okazyjnej cenie maszynkę Philips One Blade. Może być nowa lub używana. Oferty z cenami poproszę na priv. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6347438 Napisano: 18.04.2017 14:05:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lemontree96 napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie na Zottarellę wieczorem i następnego dnia rano znalazłam w skrzynce wiadomość o wygranej. Chyba trafiłam w moment, kiedy czytali  emotka

A później trzeba wysyłać oryginał paragonu jak się wygra? Czy mogę zotarellę wrzucać na paragon z innymi konkursowymi rzeczami? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6346750 Napisano: 14.04.2017 18:41:49 w Czy informują/ informowali?
Czy z Bueno z ostatniego etapu wysyłali już maile? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6346344 Napisano: 14.04.2017 07:05:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy mlekovita powiadamia również o pozytywnej weryfikacji paragonu? Jeśli tak to poproszę o informację czy długo to trwa?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6345462 Napisano: 12.04.2017 13:01:02 w WC - rozmowy o wszystkim
zezowaty_kot napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś może mnie uświadomić gdzie teraz kupuje się startery do telefonów i w jaki sposób się to odbywa?
Tzn czy za okazaniem dowodu od razu będę miała sprawną kartę czy muszę rejestrować i czekać... 

Rejestrują od ręki, dowód musisz okazać. W kioskach, w sklepach, na poczcie - jest cała masa punktów gdzie możesz to zrobić, często nawet nieoznaczone. Zapytaj emotka
Moja koleżanka, która ma sklep mówiła, że skoro mają terminal do drukowania doładowań są odgórnie zobligowani również rejestrować. Wiem, bo nie chciała a musiała mi rejestrować emotka

Dziękuję za pomoc. A myślałam, że dla mnie to już nieosiągalna procedura, a tu proszę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6345442 Napisano: 12.04.2017 12:42:49 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy ktoś może mnie uświadomić gdzie teraz kupuje się startery do telefonów i w jaki sposób się to odbywa?
Tzn czy za okazaniem dowodu od razu będę miała sprawną kartę czy muszę rejestrować i czekać...  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6344893 Napisano: 11.04.2017 13:22:38 w Smolar
pablo75 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy miał ktoś sytuację, że pomylił adresy w oświadczeniach. Chodzi o adres zameldowania. W jednym oświadczeniu wpisałam błędnie zamiast adresu zameldowania - adres zamieszkania. Czy sprawę prostować? Czy przemilczeć i w kolejnych oświadczeniach wpisywać już poprawnie? 

Zawsze możesz do nich zadzwonić i zapytać.

Wiem, wiem, ale rozpatruję też możliwość przemilczenia sprawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6344883 Napisano: 11.04.2017 13:13:10 w Smolar
Czy miał ktoś sytuację, że pomylił adresy w oświadczeniach. Chodzi o adres zameldowania. W jednym oświadczeniu wpisałam błędnie zamiast adresu zameldowania - adres zamieszkania. Czy sprawę prostować? Czy przemilczeć i w kolejnych oświadczeniach wpisywać już poprawnie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6344425 Napisano: 10.04.2017 13:37:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

myślałam, że dojdzie, bez problemu- jak do tej pory zawsze wszystko dochodziło. Teraz to już chyba każdą dokumentację będę kserować i założę sobie teczkę na te ksera.
gdybym wiedziała że ktoś zaniedba swoją pracę to wysłałabym poleconym, niestety nie przewidziałam tego

Myślę, że masz dużo szczęście że do tej pory wszystko zawsze dochodziło. Może ja jestem dziwna,mam gorsze doświadczenia i na półce sporo segregatorów z kserami wszystkiego co dotyczy konkursów i osobno druga dokumentacja zakupów. Niektórzy są zdziwieni, kiedy po niecałych dwóch latach potrafię bez problemu znaleźć paragon i na przykład coś reklamować.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6343085 Napisano: 06.04.2017 13:47:49 w Wkurza mnie...
marta_1234 napisał(a):

ania1 napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

1. Ponoć mają  zamknąć mój ulubiony pub (niby nagle teraz okazało się, ze to samowola budowlana).
2. Padł kineskop w telewizorze, a to oznacza zakup nowego emotka
Niech ten dzień wreszcie się  kończy.

Chodzi o Jacka?! emotka

Tak dokładnie. Super miejsce z klimatem szkoda go. Koleżanka z Bydgoszczy i okolic?

Nawet tutaj dotarła żałoba po Jacku. Nie wierzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6326369 Napisano: 27.02.2017 14:15:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
I już cały kaktus się rozszedł... ? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6326244 Napisano: 27.02.2017 09:51:12 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

zuzola napisał(a):

Szukam kogoś kto pisał reklamację do Albedo,uwzględniają?
czy lepiej sobie odpuścić?
Chodzi mi o konkurs kamis smaki,chcą dodatkowy paragon ,
ja go mam, ale nie ma na nim produktów kamis,
wydaje mi się ,że go nie zgłaszałam,ale oni twierdzą,że tak!
Kto poradzi co robić?

To musiałaś się pomylić bo skąd by wiedzieli że masz dodatkowy paragon?

I skąd by wiedzieli że chcą właśnie tego paragonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6326239 Napisano: 27.02.2017 09:42:18 w SZUKAM....
zuzola napisał(a):

Szukam kogoś kto pisał reklamację do Albedo,uwzględniają?
czy lepiej sobie odpuścić?
Chodzi mi o konkurs kamis smaki,chcą dodatkowy paragon ,
ja go mam, ale nie ma na nim produktów kamis,
wydaje mi się ,że go nie zgłaszałam,ale oni twierdzą,że tak!
Kto poradzi co robić?

Podali numer paragonu czy sama wydedukowałaś o który chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0