Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cherry_coke

cherry_coke

#6324146 Napisano: 21.02.2017 13:35:47 w SZUKAM....
Mysia napisał(a):

Szukam info odnośnie knorra emotka
1. Cały czas jest to samo zadanie? Dopiero zaczęłam coś tworzyć emotka
2. Jaki numer paragonu podajcie, bo ten który oni zakreślają to raczej nie numer paragonu,a w tym miejscu i mam jakiś długi ciąg znaków, numer kasy, jeszcze jakiś numer.. czy wg. mnie prawidłowy numer (ten obok) daty przejdzie?

Pisałam do nich - może być numer paragonu ten na wysokości daty.  Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

cherry_coke

#6324038 Napisano: 21.02.2017 10:02:30 w Czy informują/ informowali?
krseta napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

krseta napisał(a):

Ogólnie bardzo dużo niedomówień z tym konkursem....

na jaki nr wysyłamy MMS?

na plakacie: 500 300 595

na fanpage: 608 600 600

dodatkowo w regulaminie nie jest napisane, że selfie musi być przed żabką, a na FB wszędzie jest to zaznaczone

Na jakim fanpagu?
Bo ja na fb żabki widzę nr 500 ... i nie ma nic o zdjęciu przed żabką...
https://www.faceb.../?type=3&theater

https://www.faceb...likaKaktusa/?fref=ts

Nie przejmowałabym się za bardzo tym... Wiążący jest regulamin.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6324036 Napisano: 21.02.2017 09:54:19 w Czy informują/ informowali?
krseta napisał(a):

Ogólnie bardzo dużo niedomówień z tym konkursem....

na jaki nr wysyłamy MMS?

na plakacie: 500 300 595

na fanpage: 608 600 600

dodatkowo w regulaminie nie jest napisane, że selfie musi być przed żabką, a na FB wszędzie jest to zaznaczone

Na jakim fanpagu?
Bo ja na fb żabki widzę nr 500 ... i nie ma nic o zdjęciu przed żabką...
https://www.faceb.../?type=3&theater Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6324027 Napisano: 21.02.2017 09:18:20 w Czy informują/ informowali?
taak napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

taak napisał(a):

Wie ktoś może do kiedy powinien być SMS o wygranej Żabka Kaktus? emotka  Konkurs trwa do jutra, wyczytałam w regulaminie, że na wybór zwycięzców mają 3 dni, ale nie mogę znaleźć informacji, kiedy będą powiadamiać

Tylko, że wcześniejsze kaktusy były dzienne i wtedy informowali na bieżąco, a teraz jak rozumiem wybierają z całości zgłoszeń bo nagród 2 stopnia jest 20 a dni konkursowych 14, więc jak wnioskuję, że 3 dni trzeba liczyć od zakończenia całego konkursu. 

tak, czyli wybór zwycięzców do 25.02, w tym czasie też będą powiadamiać? emotka

Ja tak rozumiem regulamin, ale mogę się mylić.  Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

cherry_coke

#6324024 Napisano: 21.02.2017 09:11:01 w Czy informują/ informowali?
taak napisał(a):

Wie ktoś może do kiedy powinien być SMS o wygranej Żabka Kaktus? emotka  Konkurs trwa do jutra, wyczytałam w regulaminie, że na wybór zwycięzców mają 3 dni, ale nie mogę znaleźć informacji, kiedy będą powiadamiać

Tylko, że wcześniejsze kaktusy były dzienne i wtedy informowali na bieżąco, a teraz jak rozumiem wybierają z całości zgłoszeń bo nagród 2 stopnia jest 20 a dni konkursowych 14, więc jak wnioskuję, że 3 dni trzeba liczyć od zakończenia całego konkursu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6323698 Napisano: 20.02.2017 12:07:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-1989 napisał(a):

Wczoraj dodałam 5 konkursów do bazy, a dalej nie mam dostępu do wszystkich zakładek. Dlaczego? 

Bo konkursy muszą zostać zaakceptowane przez moderatorów.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6323674 Napisano: 20.02.2017 11:39:48 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Właściwie to nie wiem, czy bardziej mnie wkurza, zdumiewa, zawstydza czy przeraża emotka emotka emotka emotka emotka
...ogłoszenia w rodzaju

SPRZEDAM UŻYWANE MAJTKI

wtf??!! emotka

Nie pytam czego szukałeś że to znalazłeś emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

cherry_coke

#6323176 Napisano: 17.02.2017 18:35:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Czy może ktoś z Was dostał też wczoraj mail, zachęcający do udziału w konkursie Activii sklepu abc? Jest oczywiście w naszej bazie, mam link:
https://www.e-kon...bc.html#.WKceUX9ru0U
lecz ani tam ani w regulaminie nie widzę informacji, wysłanych mi we wspomnianym mial'u: że można kupić tylko jedno dowolne opakowanie Activii i - że odpowiedź na pytanie konkursowe wystarczy wysłać mial'em (niekoniecznie: SMS-em)? emotka

w moim mailu jest napisane że 2 produkty trzeba kupić ale rzeczywiście, że odpowiedź można wysłać mailem. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cherry_coke

#6322898 Napisano: 17.02.2017 09:06:41 w Czy informują/ informowali?
czeko napisał(a):

Czy Rama Mila z ostatniego dnia informowała?:)

Nie emotka Wyświetl w wątku >>
1 czeko 0

cherry_coke

#6322889 Napisano: 17.02.2017 07:47:33 w SZUKAM....
1mariusz napisał(a):

Szukam ,czy może ktoś miał podobną sytuację? U stolarza zamówiliśmy meble do kuchni,wybierałam wszystko z próbnika-czyli z czego i w jakim kolorze mają być drzwiczki i blaty. Do samych drzwi nie mogę się przyczepić,wszystko jest takie jak wybierałam. Ale blat baardzo odbiega od tego co widziałam na próbniku! Złożyliśmy reklamację u producenta ,pojechałam do hurtowni ,gdzie został zakupiony . I ku mojemu przerażeniu on rzeczywiście jest taki bardzo dziwny! Jakieś mazie ,przybrudzenia,zmiany w kolorze . Tylko ,że przy zamawianiu nikt się nawet nie zająknął ,że on jest taki problematyczny! Na zdjęciach producenta,czy innych sklepów i hurtowni są wszędzie te ładne ,interesujące kawałki! Zdaję sobie sprawę,że reklamacja na pewno zostanie odrzucona bo jednak to nie stanowi wady. Ale ja wybierałam blat ,który w całości miał być taki jak na próbniku! Kompletnie nie miałam  świadomości,że jest inaczej. Czy jest może jakiś sposób aby to ugryźć ,jak sądzicie?

Oczywiście, że masz prawo dochodzić swoich praw. Porównaj próbnik z blatem. Zrób zdjęcia lub pobierz on nich próbnik.  Jeśli znacząco się różnią żądaj wymiany blatu. 
Nie napisałeś czy zapłaciłeś już całość za meble czy nie, ale jeśli nie to dopóki go nie wymienią nie wpłacaj całych pieniędzy. 
Jeśli nie będą chcieli dogadać się polubownie to udaj się do rzecznika praw konsumenta. Często gęsto jak ma się pismo podbite przez rzecznika firmy zmieniają ton. 
I nie daj sobie wmówić, że przecież różni się tylko trochę albo coś... Mam wrażenie, że to częsta praktyka w takich firmach. 
Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6322504 Napisano: 16.02.2017 07:49:52 w Dziś cieszę się z.....
Po wielu miesiącach niegrania w konkursy znów zagrałam. Pierwszy konkurs, pierwsza wygrana... Wróciły mi te emocje z dawnych czasów. Dlatego dobrze czasem jest zrobić sobie reset systemu mózgowego.  Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

cherry_coke

#6322144 Napisano: 15.02.2017 12:40:06 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Ma telefon na kartę pytałam jej,a nie odda dlatego,że ona nie doladowuje go takimi kwotami i jest jej to niepotrzebne,. Ma tylko do niej dzwonić na ten numer maz,który pracuje w Niemczech

Istnieje jeszcze coś takiego jak teleprzelew http://www.plus.pl/uslugi/teleprzelew
W sensie przelew środków z salka komórki.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6322133 Napisano: 15.02.2017 12:32:52 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

anialistopad napisał(a):

edzia21 napisał(a):

I

Numer aktywny,obdarowana osoba nie odda.nauczka na przyszłość by sprawdzać 10 razy.  I nic tej babce nie moge zrobić  mój błąd,moja strata

brak słów... na szczęście karma działa i to bardzo szybko emotka  

A skąd wiadomo, że dana osoba nie ma abonamentu?
Poza tym czy w ogóle da się oddać kasę z salda? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6321908 Napisano: 14.02.2017 19:56:54 w Carrefour konkursy
ultrixx napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Gdzie znajdę aplikację konkursową BIC na fb? 
Chyba jestem ślepa, ratunku.
Oglądam ten funpage i nie widzę tam żadnej aplikacji. emotka  

Kliknij na Promocje po lewej stronie ekranu

Szukałabym tego jeszcze z tydzień. Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 ultrixx 0

cherry_coke

#6321900 Napisano: 14.02.2017 19:42:07 w Carrefour konkursy
Gdzie znajdę aplikację konkursową BIC na fb? 
Chyba jestem ślepa, ratunku.
Oglądam ten funpage i nie widzę tam żadnej aplikacji. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6321714 Napisano: 14.02.2017 11:19:46 w Inne mniejsze markety
krseta napisał(a):

carissma napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

carissma napisał(a):

Czy jak wysyłacie zgłoszenie na Monster w Żabce to jest jakiś komunikat? Mnie się wyświetla na szybko: "wysyłanie" i wszystko pozostaje bez zmian. Można się jakoś zorientować czy zgłoszenie poszło?

u mnie zgłoszenie wysyłane w niedziele i było info coś w stylu "dziękujemy za przesłane zgłoszenie"

dzięki. poszło dopiero jak zmieniłam przeglądarkę.

a po wysłaniu zgłoszenia i komunikacie, wypełnione wcześniej pola wszystkie są puste? (tj miejsce na text, imię ,nazwisko) u mnie wszystkie puste ale tekst został i nie wiem czy na pewno poszło

Tak, tekst zostaje wypełniony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6321663 Napisano: 14.02.2017 09:29:39 w Biedronka
ela napisał(a):

co to za konkurs z żelkami w biedronce  - nie moge znaleść 

https://www.e-kon...ce.html#.WKK-rG_hCUk Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6321655 Napisano: 14.02.2017 08:46:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czekasz na tę jedną chwilę...
serce jak szalone bije... Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6321591 Napisano: 13.02.2017 20:49:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy z Żabki z Monstera przychodzą powiadomienia czy nie? Bo wydaje mi się, że wysłałam zgłoszenie, a ono nadal widnieje w ramce z odpowiedzią konkursową i już zwątpiłam. emotka

Kojarzy mi się, że jest coś w rodzaju, że przyjęli, Ty klikach OK" i wtedy wskakuje na formularz i Twoja odpowiedź jest nadal wpisana ale bez danych. Ale niech mnie ktoś poprawi jak pokićkałam emotka

O to, to, to. Więc chyba jednak wysłałam emotka
Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

cherry_coke

#6321582 Napisano: 13.02.2017 20:33:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Żabki z Monstera przychodzą powiadomienia czy nie? Bo wydaje mi się, że wysłałam zgłoszenie, a ono nadal widnieje w ramce z odpowiedzią konkursową i już zwątpiłam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0