Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cherry_coke
Postów 1908
Data rejestracji 16.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Everything will be okay in the end. If it\'s not okay, it\'s not the end.
cherry_coke
Postów 1908
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cherry_coke
Postów 1908
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo ja próbowałam się od ubezpieczyciela dowiedzieć i zrozumiałam, że dotychczas ubezpieczyciele bardzo mocno konkurowali jeśli chodzi o ubezpieczenia samochodów. Do tego stopnia, że część firm była w stanie dopłacać do ubezpieczeń aut z np. ubezpieczeń domów i żeby utrzymać się na rynku to zaniżali ceny ubezpieczeń samochodów. Rząd miał zakazać dawania ludziom tak dużych zniżek czasem poniżej opłacalności, do tego doszedł podatek bankowy i ciach... mamy ceny dwa razy wyższe.
Czy to prawda? Może jest tu jakiś ubezpieczyciel i potrafi to wyjaśnić.
Ja obecnie płacę za samochód, który ja wyceniam na jakieś 7 000 zł (oczywiście ubezpieczalnia wycenia go na więcej, ale oceniam sytuację zgodnie z rzeczywistością) około 700 zł płacąc w jednej racie u najtańszego ubezpieczyciela na rynku. Do tego 8 lat bezszkodowej jazdy, ani złotówki z ubezpieczenia z mojego powodu nie wypłacili, a tu takie jajca.
A mi się zawsze wydawało, że jak ja zawalam pracę to mnie z niej wyrzucają, a jak Ci tam u góry rozwalają nasz piękny kraj to jeszcze w nagrodę podwyżki sobie dają i śmieją się ludziom prosto w twarz. A przecież to my tworzymy gospodarkę. Bez nas rządzący nie mieliby żadnych pieniędzy... Wyświetl w wątku >>
cherry_coke
Postów 1908
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cherry_coke
Postów 1908
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cherry_coke
Postów 1908
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cherry_coke
Postów 1908
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cherry_coke
Postów 1908
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cherry_coke
Postów 1908
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cherry_coke
Postów 1908
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cherry_coke
Postów 1908
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cherry_coke
Postów 1908
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdybym ja była w sytuacji życiowej takiej, że np. nie mam kasy na życie, a już tym bardziej mając małe dziecko na utrzymaniu to miałabym gdzieś demoralizację społeczeństwa, bagaż zła, który by ciągnął się za mną do samego piekła. Świat jest dziś brutalny i nikt nie będzie pochylał się nad Twoimi problemami, bo nie masz co do garnka włożyć i za co zrobić opłat... Idąc w skrajności na moim osiedlu jakiś czas temu w środku dnia facet na chodniku zmarł, bo wszyscy święci chodzący po mieście mają głęboko i szeroko leżącego na ziemi człowieka, bo zło ich nie dotyczy. Na kamerach widać jak ludzie jeżdżą obok samochodami, ludzie idą na autobus, a gość umiera jakby był niewidzialny. Także niech każdy siebie rozlicza, a nie ocenia innych, bo nie wie jaka go w życiu jeszcze sytuacja spotka i jak bardzo życie przesunie jego granice wrażliwości. Wyświetl w wątku >>
cherry_coke
Postów 1908
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cherry_coke
Postów 1908
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cherry_coke
Postów 1908