Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cherry_coke

cherry_coke

#6254339 Napisano: 14.09.2016 14:09:42 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam sama siebie... dopiero teraz, po zrobieniu zarąbistej pracy na Unicef przeczytałam, że to dla osób niepełnoletnich. Nosz kurcze... Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6254188 Napisano: 14.09.2016 10:18:02 w Czy informują/ informowali?
Czy algida jeszcze dziś informuje? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6254138 Napisano: 14.09.2016 08:27:22 w Wkurza mnie...
A może ktoś wie skąd są takie podwyżki?
Bo ja próbowałam się od ubezpieczyciela dowiedzieć i zrozumiałam, że dotychczas ubezpieczyciele bardzo mocno konkurowali jeśli chodzi o ubezpieczenia samochodów. Do tego stopnia, że część firm była w stanie dopłacać do ubezpieczeń aut z np. ubezpieczeń domów i żeby utrzymać się na rynku to zaniżali ceny ubezpieczeń samochodów. Rząd miał zakazać dawania ludziom tak dużych zniżek czasem poniżej opłacalności, do tego doszedł podatek bankowy i ciach... mamy ceny dwa razy wyższe.

Czy to prawda? Może jest tu jakiś ubezpieczyciel i potrafi to wyjaśnić.
Ja obecnie płacę za samochód, który ja wyceniam na jakieś 7 000 zł (oczywiście ubezpieczalnia wycenia go na więcej, ale oceniam sytuację zgodnie z rzeczywistością) około 700 zł płacąc w jednej racie u najtańszego ubezpieczyciela na rynku. Do tego 8 lat bezszkodowej jazdy, ani złotówki z ubezpieczenia z mojego powodu nie wypłacili, a tu takie jajca. 

A mi się zawsze wydawało, że jak ja zawalam pracę to mnie z niej wyrzucają, a jak Ci tam u góry rozwalają nasz piękny kraj to jeszcze w nagrodę podwyżki sobie dają i śmieją się ludziom prosto w twarz. A przecież to my tworzymy gospodarkę. Bez nas rządzący nie mieliby żadnych pieniędzy...  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6253793 Napisano: 13.09.2016 14:45:36 w Informują
Algida nadal emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6253691 Napisano: 13.09.2016 12:48:50 w Wkurza mnie...
29renata napisał(a):

blackana napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Że za cholerę nie wiem który paragon był na konkurs Kamis... a oczywiście nie chcą powiedzieć numeru żeby łatwiej się człowiekowi szukało. Jeszcze może się okazać że źle odeślę i wydam kasę na list niepotrzebnie... 

Ja wczoraj wydałam niepotrzebnie 9,99 na czekoladę milka, która miała kosztować 10,49  emotka

Że tez człowiek się denerwuje, gdy coś jest tańsze niż się spodziewał! Sama wczoraj szybko podliczałam zakupy na Wedla w ITM, gdy się okazało na paragonie, że czekolada gorzka jest po 2,69 zł zamiast po 2,99 zł...

u mnie w ITM to bardzo częsta praktyka, że coś kosztuje inaczej niż jest napisane. Dlatego od dawna sprawdzam każdy produkt na czytniku. Za dużo razy człowiek pluł sobie w brodę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6253677 Napisano: 13.09.2016 12:41:01 w Ambasadorinnowacji - Philips
kumarek napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

tusienka napisał(a):

kumarek napisał(a):

Mojego męża wczoraj odrzucili z testów maszynki

A skąd wiesz? Wysyłają maila czy coś?

A kiedy wysyłaliście filmiki itp? Bo ja już dawno miałam informacje ... maila dostałam 1 września

nic nie wysyłaliśmy. to było zgłoszenie przez te drugą stronkę.

aaa! emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6253666 Napisano: 13.09.2016 12:36:48 w Ambasadorinnowacji - Philips
tusienka napisał(a):

kumarek napisał(a):

Mojego męża wczoraj odrzucili z testów maszynki

A skąd wiesz? Wysyłają maila czy coś?

A kiedy wysyłaliście filmiki itp? Bo ja już dawno miałam informacje ... maila dostałam 1 września Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6253580 Napisano: 13.09.2016 11:02:59 w Wkurza mnie...
Że za cholerę nie wiem który paragon był na konkurs Kamis... a oczywiście nie chcą powiedzieć numeru żeby łatwiej się człowiekowi szukało. Jeszcze może się okazać że źle odeślę i wydam kasę na list niepotrzebnie...  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cherry_coke

#6251681 Napisano: 08.09.2016 16:18:38 w Informują
Nestle Polomarket też poszyły maile Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6250950 Napisano: 07.09.2016 10:49:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś rozwikłał zagadkę jak na serkach Almette rozróżnić S od 5 ? 

nie mam problemu odróżnić 5 od S - górny lewy róg jest bardziej zaokrąglony w S 
a w 5 w górnym lewym rogu jest zaznaczony kąt prosty emotka

A czy mogłabyś wrzucić porównawcze foto? Tak dla pewności. Bo ja mam tylko jedno wieczko albo z 5 albo z S. Może gdybym miała i 5 i S to bym wiedziała emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6250930 Napisano: 07.09.2016 10:35:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś rozwikłał zagadkę jak na serkach Almette rozróżnić S od 5 ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6250878 Napisano: 07.09.2016 08:07:19 w Wkurza mnie...
bucik-konkursy napisał(a):

angie222 napisał(a):

wbrew Waszym krytykom napisałabym pracę osobie w złym stanie psychicznym. Możecie się oburzać, ale kilkanaście lat trwania w patologii (jest nią również przemoc psychiczna) degeneruje człowieka. (...) Sobie nie pomogę, to chociaż drugiemu. Szukałam pomocy specjalisty - niestety, urody i cech nie zmienię, a życie pod górkę bywa straszne.

Taaa... Bierzesz na litość, czy chcesz w czytających wzbudzić poczucie winy za swoje postępowanie? Na mnie taka emocjonalna manipulacja nie działa. No biednaś, to fakt. Ale zło po jednej stronie nie usprawiedliwia czynienia zła po drugiej. A pisanie za kogoś jest złe i demoralizujące. Po prostu.

Nic nie jest tylko czarne lub białe. Dlaczego tak łatwo osądzamy? Czy sami nigdy nie zrobiliśmy niczego ze złych pobudek? Czy nigdy nikogo swoim działaniem nie skrzywdziliśmy? Niech rzuci kamieniem ten kto czyste jak łza ma sumienie... 
Gdybym ja była w sytuacji życiowej takiej, że np. nie mam kasy na życie, a już tym bardziej mając małe dziecko na utrzymaniu to miałabym gdzieś demoralizację społeczeństwa, bagaż zła, który by ciągnął się za mną do samego piekła. Świat jest dziś brutalny i nikt nie będzie pochylał się nad Twoimi problemami, bo nie masz co do garnka włożyć i za co zrobić opłat... Idąc w skrajności na moim osiedlu jakiś czas temu w środku dnia facet na chodniku zmarł, bo wszyscy święci chodzący po mieście mają głęboko i szeroko leżącego na ziemi człowieka, bo zło ich nie dotyczy. Na kamerach widać jak ludzie jeżdżą obok samochodami, ludzie idą na autobus, a gość umiera jakby był niewidzialny. Także niech każdy siebie rozlicza, a nie ocenia innych, bo nie wie jaka go w życiu jeszcze sytuacja spotka i jak bardzo życie przesunie jego granice wrażliwości.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6250876 Napisano: 07.09.2016 07:48:42 w Ambasadorinnowacji - Philips
migi napisał(a):

blanka8177 napisał(a):

patrycha1429 napisał(a):

migi napisał(a):

Dostałam maila z philips (tester produktów) o niezakwalifikowaniu sie do testów steamera, po czym po 10 min kolejny o zakwalifikowaniu się. Ktoś również tak dostał ? 

Witaj Patrycja,Dziękujemy za zgłoszenie do testów produktu Steamer Philips. Niestety tym razem Twoje zgłoszenie nie zostało zakwalifikowane. Zapraszamy do wzięcia udziału w kolejnej akcji. Sprawdzaj na bieżąco zakładkę z informacjami o nadchodzących i bieżących testach

Wyjaśniło się coś w Twojej kwestii? Będziesz testowała? Bardzo chciałam się dostać, ale nie mam nic w profilu więc myślę, ze to pomyłka była.

Niestety chyba pomyłka emotka  

Bardzo niefajne te pomyłki, a na dodatek robią ich całkiem sporo. Ja dostałam informacje o testowaniu nawilżacza, tydzień później, że jednak nie. Eh emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6250875 Napisano: 07.09.2016 07:44:59 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

:), do ścian emotka ...

http://www.smolar...ygraj-junaka-z-dulux Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6250624 Napisano: 06.09.2016 13:51:03 w Carrefour konkursy
kerocna napisał(a):

Czy w wielkim testowaniu jest ograniczenie 1 gospodarstwo = 1 osoba zgłaszająca się czy 1 gospodarstwo = 1 marka? Czytam, czytam i nie wiem już sama. emotka

Jedna osoba może posłać dwa zgłoszenia, ale każde musi być innej marki. A gospodarstwo to jedna osoba. Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6250578 Napisano: 06.09.2016 12:51:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

mattadore napisał(a):

monisss napisał(a):

napisałam swoją dezaprobatę co do wyników w DC Tygryski na FB i mam pytanie, nie mogą mnie o nic oskarżyć?:P
a w temacie, ja nie mam z tego dnia, ale bym nie sprzedała bo liczę na rezerwę emotka

Jedynie matki mogą Ciebie zlinczować emotka   Wyniki rzeczywiście takie se. Rower, clown, włosy serce, oklepane. Nie wiadomo co organizator miał na myśli emotka  mi to bardziej na losowanie wygląda emotka emotka

jeszcze clown ma ładną kompozycję i ktoś się postarał. jak zwykle przy losowaniu mam zerowe szanse. Póki co mi nie odpowiadają, pewnie mnie oleją emotka

gdzie można zobaczyć galerię prac? Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6250515 Napisano: 06.09.2016 11:24:42 w Wkurza mnie...
A najlepsze jest to, że połowa obrońców ryby pewnie w niedzielę szamie rosołek i przegryza schaboszczakiem.  Wyświetl w wątku >>

cherry_coke

#6250476 Napisano: 06.09.2016 10:44:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

a no własnie. trzeba te wszystkie kody zbierać i trzymać, nie?

Ale przecież kody i paragony to odrębna historia. Kody można mieć z sierpnia na przykład, a we wrześniu kupujesz almette bez kodu ale masz za to paragon z września.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cherry_coke

#6250442 Napisano: 06.09.2016 09:53:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

kosmonia napisał(a):

Lub dyskretnie spisał w sklepie

...i odstawił w zakamarki sklepowego regał, aby wrócić po opakowanie, gdy już będzie tego warte  emotka

Także apel do ochroniarzy. Jak zobaczycie, że ktoś chowa cały karton serków almette za suchary to bądźcie wyrozumiali.  :D Wyświetl w wątku >>
1 gwizdor 0

cherry_coke

#6250437 Napisano: 06.09.2016 09:49:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kosmonia napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

andii napisał(a):

jokan napisał(a):

defed napisał(a):

Wątek paragonowy zamknięty i już mamy pierwszy wpis w kupię, czyli zaczyna się bajzel...emotka
(chodzi o loterię Almette)

a tam sie nie podaje kodu z opakowania?

podaje się kod+ trzeba mieć paragon emotka

no wlasnie, to skad wzial kod? znalazl pudelko almette na smietniku, wpisal kod i wygral...a teraz paragonu szuka? No nie ogarniam....

Np. kupił w sierpniu. Opakowania były w sklepach przecież. 

Lub dyskretnie spisał w sklepie emotka

To po co szukał(a)by paragonu? Przecież trzeba mieć wieczko i paragon. Po prostu można było kupić w sierpniu serek, a zgodnie z regulaminem zakup musiał być z września.  Wyświetl w wątku >>
0 0