Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika stefania7

stefania7

#6171872 Napisano: 11.03.2016 18:01:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

stefania7

#6171662 Napisano: 11.03.2016 13:11:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Żółty kubek w sweterku, ze Słodkiej Chwili - jakoś po zdjęciach wydawało mi się, że będzie większy. Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6171082 Napisano: 10.03.2016 13:01:19 w SZUKAM....
Monika11 napisał(a):

Amica wysłała  takiego @
Witamy,Mail weryfikujący.Prosimy na niego nie odpowiadać.Zespół Amica. Dzień Kobiet
Czy to znaczy że dostanę blender ?Czy tylko weryfikują @

A napisali, że dostaniesz blender? Czy że tylko weryfikują maila?
Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6171063 Napisano: 10.03.2016 12:39:15 w Czy informują/ informowali?
luko922 napisał(a):

Hmm, boomboxy z EB były już za przedostatni etap? Pewnie tak, bo miały być do 7 marca z tego, co wynika z moich zapisków..

są wyniki na stronie Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6170931 Napisano: 09.03.2016 23:55:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
asper01 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Czy ktoś wie, dlaczego wyniki w d'aucy są takie okrojone ?

Bo Komisja miała takie prawo, podobno...

z regulaminu:
6. W przypadku kiedy Komisja Konkursowa uzna, iż część lub żadne z Zadań konkursowych z I, IIlub III etapu nie spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru,
odpowiednia ilość Nagród z ww. etapów przejdzie odpowiednio do kolejnego etapu.
7. W przypadku kiedy Komisja Konkursowa uzna, iż część lub żadne z Zadań Konkursowych z IV
etapu nie spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru, odpowiednia
ilość Nagród z ww. etapu przejdzie do dyspozycji Organizatora. Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6170418 Napisano: 08.03.2016 19:22:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magy2020 napisał(a):

Dostał ktoś takiego maila ?
Ale wtopa! Na szczęście nie w imieniu kota… Przepraszamy!!! W trakcie wysyłania do Was przesyłek z karmą dla kotów Royal Canin ktoś-coś pozamieniało imiona i nazwiska na przesyłkach. Karma jest dobra i przeznaczona dla Waszyck kotów, Wasze adresy się zgadzają, numery telefonów, ale imię i nazwisko jest kogoś
innego…
 Odrobinę ratuje nas to, że w przesyłce jest karma dla kotów, a w ich imionach się nie pomyliliśmy, gdyż… ich nie znaliśmy. emotka  Odbierajcie przesyłki od kurierów. Jeśli zgadza się adres i telefon to na pewno jest dla Was, tzn. dla Waszych kotów. Wybaczycie?  

Ja też dostałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6170417 Napisano: 08.03.2016 19:21:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalafior napisał(a):

emotka Wygrałam w przed ostatnim etapie Zott Biedronka. Grałam z dwóch paragonów - nie wiem z którego wygrałam i który mam odesłać. Brak informacji w otrzymanym mailu. Czy ktoś miał taką sytuację? Czy to istotne który paragon się odsyła? Nie pamiętam czy przy braniu udziału w ogóle podawało się nr paragonu. Proszę o pomoc bo już mi się mieszają te konkursy 

Gdyby podawało się nr paragonu to nikt by nie szukał po wynikach paragonu w wątku Kupię. Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6169905 Napisano: 07.03.2016 22:04:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

erychta00 napisał(a):

Dostałam smsa od inpostu o paczce. W odpowiedzi chcą abym wybrała paczkomat. Czy dostarczą do domu jeśli nie wybiorę paczkomatu? Chodzi o karmę dla kota z TestmeToo

No nie żartuj. Ja zero info. Testmetoo tylko przesłało linka by potwierdzić otrzymanie przesyłki, a tu cisza i się nie dziwię,skoro info o wygranej w piątek.

Potwierdzisz otrzymanie przesyłki jak odbierzesz od kuriera/dostaniesz przesyłkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6169845 Napisano: 07.03.2016 19:54:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@ambi_9 napisał(a):

trampek, napisał(a):

elotta napisał(a):

Co to za konkurs, że ludzie chwalą się wygranymi kubkami w dzisiejszych wygranych?

słodka chwila emotka

z tego co mi wiadomo konkurs wczoraj się zakończył emotka

a dziś informowali z przedostatniego etapu, więc pewnie za jakiś czas znowu będzie fala powiadomień o wygranych kubkach w sweterku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6169819 Napisano: 07.03.2016 19:06:55 w SZUKAM....
koki napisał(a):

kiedy mogę spodziewać się wyników z paczki sprzątaczki jeśli dzisiaj wysłałam zgłoszenie?

codziennie do końca loterii Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6169726 Napisano: 07.03.2016 15:44:40 w BelVita - konkurs śniadaniowy
@asante napisał(a):

stefania7 napisał(a):

@asante napisał(a):

Ło matulu, to mi się chyba nawet po tą śniadaniówkę nie chce jechać. Miała być duża, metalowa, z przegródkami, a dali plastikową mydelniczkę. Ale porażka...

A gdzie pisali, że metalowa będzie? Bo nie kojarzę, od początku chyba była mowa o plastikowej, tylko w przegródkami.

Taka jest na zdjęciu - to nie wygląda jak plastik, a jeśli tak, to bardzo solidny, bo miękki nie wytrzymałby takiego zamykania. Poza tym zawartość odbija się w pokrywce, przy plastiku to raczej nierealne, chyba że mocno lakierowanym. O wielkości nie wspomnę - tutaj mieści 2 jabłka. 

Faktycznie - ta ze zdjęcia wygląda na metalową. I zdecydowanie odbiega od tego, co można sobie odebrać jako nagrodę - ale na to pewnie jest odpowiedni zapis w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6169714 Napisano: 07.03.2016 15:29:09 w BelVita - konkurs śniadaniowy
@asante napisał(a):

Ło matulu, to mi się chyba nawet po tą śniadaniówkę nie chce jechać. Miała być duża, metalowa, z przegródkami, a dali plastikową mydelniczkę. Ale porażka...

A gdzie pisali, że metalowa będzie? Bo nie kojarzę, od początku chyba była mowa o plastikowej, tylko w przegródkami. Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6168553 Napisano: 03.03.2016 20:59:05 w Wkurza mnie...
Za to teraz możecie pohandlować paragonami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6168385 Napisano: 03.03.2016 15:14:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

jokan napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy z paczki sprzątaczki od razu po losowaniu leca maile?

tak. ale oni cos dziś maja nie tak z pocztą

bo ja widze swoje inicjaly, ale nie wiem czy to ja (paragon mam w domu), myslalam, ze maile już poszly

A czy od razu jak się sprawdza na stronie swoją @ wyskakuje wygrana ?Trzeci raz widzę swoje inicjały i cisza emotka

wpisałaś swojego maila? jeśli to Twoje inicjały to po wpisaniu maila łatwo to sprawdzić Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6168383 Napisano: 03.03.2016 15:12:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy z paczki sprzątaczki od razu po losowaniu leca maile?

tak. ale oni cos dziś maja nie tak z pocztą

bo ja widze swoje inicjaly, ale nie wiem czy to ja (paragon mam w domu), myslalam, ze maile już poszly

no bo już poszły
Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6168223 Napisano: 03.03.2016 10:40:29 w Wkurza mnie...
myszania napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

myszania napisał(a):

Jak to musza...ma obowiazek szkolny w wieku 6 lat jeżeli się zdecydujesz....a zawsze moze ci sie odmienić emotka

obowiazku zerowkowego juz nie ma wiec jak bedzie miala 6 lat to przyjma, a 5latki nie muszą... Od dwoch lat do panstwowego probojemy sie dostac i QPA...

To ja nie rozumiem. Jezeli chcesz poslac dziecko do szkoly w wieku 6 lat to nie musi isc do przedszkola w wieku 5ciu?

Dzięki "dobrej zmianie" już nie musi. Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6167341 Napisano: 01.03.2016 21:00:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karma i legowisko z Kot Model Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6166904 Napisano: 01.03.2016 10:24:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Patrzę na przepis bazowy i na przepis konkursowy i nijak nie widzę podobieństwa...
http://wkuchnizwe...e-frytki-i-czoko-dip Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6166900 Napisano: 01.03.2016 10:16:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melisa napisał(a):

stefania7 napisał(a):

melisa napisał(a):

Przeglądam zgłoszenia do tego konkursu http://www.e-konk...el.html#.VtVUc-YZlB9
W bazie konkursowej jest ponad trzysta przepisów, ale np. jest kilkanaście przepisów na "kawę czekoladową" gdzie podpisani są różni ludzi (cała rodzina, te same nazwiska), ten sam przepis, bardzo podobne zdjęcia, a co najlepsze ten sam kubek na kilku fotkach. Palmy bananowo-mandarynkowo-czekoladowe też są modne emotka Ludzie chyba liczą na losowanie nagród i dlatego dodają takie bzdury.

A ten konkurs nie polega na tym, że testujesz przepisy z bazy? Wtedy przepisy będą się powtarzać - a kwestia dodawania jednej lekko zmodyfikowanej fotki przez całą rodzinę to inna sprawa emotka

Nie wiem czy z bazy, czy można samemu coś dodać, ale nie wydaje mi się, żeby w bazie było coś tak banalnego jak kawa czekoladowa czy palma. Być może jest. Ale po co dodawać podobną fotkę przez całą rodzinę? Bez sensu.

kawa czekoladowa http://wkuchnizwe...pis/Kawa-czekoladowa
kawa z cynamonem i czekoladą http://wkuchnizwe...ynamonem-i-czekolada
czekoladowo - owocowa wyspa marzeń wargorra http://wkuchnizwe...Marze%C5%84-Wargorra

to wyjaśnia dublowanie przepisów i nazw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6166885 Napisano: 01.03.2016 09:52:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melisa napisał(a):

Przeglądam zgłoszenia do tego konkursu http://www.e-konk...el.html#.VtVUc-YZlB9
W bazie konkursowej jest ponad trzysta przepisów, ale np. jest kilkanaście przepisów na "kawę czekoladową" gdzie podpisani są różni ludzi (cała rodzina, te same nazwiska), ten sam przepis, bardzo podobne zdjęcia, a co najlepsze ten sam kubek na kilku fotkach. Palmy bananowo-mandarynkowo-czekoladowe też są modne emotka Ludzie chyba liczą na losowanie nagród i dlatego dodają takie bzdury.

A ten konkurs nie polega na tym, że testujesz przepisy z bazy? Wtedy przepisy będą się powtarzać - a kwestia dodawania jednej lekko zmodyfikowanej fotki przez całą rodzinę to inna sprawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0