Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aleksiak

aleksiak

#6253161 Napisano: 12.09.2016 15:00:24 w Gratulacje! Dla wygranych!

aleksiak

#6252248 Napisano: 09.09.2016 15:50:53 w skojarzenia
0 0

aleksiak

#6251937 Napisano: 09.09.2016 09:47:10 w Pomocy!!!!
renasyrena napisał(a):

Potrzebuję rady, pomocy... Poszukuję wszelkich konkursów/akcji/promocji/loterii, gdzie do wygrania są... meble, łóżka, łóżeczka dziecięce, szafy, stoły, stołki, fotele, komody, biurka, wszelkie meble i mebelki dla dorosłych i dzieci itp. Pilnie potrzebuję wszelkiego wyposażenia 'od igły po widły'. Kasy brak na zakup, więc muszę walczyć, grać... To jedyna iskierka nadziei....  Jeżeli ktoś coś widział, jeżeli ktoś coś wie, to proszę o pomoc. Mogą to być wszelkie konkursy ogólnopolskie, marketowe, facebookowe... Proszę o pomoc i sugestie. Może być tu, lub w wiadomości pw. 
Z góry ślicznie dziękuję za pomoc emotka

Tu losowanie, więc nie liczyłabym no ale spróbuj, może akurat Tobie dopisze szczęście emotka
https://www.faceb.../?type=3&theater

a tu masz w bazie taki https://www.e-kon...dy.html#.V9JpcU2LTIU

a tutaj masz fotograficzny,może ktoś z rodziny czy przyjaciół ma ciekawe wnętrze i mogłabyś pstryknąć fotkę emotka  https://www.e-kon...ki.html#.V9JqDU2LTIU Wyświetl w wątku >>
0 0

aleksiak

#6251697 Napisano: 08.09.2016 16:45:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Plecakowalizka z Hapsów Wyświetl w wątku >>
0 0

aleksiak

#6251404 Napisano: 08.09.2016 10:28:50 w Giełda Kodów ; )
aleksiak napisał(a):

Odkupię kody Kinder Chocolate

Wyświetl w wątku >>
0 0

aleksiak

#6251046 Napisano: 07.09.2016 13:21:07 w Giełda Kodów ; )
Odkupię kody Kinder Chocolate Wyświetl w wątku >>
0 0

aleksiak

#6250608 Napisano: 06.09.2016 13:29:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Mój synuś na grzybach się nie spodobał  emotka  Ale przynajmniej grzybków nazbieraliśmy  emotka

a to Twój ! byłam pewna, że na pewno coś zdobędziecie....

niezbadane wyroki jury emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

aleksiak

#6250600 Napisano: 06.09.2016 13:19:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mój synuś na grzybach się nie spodobał  emotka  Ale przynajmniej grzybków nazbieraliśmy  emotka Wyświetl w wątku >>

aleksiak

#6250549 Napisano: 06.09.2016 12:04:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

aleksiak

#6250026 Napisano: 05.09.2016 12:14:50 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Aleks83 nie potrafię na niego za takie coś  nie nakrzyczeć ,no szlag mnie trafia,że tak można potraktować małe zwierzątko,bo gra jest ważniejszaemotka

dlatego ogranicz granie, u mnie syn ma lat 13 a nawet nie zapyta w roku szkolnym czy może zagrać w tygodniu, wie że mu nie pozwolę. W tygodniu ma być skupiony na innych rzeczach. W weekend pozwolę zagrać ale pod warunkiem,że są zrobione lekcje, nauczony na sprawdziany i pokój posprzątany.  Wyświetl w wątku >>

aleksiak

#6250013 Napisano: 05.09.2016 11:55:42 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Wkurzył mnie dziś móju 10 letni syn,to kur......zero odpowiedzialności jak wróci ze szkoły to nie wiem co mu zrobię dziś. Od 2 lat ma chomika to jego ukochane zwierzątko,zawsze o niego dbał,a dziś sprzątałam mu klatkę i patrzę nie ma chomika w jego domku,zaglądam z tyłu za domek ,a chomik leży skulony,oczy zamknięte i się nie rusza.Myślałam,że zdechł ,ale go dotknełam poruszył się.Myślę sobie co z nim jest? Wziełam go na ręcę ,a on taki niemrawy,bez siły.Patrzę nie ma jedzenia biedak,wsypałam mu do miseczki to nawet nie miał siły podnieść główki.Nakarmiłam go z ręki i dopiero po jakiś 20 minutach zrobił się żywszy,teraz jest niby ok,bawi się w klatce.No kurde,aż się za nim poryczałam tak mi szkoda zwierzaka.Nie wiem co mam zrobić z tym moim czortem jaką karę mu dać? Czy zakaz gry na xboxie przez tydzień to nie za mało? Kurde jak zła jestem na niego codziennie przypominałam ,by go nakarmił i twierdził,że dawał mu jesc,fakt mogłam sprawdzić jeszcze po nim. Teraz już wiem,że dziecku nie ma co wierzyć do końca 

Nie krzycz,pogadaj z nim na spokojnie, wytłumacz że przez jego nieodpowiedzialność chomik mało nie umarł. Wytłumacz że zwierzę bardzo cierpiało itd. I od tej pory kontroluj  Wyświetl w wątku >>
0 0

aleksiak

#6249798 Napisano: 04.09.2016 17:44:23 w Oddam za darmo
kod na 1GB w Play
NFL99RAL49EN Wyświetl w wątku >>
0 0

aleksiak

#6249294 Napisano: 02.09.2016 15:44:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Będą częściej wpadać rezerwy- zobaczycie emotka

No i bardzo dobrze.
Mi się jeszcze nie udało niczego wygrać z rezerwy, ale podejrzewam, że taka informacja cieszy nawet bardziej niż nagroda w normalnym terminie, bo jest bardziej niespodziewana. Więc tego NAM wszystkim życzę, więcej rezerw! emotka

Ja z rezerwy wygrałam w tamtym roku praleczkę z Biedronki  emotka Wyświetl w wątku >>

aleksiak

#6249290 Napisano: 02.09.2016 15:40:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Będą częściej wpadać rezerwy- zobaczycie emotka Wyświetl w wątku >>

aleksiak

#6248929 Napisano: 01.09.2016 21:49:29 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

aleksiak napisał(a):

asiam napisał(a):

mczarna napisał(a):

asiam napisał(a):

aleksiak napisał(a):

aleksiak napisał(a):

asiam napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Allegro.Facet zrobił u mnie zakup.Opcja płatności PayU.Wysyła mi info z potwierdzenem wplaty z tradycyjnego konta ale odbiorcą jest:
Numer rachunku odbiorcy:
44124069603496010751819952
PEKAO IV F. w Szczecinie (Ośrodek OperacyjnoRozliczeniowy)

Nazwa odbiorcy:
PayU S. A.
ul. Grunwaldzka 182, 60-166 Poznań

oraz liścik:

Pieniądze poszły na rachunek w PAYu. Dane sa prawidłowe. Automat wygenerował takie dane do przelewu, bo miedzy naszymi kontami jest pośrednik w postaci PAYU. Tak to działa

Jesli masz wątpliwości, poczekaj do jutra. Jutro powinnaś mieć pieniądze zaksięgowane na swoim koncie, wtedy śmiało wysyłaj paczkę

Albo wejdź na allegro na swoje konto, na PAYU i saldo i wypłata środków- dziś lub max jutro tam będzie kasa

aleks- Ty wiesz,że to w taki sposób działa ,że kasę otrzymam czy tylko dajesz mi radę by zaczekać.
Potrzebna mi odpowiedź osoby, która jest pewna,że tak m ożna wpłacać przez Allegro.

Dla mnie to jakieś dziwne. Niby tradycyjny przelew ale jednak PayU? Przecież jak wybiera tradycyjny przelew to wysyła przelew do Ciebie, a nie do PayU. Jak robi przelew przez PayU to dostajesz maila od PayU,że nowa wpłata od kupującego XYZ. Tak było jak ja sprzedawałam,czy coś zmieniło to nie wiem,bo dawno nie sprzedawałam. Ale jakieś to podejrzane.Podał numer płatności?

Dokładnie tak jak napisałaś.
Przesłał mi potwierdzenie przelewu. Ale ja mam wrażenie ,że tych pieniędzy od PayU nie zobaczę.

No ale w czym masz problem? Poczekaj aż będziesz mieć kasę na koncie, wtedy wyslij paczkę, wcześniej nie wysyłaj

cHODZI O DOŁADOWANIE I FACET POTRZEBUJE JUŻ NATYCHMIAST, W TYM PROBLEM.

asiam nie pisz drukowanymi literami bo to oznacza krzyk emotka  A to, że on potrzebuje natychmiast to jego problem. Zawsze odpisuj, jak będę miała pieniążki zaksięgowane na koncie, wysyłam natychmiast. Koniec. kropka Wyświetl w wątku >>
0 0

aleksiak

#6248889 Napisano: 01.09.2016 20:37:21 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

mczarna napisał(a):

asiam napisał(a):

aleksiak napisał(a):

aleksiak napisał(a):

asiam napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Allegro.Facet zrobił u mnie zakup.Opcja płatności PayU.Wysyła mi info z potwierdzenem wplaty z tradycyjnego konta ale odbiorcą jest:
Numer rachunku odbiorcy:

Nazwa odbiorcy:
PayU S. A.

oraz liścik:

Pieniądze poszły na rachunek w PAYu. Dane sa prawidłowe. Automat wygenerował takie dane do przelewu, bo miedzy naszymi kontami jest pośrednik w postaci PAYU. Tak to działa

Jesli masz wątpliwości, poczekaj do jutra. Jutro powinnaś mieć pieniądze zaksięgowane na swoim koncie, wtedy śmiało wysyłaj paczkę

Albo wejdź na allegro na swoje konto, na PAYU i saldo i wypłata środków- dziś lub max jutro tam będzie kasa

aleks- Ty wiesz,że to w taki sposób działa ,że kasę otrzymam czy tylko dajesz mi radę by zaczekać.
Potrzebna mi odpowiedź osoby, która jest pewna,że tak m ożna wpłacać przez Allegro.

Dla mnie to jakieś dziwne. Niby tradycyjny przelew ale jednak PayU? Przecież jak wybiera tradycyjny przelew to wysyła przelew do Ciebie, a nie do PayU. Jak robi przelew przez PayU to dostajesz maila od PayU,że nowa wpłata od kupującego XYZ. Tak było jak ja sprzedawałam,czy coś zmieniło to nie wiem,bo dawno nie sprzedawałam. Ale jakieś to podejrzane.Podał numer płatności?

Dokładnie tak jak napisałaś.
Przesłał mi potwierdzenie przelewu. Ale ja mam wrażenie ,że tych pieniędzy od PayU nie zobaczę.

No ale w czym masz problem? Poczekaj aż będziesz mieć kasę na koncie, wtedy wyslij paczkę, wcześniej nie wysyłaj Wyświetl w wątku >>
0 0

aleksiak

#6248869 Napisano: 01.09.2016 19:37:06 w Pomocy!!!!
aleksiak napisał(a):

asiam napisał(a):

Numer rachunku odbiorcy:

Nazwa odbiorcy:
PayU S. A.

oraz liścik:

Albo wejdź na allegro na swoje konto, na PAYU i saldo i wypłata środków- dziś lub max jutro tam będzie kasa Wyświetl w wątku >>
0 0

aleksiak

#6248867 Napisano: 01.09.2016 19:31:54 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

Numer rachunku odbiorcy:

Nazwa odbiorcy:
PayU S. A.

oraz liścik:

Jesli masz wątpliwości, poczekaj do jutra. Jutro powinnaś mieć pieniądze zaksięgowane na swoim koncie, wtedy śmiało wysyłaj paczkę Wyświetl w wątku >>
0 0

aleksiak

#6247701 Napisano: 30.08.2016 16:47:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
Torba Oreo z 24.08 Wyświetl w wątku >>
0 0

aleksiak

#6247661 Napisano: 30.08.2016 15:44:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nagroda z "Stwórz swoją Lordówke" / @ teraz, był w spamie Wyświetl w wątku >>
0 0