Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika holala

holala

#7060028 Napisano: 13.11.2022 18:18:43 w Avanti
anaesth napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

No to poszło 8 zgłoszeń Cheetos… 

… i od nowa. Do wigilii będę jeść chrupki 🤭

dChapeau bas! Ledwo urodziłam jedno zgłoszenie. W bólu, cierpieniu i bez znieczulenia emotka dc A 2 etap jeszcze gorszy emotka

Czy dostaje się zwrotnego e-maila po wysłaniu zgłoszenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

holala

#7058576 Napisano: 07.11.2022 11:47:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

holala napisał(a):

mam pytanie do laureatow tolpy z hebe - czy wygraliscie jednym zgloszeniem czy bylo ich dwa lub wiecej?

W moim przypadku 1/2, jeśli to coś pomoże do statystyk..

To do statystyk mojego pecha... Wyświetl w wątku >>
0 0

holala

#7058390 Napisano: 06.11.2022 18:04:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam pytanie do laureatow tolpy z hebe - czy wygraliscie jednym zgloszeniem czy bylo ich dwa lub wiecej? Wyświetl w wątku >>
0 0

holala

#7058044 Napisano: 04.11.2022 16:18:30 w Czy informują/ informowali?
madllen napisał(a):

pTołpa Hebe też już wszystko poszło ? emotka

Podpinam się... Wyświetl w wątku >>
0 0

holala

#7057082 Napisano: 31.10.2022 19:40:13 w Wkurza mnie...
... ze przegapiłam koniec konkursu Lay's. Było do wczoraj... Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

holala

#7056612 Napisano: 28.10.2022 21:07:23 w Czy informują/ informowali?
Czy w zeszły czwartek dzwonili do kogoś z jakiegoś konkursu? Mam trzy połączenia... Wyświetl w wątku >>
0 0

holala

#7055614 Napisano: 24.10.2022 17:03:35 w SZUKAM....
Jakby ktoś nie mógł odebrać czegos z Hebe to mogę taki kod przygarnąć, by się nie zmarnowal emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

holala

#7055387 Napisano: 23.10.2022 21:42:01 w Paragony na trwające konkursy
agakaz2 napisał(a):

kupie paragon na loterie tolpa w hebe

Czy ktoś wie, czy do zakupów online daja paragon? Wyświetl w wątku >>
0 1 maverick

holala

#7055165 Napisano: 22.10.2022 08:53:24 w Smolar
adamo86 napisał(a):

holala napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

notta napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Boję się dyskwalifikacji, bo dwa razy tak miałem, że w konkursie na daną sieć sklepów (nie tych ogólnopolskich konków) zgłosiłem kilka paragonów po kolei, gdzie było dużo nagród i mnie puścili z torbami. 

A niby dlaczego? Regulamin z reguły nie zabrania zgłaszania kolejnych po sobie numerów paragonów.

A skąd wniosek o dyskwalifikacji?

Smolar w regulaminie pisze bardzo restrykcyjnie o zgłaszaniu się przez daną osobę z innych adresów e-mail. Nietrudno się domyśleć, że zwróci na to uwagę, jeśli na taki konkurs zgłosi się mama, tata, ciocia, wujek w małym odstępie czasu, a na liście zobaczą że numery paragonów różnią się tylko cyferką na końcu. Wolę dmuchać na zimne, jeśli każde moje zgłoszenie mają wywalić.

nie gram tak czesto jak niektorzy z Was, ale w ciagu kilku lat zdarzylo mi sie wyslac kilkanascie zgloszen do loterii organizowanych przez Smolar - i teraz pytanie: zawsze uzywam swoich danych imiennych, tego samego numeru - tylko mam dwa e-maile, ktorych uzywam. I jaki mi sie pierwszy nasunie na mysl - taki wpisuje do formularza. troche mnie niepokoi ten komentarz zacytowany... nie chce oszukac agencji na "inny e-mail" - tylko jak mowie, mam dwa funkcjonujace. jeden "na cenzuray" a drugi glownie na "powazne" sprawy. jak to teraz ugryzc? skad sie dowiedziec, czy to jest juz dzialanie szkodliwe dla Smolar i jestem zbanowanym uczestnikiem?

To chyba u źródła trzeba się dowiedzieć. I najlepiej zacząć grać tylko na jeden adres.
nChyba, że ktoś jeszcze tak gra i ma doświadczenie w temacie, bo np. wygrywa emotka

Niestety źródło nie odpowiada. Najwidoczniej jest to krytyczne pytanie dla nich i został nadany mi ban banow. Rezygnuje na jakiś czas ze Smolar, nie ma co wchodzić miedzy wódkę a zakąske. Wyświetl w wątku >>
0 0

holala

#7055103 Napisano: 21.10.2022 17:44:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slomkab napisał(a):

rare85 napisał(a):

Kinder Bueno, to ja tobie już podziękuję... Kolejna loteria Kinder, w której mnie nie losują emotka

Mam to samo Porazka kinderowa

u mnie to samo. kilka sztuk wyslalam i lipa. Wyświetl w wątku >>
0 0

holala

#7055079 Napisano: 21.10.2022 16:26:46 w Czy informują/ informowali?
Z którego tygodnia informują teraz z Kinder Bueno? Wyświetl w wątku >>
0 0

holala

#7054496 Napisano: 19.10.2022 16:12:28 w Smolar

notta napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Boję się dyskwalifikacji, bo dwa razy tak miałem, że w konkursie na daną sieć sklepów (nie tych ogólnopolskich konków) zgłosiłem kilka paragonów po kolei, gdzie było dużo nagród i mnie puścili z torbami. 

A niby dlaczego? Regulamin z reguły nie zabrania zgłaszania kolejnych po sobie numerów paragonów.

A skąd wniosek o dyskwalifikacji?

Smolar w regulaminie pisze bardzo restrykcyjnie o zgłaszaniu się przez daną osobę z innych adresów e-mail. Nietrudno się domyśleć, że zwróci na to uwagę, jeśli na taki konkurs zgłosi się mama, tata, ciocia, wujek w małym odstępie czasu, a na liście zobaczą że numery paragonów różnią się tylko cyferką na końcu. Wolę dmuchać na zimne, jeśli każde moje zgłoszenie mają wywalić.

nie gram tak czesto jak niektorzy z Was, ale w ciagu kilku lat zdarzylo mi sie wyslac kilkanascie zgloszen do loterii organizowanych przez Smolar - i teraz pytanie: zawsze uzywam swoich danych imiennych, tego samego numeru - tylko mam dwa e-maile, ktorych uzywam. I jaki mi sie pierwszy nasunie na mysl - taki wpisuje do formularza. troche mnie niepokoi ten komentarz zacytowany... nie chce oszukac agencji na "inny e-mail" - tylko jak mowie, mam dwa funkcjonujace. jeden "na cenzuray" a drugi glownie na "powazne" sprawy. jak to teraz ugryzc? skad sie dowiedziec, czy to jest juz dzialanie szkodliwe dla Smolar i jestem zbanowanym uczestnikiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

holala

#7053649 Napisano: 15.10.2022 18:17:11 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
samuraj napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

anaesth napisał(a):

kachakacha napisał(a):

andii napisał(a):

anaesth napisał(a):

Czy ktoś kupował ostatnio Tigera w Stokrotce? Ile kosztuje?

2.59 tiger

Ale u mnie opisany "napój energetyzujący"

Wiem... Oni wszystkie energetyki tak podpisują... Mam znaleziony paragon, a na nim jeden napój za 2,79zł, drugi za 2,69zł i nie wiem, czy się nadaje na loterię emotka Po odpowiedzi andii widzę, że pewnie nie emotka

Zgłoś ten paragon, nic nie tracisz

Jeśli jej szczęście dopiszę i wygra a później się okaże,że to powiedzmy Black to jak nic nie straci  emotka

u mnie dla odmiany na paragonie jest "... tiger 0.5l", ale nie kupilam opakowania promocyjnego... (czyli bez numeru z zawleczki). wiec kiszka rowniez. Wyświetl w wątku >>
0 0

holala

#7053644 Napisano: 15.10.2022 17:25:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wysylacie w weekend zgloszenia na loterie? Wyświetl w wątku >>
0 0

holala

#7053476 Napisano: 14.10.2022 17:08:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

Czy w weekendy też jest quiz z Hebe?

podlacze sie pod hebe - udalo sie komus dzisiaj trafiz peeling do ust? Wyświetl w wątku >>
0 0

holala

#7053185 Napisano: 13.10.2022 18:14:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy komus udalo sie wygrac dzienna nagrode z HIT? Wyświetl w wątku >>
0 0

holala

#7052580 Napisano: 11.10.2022 19:13:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
znowu w kit kat pusto... Wyświetl w wątku >>
0 0

holala

#7052235 Napisano: 10.10.2022 19:53:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

holala napisał(a):

agaluna napisał(a):

holala napisał(a):

mam takie ogolne pytanie - co w przypadku, gdy na jednym paragonie mam kilka promocyjnych produktow i okaze sie, ze dwa z nich zalapia sie na nagrode a mam tylko jeden oryginal...? czy Wy kupujecie wszystko osobno?

Zawsze możesz poprosić agencję o odesłanie, ale raczej tylko Avanti jest takie, że potrzebuje oryginału do każdej wygranej stówki. Inne agencje najczęściej chcą zdjęcie, no chyba, że mowa o głównych. Osobiście nie chce mi się bawić w rozdzielanie produktów promocyjnych, ale też staram się nie kupować więcej niż 3 różnych na jednym paragonie. Nie zdarzyło mi się jeszcze, żebym musiała fizycznie wysyłać do dwóch agencji ten sam paragon. emotka

wczytywalam sie w regulaminy i jest napisane o oryginale - paragonie. jak bedzie trzeba, to sie bedzie prosic agencje o odeslanie, chociaz dla nich to dodatkowa robota i nic z tego nie maja.

Karlsbad też chce odyginały

teraz to sie boje wygrac cos z tego paragonu, bede sobie plula w brode emotka emotka emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

holala

#7052231 Napisano: 10.10.2022 19:45:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agaluna napisał(a):

holala napisał(a):

mam takie ogolne pytanie - co w przypadku, gdy na jednym paragonie mam kilka promocyjnych produktow i okaze sie, ze dwa z nich zalapia sie na nagrode a mam tylko jeden oryginal...? czy Wy kupujecie wszystko osobno?

Zawsze możesz poprosić agencję o odesłanie, ale raczej tylko Avanti jest takie, że potrzebuje oryginału do każdej wygranej stówki. Inne agencje najczęściej chcą zdjęcie, no chyba, że mowa o głównych. Osobiście nie chce mi się bawić w rozdzielanie produktów promocyjnych, ale też staram się nie kupować więcej niż 3 różnych na jednym paragonie. Nie zdarzyło mi się jeszcze, żebym musiała fizycznie wysyłać do dwóch agencji ten sam paragon. emotka

wczytywalam sie w regulaminy i jest napisane o oryginale - paragonie. jak bedzie trzeba, to sie bedzie prosic agencje o odeslanie, chociaz dla nich to dodatkowa robota i nic z tego nie maja. Wyświetl w wątku >>
0 0

holala

#7052229 Napisano: 10.10.2022 19:42:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agaga napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

slomkab napisał(a):

as32572 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

rooney napisał(a):

burza64 napisał(a):

Czy uważacie że tyle tysięcy nagród z Hebe jest wygrywanych codziennie? Myślałam, że jeśli odpowie się poprawnie,to na pewno się wygra,jednak widzę że nie...

Osobiście nie znam nikogo, kto by nie wygrał emotka  Kumpele, koleżanki z pracy, siostra... wszystkie przy każdej próbie trafiały w quizie, więc myślę, że te 2000 nagród dziennie się rozchodzi. Zresztą widać, jak idziesz po odbiór wygranej, a byłam za każdym razem w innej drogerii - sklepowe kojarzą doskonale, o co chodzi, nawet raz mi znalazły produkt same tylko jak rzuciłam, że z quizu, więc ludzie na pewno wygrywają.

Ja nie wygrałam. Brałam udział 2 razy i sobie odpuściłam emotka

Ja tez nic tam nie wygrałam, bralam udział cały zeszły tydzień.

Ja dalej nic emotka

ja i moja córka też nic

Tam naprawde jest mega łatwo wygrac. emotka  szczerze mówiąc tak prostego sposobu na wygrywanie fajnych nagrod dawno nie było. 

Tak, łatwo wygrać, ale jednak trzeba szybko czytać i nie zastanawiać się długo. emotka

u mnie tez pustki a juz ponad tydzien gram... Wyświetl w wątku >>
0 0