Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika stamp2

stamp2

#6515674 Napisano: 02.08.2018 13:32:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

stamp2 napisał(a):

nie twierdze wszystkie że nagrodzone hasła są do bani,ale przynajmniej 70%-tak.Np.nagrodzone kamerą hasło''moc obrotów''2 słowa emotka co komisje urzekło w tym haśle-wyjątkowa kreatywność i oryginalność? emotka może stwierdzili że nad tymi 2 wyszukanymi słowami trzeba myśleć tygodniami,dlatego nagrodzili

Oj bo Ty nie rozumiesz emotka  To jest taki skrót myślowy emotka

emotka aaaa...acha już kumamemotka ale wziuuuu to też jest skrót,prawda? Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6515638 Napisano: 02.08.2018 12:29:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie twierdze wszystkie że nagrodzone hasła są do bani,ale przynajmniej 70%-tak.Np.nagrodzone kamerą hasło''moc obrotów''2 słowaemotka co komisje urzekło w tym haśle-wyjątkowa kreatywność i oryginalność?emotka może stwierdzili że nad tymi 2 wyszukanymi słowami trzeba myśleć tygodniami,dlatego nagrodzili Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6515625 Napisano: 02.08.2018 12:07:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Ciekawe czy jak Was za tydzień wybiorą, też będziecie tak krytykować i obstawiać losowanie!

Dokładnie emotka  Przy każdych wynikach jest ta gadka, że losowali, bo ktoś akurat nie wygrał. A przecież gusta są różne. Ja jak przeglądałam galerię to nagrodziłabym zupełnie inne hasła. Zresztą ile osób na forum, tyle różnych list zwycięzców emotka  Rozumiem, że to fajne nagrody, duża konkurencja i jeszcze większe emocje, ale lepiej wrzucić na luz. Ponad 2 tysiące zgłoszeń i 111 nagród... choćby było 500 super haseł, to i tak ktoś musi przegrać. Nie da się wybrać zwycięskich haseł tak, żeby wszystkim dogodzić. Jedna osoba na forum zachwycała się hasłem "Wziuuuu", więc pewnie przyznałaby mu rower. A jak akurat bym to hasło pominęła przy nagradzaniu, więc naprawdę rozbieżność upodobań jest bardzo różna. To, że ktoś uważa zwycięskie hasła za kiepskie, nie oznacza, że zostały wylosowane... 

Ach, dodam jeszcze, że nie wybrano mnie do roweru ani do kamery emotka  I nie napisałam tego, bo dostałam nagrodę. 

to ja!wziuuu jest lepsze niż te teksty o skrzydłach emotka emotka

To załóż agencję, z chęcią będę u Ciebie grała wkładając w to minimum wysiłku!!! emotka

i to jest myślemotka przecież w tym red bullu ludzie strasznie sie wysilają Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

stamp2

#6515619 Napisano: 02.08.2018 11:59:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Ciekawe czy jak Was za tydzień wybiorą, też będziecie tak krytykować i obstawiać losowanie!

Dokładnie emotka  Przy każdych wynikach jest ta gadka, że losowali, bo ktoś akurat nie wygrał. A przecież gusta są różne. Ja jak przeglądałam galerię to nagrodziłabym zupełnie inne hasła. Zresztą ile osób na forum, tyle różnych list zwycięzców emotka  Rozumiem, że to fajne nagrody, duża konkurencja i jeszcze większe emocje, ale lepiej wrzucić na luz. Ponad 2 tysiące zgłoszeń i 111 nagród... choćby było 500 super haseł, to i tak ktoś musi przegrać. Nie da się wybrać zwycięskich haseł tak, żeby wszystkim dogodzić. Jedna osoba na forum zachwycała się hasłem "Wziuuuu", więc pewnie przyznałaby mu rower. A jak akurat bym to hasło pominęła przy nagradzaniu, więc naprawdę rozbieżność upodobań jest bardzo różna. To, że ktoś uważa zwycięskie hasła za kiepskie, nie oznacza, że zostały wylosowane... 

Ach, dodam jeszcze, że nie wybrano mnie do roweru ani do kamery emotka  I nie napisałam tego, bo dostałam nagrodę. 

to ja!wziuuu jest lepsze niż te teksty o skrzydłachemotka emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6515596 Napisano: 02.08.2018 11:20:55 w Dziś cieszę się z.....
mia napisał(a):

Pada deszcz!!!!!!!!!! emotka emotka emotka Wreszcie, po upałach 35 stopni w cieniu! Niech tylko nie przestaje, bo znów słońce prześwieca... emotka emotka emotka

emotka a u mnie tradycyjnie-pieruńska Afrykaemotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6515427 Napisano: 01.08.2018 17:54:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

każdemu sie podoba,rower jest dla Pawła zaklepany

Najwyrazniej nie mam gustu. No, ale może ta agencja ma

napewno maemotka popatrz tylko na ostatnie wynikiemotka tym hasłem Paweł rzuci ich na kolana Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6515423 Napisano: 01.08.2018 17:45:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

w biedronkowym red bullu jest genialne hasło emotka przesłane prze niejakiego Pawła emotka jak sie chce to można kreatywnie pisać emotka

Weź przytocz, tez mi się nie chce szukać

prosze czytać uważnie,nie bede powtarzać-wziuuuuuu emotka ładne prawda? emotka

A Sorki. No mi się akurat nie podoba. A ze z mojego tel nie widać Wgl galerii to nie zajarzylam. Dzieki za info.

jak to nie podoba sie? emotka każdemu sie podoba,rower jest dla Pawła zaklepany Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6515412 Napisano: 01.08.2018 17:29:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

w biedronkowym red bullu jest genialne hasło emotka przesłane prze niejakiego Pawła emotka jak sie chce to można kreatywnie pisać emotka

Weź przytocz, tez mi się nie chce szukać

prosze czytać uważnie,nie bede powtarzać-wziuuuuuuemotka ładne prawda?emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6515400 Napisano: 01.08.2018 17:12:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
w biedronkowym red bullu jest genialne hasłoemotka przesłane prze niejakiego Pawłaemotka jak sie chce to można kreatywnie pisaćemotka Wyświetl w wątku >>
1 aurorcia 0

stamp2

#6514944 Napisano: 31.07.2018 17:12:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yugen napisał(a):

olunka napisał(a):

yugen napisał(a):

Ciekawe czy Red Bull z Biedronki wrzuci dzisiaj wyniki?

a tydzień temu kiedy były?

We wtorek chyba po 16 zaczęli wrzucać.

w środe Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6514729 Napisano: 31.07.2018 10:46:05 w Wkurza mnie...
żaremotka -nic tylko bierz i smołe gotujemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6514721 Napisano: 31.07.2018 10:42:49 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Jak można malować markerem po kocie? emotka (jeśli to pies, to przepraszam, nie znam się, ale nie o to chodzi)  emotka emotka
Zdjęcie w galerii www.chwilezpupilem.pl, aktualnie strona 2 z 4, podpisane: Kokos, 1 LAT

czyli mówisz że lepiej by było farbą?emotka emotka tez tak myśleemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6514249 Napisano: 29.07.2018 18:34:51 w Wkurza mnie...
Pieruna wtorek i środa ma być 33C w cieniuemotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

stamp2

#6514230 Napisano: 29.07.2018 16:33:36 w Biedronka
bc142 napisał(a):

RedBull nie licząc zgłoszeń z dnia 28 i 29  jest 1600 zgłoszeń! współczuję im wybierać

No widać po ostatnich wynikach że czytają bardzo uważnieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6514144 Napisano: 29.07.2018 10:24:58 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

...że w upały nagrzewa się w domu dach. I dzięki temu - temperatura w kuchni o 10.12 to "jedyne" 28,5 stopnia emotka
PS. I żeby nie było - nic nie gotowałam. To przez ten ****** dach emotka

pieruński afrykański czy tam tropikalny klimatemotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

stamp2

#6513987 Napisano: 28.07.2018 08:27:14 w Wkurza mnie...
Ja chce lato z normalną pogodą emotka jak będę chciał to se wygram wycieczkę w tropikiemotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6513096 Napisano: 25.07.2018 20:16:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
babska napisał(a):

Sama nie wiem, co myśleć o Red Bullu. Niektóre hasła fajne, a niektóre hmm... ale przecież de gustibus. Chcę wierzyć, że przekombinowałam ze swoimi, a nie że były takie słabe  emotka

Nie wiem  które hasła są Twojeemotka ale patrząc na te"zwycięskie"emotka jestem pewien, że przekombinowalas-albo poprostu nie masz szczęścia w loteriach- tak jak jaemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6512705 Napisano: 24.07.2018 21:12:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

kreatia napisał(a):

lager napisał(a):

marzenier napisał(a):

Tvp 2
Koło fortuny teraz.
Skąd my znamy tę Panią?

Lol emotka

Kto tam był? Kto? emotka  

Pani Kaja emotka

pieruna chyba nie znam żadnej Kai,jakiegoś Kaina tylko kojarze emotka czyżby to ta w kartonowej postaci?emotka Wyświetl w wątku >>
1 claudia 0

stamp2

#6512673 Napisano: 24.07.2018 18:47:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W kibicuj z platinum nikt nie wygrał zestawu pufa? emotka 80 byłoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6512294 Napisano: 23.07.2018 18:59:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

wycior napisał(a):

..organizator konkursu red bull w biedronce,przekroczył już granice dobrego smaku publikując hasło "z batem......"..chyba że moderator dobiera je pod kątem konwersacji..w melinie, w której ma siedzibę...WSTYDZĘ SIĘ ,ŻE WZIĄŁEM UDZIAŁ W TYM KONKURSIE..!!

Po prostu moderacji nie ma. emotka Zapewne tak samo rewelacyjnie będzie z wyborem.
Miałam dwa paragony, wykorzystałam z tego w pierwszym etapie jeden. Od kilku dni jestem zdania, że o jeden za dużo. emotka

Ja jestem pewien że wygraja idiotyczne hasła, może nawet to z batem-agencją dziś przedstawiła dowód emotka jaki jest u nich poziomemotka Wyświetl w wątku >>
0 0