Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika stamp2

stamp2

#6511996 Napisano: 22.07.2018 22:08:00 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

zbieraj w odpowiednim wątku,  a nie spamuj

przepraszam... obiecuję poprawę na przyszłość

pamietaj bestia ma wyjatkowe zdolności do rozdawania karniakówemotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

stamp2

#6511989 Napisano: 22.07.2018 21:51:49 w Biedronka
luko922 napisał(a):

maryam napisał(a):

luko922 napisał(a):

Kurcze, dodałem zgłoszenie w Red Bull i czeka na akceptację moderatora, a ten etap trwa do niedzieli. Ciekawe czy zgłoszenie wpadnie do nowego etapu emotka  

No przestań, gadasz jak mugol.... emotka

Dodane dziś, panika okazała się niepotrzebna emotka  

chyba jednak trzeba panikować-wygrać z takim hasłem niepodobna emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6511963 Napisano: 22.07.2018 18:57:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Jedno z "haseł" w konkursie Redd Bull:
"Jak nie potraficie wymyślić hasła to się weźcie do roboty a nie głupie konkursy wymyślacie"  emotka
Ten tekst pokazuje dwie rzeczy: 1. moderator klika z automatu, 2. konkurs cieszy się olbrzymim zainteresowaniem i ktoś by chciał trochę konkurencję sobie ograniczyć  emotka
To tak niestety nie działa emotka
Taka ilość takich rowerów to konkursowe święto, nie codzienność. Większość grających miała marne pierwsze półrocze, więc tu się niektórzy mocno odbiją emotka  

gdybym ja wybierał,dałbym nagrode głównąemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6511686 Napisano: 20.07.2018 23:42:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

Czytam galerię haseł Red Bull (biedronka) i nie wiem czy śmiac się, czy płakać...  emotka

a ja uważam że tutaj w przeciwieństwie do lodów grand(tam to była jazdaemotka ) jest sporo dobrych haseł.Perełki też są-bo używać nazwiska Marii Skłodowskiej do stworzenia hasła o wyścigach? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6511400 Napisano: 20.07.2018 08:41:01 w Dziś cieszę się z.....
myla napisał(a):

donia7 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

myla napisał(a):

myla napisał(a):

Cieszę się, że zrobiłam przyjemność kuzynce i jej synowi i go wzięłam na wakacje. Mam nadzieję, że o tym nie zapomni i za jakieś 10 lat uszczęśliwi mnie i weźmie mojego syna do siebie  emotka

Po tygodniu z synem kuzynki dziś bardzo się cieszę, że on jutro wraca do domu  emotka

no to radość na całego. emotka
to ja się cieszę, że nie bawię się w takie podchody, tylko zabieram na wakacje tylko tych, których naprawdę chcę wziąć. 

myla chciała pewnie dobrze, ale dzieciak dał popalić emotka

Dokładnie tak było jak pisze Donia7. Chłopak w kontaktach "okazjonalnych" jest bardzo sympatyczny jednak przy dłuższym przebywaniu z nim miałam go dosyć. Po prostutu coś mnie w nim drażniło.
A w temacie to dziś cieszę się, że wczoraj pojechał do domu.

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6510984 Napisano: 18.07.2018 22:34:28 w Dziś cieszę się z.....
myla napisał(a):

myla napisał(a):

Cieszę się, że zrobiłam przyjemność kuzynce i jej synowi i go wzięłam na wakacje. Mam nadzieję, że o tym nie zapomni i za jakieś 10 lat uszczęśliwi mnie i weźmie mojego syna do siebie  emotka

Po tygodniu z synem kuzynki dziś bardzo się cieszę, że on jutro wraca do domu  emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6509362 Napisano: 14.07.2018 12:10:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sunflower11 napisał(a):

Czy ktos w koncu wygral cos w loterii Maca? nie mowie o nagrodach natychmiastowych.

wygrał chyba pobyt w WC po ich żarciuemotka emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6508982 Napisano: 13.07.2018 06:55:29 w Sport
emotka Brzeczek?Jak to Brzeczek za Nawałke? emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6508507 Napisano: 11.07.2018 21:59:46 w Sport
Deża wuemotka 3 raz to samo-ta Chorwacja to potrafi
Panie Turek kończ Pan ten badziewny mecz! Niektórzy rano wstajaemotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6508502 Napisano: 11.07.2018 21:52:12 w Sport
bruce napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Powtarzam sie emotka ale z tym mundialem naprawdę jest coś nie tak emotka jak pamiętam półfinały były na bardzo wysokim poziomie-były ciekawsze niż finał- a tu emotka lipa taka ze szok emotka boje się pomyśleć jak będzie wyglądał final emotka patrząc na Chorwatów mam wrażenie, że to nasze Orły grają emotka

Trzeba mieć nosa, żeby wiedzieć, kiedy skrytykować i pogonić drużynę do strzału!  emotka

Bo dopingować nie każdy umi emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

stamp2

#6508481 Napisano: 11.07.2018 21:16:36 w Sport
Powtarzam sieemotka ale z tym mundialem naprawdę jest coś nie takemotka jak pamiętam półfinały były na bardzo wysokim poziomie-były ciekawsze niż finał- a tu emotka lipa taka ze szok emotka boje się pomyśleć jak będzie wyglądał finalemotka patrząc na Chorwatów mam wrażenie, że to nasze Orły grająemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

stamp2

#6507756 Napisano: 10.07.2018 09:55:04 w Sport
Typuje że w finale bedą Czerwone diabły i Belgiaemotka ktoś sie zgadza z tym typem?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6507732 Napisano: 10.07.2018 08:54:18 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem już stara  emotka Jeszcze 15 lat temu na konkurs, w którym jest do wygrania spotkanie z Papa Roach, wykupiłabym wszystkie Monstery świata, żeby tylko wziąć udział i wygrać. A potem na ich koncercie skakałabym pod sceną, machała łbem i rzucała stanikami emotka A dziś? Dziś zamiast na koncert, pojadę co najwyżej z Juniorem wózkiem do warzywniaka, zamiast rzucać stanikami - porzucam z najstarszym synkiem piłką, a skakać - owszem, będę, ale z córką, do hitów typu "Jagódki" albo "Dziadek farmę miał"... emotka

Papa Roach?emotka emotka pieruna zielonego pojecia-co to takiego?Piłkarze może?emotka Wkurza mnie oślepiające słońce od świtu do samej nocy emotka Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

stamp2

#6507658 Napisano: 09.07.2018 21:50:02 w Czy informują/ informowali?
anet napisał(a):

Czy z loterii Fort informują w miarę na bieżąco ?

nawet 1 wpisu nie widziałem od poczatku loteriiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6507276 Napisano: 08.07.2018 20:56:46 w Sport
taalvikki napisał(a):

stamp2 napisał(a):

mia napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Poziom meczu Chorwacja-Rosja dno emotka jakim cudem 2 tak badziewne drużyny są tak wysoko? emotka emotka emocje jak rybach
Jedni i drudzy każdym swoim meczem mnie usypiaja emotka emotka

Bo miały wolę walki...? emotka
W przeciwieństwie do naszych Orłów.

wole walki może miały emotka ale forme i umiejetności emotka emotka zbliżone do naszych orłow emotka

a co wielkiego taka Anglia niby pokazała we wcześniejszych meczach? naprawdę, emocje na jej meczu ze Szwecją były zawrotne.  emotka

A czy ja Anglików chwale za piekną gre?emotka pochwalić można i nawet trzeba ich bramkarzaemotka ale pozostali-szału nie ma :ten Sterling,czy jak mu tam emotka to chyba angielska wersja Milikaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6507182 Napisano: 08.07.2018 14:35:59 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

Przyjechała do nas kuzynka, aby opiekować się moją córką (teściowa już wyjechała uffff). Dziewczyna ma 22 lata i jest gwiazdą rodziny (średnia na studiach 5.0, wszystkie egzaminy zdane w pierwszym terminie), wszystkie ciotki nad nią wzdychają, że tak dobrze się uczy, że nauka najważniejsza. I takie podejście mnie meeeegaaaa wkurza! Bo dziewczyna nawet nie wie, jak ugotować ryż (!!!!), moje dziecko w czasie mojej nieobecności siedziało pół dnia z mokrą pieluchą, a jak jej mówię, że jak nie chce zmieniać, to niech chociaż da znać mojemu mężowi, to on przyjdzie i zmieni. Odpowiedź:"ahaaaaa". Moi sąsiedzi mówią jej "dzień dobry", a ona spuszcza głowę w dół. Kompletnie niekumata jest. Powiedziałam, że jak się nudzi, jak córka śpi, to może sobie książkę poczyta i pokazuje jej półki. A ona: "mmm... po co mi książka?" (btw. chyba geniuszem jest jeśli ma 5 bez nauki z książek). Ja w jej wieku z plecakiem na plecach zwiedzałam Estonię bez pieniędzy, studiowałam dwa kierunki i jeszcze pracowałam na pół etatu w korpo oraz w czasie, gdy moja Mama była w szpitalu ogarniałam dom i mniejsze zwierzaki (mieszkamy na wsi), a swoją organizację czasu pracy oceniam wysoko. O tempora o mores!!!! Co nas czeka z taką młodzieżą?

śmierć głodowa jak nic emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

stamp2

#6507084 Napisano: 08.07.2018 10:53:22 w Sport
mia napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Poziom meczu Chorwacja-Rosja dno emotka jakim cudem 2 tak badziewne drużyny są tak wysoko? emotka emotka emocje jak rybach
Jedni i drudzy każdym swoim meczem mnie usypiaja emotka emotka

Bo miały wolę walki...? emotka
W przeciwieństwie do naszych Orłów.

wole walki może miałyemotka ale forme i umiejetnościemotka emotka zbliżone do naszych orłowemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6507082 Napisano: 08.07.2018 10:44:44 w Sport
Za tydzień tradycyjnie bedą komentarze,że to były najpiekniejsze MŚ w historiiemotka jesli chodzi o poziom sportowy-nie zgodze sie,co najwyżej na 3+.Jeśli ktoś zachwyca sie meczami na tych MŚ, pewnie nie oglądał w tym sezonie LMemotka nie mówiąc już o Euro w Holandii i Belgiiemotka -tam to była jazdaemotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

stamp2

#6507080 Napisano: 08.07.2018 10:23:13 w Sport
kumulacja napisał(a):

stamp2 - pytam tak z ciekawości. Czy do tej pory był mecz, który Ci się podobał?

Tak Brazylia-Belgiaemotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

stamp2

#6507022 Napisano: 07.07.2018 21:33:59 w Sport
Poziom meczu Chorwacja-Rosja dnoemotka jakim cudem 2 tak badziewne drużyny są tak wysoko?emotka emotka emocje jak rybach
Jedni i drudzy każdym swoim meczem mnie usypiajaemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0