Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika stamp2

stamp2

#6475498 Napisano: 21.03.2018 21:28:16 w WC - rozmowy o wszystkim
emotka ja pierdziu przed chwilą babka w milionerach łykneła milionemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, brucee 0

stamp2

#6475493 Napisano: 21.03.2018 21:16:29 w Wkurza mnie...
Wysłałem zgłoszenie w konkursie vegetaemotka i  dopiero teraz doczytałem że trzeba kupić 2 produkty promocyjne,a na paragonie jest jedenemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6475426 Napisano: 21.03.2018 18:48:34 w Paragony na trwające konkursy
paragony Topaz Henkel lub Winiary wymienie na Tesco Husaria Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6474790 Napisano: 20.03.2018 11:53:47 w Czy informują/ informowali?
Fuzetea żabka ostatni etap?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6474060 Napisano: 17.03.2018 19:22:14 w Dziś w telewizji polecam film...
Polsat godz.20:05-HITemotka Smerfy 2-prawdziwy życiowyemotka emotka film a nie jakieś barwy szcześciaemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

stamp2

#6473716 Napisano: 16.03.2018 12:53:34 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

kasiaj110 napisał(a):

wkurza mnie dzisiejsza pogoda- ciągle pada emotka żeby to był wiosenny deszczyk to bym rozumiała ale zimno, szaro, ponuro i leje!!!! 

Mnie dzisiejsza pogoda mocno irytuje, aczkolwiek nie dziwi. Żeby tradycji stało się zadość, w moje urodziny ZAWSZE pada, nawet jeśli 15 marca święci słońce i 17 marca świeci słońce. Jak żyję, nie miałam w urodziny ładnej pogody emotka U nas jest tak paskudnie i zimno, że odwołałam urodzinową kolację, bo nawet mi się nie chce z domu wyjść.

wiosna,wiosna ach ....to ty? emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6473483 Napisano: 15.03.2018 18:59:02 w Sport
pioge7 napisał(a):

Ktoś mądry powiedział ostatnio: Bo skoki to taki sport gdzie 49 zawodników bije się o 2 i 3 miejsce... 1 zawsze zajmuje Kamil Stoch emotka   emotka

to jest Messi skoków emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

stamp2

#6472819 Napisano: 14.03.2018 10:28:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewelinka-017017 napisał(a):

aklualnie są jakieś akcje gdzie trzeba zakupić proszek lub kapsułki do prania?

Topaz-konkurs henkel Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6471959 Napisano: 11.03.2018 17:28:54 w Wkurza mnie...
dzisiaj i Pionas sie obija-nie publikuje konkursówemotka narobiony chłopina to dzisiaj odpoczywaemotka
w kwietniu to dopiero bedzie lament bo 1 i 2 sklepy zamkniete emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6471945 Napisano: 11.03.2018 15:38:12 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

koper napisał(a):

cb656 napisał(a):

koper napisał(a):

Nie do końca rozumiem o jakiej różnicy między lekarką, policjantem, a kasjerką mówisz. Te dwa piersze zawody mogą pracować w niedzielę, bo co? Bo ich rodziny są mniej ważne, czy bo lepiej zarabiają? Gdzie dokładnie jest ta różnica?

Są zawody, gdzie wyższa konieczność decyduje o tym, kiedy trzeba wykonywać swoje obowiązki. To na przykład ratowanie życia. Stąd w zawód lekarza, strażaka i pewnie podobnych wpisana jest taka misyjność. Jeśli ktoś się na taki zawód zdecydował, to chyba był świadomy, z czym to się wiąże. No chyba, że nie był świadomy. Wyrazy współczucia.

Jak ktoś wybierał pracę w handlu, to chyba też wiedział, że sklepy są czynne w niedziele  emotka

znajoma właścicielka sklepiku, matka dzieciom, musiała dziś stanąć za ladą sklepu zamiast spędzić czas z rodziną.Bezdzietne studentki, które dorabiały u niej w niedzielę i prosiły się o pracę musiała odprawić. Gdzie tu logika?
A swoją drogą strasznie mnie wkurza,że państwo chce decydować za obywateli, nawet w takich sprawach jak zakupy.O innych nie wspomnę.

Musiała, a kto ja zmuszał skoro jest właścicielem sklepu?

Zapewne zmusiła ją SYTUACJA MATERIALNA. Niektóre sklepy/sklepiki (w zależności od umiejscowienia) utrzymują się z utargów stricte weekendowych.

ależ mamy fatalne państwo,co?Kilka lat temu nie było 500+ ale tu był raj na ziemi.I nikt nikomu nic nie narzucał emotka

Nie jestem "grupą docelową" jakichkolwiek PIS-owskich działań w ramach "dobrej zmiany", więc wybacz...pałać radością i zachwycać się nie będę emotka

Wiem palalas bys radoscia w odwrotnej sytuacji Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio

stamp2

#6471936 Napisano: 11.03.2018 15:19:53 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

koper napisał(a):

cb656 napisał(a):

koper napisał(a):

Nie do końca rozumiem o jakiej różnicy między lekarką, policjantem, a kasjerką mówisz. Te dwa piersze zawody mogą pracować w niedzielę, bo co? Bo ich rodziny są mniej ważne, czy bo lepiej zarabiają? Gdzie dokładnie jest ta różnica?

Są zawody, gdzie wyższa konieczność decyduje o tym, kiedy trzeba wykonywać swoje obowiązki. To na przykład ratowanie życia. Stąd w zawód lekarza, strażaka i pewnie podobnych wpisana jest taka misyjność. Jeśli ktoś się na taki zawód zdecydował, to chyba był świadomy, z czym to się wiąże. No chyba, że nie był świadomy. Wyrazy współczucia.

Jak ktoś wybierał pracę w handlu, to chyba też wiedział, że sklepy są czynne w niedziele  emotka

znajoma właścicielka sklepiku, matka dzieciom, musiała dziś stanąć za ladą sklepu zamiast spędzić czas z rodziną.Bezdzietne studentki, które dorabiały u niej w niedzielę i prosiły się o pracę musiała odprawić. Gdzie tu logika?
A swoją drogą strasznie mnie wkurza,że państwo chce decydować za obywateli, nawet w takich sprawach jak zakupy.O innych nie wspomnę.

Musiała, a kto ja zmuszał skoro jest właścicielem sklepu?

Zapewne zmusiła ją SYTUACJA MATERIALNA. Niektóre sklepy/sklepiki (w zależności od umiejscowienia) utrzymują się z utargów stricte weekendowych.

ależ mamy fatalne państwo,co?Kilka lat temu nie było 500+ ale tu był raj na ziemi.I nikt nikomu nic nie narzucałemotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6471931 Napisano: 11.03.2018 14:52:29 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

koper napisał(a):

cb656 napisał(a):

koper napisał(a):

Musiała, a kto ja zmuszał skoro jest właścicielem sklepu? Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6471824 Napisano: 10.03.2018 23:37:43 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

cb656 - skończyłam dyskusję z TOBĄ. 
Inni niech piszą co chcą, KAŻDY ma prawo do WŁASNEGO zdania.

koper zgadzam się z Tobą. Handel handlem, ale lekarze, strażacy, policjanci, pracownicy stacji paliw itp. też by chcieli mieć wolną niedzielę. 
Też jestem za zmianą prawa pracy, a nie wszystko na pokaz, żeby zdobyć głosy przy następnych wyborach. 

Bo uważam, że właśnie po to te wolne niedziele są wprowadzane, żeby ludzie w ramach "wdzięczności" zagłosowali. W NIEDZIELĘ. 

A ze Ty nie jestes wdzieczna to zaglosujesz na przeciwna opcje prawda?  Bo tak naprawde to Cie boli Wyświetl w wątku >>
0 1 ziolko

stamp2

#6471806 Napisano: 10.03.2018 21:32:34 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

stamp2 napisał(a):

każdemu komu nie podoba sie zakaz handlu,proponuje isć choć raz w Niedziele do pracy najlepiej dłużej niż na 8 godzin i najlepiej wiosną,albo latem.I Jeśli bedzie mozliwość to zerknijcie co robią inni,którzy nie pracują
i nie porównujcie lekarza,czy policjanta z kasjerką-bo nawet 2 letnie dzieci widzą różnice emotka emotka emotka

Pewnie wielu przeciwników zakazu pracowało w niedzielę emotka
Ja nie wiem co jest lepsze, ale gdy pracowałam w niedziele (tak, sobota i niedziela po 12 godzin co drugi weekend), byłam niezadowolona z pracującego weekendu, ale zadowolona z tego, ze mogę we środę iść i załatwić różne sprawy w urzędach, iść do lekarza itp. Potem pracowałam w godzinach 9-17, wychodziłam z domu przed 8, wracałam po 18 i żeby załatwić sprawy urzędowe musiałam brać urlop...  

a ja myśle że wiekszość z tych marudzących nigdy w życiu nie była w pracy w Niedziele i do tego prawie każdą sobote ma wolną Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6471801 Napisano: 10.03.2018 21:21:48 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

A mnie wkurza taki przymusowy odpoczynek, wolny dzień... Czuję się trochę ograniczona. Nie chodzi mi o to, że umrę z głodu przez ten jeden dzień, ale akurat niedziela była dla mnie dniem zakupów. Od poniedziałku do soboty nie mam czasu wyrwać się do sklepu. Mieszkam na prowincji, w pobliżu mam tylko Biedronkę, a tam nie kupię zbyt wiele rzeczy, które je moja rodzina. Żeby dostać się do większego sklepu i zrobić zakupy na cały tydzień potrzebuję ok. 3 godzin. W ciągu tygodnia jest to dla mnie uciążliwe, bo musiałbym jechać późnym wieczorem i ani tu obiadu nie zrobię, ani nie posprzątam, ani nie odpocznę. A tak w niedziele zawsze mąż mnie rano zawoził, a potem cały dzień można było jakoś zaplanować. Poza tym nie da się wszystkiego przewidzieć, czasem wypadnie jakiś wyjazd, jakaś inna sytuacja i już trzeba kombinować jak zdobyć potrzebną rzecz? Kto spędza czas z rodziną, ten i tak będzie go spędzał. A kto ma wywalone na relacje rodzinne i odpoczynek, to nie zmieni tego przez wolną niedzielę. Wkurza mnie to, bo to dla mnie zwykły brak komfortu. I tak to tylko kropla w morzu pracujących w niedzielę. Ja czy będzie ten zakaz, czy nie, to i tak będę siedzieć w domu w papierach z pracy... i tyle  emotka  A Panie ekspedientki zamiast iść z rodziną karmić kaczki, będą cichaczem myć podłogi, prasować i robić inne rzeczy, na które im dotąd nie starczało czasu. Poza tym nie każdy ma rodzinę, niektórzy są samotni i pewnie praca w niedzielę im nie przeszkadzała. 

info sklepy w sobote do 22 czynneemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6471798 Napisano: 10.03.2018 21:17:01 w Wkurza mnie...
każdemu komu nie podoba sie zakaz handlu,proponuje isć choć raz w Niedziele do pracy najlepiej dłużej niż na 8 godzin i najlepiej wiosną,albo latem.I Jeśli bedzie mozliwość to zerknijcie co robią inni,którzy nie pracują
i nie porównujcie lekarza,czy policjanta z kasjerką-bo nawet 2 letnie dzieci widzą różniceemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 masza, joan 0

stamp2

stamp2

#6470962 Napisano: 08.03.2018 09:28:28 w Paragony na trwające konkursy
Paragon ITM z kawa wymienie na E z Biedronki Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6470058 Napisano: 05.03.2018 22:47:55 w Biedronka
kreatia napisał(a):

stamp2 napisał(a):

kreatia napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

kreatia napisał(a):

jak rozumiecie pytanie: "jak pięknie być kobietą?" - sposoby czy odczucia?

Żeby bardziej namieszać ...to na plakacie jest pytanie "Dlaczego pięknie być kobietą?" emotka

O. Mi to rozjaśniło. Dzięki emotka

ale Wy macie rozterki emotka ciekawe jak ja mam na to pytanie odpowiedzieć emotka mnie też podoba sie thermomix emotka

Hola, hola, dżenderem mi tu zajeżdża. Bardziej poprawnie będzie jak będziesz grał o śrubokręty, opony, piwo i telewizory emotka

to dlaczego chcecie zgarnąć moją główną w heinekenie???emotka po co Wam piłki?Jak równouprawnienie, to równouprawnienieemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6470050 Napisano: 05.03.2018 22:23:42 w Biedronka
kreatia napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

kreatia napisał(a):

jak rozumiecie pytanie: "jak pięknie być kobietą?" - sposoby czy odczucia?

Żeby bardziej namieszać ...to na plakacie jest pytanie "Dlaczego pięknie być kobietą?" emotka

O. Mi to rozjaśniło. Dzięki emotka

ale Wy macie rozterkiemotka ciekawe jak ja mam na to pytanie odpowiedziećemotka mnie też podoba sie thermomixemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0