Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika stamp2

stamp2

#6476502 Napisano: 23.03.2018 18:03:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W konkursie Aldik Winiary w regulaminie jest zapis,że wybierają i informują nastepnego dnia.Ktoś może potwierdzić iż naprawde tak jest? Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6476333 Napisano: 23.03.2018 13:02:12 w Paragony na trwające konkursy
paragony ITM Bobovita wymienie na Tesco Husaria Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6476062 Napisano: 22.03.2018 19:32:54 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Niech mnie ktoś zastrzeli  emotka

Mówisz i masz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6475586 Napisano: 22.03.2018 09:21:17 w Paragony na trwające konkursy
paragony Topaz Winiary lub Henkel wymienie na Tesco Husaria Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6475498 Napisano: 21.03.2018 21:28:16 w WC - rozmowy o wszystkim
emotka ja pierdziu przed chwilą babka w milionerach łykneła milionemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, brucee 0

stamp2

#6475493 Napisano: 21.03.2018 21:16:29 w Wkurza mnie...
Wysłałem zgłoszenie w konkursie vegetaemotka i  dopiero teraz doczytałem że trzeba kupić 2 produkty promocyjne,a na paragonie jest jedenemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6475426 Napisano: 21.03.2018 18:48:34 w Paragony na trwające konkursy
paragony Topaz Henkel lub Winiary wymienie na Tesco Husaria Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6474790 Napisano: 20.03.2018 11:53:47 w Czy informują/ informowali?
Fuzetea żabka ostatni etap?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6474060 Napisano: 17.03.2018 19:22:14 w Dziś w telewizji polecam film...
Polsat godz.20:05-HITemotka Smerfy 2-prawdziwy życiowyemotka emotka film a nie jakieś barwy szcześciaemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

stamp2

#6473716 Napisano: 16.03.2018 12:53:34 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

kasiaj110 napisał(a):

wkurza mnie dzisiejsza pogoda- ciągle pada emotka żeby to był wiosenny deszczyk to bym rozumiała ale zimno, szaro, ponuro i leje!!!! 

Mnie dzisiejsza pogoda mocno irytuje, aczkolwiek nie dziwi. Żeby tradycji stało się zadość, w moje urodziny ZAWSZE pada, nawet jeśli 15 marca święci słońce i 17 marca świeci słońce. Jak żyję, nie miałam w urodziny ładnej pogody emotka U nas jest tak paskudnie i zimno, że odwołałam urodzinową kolację, bo nawet mi się nie chce z domu wyjść.

wiosna,wiosna ach ....to ty? emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6473483 Napisano: 15.03.2018 18:59:02 w Sport
pioge7 napisał(a):

Ktoś mądry powiedział ostatnio: Bo skoki to taki sport gdzie 49 zawodników bije się o 2 i 3 miejsce... 1 zawsze zajmuje Kamil Stoch emotka   emotka

to jest Messi skoków emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

stamp2

#6472819 Napisano: 14.03.2018 10:28:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewelinka-017017 napisał(a):

aklualnie są jakieś akcje gdzie trzeba zakupić proszek lub kapsułki do prania?

Topaz-konkurs henkel Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6471959 Napisano: 11.03.2018 17:28:54 w Wkurza mnie...
dzisiaj i Pionas sie obija-nie publikuje konkursówemotka narobiony chłopina to dzisiaj odpoczywaemotka
w kwietniu to dopiero bedzie lament bo 1 i 2 sklepy zamkniete emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6471945 Napisano: 11.03.2018 15:38:12 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

koper napisał(a):

cb656 napisał(a):

koper napisał(a):

Nie do końca rozumiem o jakiej różnicy między lekarką, policjantem, a kasjerką mówisz. Te dwa piersze zawody mogą pracować w niedzielę, bo co? Bo ich rodziny są mniej ważne, czy bo lepiej zarabiają? Gdzie dokładnie jest ta różnica?

Są zawody, gdzie wyższa konieczność decyduje o tym, kiedy trzeba wykonywać swoje obowiązki. To na przykład ratowanie życia. Stąd w zawód lekarza, strażaka i pewnie podobnych wpisana jest taka misyjność. Jeśli ktoś się na taki zawód zdecydował, to chyba był świadomy, z czym to się wiąże. No chyba, że nie był świadomy. Wyrazy współczucia.

Jak ktoś wybierał pracę w handlu, to chyba też wiedział, że sklepy są czynne w niedziele  emotka

znajoma właścicielka sklepiku, matka dzieciom, musiała dziś stanąć za ladą sklepu zamiast spędzić czas z rodziną.Bezdzietne studentki, które dorabiały u niej w niedzielę i prosiły się o pracę musiała odprawić. Gdzie tu logika?
A swoją drogą strasznie mnie wkurza,że państwo chce decydować za obywateli, nawet w takich sprawach jak zakupy.O innych nie wspomnę.

Musiała, a kto ja zmuszał skoro jest właścicielem sklepu?

Zapewne zmusiła ją SYTUACJA MATERIALNA. Niektóre sklepy/sklepiki (w zależności od umiejscowienia) utrzymują się z utargów stricte weekendowych.

ależ mamy fatalne państwo,co?Kilka lat temu nie było 500+ ale tu był raj na ziemi.I nikt nikomu nic nie narzucał emotka

Nie jestem "grupą docelową" jakichkolwiek PIS-owskich działań w ramach "dobrej zmiany", więc wybacz...pałać radością i zachwycać się nie będę emotka

Wiem palalas bys radoscia w odwrotnej sytuacji Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio

stamp2

#6471936 Napisano: 11.03.2018 15:19:53 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

koper napisał(a):

cb656 napisał(a):

koper napisał(a):

Nie do końca rozumiem o jakiej różnicy między lekarką, policjantem, a kasjerką mówisz. Te dwa piersze zawody mogą pracować w niedzielę, bo co? Bo ich rodziny są mniej ważne, czy bo lepiej zarabiają? Gdzie dokładnie jest ta różnica?

Są zawody, gdzie wyższa konieczność decyduje o tym, kiedy trzeba wykonywać swoje obowiązki. To na przykład ratowanie życia. Stąd w zawód lekarza, strażaka i pewnie podobnych wpisana jest taka misyjność. Jeśli ktoś się na taki zawód zdecydował, to chyba był świadomy, z czym to się wiąże. No chyba, że nie był świadomy. Wyrazy współczucia.

Jak ktoś wybierał pracę w handlu, to chyba też wiedział, że sklepy są czynne w niedziele  emotka

znajoma właścicielka sklepiku, matka dzieciom, musiała dziś stanąć za ladą sklepu zamiast spędzić czas z rodziną.Bezdzietne studentki, które dorabiały u niej w niedzielę i prosiły się o pracę musiała odprawić. Gdzie tu logika?
A swoją drogą strasznie mnie wkurza,że państwo chce decydować za obywateli, nawet w takich sprawach jak zakupy.O innych nie wspomnę.

Musiała, a kto ja zmuszał skoro jest właścicielem sklepu?

Zapewne zmusiła ją SYTUACJA MATERIALNA. Niektóre sklepy/sklepiki (w zależności od umiejscowienia) utrzymują się z utargów stricte weekendowych.

ależ mamy fatalne państwo,co?Kilka lat temu nie było 500+ ale tu był raj na ziemi.I nikt nikomu nic nie narzucałemotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6471931 Napisano: 11.03.2018 14:52:29 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

koper napisał(a):

cb656 napisał(a):

koper napisał(a):

Musiała, a kto ja zmuszał skoro jest właścicielem sklepu? Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6471824 Napisano: 10.03.2018 23:37:43 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

cb656 - skończyłam dyskusję z TOBĄ. 
Inni niech piszą co chcą, KAŻDY ma prawo do WŁASNEGO zdania.

koper zgadzam się z Tobą. Handel handlem, ale lekarze, strażacy, policjanci, pracownicy stacji paliw itp. też by chcieli mieć wolną niedzielę. 
Też jestem za zmianą prawa pracy, a nie wszystko na pokaz, żeby zdobyć głosy przy następnych wyborach. 

Bo uważam, że właśnie po to te wolne niedziele są wprowadzane, żeby ludzie w ramach "wdzięczności" zagłosowali. W NIEDZIELĘ. 

A ze Ty nie jestes wdzieczna to zaglosujesz na przeciwna opcje prawda?  Bo tak naprawde to Cie boli Wyświetl w wątku >>
0 1 ziolko

stamp2

#6471806 Napisano: 10.03.2018 21:32:34 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

stamp2 napisał(a):

każdemu komu nie podoba sie zakaz handlu,proponuje isć choć raz w Niedziele do pracy najlepiej dłużej niż na 8 godzin i najlepiej wiosną,albo latem.I Jeśli bedzie mozliwość to zerknijcie co robią inni,którzy nie pracują
i nie porównujcie lekarza,czy policjanta z kasjerką-bo nawet 2 letnie dzieci widzą różnice emotka emotka emotka

Pewnie wielu przeciwników zakazu pracowało w niedzielę emotka
Ja nie wiem co jest lepsze, ale gdy pracowałam w niedziele (tak, sobota i niedziela po 12 godzin co drugi weekend), byłam niezadowolona z pracującego weekendu, ale zadowolona z tego, ze mogę we środę iść i załatwić różne sprawy w urzędach, iść do lekarza itp. Potem pracowałam w godzinach 9-17, wychodziłam z domu przed 8, wracałam po 18 i żeby załatwić sprawy urzędowe musiałam brać urlop...  

a ja myśle że wiekszość z tych marudzących nigdy w życiu nie była w pracy w Niedziele i do tego prawie każdą sobote ma wolną Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6471801 Napisano: 10.03.2018 21:21:48 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

A mnie wkurza taki przymusowy odpoczynek, wolny dzień... Czuję się trochę ograniczona. Nie chodzi mi o to, że umrę z głodu przez ten jeden dzień, ale akurat niedziela była dla mnie dniem zakupów. Od poniedziałku do soboty nie mam czasu wyrwać się do sklepu. Mieszkam na prowincji, w pobliżu mam tylko Biedronkę, a tam nie kupię zbyt wiele rzeczy, które je moja rodzina. Żeby dostać się do większego sklepu i zrobić zakupy na cały tydzień potrzebuję ok. 3 godzin. W ciągu tygodnia jest to dla mnie uciążliwe, bo musiałbym jechać późnym wieczorem i ani tu obiadu nie zrobię, ani nie posprzątam, ani nie odpocznę. A tak w niedziele zawsze mąż mnie rano zawoził, a potem cały dzień można było jakoś zaplanować. Poza tym nie da się wszystkiego przewidzieć, czasem wypadnie jakiś wyjazd, jakaś inna sytuacja i już trzeba kombinować jak zdobyć potrzebną rzecz? Kto spędza czas z rodziną, ten i tak będzie go spędzał. A kto ma wywalone na relacje rodzinne i odpoczynek, to nie zmieni tego przez wolną niedzielę. Wkurza mnie to, bo to dla mnie zwykły brak komfortu. I tak to tylko kropla w morzu pracujących w niedzielę. Ja czy będzie ten zakaz, czy nie, to i tak będę siedzieć w domu w papierach z pracy... i tyle  emotka  A Panie ekspedientki zamiast iść z rodziną karmić kaczki, będą cichaczem myć podłogi, prasować i robić inne rzeczy, na które im dotąd nie starczało czasu. Poza tym nie każdy ma rodzinę, niektórzy są samotni i pewnie praca w niedzielę im nie przeszkadzała. 

info sklepy w sobote do 22 czynneemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6471798 Napisano: 10.03.2018 21:17:01 w Wkurza mnie...
każdemu komu nie podoba sie zakaz handlu,proponuje isć choć raz w Niedziele do pracy najlepiej dłużej niż na 8 godzin i najlepiej wiosną,albo latem.I Jeśli bedzie mozliwość to zerknijcie co robią inni,którzy nie pracują
i nie porównujcie lekarza,czy policjanta z kasjerką-bo nawet 2 letnie dzieci widzą różniceemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 masza, joan 0