Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika stamp2

stamp2

#6463330 Napisano: 13.02.2018 20:29:10 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

dolly napisał(a):

ale to już chyba nie przejdzie, skoro było zgłoszone, z tym, że sam pomysł już jest.

Jezeli ktos pisze ze jezeli kupilby orzeszki to zamiescilby haslo... znaczy ze nie dodal...

Faktycznie, zwracam honor, naleśniki mnie zaoferowały emotka  

emotka naleśniki złożyły Ci oferte?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6463309 Napisano: 13.02.2018 20:03:13 w Wkurza mnie...
też mam pomysł''Ciszej nad tą panierką''-może wpadnie główna?emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6463277 Napisano: 13.02.2018 18:59:36 w Wkurza mnie...
]łyżką?że ja na to nie wpadłememotka emotka ale Twoje hasło bym nagrodziłemotka Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

stamp2

#6463271 Napisano: 13.02.2018 18:39:05 w Wkurza mnie...
http://orzeszkonkurs.pl-nie jest to wielka nagroda,ale nie kumam jak można nagrodzić kogoś,kto napisał hasło składające sie z 1(słownie jednegoemotka )słowa.Kto to wybiera? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6463262 Napisano: 13.02.2018 18:21:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

Czy jesiennamobilizacja dzwoniła do kogoś 12.02? Czy to tylko termin widmo mający na celu wydłużanie czasu na opublikowanie listy zwycięzców, która to ma być opublikowana w ciągu 10 dni roboczych od dnia poinformowania wybranych uczestników konkursu. Wybranych mam nadzieję, że jest równoznaczne z nagrodzonymi uczestnikami, a nie wybranych losowo, uczestników niekoniecznie laureatów.

może i do kogoś dzwoniła,ale jakoś nikt o tym nie napisałemotka ja wogóle ich nie rozumiem.Podejrzewam że za kilka dni znów na stronie pojawi sie komunikat,że bedą informowaćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6462643 Napisano: 12.02.2018 17:33:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

monisss napisał(a):

stamp2 napisał(a):

monisss napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

I co, cisza z jesiennej mobilizacji? Ciekawe...

Cisza, jak makiem zasiał emotka chyba to jednak była rezerwa.Ciekawe ile razy jeszcze będą informować, co tydzień? 

wygląda na to, że kolejna rezerwa
oby ostatnia 

i oby Ci z pierwszego dnia informowania dostali lepsze nagrody emotka emotka  

emotka emotka emotka

to był żarcik przecież emotka po prostu się łudzę, że cokolwiek wpadnie większego od doładowania za 25zł za podany PESEL i wszystkie dane...  

Gradacja nagród przedstawia się następująco do kogo dzwonili po 10 to główna itd... itd....  emotka Myśle ze rezerw nie było tylko nie mogli się skontaktować i dzwonili ponownie.

no skoro już wszystko nam wyjaśniłeś emotka emotka to powiedz jeszcze czemu nikt dzisiaj nie napisał o tym,że dzwonią Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6462604 Napisano: 12.02.2018 16:16:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Cisza, jak makiem zasiał emotka chyba to jednak była rezerwa.Ciekawe ile razy jeszcze będą informować, co tydzień? 

wygląda na to, że kolejna rezerwa
oby ostatnia 

i oby Ci z pierwszego dnia informowania dostali lepsze nagrody emotka emotka  

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6462587 Napisano: 12.02.2018 15:44:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Cisza, jak makiem zasiałemotka chyba to jednak była rezerwa.Ciekawe ile razy jeszcze będą informować, co tydzień?  Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6462465 Napisano: 12.02.2018 12:55:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

aguagu napisał(a):

stamp2 napisał(a):

aguagu napisał(a):

estrelitta napisał(a):

stamp2 napisał(a):

nie wytrzymałem i zadzwoniłem do jesiennejmobilizacji,ale pani na infolinii wie tylko że wszystko ma być na stronie emotka nie ma pojęcia kto dzisiaj ma być informowany-''starzy'' niby laureaci czy nowi emotka emotka

Oni się po prostu z nas nabijają i stosując metody socjotechniczne emotka

A czy teoretycznie jutro na stronie konkursowej nie powinny być już zamieszczone wyniki? Bo do pierwszych, wytypowanych do nie wiadomo czego osób dzwonili 30.01.2018r. Według regulaminu w ciągu 10 dni roboczych od wyłonienia zwycięzców lista znajdzie się na stronie.  emotka

teoretycznie wg. regulaminu to wyniki już conajmniej kilka dni temu powinny być,jak widać teoria i praktyka u tej agencji, to dwie bardzo rozbieżne rzeczy emotka

Nie, tam są dni robocze.  emotka

mi przez telefon Pani mówiła :wyniki i e-maile będą 28.02 ... 

mi mówiła że do końca miesiącaemotka a to równie dobrze może być 12 jak i 20emotka ale najbardziej prawdopodobne,że zachowają tajemnice do ostatniego dnia Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6462447 Napisano: 12.02.2018 12:44:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aguagu napisał(a):

stamp2 napisał(a):

aguagu napisał(a):

estrelitta napisał(a):

stamp2 napisał(a):

nie wytrzymałem i zadzwoniłem do jesiennejmobilizacji,ale pani na infolinii wie tylko że wszystko ma być na stronie emotka nie ma pojęcia kto dzisiaj ma być informowany-''starzy'' niby laureaci czy nowi emotka emotka

A czy teoretycznie jutro na stronie konkursowej nie powinny być już zamieszczone wyniki? Bo do pierwszych, wytypowanych do nie wiadomo czego osób dzwonili 30.01.2018r. Według regulaminu w ciągu 10 dni roboczych od wyłonienia zwycięzców lista znajdzie się na stronie.  emotka

teoretycznie wg. regulaminu to wyniki już conajmniej kilka dni temu powinny być,jak widać teoria i praktyka u tej agencji, to dwie bardzo rozbieżne rzeczy emotka

Nie, tam są dni robocze.  emotka

wg.regulaminu w ciagu 50 dni roboczych od 30.11.-nie chce mi sie liczyć emotka ale na 90%  te 50 dni już mineło Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6462435 Napisano: 12.02.2018 12:34:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aguagu napisał(a):

estrelitta napisał(a):

stamp2 napisał(a):

teoretycznie wg. regulaminu to wyniki już conajmniej kilka dni temu powinny być,jak widać teoria i praktyka u tej agencji, to dwie bardzo rozbieżne rzeczyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6462404 Napisano: 12.02.2018 12:09:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie wytrzymałem i zadzwoniłem do jesiennejmobilizacji,ale pani na infolinii wie tylko że wszystko ma być na stronie emotka nie ma pojęcia kto dzisiaj ma być informowany-''starzy'' niby laureaci czy nowi emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

stamp2

#6462341 Napisano: 12.02.2018 10:01:06 w Wkurza mnie...
Wincy konkursów walentynkowych,wincy!emotka emotka emotka z jeszcze wiekszym badziewiememotka emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6462326 Napisano: 12.02.2018 09:22:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

luko922 napisał(a):

To co, czekamy dziś na telefony z Jesiennej Mobilizacji? emotka

Jeśli wcześniej dzwonili to w jakim celu maja dzwonić ponownie???

to niby do kogo mieliby dzwonić?do rezerwy,skoro takiego zapisu w regulaminie nie ma? emotka co i może za tydzień znów zadzwonią do rezerwy,czyli wyniki w maju? emotka co z tego że dzwonili jak nikt nic nie wie? Czy pociag do nagród nie robiła przypadkiem ta sama agencja? Tam byla afera z mailami, które ponoć nie docierały emotka może tego się obawiają

Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6462324 Napisano: 12.02.2018 09:09:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

luko922 napisał(a):

To co, czekamy dziś na telefony z Jesiennej Mobilizacji? emotka

Jeśli wcześniej dzwonili to w jakim celu maja dzwonić ponownie???

to niby do kogo mieliby dzwonić?do rezerwy,skoro takiego zapisu w regulaminie nie ma?emotka i może za tydzień znów zadzwonią do rezerwy,czyli wyniki w maju?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6462191 Napisano: 11.02.2018 17:31:58 w Popraw sobie humor...

stamp2

stamp2

#6462037 Napisano: 10.02.2018 17:01:28 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Oj widze nikt nie wspomina sunsilka-3 nagrody na godzine, coca-coli z kamerkami co godzine kamera- na forum chyba kazdy mial po kilka sztuk cirrusa gdzie nic nie trzebabylo kupic tylko wyslac sms-a, konkursy cappy na stacjach - ile tam nagrod bylo, a edipresse mialo tyle konlursow o polnocy. Trzebabylo wybierac o co sie gra bo rak nie starczalo piwo karmi- jakie tam fajne zestawy kosnetykow byly. Oj jest co wspominac - najlepsze konkursowe czasy. A 10 lecie plusa ktos pamieta? 10 tys telefonow. Teraz nie ma takich konkursow. Kiedys na takie jak teraz sa sie nie patrzylo nawet . Sorrki za brak pl znakow.

Niestety, w tych czasach jedyne konkursy, o jakich wiedziałam to krzyżówki w gazetach... A i na to nie chciało mi się wysyłać.
Co mnie wkurza jeszcze bardziej, ile mnie ominęło... emotka

Żeby całkiem zaistnieć w temacie, to rozjuszona byłam dziś już wcześniej - zdołowały mnie skoki na olimpiadzie, po czym z nerwów mnie łeb rozbolał. emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

stamp2

#6462020 Napisano: 10.02.2018 16:20:56 w Sport
emotka emotka i doopa widziałem po minach naszych że nic z tego nie bedzie Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6461965 Napisano: 10.02.2018 13:04:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

[quote=

estrelitta]

stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

a jesiennamobilizacja znów będzie dzwonić-12 lutego emotka ile razy jeszcze będą informować i ile czasu jeszcze potrzebują na rozwiązanie konkursu?Według ich regulaminu wyniki miały być w ciągu 50 dni od zakończenia konkursu.O co kaman? emotka emotka

Mam nadzieję, że teraz będą dzwonić z konkretami emotka .

No może emotka choć wedle słów Pani,która dzwoniła dalszych informacji mieli udzielać już tylko mailem

No weź nie strasz emotka  Ileż można powiadamiać.. emotka

tak, o nagrodach mają być maile
więc prędzej to rezerwa rezerwy 

Ale skąd wiesz ze 02.02.to była rezerwa? Jest cos takiego jak rezerwa rezerwy? emotka a moze najpierw informowali, jedna druzyna a potem druga? emotka

w niektórych konkursach są rezerwa rezerwy i jeszcze z dwa razy rezerwy, aż nie rozdadzą nagród emotka
nie wiem, spekuluję tylko, bo nie kumam ich strategii i przedłużania w nieskończoność rozwiązania tego konka , emotka  

czyli nie tylko ja nic z tego nie kumam emotka oni chyba zbytnio regulaminu się nie trzymają,bo już po terminie,wiec może tego mailowania też nie będą się trzymać

A mi się wydaje, że kilka osób nie odebrało telefonów i teraz będą ponawiac lub dzwonić do kolejnych. A z resztą kto ich tam wie co sobie ubzdurali. Niech zadzwonią do mnie i będą mieli problem z bani emotka

Raczej ponownie do tych samych dzwonić nie będę, a ewidentne nie trzymają się regulaminu,ogólnie ich działania są jakieś enigmatyczne.

widziałeś jakiś zapis w regulaminie o rezerwie,bo ja nie.Chyba nie w każdym konkursie jest rezerwa jeśli co tydzień będą dzwonić do rezerwowych to wyników do maja nie bedzie Wyświetl w wątku >>
0 0