Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika stamp2

stamp2

#6461963 Napisano: 10.02.2018 12:59:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

[quote=

estrelitta]

stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

a jesiennamobilizacja znów będzie dzwonić-12 lutego emotka ile razy jeszcze będą informować i ile czasu jeszcze potrzebują na rozwiązanie konkursu?Według ich regulaminu wyniki miały być w ciągu 50 dni od zakończenia konkursu.O co kaman? emotka emotka

Mam nadzieję, że teraz będą dzwonić z konkretami emotka .

No może emotka choć wedle słów Pani,która dzwoniła dalszych informacji mieli udzielać już tylko mailem

No weź nie strasz emotka  Ileż można powiadamiać.. emotka

tak, o nagrodach mają być maile
więc prędzej to rezerwa rezerwy 

Ale skąd wiesz ze 02.02.to była rezerwa? Jest cos takiego jak rezerwa rezerwy? emotka a moze najpierw informowali, jedna druzyna a potem druga? emotka

w niektórych konkursach są rezerwa rezerwy i jeszcze z dwa razy rezerwy, aż nie rozdadzą nagród emotka
nie wiem, spekuluję tylko, bo nie kumam ich strategii i przedłużania w nieskończoność rozwiązania tego konka , emotka  

czyli nie tylko ja nic z tego nie kumam emotka oni chyba zbytnio regulaminu się nie trzymają,bo już po terminie,wiec może tego mailowania też nie będą się trzymać

A mi się wydaje, że kilka osób nie odebrało telefonów i teraz będą ponawiac lub dzwonić do kolejnych. A z resztą kto ich tam wie co sobie ubzdurali. Niech zadzwonią do mnie i będą mieli problem z bani emotka

Raczej ponownie do tych samych dzwonić nie będę, a ewidentne nie trzymają się regulaminu,ogólnie ich działania są jakieś enigmatyczne. widziałeś jakiś zapis w regulaminie o rezerwie,bo ja nie.Chyba nie w każdym konkursie jest rezerwa Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6461914 Napisano: 10.02.2018 10:20:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

a jesiennamobilizacja znów będzie dzwonić-12 lutego emotka ile razy jeszcze będą informować i ile czasu jeszcze potrzebują na rozwiązanie konkursu?Według ich regulaminu wyniki miały być w ciągu 50 dni od zakończenia konkursu.O co kaman? emotka emotka

No może emotka choć wedle słów Pani,która dzwoniła dalszych informacji mieli udzielać już tylko mailem

Ale skąd wiesz ze 02.02.to była rezerwa? Jest cos takiego jak rezerwa rezerwy? emotka a moze najpierw informowali, jedna druzyna a potem druga? emotka

w niektórych konkursach są rezerwa rezerwy i jeszcze z dwa razy rezerwy, aż nie rozdadzą nagród emotka
nie wiem, spekuluję tylko, bo nie kumam ich strategii i przedłużania w nieskończoność rozwiązania tego konka , emotka  

czyli nie tylko ja nic z tego nie kumam emotka oni chyba zbytnio regulaminu się nie trzymają,bo już po terminie,wiec może tego mailowania też nie będą się trzymać

A mi się wydaje, że kilka osób nie odebrało telefonów i teraz będą ponawiac lub dzwonić do kolejnych. A z resztą kto ich tam wie co sobie ubzdurali. Niech zadzwonią do mnie i będą mieli problem z bani emotka

przed chwilą czytałem regulamin-nie ma w nim ani słowa o rezerwieemotka w przypadku braku połączenia nagroda przechodzi na rzecz organizatora Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6461881 Napisano: 09.02.2018 22:39:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

czyli nie tylko ja nic z tego nie kumamemotka oni chyba zbytnio regulaminu się nie trzymają,bo już po terminie,wiec może tego mailowania też nie będą się trzymać Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6461860 Napisano: 09.02.2018 21:43:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Ale skąd wiesz ze 02.02.to była rezerwa? Jest cos takiego jak rezerwa rezerwy? emotka a moze najpierw informowali, jedna druzyna a potem druga?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6461843 Napisano: 09.02.2018 20:08:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

No możeemotka choć wedle słów Pani,która dzwoniła dalszych informacji mieli udzielać już tylko mailem Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6461812 Napisano: 09.02.2018 18:28:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a jesiennamobilizacja znów będzie dzwonić-12 lutego emotka ile razy jeszcze będą informować i ile czasu jeszcze potrzebują na rozwiązanie konkursu?Według ich regulaminu wyniki miały być w ciągu 50 dni od zakończenia konkursu.O co kaman? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

stamp2

#6461597 Napisano: 09.02.2018 10:27:48 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

emotka zaznacz A ostatecznieemotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, brucee 0

stamp2

#6460928 Napisano: 08.02.2018 08:55:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy w Agencji Radna przechodzą dłuższe smsy niż 160 znaków? Wiem co jest w regulaminie, ale czy takie nagradzają? Czy są bardzo restrykcyjni?

Napisanie sms'a na ponad 160 znakow nie jest żadną receptą na sukces u Radnej emotka

Są tak zamotanii, że pewnie sami nie wiedzą co wybierają  Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6460495 Napisano: 06.02.2018 20:47:03 w Wkurza mnie...
''Mistrzowie'' ortografii mnie wkurzają,nie podejrzewałem że tacy tu sąemotka emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

stamp2

#6460432 Napisano: 06.02.2018 18:04:11 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wkurza mnie zima. Ja chce lato i plus 30 stopni .slonce taka pogode uwielbiam a nie takie zimno. I zastanawiam sie jeszcze po cholere ludziom te termosy z milki w ilosciach xxx? 

I ja tęsknię za ciepłem - teraz siedzę w domu przy zamkniętych oknach i kisnę, jak warzywo w puszce emotka

A co do termosów: powody mogą być różne. Na pewno zdarza się też syndrom postkomunistyczny, czyli "cokolwiek dają, to bierem" emotka

ja już zacząłem podejrzewać że może są pozłacane czy cuśemotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

stamp2

#6460403 Napisano: 06.02.2018 15:53:29 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Wkurza mnie zima. Ja chce lato i plus 30 stopni .slonce taka pogode uwielbiam a nie takie zimno. I zastanawiam sie jeszcze po cholere ludziom te termosy z milki w ilosciach xxx? 

ta i te tornada,trąby powietrzne- super sprawaemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6460127 Napisano: 05.02.2018 21:12:20 w Popraw sobie humor...

stamp2

#6459560 Napisano: 04.02.2018 15:59:46 w Paragony na trwające konkursy
mia napisał(a):

Mam paragon Fantasia Polomarket. Wymienię na Jogobella C4.

sorry,ale nie masz emotka konkurs zaczyna się jutro emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, pioge7 0

stamp2

#6459544 Napisano: 04.02.2018 14:48:04 w Paragony na trwające konkursy
Wantedemotka paragon Somat Biedronka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6459543 Napisano: 04.02.2018 14:43:40 w Paragony na trwające konkursy
magie1982 napisał(a):

Kupię niedrogo paragon na durex Tesco, niepotrzebne mi już tyle tych gum

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

stamp2

#6459413 Napisano: 03.02.2018 20:22:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
memos napisał(a):

Czy na Somat w Biedronce jest ograniczenie znakow? Niestety nie otwiera mi sie regulamin.

tak do 160 Wyświetl w wątku >>
1 memos 0

stamp2

stamp2

#6459322 Napisano: 03.02.2018 11:25:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

ot i ja doczekał się wczoraj info z jesiennej mobilizacji emotka  nie wydaje się Wam że tu jest podobnie jak w konkursie Brricomarche z urnami?Najpierw mogę wybierać określoną liczbe osób,a potem dopiero komu,którą nagrode emotka i chyba niemożliwe żeby nic nie wygrać,skoro dzwonią-pytają o adres,pesel itp. emotka emotka

no skoro sama przyznajesz że dzwonią tylko z iphonami,to cieszyć emotka pytanie raczej,jak bardzo się cieszyć? emotka

i bądź tu mądry emotka -jedyne wyjście to emotka

stawiam piwo, że wygraliśmy ( mało osób na forum poinformowano i tak mówi regulamin )
ale doświadczenie konkursowe mówi, że nawet informacja o wygranej nie daje 100 %  pewności, że się dokładnie taką nagrodę dostanie ( wakacje z orange tej samej agencji )

ja patrząc po nickach kogo informowali,szanse na to że dzwonili tylko z iphonami oceniam na 90%emotka ale że i ja załapałem się do tego grona najwiekszych''wygrywaczy"to szokemotka emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6459319 Napisano: 03.02.2018 11:13:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

ot i ja doczekał się wczoraj info z jesiennej mobilizacji emotka  nie wydaje się Wam że tu jest podobnie jak w konkursie Brricomarche z urnami?Najpierw mogę wybierać określoną liczbe osób,a potem dopiero komu,którą nagrode emotka i chyba niemożliwe żeby nic nie wygrać,skoro dzwonią-pytają o adres,pesel itp. emotka emotka

no skoro sama przyznajesz że dzwonią tylko z iphonami,to cieszyć emotka pytanie raczej,jak bardzo się cieszyć? emotka

nie przyznaję ale to jest najbardziej prawdopodobne - jeśli trzymają się regulaminu, co jak wiadomo, nie zawsze jest respektowane
dopóki nie dostanę wiadomości o wygranej nie uśmiechnę się nawet emotka  

i bądź tu mądryemotka -jedyne wyjście toemotka Wyświetl w wątku >>