Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika stamp2

stamp2

#6459316 Napisano: 03.02.2018 11:00:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

ot i ja doczekał się wczoraj info z jesiennej mobilizacji emotka  nie wydaje się Wam że tu jest podobnie jak w konkursie Brricomarche z urnami?Najpierw mogę wybierać określoną liczbe osób,a potem dopiero komu,którą nagrode emotka i chyba niemożliwe żeby nic nie wygrać,skoro dzwonią-pytają o adres,pesel itp. emotka emotka

mało było wpisów na forum, więc myślę, że jednak dzwonili tylko do zwycięzców 
ale kto ich tam wie?
jeśli wzięli PESEL-e bez powodu to mocno zaryzykowali, bo to jest wyłudzenie danych

Zgodnie z regulaminem dzwonią tylko z nagrodami gdzie jest iPhone.Z doładowaniami nie dzwonią.

No tylko czemu mi nie powiedzieli i Wam też, z tego co widziałem, który stopień nagrody?Ot-zagadka emotka emotka

Też bym to chciał bardzo wiedzieć. Po co nas tak trzymają w niepewności emotka

i ja
bo nawet nie wiem, czy mam się cieszyć czy nie emotka  

no skoro sama przyznajesz że dzwonią tylko z iphonami,to cieszyć emotka pytanie raczej,jak bardzo się cieszyć? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

stamp2

#6459311 Napisano: 03.02.2018 10:31:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

ot i ja doczekał się wczoraj info z jesiennej mobilizacji emotka  nie wydaje się Wam że tu jest podobnie jak w konkursie Brricomarche z urnami?Najpierw mogę wybierać określoną liczbe osób,a potem dopiero komu,którą nagrode emotka i chyba niemożliwe żeby nic nie wygrać,skoro dzwonią-pytają o adres,pesel itp. emotka emotka

mało było wpisów na forum, więc myślę, że jednak dzwonili tylko do zwycięzców 
ale kto ich tam wie?
jeśli wzięli PESEL-e bez powodu to mocno zaryzykowali, bo to jest wyłudzenie danych

Zgodnie z regulaminem dzwonią tylko z nagrodami gdzie jest iPhone.Z doładowaniami nie dzwonią.

No tylko czemu mi nie powiedzieli i Wam też, z tego co widziałem, który stopień nagrody?Ot-zagadkaemotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

stamp2

#6459288 Napisano: 03.02.2018 08:45:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ot i ja doczekał się wczoraj info z jesiennej mobilizacji emotka nie wydaje się Wam że tu jest podobnie jak w konkursie Brricomarche z urnami?Najpierw mogę wybierać określoną liczbe osób,a potem dopiero komu,którą nagrodeemotka i chyba niemożliwe żeby nic nie wygrać,skoro dzwonią-pytają o adres,pesel itp.emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6459268 Napisano: 02.02.2018 23:44:46 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
aurorcia napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Chciałam się zgłosić, ale mąż powiedział, że nie wytrzymam leżeć tyle poważna i zaraz głupawki dostanę emotka

ale czemu nie,przecież robota spokoemotka emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6458907 Napisano: 02.02.2018 11:11:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

Dzwonią z Jesiennej Mobilizacji pytają o dane i adres a nawet pesel, pytam w jakim celu pesel, odpowiedz emotka o to aby opłacić podatek, pytam co wygrałem, nie wiedza emotka Będzie lista pod koniec lutego. Dziwny sposób informowania.

emotka dzwonią do tych samych osób co 3 dni temu?Nic dziwnego że potrzebują 2 miesiące na rozwiązanie konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

stamp2

#6458013 Napisano: 31.01.2018 11:50:04 w Popraw sobie humor...

stamp2

#6457106 Napisano: 28.01.2018 17:13:55 w Sport
Kamil wczoraj rekord, a dzisiajemotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka matko i córko emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

stamp2

#6457051 Napisano: 28.01.2018 10:57:07 w Wkurza mnie...
maverick napisał(a):

SPRZEDAJE coś na OLX co kosztuje w sklepie 650zł, sprzedaje za 450 a gość mi pisze, że kupi za 250 emotka emotka
skąd się takie emotka biorą?!

Można grzecznie dobić targu?Można! emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6457043 Napisano: 28.01.2018 10:34:01 w Popraw sobie humor...
I po co sie wkurzać na olx? Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6456952 Napisano: 27.01.2018 17:44:42 w Sport

stamp2

#6456785 Napisano: 26.01.2018 19:41:05 w WC - rozmowy o wszystkim
paula9891 napisał(a):

shineoff napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Moim zdaniem, to już nie pasja, a uzależnienie od adrenaliny.
Na początku wystarcza ci skok na bungee, potem latasz na paralotni, w kolejnym etapie skaczesz ze spadochronem, a na koniec spadasz z wysokości w samym kombinezonie (wingsuit) i wmawiasz innym, ze to twoja pasja, a wystarczy jeden blad, malutki, jedna sekunda zamyślenia i giniesz. Dlaczego to robisz? Dlaczego nie wystarczał ci skok ze spadochronem? Bo jesteś uzależniony od adrenaliny.
To moje zdanie.

Konkursy to też chyba uzależnienie od adrenaliny emotka  

Nie wiem czy uzależnienie. Ja przez ostatnie pół roku nie grałam. A nawet jeśli, to nie zagraża życiu emotka  

choć czy nie zagraża życiu,to też można się sprzeczać emotka nieraz byłem bliski zawału,gdy kochanyemotka Smolar informował wszystkich-tylko nie mnieemotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6456723 Napisano: 26.01.2018 16:38:19 w WC - rozmowy o wszystkim
asantesana napisał(a):

stamp2 napisał(a):

asantesana napisał(a):

stamp2 napisał(a):

rozumiem że to są marzenia-nie musisz mi tego tłumaczyć.Ale zabijać się i kogoś dla spełnienia marzeń? emotka emotka pchać się tam,skąd tyle osób już nie wróciło

Nie stamp, nie rozumiesz co to są marzenia i pasje, nie musisz tego popierać, ani akceptować, możesz mieć swoje zdanie, ale zwyczajnie nie rozumiesz.
Piszesz, że tyle ludzi stamtąd nie wróciło i po co się pchać, z kopani tez wiele osób nie wróciło, narażeni byli ratownicy na utratę życia, po co się tam pchać? Nie lepiej poszukać innego źródła energii? 

a może ludzie idą do kopalnii,bo nie maja na chleb,co??? emotka emotka emotka Jest różnica miedzy tym a łażeniem,po Himalajach? emotka A tepaka który nic nie rozumie proponuje znaleźć w najbliższym otoczeniu emotka emotka

Obrażanie innych to nie jest dobry sposób na dyskusję stamp. Nie napisałam, ze jesteś tępakiem i ze nic nie rozumiesz, tylko ze nie rozumiesz tej konkretnej sprawy. A do kopalni większość ludzi szło dla większej kasy i wcześniejszych emerytur, bo akurat na Śląsku jest (nomen omen) zagłębie pracy.
I tu skorzystam z rady cb, kończę z Tobą dyskusję.

i vice versa,że się tak wyraże emotka a skoro zazdrościsz górnikom emerytur,to idz tam do pracy choć na tydzień-powodzeniaemotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

stamp2

#6456712 Napisano: 26.01.2018 16:21:14 w WC - rozmowy o wszystkim
asantesana napisał(a):

stamp2 napisał(a):

rozumiem że to są marzenia-nie musisz mi tego tłumaczyć.Ale zabijać się i kogoś dla spełnienia marzeń? emotka emotka pchać się tam,skąd tyle osób już nie wróciło

Nie stamp, nie rozumiesz co to są marzenia i pasje, nie musisz tego popierać, ani akceptować, możesz mieć swoje zdanie, ale zwyczajnie nie rozumiesz.
Piszesz, że tyle ludzi stamtąd nie wróciło i po co się pchać, z kopani tez wiele osób nie wróciło, narażeni byli ratownicy na utratę życia, po co się tam pchać? Nie lepiej poszukać innego źródła energii? 

a może ludzie idą do kopalnii,bo nie maja na chleb,co???emotka emotka emotka Jest różnica miedzy tym a łażeniem,po Himalajach?emotka A tepaka który nic nie rozumie proponuje znaleźć w najbliższym otoczeniuemotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

stamp2

#6456688 Napisano: 26.01.2018 15:26:24 w WC - rozmowy o wszystkim
stellasz napisał(a):

stamp2 napisał(a):

bruce napisał(a):

stamp2 napisał(a):

a tak

Najlepszym dowodem są późniejsze słowa ratowników (oczywiście tych, jacy przeżyli akcję ratunkową), którzy opowiadają, ilu nierozsądnych ludzi (zwłaszcza turystów) musieli ściągać/poszukiwać. Nigdy nie zrozumiem pasji, niosącej wysokie ryzyko zabicia drugiego człowieka, bo wszak życie to najcenniejszy dar. Znam z dość bliskiego mi środowiska przypadek młodego turysty, który sam zginął, a dodatkowo naraził na utratę życia oraz na poważne uszczerbki na zdrowiu wielu ratowników górskich - po tamtej akcji: kalekich ludzi.  emotka emotka

gdyby na szczycie tej góry było lekarstwo na raka i inne choróbska to czapki z głow przed kimś takim emotka emotka a tak to można tylko kolejny raz zapytać,po kiego grzyba tam lezć? emotka emotka

weszłaś kiedyś na jakąś górę , pewnie tak.... a po co? po jaki grzyb emotka

a nie weszłam,tylko wszedłem emotka i nie mam zamiaru porównywać Tatr i Giewontu do Himalajów.Właziłem tam dla podziwiania pięknych widoków,nie było to zimą-ryzyko że się zabije było jak 1 do miliona emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

stamp2

#6456683 Napisano: 26.01.2018 15:21:26 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

stamp2 napisał(a):

a tak

Najlepszym dowodem są późniejsze słowa ratowników (oczywiście tych, jacy przeżyli akcję ratunkową), którzy opowiadają, ilu nierozsądnych ludzi (zwłaszcza turystów) musieli ściągać/poszukiwać. Nigdy nie zrozumiem pasji, niosącej wysokie ryzyko zabicia drugiego człowieka, bo wszak życie to najcenniejszy dar. Znam z dość bliskiego mi środowiska przypadek młodego turysty, który sam zginął, a dodatkowo naraził na utratę życia oraz na poważne uszczerbki na zdrowiu wielu ratowników górskich - po tamtej akcji: kalekich ludzi.  emotka emotka

gdyby na szczycie tej góry było lekarstwo na raka i inne choróbska to czapki z głow przed kimś takimemotka emotka a tak to można tylko kolejny raz zapytać,po kiego grzyba tam lezć? emotka emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6456676 Napisano: 26.01.2018 15:04:48 w WC - rozmowy o wszystkim
stellasz napisał(a):

stamp2 napisał(a):

stellasz napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Nasi Himalaiści emotka po kiego grzyba tam lezć skoro wiadomo że saper rozbrajający 1000 bomb ma większe szasne na przeżycie? emotka
emotka emotka i teraz swoim życiem musi ryzykować ekipa ratunkowa emotka gdzie sens,gdzie logika?Nudzi im się?Wiadomo co robi pies jak się nudzi

ściągają ich nasi , który właśnie robią pierwsze w historii zimowe wejście na K2. Tak, tworzą historię! Ja ich podziwiam, odwagę i chęć spełniania niemożliwych marzeń! Tam się teraz toczy walka o życie - komentarz krytykujący ich jest mocno nie na miejscu. Lepiej siedzieć na cenzura i oglądać "Klan"? Ci co ich ratują robią to z własnej nieprzymuszonej woli, są przyjaciółmi. Świat himalaistów jest niezwykły, miałam przyjemność poznać go bliżej i zawsze stanę w ich obronie.

lepiej zostać przysypanym na wieki tonami śniegu,ja wole klan oglądać

rozumień i szanuję, ale on walczy z tą górą 7 raz, i też należy się - szacunek
a to może troszkę przybliży człowieka https://wspinanie.pl/2013/02/gdzies-na-szczycie-gory-wszyscy-razem-spotkamy-sie-film-nanga-dream/   i pozwoli troszkę to marzenie zrozumieć ?

rozumiem że to są marzenia-nie musisz mi tego tłumaczyć.Ale zabijać się i kogoś dla spełnienia marzeń?emotka emotka pchać się tam,skąd tyle osób już nie wróciło Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6456670 Napisano: 26.01.2018 14:42:22 w WC - rozmowy o wszystkim
stellasz napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Nasi Himalaiści emotka po kiego grzyba tam lezć skoro wiadomo że saper rozbrajający 1000 bomb ma większe szasne na przeżycie? emotka
emotka emotka i teraz swoim życiem musi ryzykować ekipa ratunkowa emotka gdzie sens,gdzie logika?Nudzi im się?Wiadomo co robi pies jak się nudzi

ściągają ich nasi , który właśnie robią pierwsze w historii zimowe wejście na K2. Tak, tworzą historię! Ja ich podziwiam, odwagę i chęć spełniania niemożliwych marzeń! Tam się teraz toczy walka o życie - komentarz krytykujący ich jest mocno nie na miejscu. Lepiej siedzieć na cenzura i oglądać "Klan"? Ci co ich ratują robią to z własnej nieprzymuszonej woli, są przyjaciółmi. Świat himalaistów jest niezwykły, miałam przyjemność poznać go bliżej i zawsze stanę w ich obronie.

lepiej zostać przysypanym na wieki tonami śniegu,ja wole klan oglądać Wyświetl w wątku >>