Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika stamp2

stamp2

#6456688 Napisano: 26.01.2018 15:26:24 w WC - rozmowy o wszystkim
stellasz napisał(a):

stamp2 napisał(a):

bruce napisał(a):

stamp2 napisał(a):

a tak

rozumiem że to są marzenia-nie musisz mi tego tłumaczyć.Ale zabijać się i kogoś dla spełnienia marzeń? emotka emotka pchać się tam,skąd tyle osób już nie wróciło

Najlepszym dowodem są późniejsze słowa ratowników (oczywiście tych, jacy przeżyli akcję ratunkową), którzy opowiadają, ilu nierozsądnych ludzi (zwłaszcza turystów) musieli ściągać/poszukiwać. Nigdy nie zrozumiem pasji, niosącej wysokie ryzyko zabicia drugiego człowieka, bo wszak życie to najcenniejszy dar. Znam z dość bliskiego mi środowiska przypadek młodego turysty, który sam zginął, a dodatkowo naraził na utratę życia oraz na poważne uszczerbki na zdrowiu wielu ratowników górskich - po tamtej akcji: kalekich ludzi.  emotka emotka

gdyby na szczycie tej góry było lekarstwo na raka i inne choróbska to czapki z głow przed kimś takim emotka emotka a tak to można tylko kolejny raz zapytać,po kiego grzyba tam lezć? emotka emotka

weszłaś kiedyś na jakąś górę , pewnie tak.... a po co? po jaki grzyb emotka

a nie weszłam,tylko wszedłem emotka i nie mam zamiaru porównywać Tatr i Giewontu do Himalajów.Właziłem tam dla podziwiania pięknych widoków,nie było to zimą-ryzyko że się zabije było jak 1 do miliona emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

stamp2

#6456683 Napisano: 26.01.2018 15:21:26 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

stamp2 napisał(a):

a tak

rozumiem że to są marzenia-nie musisz mi tego tłumaczyć.Ale zabijać się i kogoś dla spełnienia marzeń? emotka emotka pchać się tam,skąd tyle osób już nie wróciło

Najlepszym dowodem są późniejsze słowa ratowników (oczywiście tych, jacy przeżyli akcję ratunkową), którzy opowiadają, ilu nierozsądnych ludzi (zwłaszcza turystów) musieli ściągać/poszukiwać. Nigdy nie zrozumiem pasji, niosącej wysokie ryzyko zabicia drugiego człowieka, bo wszak życie to najcenniejszy dar. Znam z dość bliskiego mi środowiska przypadek młodego turysty, który sam zginął, a dodatkowo naraził na utratę życia oraz na poważne uszczerbki na zdrowiu wielu ratowników górskich - po tamtej akcji: kalekich ludzi.  emotka emotka

gdyby na szczycie tej góry było lekarstwo na raka i inne choróbska to czapki z głow przed kimś takimemotka emotka a tak to można tylko kolejny raz zapytać,po kiego grzyba tam lezć? emotka emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6456676 Napisano: 26.01.2018 15:04:48 w WC - rozmowy o wszystkim
stellasz napisał(a):

stamp2 napisał(a):

stellasz napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Nasi Himalaiści emotka po kiego grzyba tam lezć skoro wiadomo że saper rozbrajający 1000 bomb ma większe szasne na przeżycie? emotka
emotka emotka i teraz swoim życiem musi ryzykować ekipa ratunkowa emotka gdzie sens,gdzie logika?Nudzi im się?Wiadomo co robi pies jak się nudzi

ściągają ich nasi , który właśnie robią pierwsze w historii zimowe wejście na K2. Tak, tworzą historię! Ja ich podziwiam, odwagę i chęć spełniania niemożliwych marzeń! Tam się teraz toczy walka o życie - komentarz krytykujący ich jest mocno nie na miejscu. Lepiej siedzieć na cenzura i oglądać "Klan"? Ci co ich ratują robią to z własnej nieprzymuszonej woli, są przyjaciółmi. Świat himalaistów jest niezwykły, miałam przyjemność poznać go bliżej i zawsze stanę w ich obronie.

lepiej zostać przysypanym na wieki tonami śniegu,ja wole klan oglądać

rozumień i szanuję, ale on walczy z tą górą 7 raz, i też należy się - szacunek
a to może troszkę przybliży człowieka https://wspinanie.pl/2013/02/gdzies-na-szczycie-gory-wszyscy-razem-spotkamy-sie-film-nanga-dream/   i pozwoli troszkę to marzenie zrozumieć ?

rozumiem że to są marzenia-nie musisz mi tego tłumaczyć.Ale zabijać się i kogoś dla spełnienia marzeń?emotka emotka pchać się tam,skąd tyle osób już nie wróciło Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6456670 Napisano: 26.01.2018 14:42:22 w WC - rozmowy o wszystkim
stellasz napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Nasi Himalaiści emotka po kiego grzyba tam lezć skoro wiadomo że saper rozbrajający 1000 bomb ma większe szasne na przeżycie? emotka
emotka emotka i teraz swoim życiem musi ryzykować ekipa ratunkowa emotka gdzie sens,gdzie logika?Nudzi im się?Wiadomo co robi pies jak się nudzi

ściągają ich nasi , który właśnie robią pierwsze w historii zimowe wejście na K2. Tak, tworzą historię! Ja ich podziwiam, odwagę i chęć spełniania niemożliwych marzeń! Tam się teraz toczy walka o życie - komentarz krytykujący ich jest mocno nie na miejscu. Lepiej siedzieć na cenzura i oglądać "Klan"? Ci co ich ratują robią to z własnej nieprzymuszonej woli, są przyjaciółmi. Świat himalaistów jest niezwykły, miałam przyjemność poznać go bliżej i zawsze stanę w ich obronie.

lepiej zostać przysypanym na wieki tonami śniegu,ja wole klan oglądać Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6456663 Napisano: 26.01.2018 14:34:33 w WC - rozmowy o wszystkim
Nasi Himalaiściemotka po kiego grzyba tam lezć skoro wiadomo że saper rozbrajający 1000 bomb ma większe szasne na przeżycie?emotka
emotka emotka i teraz swoim życiem musi ryzykować ekipa ratunkowaemotka gdzie sens,gdzie logika?Nudzi im się?Wiadomo co robi pies jak się nudzi Wyświetl w wątku >>

stamp2

stamp2

#6455326 Napisano: 22.01.2018 20:14:40 w Dziś cieszę się z.....
pioge7 napisał(a):

Dziś w końcu dostałem umowę na cały etat emotka  :)  

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

stamp2

stamp2

#6455119 Napisano: 22.01.2018 11:35:02 w Biedronka
kalmia86 napisał(a):

a jakiś regulamin do tego konkursu somat jest? bo szukam wszędzie i nie widze... intersuje mnie jakie produkty somat  i jaka maksymalna długość odpowiedzi. Pozdrawiam

pewnie pojawi się za jakieś 2-3 dni.U Albedo to ostatnio norma,nigdy nie ma regulaminu 1 dnia trwania konkursu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, kalmia86 0

stamp2

stamp2

#6454949 Napisano: 21.01.2018 17:38:33 w Sport
Brązowy medal lotników!!!!emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

stamp2

#6454831 Napisano: 20.01.2018 19:33:16 w Sport

stamp2

#6453561 Napisano: 17.01.2018 15:18:59 w Wkurza mnie...
kasiaj110 napisał(a):

dolly napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

u nas jak złamała ząbka to nic jej już nie pomogło emotka

uwielbiam takie "budujące" wpisy. emotka

Niestety ranek okazał się tragiczny- świniaczek padł emotka  i tak naprawdę nie wiem jaka przyczyna zgonu a sekcji zwłok nie planuję tym bardziej że już po obrządkach pogrzebowych emotka  - synek przygotował  najładniejsze pudełko  z tektury ( oczywiście star wars) - na sam koniec rozbrajające pytanie syna - czy go wykopiemy na wiosnę by "pobrać szkielet?"

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6453151 Napisano: 16.01.2018 17:33:21 w Wkurza mnie...
bonitta napisał(a):

dolly napisał(a):

kasiaj110 napisał(a):

Wkurza mnie cały dzisiejszy dzień!!! Niech już zakończy się on na spotkaniu  z kołdrą...

Zachorował nam nasz Chrupek zwany Gusiokiem emotka  czyli świnek morski który z nami jest od około4 lat . Martwię się bo wiem czym grozi u świniaka niejedzenie emotka  - koperek już nawet nie działa emotka  ... troszkę mamy farmaceutyków - szukamy, sprawdzamy ale najgorszy jest brak weterynarza który zna się na gryzoniach!!!! Przeziębienie wykluczyłam bo w pokoju gdzie świnka mieszka nie otwieram okna, ząbki też sprawdzone , miseczka pełna pyszności a od wczoraj zanik apetytu a świaniak taki nieobecny, nastroszony emotka  

emotka
to może jednak otwórz i wpuść mu powietrze... emotka

Świniaki są bardzo wrażliwe na zmiany temperatur wbrew pozorom (futro), spotkałam się z opinią, że lepiej im zimą nie robić wielkich wietrzeń a najlepiej otwierać okno w pomieszczeniu obok a u świnek tylko drzwi na oścież. O dobrego weta do gryzoni trudno, sama mam myszoskoczki i szczury (kiedyś świniaki miałam) i do weterynarza jeździmy 120 km w jedną stronę. 

emotka 120km.do weterynarza? emotka mieszkasz na końcu świata,czy tam gdzie psy szczekają tą mniej szlachetną czescią ciała?emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6452376 Napisano: 14.01.2018 10:27:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A co powiecie o loterii bricomarche która trwała prawie 2 miesiące-nagród miało być 147emotka ???ktoś wygrał z forum?Ja nie widziałem nawet 1 jednego wpisu,w innych nagród mogło być 10 a 6 osób z forum wygrało emotka
choć do tej pory do uniqueone raczej nie miałem zastrzeżeń to zadziwia mnie ta loteria emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

stamp2

#6451687 Napisano: 11.01.2018 21:03:46 w Wkurza mnie...
jorunn2010 napisał(a):

Dzisiaj, licząc na nagrodę z Milki, chodziłam z telefonem nawet do kibelka. Kiedy coś jadłam- brałam do ust maleńkie, finezyjne kąski, co by szybko móc przełknąć kiedy będzie trzeba odebrać telefon.  Wreszcie późnym popołudniem poszłam do Lida. Mąż co minutę słał smsy (wiedząc, że nie może mi linii zajmować): kup jeszcze pomarańcze, kup cukier, olej się kończy... Przy kasie jeszcze wypatrzyłam czteropak pepsi w promocji. I gdy tak szłam jak juczne zwierzę z tyciącem toreb przez ulicę, oczywiście zadzwonił telefon. Ja sru torby na jakiś murek i wywalam podpaski, pomarańcze, cieciorkę (nowość w Lidlu) , a na wyświetlaczu: Teściowa. Wkurzyłam się. Oczywiście Karlsbad nie zadzwonił.

emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6451040 Napisano: 10.01.2018 13:03:24 w Popraw sobie humor...

stamp2

#6450934 Napisano: 10.01.2018 09:06:58 w Czy informują/ informowali?
Smolar Wawel ITM za który dzień ostatnio informował?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0