Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Halszka

Halszka

#6402704 Napisano: 12.09.2017 22:11:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

czy w koncu Grzeski sie do Was odezwały na priv za II turę konkursu ?

Cisza...emotka

edit: minutę temu wiadomość z linkiem do formularza  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6402350 Napisano: 12.09.2017 10:41:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneczka155-93 napisał(a):

Hej,Pytanie może trochę niezwiązane z tematem, ale nie wiem gdzie zapytać. Czy jak macie paragon na konkursy promocyjne, to zawsze wpisujecie sam numer paragonu czy literkę poprzedzającą też ? Zazwyczaj robię zakupy w jednym sklepie i tam numer paragonu wygląda tak: W12345 lub W123456.

Razem z literką! Ona jest częścia numeru paragonu na niektórych modelach kas fiskalnych.
W publikowanych listach laureatów, gdzie sa podawane numery paragonów, zdażaja sie takie w literką więc ja zawsze piszę. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

Halszka

#6402109 Napisano: 11.09.2017 17:24:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
Umm zestaw Lindt z "Festiwal czekolady" aż ślinka cieknie emotka Wyświetl w wątku >>

Halszka

#6401292 Napisano: 09.09.2017 00:18:52 w Dyskusje o loteriach
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Czy w tej loterii Carex macie dobrze opisane produkty na paragonie? I można faktycznie dowolne? - mydła w kostce też? Drogie są te produkty?

Tu nie ma żadnych wątpliwości, Regulamin określa to precyzyjnie:"I.8. Loteria przeznaczona jest dla osób fizycznych, które dokonają zakupu, jako konsumenci, nie mniej niż dwóch opakowań dowolnych produktów Carex, oferowanych do sprzedaży w dowolnym punkcie sprzedaży detalicznej lub cash and carry zlokalizowanym na terenie Rzeczypospolitej Polskiej, udokumentowanego jednym paragonem albo fakturą VAT, na których z nazwy wymienione są produkty Carex."

Na stronie loterii sa zdjęcia produktów biorących udział. Sa tez mydła. Poza tym formularzu zgłoszeniowym wybierasz z listy rozwijalnej produkty które zakupiłeś -są mydła w kostce.
Koszt mydła bez promocji to ok 3,50-3,70

Ale też chętnie dowiem sie czy Ktos z Was wygrał 2 kostkami mydła? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Halszka

#6400719 Napisano: 07.09.2017 21:32:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zeszyty Oxford i kieszonkowe do jednej kieszonki z Żabki emotka Wyświetl w wątku >>

Halszka

#6399474 Napisano: 05.09.2017 11:17:50 w Wkurza mnie...
Loterie.... loterie.... dlaczego ja wciąż daję się nabrać na "szansę na wygraną"...   emotka Wyświetl w wątku >>

Halszka

#6398976 Napisano: 04.09.2017 13:12:05 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

Halszka napisał(a):

Może ma ktoś z Was opakowanie cukru z Biedronki "słodka łyżeczka" takie różowe? Szukam kto jest producentem tego cukru . 

Torun ... ale moze byc kazda inna cukrownia, bo to opakowanie Biedronki a nie producenta.

Super! Dziękuje za pomoc! Czyli Polski cukier. Bo teraz w sprzedaży jest Diamant, a tamten lepiej się karmelizuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6398969 Napisano: 04.09.2017 13:05:53 w SZUKAM....
Może ma ktoś z Was opakowanie cukru z Biedronki "słodka łyżeczka" takie różowe? Szukam kto jest producentem tego cukru .  Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6398733 Napisano: 03.09.2017 22:35:14 w Kaufland konkursy
kermit napisał(a):

Halszka napisał(a):

mia napisał(a):

Halszka napisał(a):

Tak z ciekawości..Czy udało się komuś wygrać Kaufland budżet- 2 nagrody na jeden adres? (w reg. piszą o ograniczeniu, ale jak to w praktyce?)

W tym konkursie praktyka jest zgodna z teorią. emotka

A teoria zgodna z zasadami? emotka Nie atakujcie emotka Zadałam pytanie z ciekawości, do osób które mają takie doświadczenie i mogłyby potwierdzić ew. zaprzeczyć?

Ja byłam przekonana, że tam jest tylko ograniczenie na osobę ( z reguły wysyłam jedno zgłoszenie więc się nie wgłębiałam w regulamin). Tak z ciekawości - w MDW jest dużo wpisów typu 2/3/4 bony Kaufland (rozumiem w takim razie, że z różnych numerów). To jak to odbieracie potem, skoro jest ograniczenie na adres? Rodzina, znajomi?

Wystarczy, ze jesteś z mężem zameldowana pod różnymi adresami i juz masz 2 gosp. domowe.. Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6398731 Napisano: 03.09.2017 22:30:54 w Kaufland konkursy
wiesia30 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Halszka napisał(a):

mia napisał(a):

Halszka napisał(a):

Tak z ciekawości..Czy udało się komuś wygrać Kaufland budżet- 2 nagrody na jeden adres? (w reg. piszą o ograniczeniu, ale jak to w praktyce?)

A teoria zgodna z zasadami? emotka Nie atakujcie emotka Zadałam pytanie z ciekawości, do osób które mają takie doświadczenie i mogłyby potwierdzić ew. zaprzeczyć?

Nie ma szans, ani teoretycznych, ani praktycznych.Nie próbuj, bo Ci nagroda przepadnie.Tzn. ja nigdy nie próbowałam, ale siedząc w konkursach od 6 lat, wiem, że nie z TQG takie numery emotka

tak udało mi się ,tylko jedna nagroda przepadła emotka

Bardzo dziękuje za odpowiedz. O to mi właśnie chodziło emotka Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

Halszka

#6397636 Napisano: 01.09.2017 10:42:18 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

Halszka napisał(a):

A teoria zgodna z zasadami? emotka
Nie atakujcie emotka Zadałam pytanie z ciekawości, do osób które mają takie doświadczenie i mogłyby potwierdzić ew. zaprzeczyć? Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6397627 Napisano: 01.09.2017 10:31:59 w Kaufland konkursy
Tak z ciekawości..
Czy udało się komuś wygrać Kaufland budżet- 2 nagrody na jeden adres? (w reg. piszą o ograniczeniu, ale jak to w praktyce?) Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6397287 Napisano: 31.08.2017 17:27:50 w Smolar
70% moich paragonów miała 5 cyfr. wszystkie wylosowane 6-cyfrowe
Aj, szkoda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6397077 Napisano: 31.08.2017 13:33:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka aaa porażka na całej linii, Kaufland jeszcze nigdy mnie nie zawiódł a dziś?
Oj, to chyba kara za to że ostatnio tak wychwalałam... emotka   buu Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6396216 Napisano: 29.08.2017 15:21:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ręcznik Tymbark od Smolara z c4 
w końcu coś emotka Wyświetl w wątku >>

Halszka

#6395093 Napisano: 25.08.2017 22:44:48 w SZUKAM....
Monika11 napisał(a):

Syn będzie chrzestnym -chcemy dać pieniądze i jakąś pamiątkę - co można dać dla dziewczynki ? Nie mam pojęcia co się teraz daje, dzieciaki duże emotka

Moja Córka dostała od chrzestnego srebrna łyżeczkę z grawerem a od chrzestnej złota bransoletkę z płytka na której wygrawerowane jest imię (piękna, delikatna w rozmiarze dziecięcym) . Zakładam ja tylko na jakieś uroczystości, ale moja mama pracuje w przedszkolu i mówi ze dziewczynki nisza na rękach takie bransoletki  na co dzień .  Wyglada to bajecznie  emotka
nie mam jednak zielonego pojęcia ile takie rzeczy kosztują.. jeżeli podstawa maja być pieniądze to dobrym dodatkiem będzie mądra zabawka interaktywna dla maluszka. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Halszka

#6393799 Napisano: 23.08.2017 14:54:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Żabkę postraszyć urzędem skarbowym.   emotka ROZPORZĄDZENIE
MINISTRA GOSPODARKI z dnia 27 sierpnia 2013 r.w sprawie kryteriów i warunków technicznych, którym muszą odpowiadać kasy rejestrujące (DzU 2013 poz 1076) 

§ 10. 1. Kasa musi umożliwiać wydruk paragonu fiskalnego zawierającego:
(...)
6) nazwę towaru lub usługi pozwalającą na jednoznaczną ich identyfikację i ewentualnie opis towaru lub usługi stanowiący rozwinięcie tej nazwy;
(...)
6. Paragon fiskalny musi być czytelny i zawierać wszystkie dane, o których mowa w ust. 1, pozwalające nabywcy na sprawdzenie prawidłowości dokonanej transakcji.

To ja w takim razie będę straszyć swojego Groszka  emotka   Kupiłam Blacka - na paragonie "TIGER", a czekolady Wedel = "WAWEL". Nie wspomnę już o ketchupie Pudliszki, który jest opisany jako "ARTYKUŁ SPOŻYWCZY POMIDOROWY"  emotka

Intermarche powinno zapoznać się z tym zapisem... !! Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6391326 Napisano: 18.08.2017 12:37:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka lipa za lipą..........i kolejny raz muszę "porzucić" konkursy i odżyć na chwilę.... przecież to nie ma sensu emotka załamka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6391152 Napisano: 18.08.2017 00:44:17 w WC - rozmowy o wszystkim
trebor1 napisał(a):

Halszka napisał(a):

To ja zahaczę się o ten weselny klimat! emotka Na prezent daję ekspres do kawy (wielkie pudło) i dołączam kopertę uzupełniającą z kasą.Pytanie, jak to podarować Młodym?
-Dać oddzielnie? Będą pamiętać ze obie części od nas?
-Kopertę włożyć do pudła?
Nie wiem jak to będzie rozwiązane... czasem koperty idą do skrzyneczki już pod kościołem...

Podpowiedzcie proszę emotka

ekspres do kawy to prezent niemal alegoryczny jak na wesele... ku przestrodze: uwaga na związku można się sparzyć! lub też przesłanka wesoła: począwszy od nocy poślubnej parzenie jak marzenie:) 
Niemniej pamiętać należy o wyjęciu z pudełka ekspresu protokół odbioru nagrody emotka

Dobra uwaga! Jeszcze raz przejrzę pudło emotka
Kapsułkove love w zalezności od okoliczności emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

Halszka

#6391100 Napisano: 17.08.2017 21:44:52 w WC - rozmowy o wszystkim
henryczka62 napisał(a):

Halszka napisał(a):

To ja zahaczę się o ten weselny klimat! emotka Na prezent daję ekspres do kawy (wielkie pudło) i dołączam kopertę uzupełniającą z kasą.Pytanie, jak to podarować Młodym?
-Dać oddzielnie? Będą pamiętać ze obie części od nas?
-Kopertę włożyć do pudła?
Nie wiem jak to będzie rozwiązane... czasem koperty idą do skrzyneczki już pod kościołem...

Podpowiedzcie proszę emotka

My dostawaliśmy wszystko (koperty i prezenty) przy kościele i szczerze to nie jest się w stanie zapamiętać co jest od kogo, szczególnie jak jest tego dużo. Jeżeli chcesz, żeby było wiadomo co jest od Was, to podpisz kopertę a do prezentu dodaj np. kartkę z życzeniami.

O fajnie, albo do prezentu dodam kartkę z krótka notką np. "By wspólne poranki smakowały jeszcze lepiej!" Życzą... emotka
Dziekuję! Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0