Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Halszka

Halszka

#6367026 Napisano: 12.06.2017 17:05:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Auchan dzwonił ze wszystkimi rodzajami nagród z loterii 20+1? Czy trzeba szukać się samemu?
Zastanawia hasło "Zobacz czy wygrałeś"? Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6366860 Napisano: 12.06.2017 12:04:46 w Kaufland konkursy
Właśnie wróciłam z Kauflandu.  Co do reszty najlepiej ZAPYTAĆ PRZY KASIE!

Moja kasjerka: "Oczywiście, ze wydajemy resztę! Ela wydajemy? Tak wydajemy!"
A 20 km dalej: "Nie ma takiej opcji, zmiany zmiany, nie wydajemy" Wyświetl w wątku >>

Halszka

#6366818 Napisano: 12.06.2017 10:59:20 w Kaufland konkursy
carissma napisał(a):

Zawsze można kupić coś np za dyszkę i dobrać dwa bony po 20zł. Wtedy nie trzeba wydawać jednorazowo całości. Inna sprawa, jeśli ktoś ma daleko do sklepu.

Dobre!!! probowałaś tak? Ciekaw czy nie będą się "pultać" że nie można emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6366778 Napisano: 12.06.2017 09:51:38 w Kaufland konkursy
kerocna napisał(a):

Też miałam taką sytuację, w której kasjerka powiedziała, że nie wydają reszty a pozostałe środki na karcie mogę wykorzystać podczas kolejnych zakupów. Spytałam zatem ile zostało na karcie  i okazało się, że 0,00 zł. Gdyby nie moja dociekliwość pani byłaby 30 zł do przodu a ja 30 zł w plecy.

Właśnie!!!  u mnie identyczna sytuacja!

Oni mają jakieś swoje bony pracowniczy na których reszta zostaje i po prostu mylą im się bony... Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6364773 Napisano: 06.06.2017 16:26:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
wioleczka83 napisał(a):

nel1984 napisał(a):

"Zmaluj pisanki z surf". Dziś dotarła paczka (kurier) z zestawem produktów do prania emotka  

i u mnie paczka od Surf z parownicą emotka emotka

I do mnie kurier wrócił po interwencji organizatora, żeby wydać bon bez podawania numeru PESEL!  Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6364503 Napisano: 06.06.2017 11:34:23 w Wkurza mnie...
Nie wpisalam nr PESEL na protokole surf z FB ( voucher do pralni za 50 zł) i kurier zabrał przesyłkę emotka  
Pisalam do surf, maja to sprawdzic Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6363210 Napisano: 02.06.2017 12:38:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
hehatka31 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Halszka napisał(a):

hehatka31 i jak to wygląda? Byłaś od razu na antenie?

Nie, oni dzwonią z informacją, że mogą dzwonić emotka  
Czyli robią chrapkę na wygraną emotka  

Dokładnie,więc trzeba jeszcze czekac na telefon od nich.

i pół dnia jak na szpilkach hihi, Powodzenia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6363205 Napisano: 02.06.2017 12:33:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
hehatka31 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

z Rmf-ki z mamby dzwonią danego dnia ze zgłoszeń z poprzedniego dnia czy z tego samego dnia? 

Dzisiaj zaraz po zgloszeniu dzwonila do mnie Pani z RMF-u

hehatka31 i jak to wygląda? Byłaś od razu na antenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6363117 Napisano: 02.06.2017 09:37:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
Stacje radiowe nie śledzą konkurencji emotka  

Ten sam teks nagrodzony głównymi pieniężnymi
w rmf.fm Mamba - 31,05
i radio zet (w tym samym dniu albo dzień po) Wyzwanie Actimela - Zadanie: Wymyśl wyzwanie dla siebie na dziś. Pokaż nam jak je zrealizowałeś Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Halszka

#6363040 Napisano: 01.06.2017 22:31:50 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

bruce napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dla mnie nie ma nic gorszego i działają jak płachta na byka hasła typu: 'Będzie dobrze" i "Nie martw się, jakoś się ułoży". Już lepiej, żeby ktoś nic nie powiedział. Bo skąd k... wie, ze będzie dobrze, albo że się ułoży. Takie teksty dla samego powiedzenia czegoś. O ile lepiej działa: "Bardzo mi przykro, czy mogę coś dla Ciebie zrobić", "Czy mogę Ci jakoś pomóc" itp., albo jeśli jest to bliska osoba powiedzieć po prostu "Przyjdź, zaparzę Ci dobrą herbatę". 

Zdołowałaś na całego... emotka emotka
Mnie takie teksty bardzo podbudowują. I jeszcze to, o czym pisała powyżej Joan: "Pomodlę się za Ciebie" Codziennie to teraz czytam od wielu miesięcy, codziennie sama piszę też komuś i bardzo mnie to podbudowuje. Mówię z własnego doświadczenia, choć oczywiście każdy odbiera to indywidualnie.

Nie chciałam dołować, mówię z własnego punktu widzenia  emotka  Dla mnie "będzie dobrze" jest rodzajem zbywania, a nawet oszustwa, bo nie mamy pojęcia, czy w danej sytuacji będzie dobrze, czyli potencjalnie kłamiemy  emotka  Pomodlę się za Ciebie to już rodzaj pomocy (dla osoby wierzącej oczywiście).  

Właśnie o to mi chodziło. "Będzie dobrze" jest takie płytkie, oklepane, działa bez emocji (w moim mniemaniu).
Wszyscy wypowiadający się, bardzo pomogliście mi radami dot. "zwykłej" codziennej pomocy! To rzeczywiście dobry pomysł! emotka Wyświetl w wątku >>

Halszka

#6362979 Napisano: 01.06.2017 20:01:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
Kinder Bueno opublikowało zdjęcia z sesji "Zostań twarzą.."
http://www.kinder...d1_cpm_contestreveal

Bardzo ładnie, gratuluję! emotka
Tylko te batoniki wyglądają sztucznie emotka Wyświetl w wątku >>
2 agicho, brucee 0

Halszka

#6362868 Napisano: 01.06.2017 14:59:47 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

Halszka - nie ma co kogoś oszukiwać - ta osoba jeśli jest żle o tym wie. Najlepiej wg mnie po prostu zaproponować realna pomoc jeśli jest ona potrzebna - ja zawsze mówię "możesz na mnie liczyć - jeśli czegoś ci potrzeba mów śmiało". Czasami w takich przypadkach zbawienne jest np przypilnowanie czy odebranie-zaprowadzanie dziecka do szkoły gdy żona czuwa w szpitalu nad chorym mężem,zrobienie obiadu, czy podwiezienie jej samochodem, a czasami pożyczka finansowa. Takiej rozbitej osobie potrzebne jest też czasami towarzystwo np podczas rozmowy z lekarzem. Wszystko zależy jak bliska to jest osoba. Każdy inaczej reaguje - dlatego najlepiej wg mnie pytać wprost czego potrzeba.

Dziekuje, cenne uwagi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6362695 Napisano: 01.06.2017 10:32:54 w Wkurza mnie...
Nie potrafię, a przynajmniej tak mi się wydaje, rozmawiać o trudnych sprawach. Choroby,
wypadki, w których ktoś ucierpiał. Jak reagować, co mówić. Standardowe „będzie
dobrze, dasz rade, wyjdziesz z tego…” Nie wydaje się by to było wystarczające.
Jak podbudować druga osobę w krzywdzie? Nie można nie pytać, nie zauważać. Ale skoro
już się zaczyna to co mówić? Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6361190 Napisano: 29.05.2017 13:50:42 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

Że mały dżem to nie dżem choć znajduje się w dziale "dżemy i powidła" i nawet w opisie jest napisane dżem w alupaku.
A ja zjadłam i smakował jak dżem. Tak mnie oszukali. emotka  

Napisałam do nich powołując się na ich "nie"doskonały regulamin, ciekawe co odpiszą i czy zmienia decyzję.
Szajs.. to ich problem że żaden z punktów regulaminu nie precyzował ani nie wyłączał rodzaju lub gramatury opakowania. Zakupiony produkt to DŻEM, niezależnie czy zapakowany w słoik czy opakowanie aluminiowe. Również paragon zawiera nazwę
marki STOVIT. Wyświetl w wątku >>
2 dorothy, jokan 0

Halszka

#6360631 Napisano: 26.05.2017 20:14:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

Halszka napisał(a):

emotka
Stovit nie uznał mi paragonu za malutki dżem! Ten 25g! Wszystkie wygrane poszły sie...
cenzura 

Ciekawe czemu? W regulaminie, z tego co czytam, nie określili gramatury produktów. 

Dziś nie mam czasu ale napisze do nich. Bo właśnie w reg. nie ma wyłączenia, ale napisali ze to sa ALUPAKI, które nie brały udziału.
Będę też wysyłać inne paragony ale na tą samą gramaturę, ciekawe czy wszystkie odrzucą..... Dam znać Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6360623 Napisano: 26.05.2017 18:54:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emotka
Stovit nie uznał mi paragonu za malutki dżem! Ten 25g! Wszystkie wygrane poszły sie...
cenzura  Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6360043 Napisano: 25.05.2017 13:42:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
emotka Tyle ludzi wygrało w Pociągu a ja nic. Jaki wstyd  Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

Halszka

#6359931 Napisano: 25.05.2017 10:44:05 w Czy informują/ informowali?
anialistopad napisał(a):

Stovit z biletami się odzywal?

A właśnie!? Czyli główne już poszły? W mdw widziałam pasujący wpis...? Oświecicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6356990 Napisano: 17.05.2017 07:26:59 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Mieszkam w małej miejscowości, gdzie większość ludzi się zna, chociażby z widzenia. Pewien mężczyzna popełnił samobójstwo - powiesił się. Jego żona była akurat w pracy (w popularnym dyskoncie). I wyobraźcie sobie, że jakiś facet podszedł do jej kasy i powiedział jej - Pani tak tu sobie siedzi, a Pani mąż się powiesił... Kobieta doznała szoku, wzywano pogotowie... Ludzie nie mają w ogóle taktu. Bardzo żal mi tej kobiety emotka Dowiedzieć się o takiej rzeczy w taki sposób emotka

O Rety.. współczuje. U nas w podstawówce, 4 klasa, sekretarka weszła na lekcje i ogłosiła chłopczykowi ze mama zmarła. Podobno jeden krzyk i płacz! Wszystkie dzieci w traumie i pod opiekę psychologa większość trafiła. Ludzie nie myślą... Wyświetl w wątku >>

Halszka

#6354511 Napisano: 10.05.2017 10:45:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
aaaaaaaaaa ITM jak zwykle... zawiódł...... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0