Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Halszka

Halszka

#6307771 Napisano: 04.01.2017 20:47:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

Wiecie co?
Zagrałam raz w Ferrero, oczywiście nie wygrałam, wpieprzyłam te pralinki zła jak nieszczęście, ale powiem, że co się teraz ubawię, czytając tu, co ta piękna agencja wyprawia, to moje. emotka Normalnie jakbym jeszcze raz "Paragraf 22" czytała, tylko w zmienionej deko wersji. emotka
I już mi żal nieco odszedł, bo na 100% by mąż za mnie nagrodę odebrał i podpisał...
P.S.
Oczywiście jest dla mnie jasne, że wszyscy otrzymacie w końcu swoje nagrody (inaczej bym z tym postem nie wyjeżdżała), no ale biorąc pod uwagę cenę nerwów, to powinni je Wam podwoić... emotka

Może trafi się rezerwa emotka
choć to pewnie marzenie hi hi  Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

Halszka

#6305996 Napisano: 30.12.2016 14:43:06 w Biedronka
-Violka- napisał(a):

Halszka napisał(a):

Różnice można dopłacić,nie ma z tym problemu.Wiem bo sama już wielokrotnie z nich korzystalam.Oczywiście w Biedro każdy niedoinformowany ale nakierowałam babeczkę mówiąc że najpierw trzeba nacisnąć przycisk "BON" jeśli jest wartośc zakupów większa niż 50 zł wpisać różnice, zeskanować kartę i dopiero przejechać nią.Zrobiła jak powiedzialam i poszło emotka

Czy na tej samej zasadzie należy korzystać z kart magnetycznych z konkursu Coca-Cola  Smolar, wydanych przez mBank?
Tylko raz udało mi się nią zapłacić bez problemu (nie pamiętam gdzie), ale w kilku sklepach po prostu jej nie przyjmuje, odrzuca...
Podpowiecie? emotka

A wprowadzasz pin ? 

Tak, kiedy wprowadzałam PIN to się udało.
O i przypomniałam sobie że raz podpisywałam potwierdzenie o obciążeniu karty, tez przeszło.

A innym razem na czytniku pojawił się komunikat "Nie honorować" bądź w ogóle urządzenie stwierdza błąd.
Będę próbować, może znów trafię że przyjmie min płatność tą kartą.. eh

chochliczka napisał(a):

Moze chcesz nia placic zblizeniowo i stad problem?

Ta karta nie jest ani zbliżeniowa, ani na chip. Trzeba prosić o urządzenie z możliwością "przeciągnięcia" karty z paskiem magnetycznym, ale nie zawsze działa (jak pisałam wyżej)
Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6305427 Napisano: 28.12.2016 23:31:21 w Biedronka
bzowapani napisał(a):

Różnice można dopłacić,nie ma z tym problemu.Wiem bo sama już wielokrotnie z nich korzystalam.Oczywiście w Biedro każdy niedoinformowany ale nakierowałam babeczkę mówiąc że najpierw trzeba nacisnąć przycisk "BON" jeśli jest wartośc zakupów większa niż 50 zł wpisać różnice, zeskanować kartę i dopiero przejechać nią.Zrobiła jak powiedzialam i poszło emotka

Czy na tej samej zasadzie należy korzystać z kart magnetycznych z konkursu Coca-Cola  Smolar, wydanych przez mBank?
Tylko raz udało mi się nią zapłacić bez problemu (nie pamiętam gdzie), ale w kilku sklepach po prostu jej nie przyjmuje, odrzuca...
Podpowiecie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6304561 Napisano: 24.12.2016 12:25:17 w Czy informują/ informowali?
emotka :> Winiary już dzwoniły?  Wyświetl w wątku >>
0 1 masa_k

Halszka

#6304074 Napisano: 22.12.2016 15:46:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudawka napisał(a):

asantesana napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

JET - Hortex z Tesco
regulamin https://www.tesco...hortex/regulamin.pdf

takie dane dla nagrody za niecałe 4 zł ?! załącznik 1 i 2 ?  emotka

Ja sobie chyba podaruje wysyłkę, taniej mi wyjdzie kupić słoiki, a i dane zachowam dla siebie.
Jakby ktoś zapytał "to po co grałaś" - grałam o thermomix. 

Zgadzam się z Tobą w 100 % też gralam o tm

A Ktoś może pochwalić sie właśnie  Thermomix'em? 
Rety ta nagroda przyprawia mnie o zawrót głowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6304044 Napisano: 22.12.2016 14:55:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
Hortex'owe Słoiczki dwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6303856 Napisano: 22.12.2016 00:33:04 w Wkurza mnie...
retyyyyyyyyyyyyyyy
Dla mnie nigdy nie ma dobrego momentu, żeby wysłać sms na loterię...  "zostawię na później!" i tak właśnie o godz.00:15 patrzy na mnie paragon z Wosebą emotka

oooo i jeszcze Palma... no super! wrremotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6301718 Napisano: 16.12.2016 23:34:43 w co chcielibyście wygrać?
0 0

Halszka

#6301568 Napisano: 16.12.2016 17:51:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

mattadore napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

https://web.faceb..._mref=message_bubble

serio? główna nagroda? Ja pier... emotka

emotka emotka  da sie? da się na karton zgarnąć główną o wartości 50 zł emotka  :P

nie ważne co... ważne czym i że w ogóle to nagradzaja emotka

Co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6300290 Napisano: 14.12.2016 15:26:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
rękawiczki actimel - szał! emotka Wyświetl w wątku >>
1 alaalicja 0

Halszka

#6298191 Napisano: 08.12.2016 22:54:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Znowu nic..  smutno Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6296014 Napisano: 05.12.2016 10:42:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hilcona- https://www.e-kon...dy.html#.WEU1x7lyWgR
Czy były już e-maile z lunchbox'ami z ostatniego etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6295316 Napisano: 03.12.2016 00:04:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wątku potrzebuję autko bo mi szkodę całkowitą oznajmili... no i marzę o Thermomix'ie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6295300 Napisano: 02.12.2016 22:52:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
falus napisał(a):

karolinamat napisał(a):

falus napisał(a):

karolinamat napisał(a):

falus napisał(a):

falus napisał(a):

Brał ktoś już udział w konkursie winiar - ten kalendarz, bo wysyłam zgłoszenie i cały czas wywala mi błąd daty, lub nie idzie wysłać.
Miał ktoś tak.

Grał już ktoś w ten kalendarz winiary ?

U mnie było ok

A jak datę urodzin napisałaś ? Z kropkami czy bez tz. 02.12.2016 ? Czy inaczej ?

Z kropkami...robię to tak automatycznie że nawet nie wiem emotka

Też tak pisałem. Datę od roku zaczynałem potem od dnia, z kreskami, z spacjami, razem. Tak samo nip i telefon, a cały czas wywala mi taki komunikat : Sprawdź proszę czy wszystkie pola wypełnione są poprawnie. Zwróć uwagę na: , Data urodzenia .

przed chwilą wysyłałam zgłoszenie i date urodzenia wybiera się z listy rozwijalnej, w nocy nie było takiej możliwości i wpisywałam ręcznie i bez problemu przeszło: dzień,miesiąc, rok

zaraz: korzystałam z dwóch różnych komputerów, może taka funkcja zalezy od oprogramowania? hmmm Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6294654 Napisano: 01.12.2016 22:55:53 w Wkurza mnie...
tosca napisał(a):

Prad napisał(a):

Wkurza mnie mój brak pomysłów i porażka z Elseve emotka

A ja jestem zła sama na siebie,bo mając świadomość,iż niektórzy na jeden paragon potrafią wysyłać po kilka zgłoszeń z różnych numerów telefonów,po raz kolejny postanowiłam wziąć udział w konkursie,w którym nie wymagane było podanie numeru dowodu zakupu.Ze swoim jednym uczciwie zgłoszonym paragonem nie miałam przecież żadnych szans.Naiwność znów wzięła górę nad rozsądkiem i to mnie właśnie najbardziej wkurza.

o ja mam tak samo! emotka Tez nie potrafię tak grać, bo przecież wierzę w każde moje zgłoszenie! Bo każde jest najlepsze, dopracowane, przemyślane i bezbłędne... emotka Szkoda że tylko ja tak myślę hehe.
Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6293704 Napisano: 30.11.2016 20:33:07 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

wkurzają mnie dyskusje w wątku INFORMUJĄ!!! 

Pamiętaj, że tutaj piszemy konkretnie, kto informuje, z jakiego konkursu (mile widziany link do konkursu w naszej bazie), z jakiego dnia i w
jakiej formie (sms, telefon, e-mail).

a tu coraz częściej dyskusje nieraz na 2 strony!!! Od tego są inne wątki a nie INFORMUJĄ! emotka emotka

Propozycja:
Postarajmy się wszyscy pisać jak najwięcej informacji na temat owej pozytywnej wiadomości.
-z którego dnia
-który etap
-jak jest możliwość to część nr tel. lub "zastrzeżony
Myślę, że zbyt ogólne a raczej zdawkowe i zagadkowe inf wzbudza kolejne i następne pytania... Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6293383 Napisano: 30.11.2016 15:27:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

mariolakal napisał(a):

natka91 napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

Pudliszki informują wg dni ?

Chyba nie, bo do mnie wczoraj dzwonili, a wysyłałam zgłoszenie w przedostatnim dniu konkursu

Do mnie też wczoraj, a grałam ostatniego dnia... 

wydaje mi się że od końca mca dzwonią. bo dzwonili z 27 i 31.X

do mnie dziś z 12 XI Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

Halszka

#6293213 Napisano: 30.11.2016 13:15:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
podkładki Pudliszki z 12,11
Thermomixy już rozdane emotka o nich informowali na początku... Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6292569 Napisano: 29.11.2016 15:12:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pudliszki ogólnopolski - dajcie proszę znać z jakich dni do Was dzwoniła ta miła Pani?
Ciekawe czy idą datami...? Wyświetl w wątku >>
0 0

Halszka

#6292086 Napisano: 28.11.2016 18:56:49 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

Halszka napisał(a):

Spam SMSowych "wróżek", który uaktywnil się w ostatnich kilku dniach ehh emotka

Wr Anna? Jak widzę sms-y od niej, to robię WRRRRRRRRRR.....

tak! kilka wiadomości dziennie! buu Wyświetl w wątku >>
0 0