Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika andii

andii

#6432015 Napisano: 23.11.2017 08:50:10 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

Czy mogę prosić o zrzut ekranu?
Podajecie dane logujecie się i jeśli zostaje pasek ten sam to oznacza, że podano błędne dane.
Poniżej powinien wyświetlić się odpowiedni komunikat...

Wpisuje login i haslo ,naciskam zaloguj -chwile pokreci i wszystko znika w tych polach.sa białe pola ...a o zadnym bledzie nic nie wyskakuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

andii

#6432005 Napisano: 23.11.2017 08:28:58 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

bruce napisał(a):

P. S. Przepraszam... Jeszcze jedna edycja emotka - zauważyłam, że na stronie głównej ukazują się reklamy akcji dawno zakończonej - z września z M1 Czeladź ze sztabkami złota... emotka

nie mamy wpływu na tą reklamę

picola napisał(a):

Nie wyskakuje żaden błąd, resetowalam kompa i net, po wpisaniu loginu i hasła i kliknięciu zaloguj oba pola pozostają puste. przeglądarka Mozilla Firefox, we wkurza mnie widziałam że ktoś ma podobny problem

jeśli wpisujesz login i hasło to jesteś pewna że są one uzupełnione?
Nie do końca rozumiem jak klikając w zaloguj są one puste.
Prosiłbym jednak o zrzut ekranu...

Mam tak samo.wyczyscilam sobie pliki cookie i juz zalogowac sie nie mozna. Tylko z tabletu Wyświetl w wątku >>
0 0

andii

#6296801 Napisano: 06.12.2016 14:22:50 w Biedronka
zubi napisał(a):

andii napisał(a):

Hello, czy w tym "Bezpieczny powrót do szkoły"-( 1etap) trzeba im paragon odesłać??? nic w @ gratulacyjnym nie ma emotka    tylko o danych mowa

ja wysłałam skan paragonu

też chyba dołączę, ale nic nie pisze o paragonie Wyświetl w wątku >>
0 0

andii

#6296794 Napisano: 06.12.2016 14:12:16 w Biedronka
Hello, czy w tym "Bezpieczny powrót do szkoły"-( 1etap) trzeba im paragon odesłać??? nic w @ gratulacyjnym nie maemotka    tylko o danych mowa Wyświetl w wątku >>
0 0

andii

#6296433 Napisano: 05.12.2016 20:54:47 w Zakupy na konkursy - usługi
Jutro wybieram się do C4 -Mogę kupić na konkurs PEPSI - 7zŁ paragon:) http://www.carref.../elfy_rozdaja_premie Wyświetl w wątku >>
0 0