Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6605143 Napisano: 31.05.2019 13:42:05 w SZUKAM....
Szukam informacji czy w Biedrze można zapłacić dwoma kartami za jedne zakupy? Chcę wyczyścić podarunkowe i nie wiem czy nie będę stała przy kasie jak wał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6604625 Napisano: 30.05.2019 07:39:50 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się sama na siebie emotka Przed chwilą wysłałam na loterię Luksja zgłoszenie i zorientowałam się,że wysłałam im nie ten paragon co trzeba emotka Niby napisałam do nich maila,aby mi anulowali,ale nie wiem,czy oni to zrobią. Po kilku minutach wysłałam już właściwy paragon,ale nie wiem,czy to przejdzie.Mam tylko nadzieję,że oni jak tylko dostają w zgłoszeniu paragon, to od razu sprawdzają czy jest zgodny z regulaminem, jeszcze zanim wyślą info o ewentualnej nagrodzie. Jeśli oni mi tego nie cofną, a dajmy na to wygram auto i agencja mi raczy napisać,że wygrałam samochód, to się chyba zapłaczę emotka

Jak kontaktowałam sie wcześniej z tą agencja to zawsze byli bardzo mili, nie robili problemów więc myślę, że będzie ok emotka no i wozu życzę emotka emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6604333 Napisano: 29.05.2019 11:29:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

nswe69 napisał(a):

Karty z Kauflandu są wielokrotnego użytku, aż do wyczerpania np. 100zł, tak ?? Wchodzi alkohol ?

One mają jakiś kod/pin czy zwyczajnie "a la zbliżeniowo" funkcjonują ?

Podajesz Pani i Pani ją skanuje, możesz kupić same fajki lub sam alkohol emotka

Wielokrotnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

nkba

#6604331 Napisano: 29.05.2019 11:28:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

Karty z Kauflandu są wielokrotnego użytku, aż do wyczerpania np. 100zł, tak ?? Wchodzi alkohol ?

One mają jakiś kod/pin czy zwyczajnie "a la zbliżeniowo" funkcjonują ?

Podajesz Pani i Pani ją skanuje, możesz kupić same fajki lub sam alkohol emotka Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

nkba

#6604246 Napisano: 29.05.2019 07:28:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

Ktos moze wygral w develey na paragon z lacznie 4 produktami?  Z regulaminu wynika ze musi byc min. 5 emotka

Jeśli paragon został zaakceptowany to jak najbardziej ma szansę na wygraną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6602832 Napisano: 24.05.2019 07:30:36 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

Czy  IQ Marketing to przyjazna agencja?
Czy w razie wygranej uwzględniają pieczątkę z tyłu paragonu i opis zakupu w sytuacji, kiedy ten na paragonie niejednoznacznie wskazuje produkt konkursowy ?

Z reguły taki zapis mają zawsze w regulaminie emotka Więc ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6602668 Napisano: 23.05.2019 15:30:21 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

Szukam info, z którego dnia ostatnio dostawaliście wygrane bluzy lub koszulki z Oreo... 

Wydaje mi się, że ktoś pisał, ze dotarły te, które wygrane były do połowy marca emotka

emotka emotka emotka  Dziękuję. Bo ja nadal czekam, już nawet wzywam tego mojego DPD do paczek emotka , a on niczego mi uparcie nie przywozi. Tylko patrzeć, jak zacznie nagle w odlotowych szarych bluzach jeździć.  emotka

Oni zbierają te Twoje bluzy i koszulki żeby na jednej palecie je posłać emotka emotka emotka emotka

emotka Ale powiem Ci, wczoraj z Córą spotkałyśmy dziewczynkę w bluzie Cheetos. Normalnie gęba sama się śmieje człowiekowi na taki widok: sami swoi!  emotka emotka

Jak w rodzinie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6602667 Napisano: 23.05.2019 15:29:27 w SZUKAM....
basiag napisał(a):

jest jakieś ograniczenie na osobę w Oreo ? czy można na jeden adres ale różne osoby w rodzinie ?

Nie ma ograniczeń emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, basiag 0

nkba

#6602661 Napisano: 23.05.2019 15:16:05 w SZUKAM....
29renata napisał(a):

Co to za konkurs z lodami Manhattan? w bazie nic nie znalazłam.

https://www.e-kon...ie.html#.XOac_tjgrcs Wyświetl w wątku >>
1 29renata 0

nkba

#6602660 Napisano: 23.05.2019 15:14:30 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

Szukam info, z którego dnia ostatnio dostawaliście wygrane bluzy lub koszulki z Oreo... 

Wydaje mi się, że ktoś pisał, ze dotarły te, które wygrane były do połowy marca emotka

emotka emotka emotka  Dziękuję. Bo ja nadal czekam, już nawet wzywam tego mojego DPD do paczek emotka , a on niczego mi uparcie nie przywozi. Tylko patrzeć, jak zacznie nagle w odlotowych szarych bluzach jeździć.  emotka

Oni zbierają te Twoje bluzy i koszulki żeby na jednej palecie je posłać emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6602654 Napisano: 23.05.2019 14:59:32 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

Wydaje mi się, że ktoś pisał, ze dotarły te, które wygrane były do połowy marca emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6601102 Napisano: 18.05.2019 09:31:09 w SZUKAM....
agakaz2 napisał(a):

nkba napisał(a):

maa napisał(a):

szukam podpowiedzi jak utrafić bluzę na Oreo.

I ja poproszę emotka Cudem trafiłam jedną na początku promki, a Córci się tak spodobała, że chciałaby jeszcze jedną... Ja ucelowac nie mogę emotka

ja mam wygrane z godzin 6:42, 11:45, 10:41
staram się wklepać kod o tych porach i wygrana jest

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6601101 Napisano: 18.05.2019 09:30:15 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

maa napisał(a):

I ja poproszę emotka Cudem trafiłam jedną na początku promki, a Córci się tak spodobała, że chciałaby jeszcze jedną... Ja ucelowac nie mogę emotka

Ja wiem, że przed majem sprawdzało się nadawanie kilku (np. ja zgłaszałam 3) zgłoszeń jedno po drugim, nawet w porach dziennych, całkiem zwyczajnych; niestety - teraz w maju u mnie nic to nie daje. Ludzie tu piszą, że wygrywają rankiem lub w nocy, ale nie wiem, czy to skutkuje, bo ja nie mogę w tych porach teraz, w maju, ustrzelić także nic. 

To też jedna z moich metod emotka Ale w moim przypadku mało skuteczna emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6601089 Napisano: 18.05.2019 00:22:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malutka20 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

czy w loterii milka wygrał Ktoś rowery?

Wysłałam około 15 zgłoszeń - nic.

Ja około 20. Też kicha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6601082 Napisano: 17.05.2019 23:21:40 w SZUKAM....
maa napisał(a):

I ja poproszę emotka Cudem trafiłam jedną na początku promki, a Córci się tak spodobała, że chciałaby jeszcze jedną... Ja ucelowac nie mogę emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6600734 Napisano: 17.05.2019 08:29:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
antylopia napisał(a):

nkba napisał(a):

antylopia napisał(a):

w linku skyr podaje się wartość z paragonu czy to ma być cena serka czy ogólną wartość paragonu?

a co to za konek/loteria?

skyrlandia jest w bazie

Dziekuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6600730 Napisano: 17.05.2019 08:20:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
antylopia napisał(a):

w linku skyr podaje się wartość z paragonu czy to ma być cena serka czy ogólną wartość paragonu?

a co to za konek/loteria? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6600660 Napisano: 16.05.2019 21:03:58 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratki dla Was!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6599149 Napisano: 14.05.2019 07:29:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

nkba napisał(a):

bandit napisał(a):

Loteria MILKA próbowałem w nocy wprowadzic zgłoszenie i dostałem 'nieprawidłowy token' - ktoś też tak miał ?
Organizator odpowiedział że nic o tym nie wiem i żebym dał screena. 
Pierwszy raz zdarzyło się to 12.05 - nie zrobiłem screena i ponownie dzis 14.05 około 3 w nocy - już zrobiłem screena i wysłałem im.

Ktos też to widział ?

pozdrawiam
Krzysiek

Ja tak mam jak za szybko po capcha wcisne wyślij emotka  Spróbuj jeszcze raz :c)

nie było za szybko emotka  próbowałem kilka razy nawet czyściłem przeglądarkę, nowa zakładka 

A to nie wiem emotka Ja nie zmieniałam, po prostu jak pojawiła się ta informacja to tylko zaznaczyłam jeszcze raz capcha i poszło. Nie zmieniałam ani okna ani przeglądarki i potwierdzenie się wyświetliło, oczywiście "tym razem się nie udało"  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6599144 Napisano: 14.05.2019 07:12:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

Loteria MILKA próbowałem w nocy wprowadzic zgłoszenie i dostałem 'nieprawidłowy token' - ktoś też tak miał ?
Organizator odpowiedział że nic o tym nie wiem i żebym dał screena. 
Pierwszy raz zdarzyło się to 12.05 - nie zrobiłem screena i ponownie dzis 14.05 około 3 w nocy - już zrobiłem screena i wysłałem im.

Ktos też to widział ?

pozdrawiam
Krzysiek

Ja tak mam jak za szybko po capcha wcisne wyślij emotka Spróbuj jeszcze raz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0