Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6555608 Napisano: 11.12.2018 15:39:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
frodo napisał(a):

A tak chciałam poczuć ciepło rodzinnych świat  emotka emotka emotka

Chlip, chlip... emotka Wyświetl w wątku >>
1 frodo 0

nkba

#6554431 Napisano: 07.12.2018 11:32:43 w SZUKAM....
alan84 napisał(a):

o co chodzi z tym szukaniem auchanow z roznych miast i piotrow pawlow. co to za konkurs?

loteria - potrojnewygrywanie.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6553992 Napisano: 06.12.2018 09:32:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czy to już wszystko z P&G? Słabnę...  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6553569 Napisano: 04.12.2018 19:24:54 w Czy informują/ informowali?
Czy wiadomo na jakim etapie jest info z loterii Bricomarche? Może być pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6552394 Napisano: 30.11.2018 19:29:16 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Dlatego jak na ulicy mnie zaczepiaja bezdomni i chca kase to odmawiam i proponuje im zakup jedzenia. Jesli jest naprawde glodny to przyjmuje taka forme pomocy.a jak chce na piwo to sorry. Ale ja mu nie pomoge. 

Robię dokładnie tak samo emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6551736 Napisano: 28.11.2018 23:08:02 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

emotka emotka

Cudeńka futrzaste emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6551187 Napisano: 27.11.2018 13:00:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wątek się zepsuł emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6550153 Napisano: 23.11.2018 13:07:20 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Mnie to wymaganie pieczątek wkurza, choć sama w życiu o taką nie prosiłam. Jeszcze nic mi z powodu marnie opisanego paragonu nie przepadło, ale to chyba tylko dlatego, że w loteriach coś nic nie wygrywam  emotka
Za to coś mi tam kumpel niedawno kupował, a że ten uprzedzony, by paragon był dobrze opisany, poprosił kasjerkę o szczegółowy opis produktu i pieczątkę sklepu. Chwilę później słyszy, jak jedna kasjerka do drugiej szepcze: "Uważajcie, kontrola w sklepie. Pieczątkę chciał facet" emotka  

Mi kolo powiedział, że nie przystawi pieczątki na (jego sklepu) paragonie bo pieczątka  to dokument firmowy i nie można jej stawiać gdzie się chce - teraz jest  emotka a wcześniej było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6548970 Napisano: 20.11.2018 00:07:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No to się już wpiszę bo co tak będę czekać do rana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6548810 Napisano: 19.11.2018 15:44:12 w SZUKAM....
szejknaftowy napisał(a):

Szukam regulaminu z konkursu jesiennego MIXA gdzie można było wygrać 80kocyków, ale tego  pierwszego regulaminu w którym nie ma zapisu że jest on prowadzony tylko w super pharm.... może ktoś z Was zapisał sobie go

Dołączam się do prośby emotka Nieśli ktoś go ma to byłabym wdzięczna emotka I wiele innych osób zapewne też emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6548801 Napisano: 19.11.2018 15:28:37 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

Danonki DC/Eko- może pan Tomek odpowie?:)

Dołączam się z pytaniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6548393 Napisano: 18.11.2018 10:30:55 w Wkurza mnie...
gizoon napisał(a):

Wkurza mnie, że często nakupuję promocyjnych produktów, robiąc wycieczkę po sklepach ... po czym zapominam wysłać zgłoszenia, a termin upłynął. Od dzisiaj obiecuję sobie wysyłać zgłoszenia najpóźniej następnego dnia po zakupie.

Ja też sobie obiecywałam i co? Dalej to samo emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6548278 Napisano: 17.11.2018 13:36:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
raznamilion napisał(a):

nkba napisał(a):

raznamilion napisał(a):

Też kupiłam gdzie indziej, czytałam regulamin i też jestem pewna, że na początku ten regulamin był inny. Niestety nie zapisałam. Miało być 80 koców a ile jest?

Zastanawiająca jest ta liczba osób, które teoretycznie "nie doczytały regulaminu" i kupiły gdzie indziej, nie uważasz?

Bardzo dziwne to jest. Czytałam regulamin w pierwszych dniach i naprawdę ciężko jest przeoczyć ten zapis gdzie trzeba kupić produkt. Mam pytanie do wszystkich. Czy jest na forum osoba która kupiła Mixe  w SPH zrobiła zdjęcie, dokonała prawidłowo zgłoszenia i nie wygrała koca???

Dokładnie, zwłaszcza, że link jest na czerwono i baaardzo trudno byłoby to przeoczyć emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6548192 Napisano: 16.11.2018 22:38:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
raznamilion napisał(a):

nkba napisał(a):

isiulka napisał(a):

nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

wea86 napisał(a):

Ech, też kupiłam gdzieś indziej Mixe. I też jestem pewna że czytałam regulamin, ale nigdzie w pobranych go nie mam:-(

tez kupiłam gdzie indziej ale jestem pewna, że nie było info, że w sph.

Może niech się wypowie ktoś bardziej w temacie ale jak chciałam zapisać ten regulamin to w jego właściwościach jest zapisane, że został utworzony i zmieniony 16.10.2018 z podaną godziną i imieniem i nazwiskiem osoby, która jest autorem tego pliku. Skoro konek trwał (chyba) od 11.10 to jak miał być regulamin utworzony 16? Może to moje teorie spiskowe ale śmierdzi mi tu coś emotka

Ale przecież w bazie e-konkursy jest podpięty regulamin, pod linkiem Mixa Superpharm- to Pionas też musiałby podmienić.
Ja grałam na koniec i kupowałam w SPH, chociaż opis konkursu początkowo też mnie zmylił.

A to nie jest tak, że kliknięcie w regulamin na e-konkach  przekierowuje na ich stronkę? Zazaczam, że lotna w temacie informatyki nie jestem emotka

Też kupiłam gdzie indziej, czytałam regulamin i też jestem pewna, że na początku ten regulamin był inny. Niestety nie zapisałam. Miało być 80 koców a ile jest?

Zastanawiająca jest ta liczba osób, które teoretycznie "nie doczytały regulaminu" i kupiły gdzie indziej, nie uważasz? Wyświetl w wątku >>

nkba

#6548083 Napisano: 16.11.2018 16:40:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

nkba napisał(a):

To ten sam co na stronie, a masz go zapisanego? A jeśli tak to masz może datę kiedy go zapisałaś?

Nie zapisałam, bo nie wzięłam udziału.

Spoko, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6548078 Napisano: 16.11.2018 16:29:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

nkba napisał(a):

Może niech się wypowie ktoś bardziej w temacie ale jak chciałam zapisać ten regulamin to w jego właściwościach jest zapisane, że został utworzony i zmieniony 16.10.2018 z podaną godziną i imieniem i nazwiskiem osoby, która jest autorem tego pliku. Skoro konek trwał (chyba) od 11.10 to jak miał być regulamin utworzony 16? Może to moje teorie spiskowe ale śmierdzi mi tu coś emotka

A ten?
https://www.mixa....Pharm_11-10-2018.pdf

To ten sam co na stronie, a masz go zapisanego? A jeśli tak to masz może datę kiedy go zapisałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6548069 Napisano: 16.11.2018 16:21:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

wea86 napisał(a):

Ech, też kupiłam gdzieś indziej Mixe. I też jestem pewna że czytałam regulamin, ale nigdzie w pobranych go nie mam:-(

Ale przecież w bazie e-konkursy jest podpięty regulamin, pod linkiem Mixa Superpharm- to Pionas też musiałby podmienić.
Ja grałam na koniec i kupowałam w SPH, chociaż opis konkursu początkowo też mnie zmylił.

A to nie jest tak, że kliknięcie w regulamin na e-konkach  przekierowuje na ich stronkę? Zazaczam, że lotna w temacie informatyki nie jestem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6548063 Napisano: 16.11.2018 16:11:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

wea86 napisał(a):

Może niech się wypowie ktoś bardziej w temacie ale jak chciałam zapisać ten regulamin to w jego właściwościach jest zapisane, że został utworzony i zmieniony 16.10.2018 z podaną godziną i imieniem i nazwiskiem osoby, która jest autorem tego pliku. Skoro konek trwał (chyba) od 11.10 to jak miał być regulamin utworzony 16? Może to moje teorie spiskowe ale śmierdzi mi tu coś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6548061 Napisano: 16.11.2018 16:06:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wea86 napisał(a):

tez kupiłam gdzie indziej ale jestem pewna, że nie było info, że w sph. Wyświetl w wątku >>

nkba

#6548013 Napisano: 16.11.2018 14:18:41 w Wkurza mnie...
danae napisał(a):

nkba napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Mnie tez wlasnie wkur. .kurier z UPS. Siedze w donu a tu sms ze byla proba doreczenia i paczka do odbioru gdzies na jakim wygwizdowiu.o jak mi cisnienie podniósł dziad jeden. Zadzwonilam do siedziby ups i maja wyjasnic dlaczego nie dostarczyl mi tej paczki. Na pewno nie pojade jej odbierac grom wie gdzie niech ruszy 4 litery i mi ja przywiezie . Pewnie nie chcialo mu sie wchodzic na 2 pietro 

Ja mam nowego kuriera dpd emotka Jestem na etapie "wychowaj sobie kuriera bo będziesz miała prze#@$%^&**ane" emotka

Jeśli chodzi o dpd, to miałam rewelacyjnego kuriera pod poprzednim adresem. Normalnie facet do rany przyłóż, pełna kultura, zawsze zadzwonił, megauprzejmy. Z GLS-em nie chciałabym mieć nigdy nic wspólnego.
A PP to materiał na osobną książkę, listonosz w mojej okolicy nawet wypisuje mi awizo na inne imię, chociaż reszta danych się zgadza emotka

Pamiętam te czasy ok 5-6 lat temu kiedy budowałam dom to kurierzy po prostu bajka! Uprzejmi, pomocni, jak nie było mnie na miejscu to i podwozili... nie było kłopotu. A teraz to od jakiś 2 lat to po prostu porażka! Jak jednego wychowasz to zaraz inny przychodzi i w kółko to samo! I jeszcze %%^&&& bez wcześniejszego telefonu paczki zostawiają gdzie popadnie i podpisują sami. Interwencje w centrali nic nie dają bo nie ma kto pracować, a jak takiego postraszę, że na policję zgłoszę podrabianie podpisów to nawet się nie przejmują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0