Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6526653 Napisano: 07.09.2018 22:11:01 w Dziś cieszę się z.....
Ogromnie cieszę się z wygranej (kosmetyki) w konkursie gdzie w zgłoszeniu nie podawało się numeru paragonu!!! emotka Dzięki Nałęczowianka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6526166 Napisano: 06.09.2018 12:25:24 w Pomocy!!!!
tereniagno napisał(a):

joan napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Dostaję cały czas takiego maila.Czy to jakiś chwyt,ponieważ nic nie wygrałam w Biedronce?
"Kontaktuję się z tobą, ponieważ w zeszłym miesiącu nasz system się zawiesił i musieliśmy ponownie wysłać karty podarunkowe Biedronka do zwycięzców. Wygląda na to że twój mail to jeden z nich. Potrzebujemy jedynie twojego potwierdzenia - byś mógł odebrać ją już teraz w przeciwnym razie nie otrzymasz swojej Karty Podarunkowej Biedronka."

Oszustwo.

Już nie wiem co o tym myśleć emotka

To syf jest! Maila dostają nawet osoby, które nie grają emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6525605 Napisano: 04.09.2018 21:14:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lego mnie zdołowało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6525374 Napisano: 04.09.2018 11:08:25 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

lolzek napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy. Coraz słabsze nagrody. Z roku na rok coraz mniej konkursów. A jeśli są, to z nagrodami niewartymi zachodu- jakieś tanie, chińskie gadżety typu lazybagi.  emotka

Coraz czesciej sa też bony po 50zł, zamiast tej standardowej stówki. Jeszcze nie tak dawno nagrody po 50zł to był niewielki odsetek konkursów, teraz juz czesto je widze  emotka  Szkoda. Przeciez takiej nagrody sie nawet nie odczuje. W przyszłym roku musimy sie przygotowac na bony po 10zł, a zeby miec zaszczyt zagrania w konkursie bedzie należało kupic produkt promocyjny za jedyne 100zł emotka

No Smolar czy to kto tam już rozdawał chyba po 5 złotych w jakiejś loterii  emotka

W Warce dawał 3 zeta emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6525264 Napisano: 04.09.2018 00:01:47 w Wkurza mnie...
prosiaczek napisał(a):

Wkurza mnie l, że kupuję rzeczy na początku konkursu, a wysyłam odpowiedzi nawet nie za 5, a za 3 dwunasta. dedlajn daje wenę, ale mnie to złości. powiedzcie, że nie jestem sama emotka

Jest nas więcej emotka robię identycznie, a jeszcze paragony potrafią zostać emotka Taki jużemotka nasz urok Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6525102 Napisano: 03.09.2018 16:04:42 w Gratulacje! Dla wygranych!

nkba

#6524440 Napisano: 31.08.2018 20:28:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy ja dobrze widzę, że zgłoszenia na wiejskie ziemniaczki można wysłać do 7 września? emotka

A czy to nie chodzi o te zgłoszenia,które będą wysyłane na adres pocztowy?

Jest napisane o mailach też ale się cykam zwlekać (pkt. 18) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6524436 Napisano: 31.08.2018 20:08:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ja dobrze widzę, że zgłoszenia na wiejskie ziemniaczki można wysłać do 7 września? emotka Wyświetl w wątku >>
1 asper01 0

nkba

#6524019 Napisano: 30.08.2018 18:20:00 w Zdjęcia naszych wygranych
Frama napisał(a):

Powerbank od Schwarzkopf emotka

Cudaśny emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

nkba

#6523060 Napisano: 28.08.2018 13:34:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

nkba napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

Nawet juz nie probuje kupowac kolejnych... szkoda czasu

Ja tez się wypruwać nie zamierzam emotka

Powiem więcej: gdyby mi Lego odpisało, że mam się bujać z paragonem za zakup ich klocków, to bym je zwyczajnie oddała. Bo klocki Lego można wygrać w byle konkursie, a tanie nie są - mały zestaw i stówka nie Twoja emotka

Dokładnie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6523056 Napisano: 28.08.2018 13:19:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Nawet juz nie probuje kupowac kolejnych... szkoda czasu

Ja tez się wypruwać nie zamierzam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6523055 Napisano: 28.08.2018 13:17:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

nkba napisał(a):

joan napisał(a):

nawet nie chcą zaakceptować pieczątki z Biura Obsługi klienta ze to jest ich zestaw. Ma być na paragonie komputerowo wybite ze to lego emotka

O który konkurs chodzi? Kto jest organizatorem?

https://www.e-kon...go.html#.W4UrZKLmP4k

Aha, bo myślałam, że może Kiora emotka

Sprawa przedstawia się następująco: zleceniodawcą konkursu jest firma Lego Polska Sp. z o.o. I to do niej warto się jak najszybciej zgłosić. Pismo powinno być bardzo uprzejme i zatroskane - wszak nie chcemy zostać potem dyskryminowani przy rozdzielaniu nagród...

Na FB Lego jest tutaj: https://www.faceb.../?type=3&theater

Oczywiście emotka Nigdy inaczej emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

nkba

#6523045 Napisano: 28.08.2018 13:01:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

nawet nie chcą zaakceptować pieczątki z Biura Obsługi klienta ze to jest ich zestaw. Ma być na paragonie komputerowo wybite ze to lego emotka

O który konkurs chodzi? Kto jest organizatorem?

https://www.e-kon...go.html#.W4UrZKLmP4k Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6523043 Napisano: 28.08.2018 12:51:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nkba napisał(a):

kamaa18 napisał(a):

Mail od Lego ze na paragonie nei ejst określone ze to zestaw lego... trzeba mieć dobrze opisany paragon

a jak masz opisany paragon jak można wiedzieć? Jest nr modelu? klocki lego ? czy jak?

w domu sprawdzę ale nie mam modelu na paragonie wlasnie tylko nazwa (creator 2018 bodajże)

No jaja sobie chyba robią emotka Juz kiedyś mi pisała na pw przemiła forumowiczka, ze z Lego zawsze jakieś cyrki są emotka

napisałam im że nie ode mnie zależy jak sklepy drukują na paragonie nazwy. I ze jeżeli wymagają konkretów to powinni poinfomrować o tym sklepy 

Dziadostwo moim zdaniem i tyle emotka Wyświetl w wątku >>
1 kropka-82 0

nkba

#6523035 Napisano: 28.08.2018 12:40:18 w WC - rozmowy o wszystkim
zaczytana-pola napisał(a):

luko922 napisał(a):

O, ziolko dzięki za te rady co do regulaminu! Przydadzą się emotka

Konkurs będzie polegał na zrobieniu zdjęcia lub nakręceniu video z produktem ;) A produkt kosztuje mniej więcej 1,2zł emotka

1. 1000 zł dla jednej osoby tygodniowo to niewielka zachęta.
2. 1000 zł można przeznaczyć na codzienne zakupy, a 5000 zł już na coś extra, np. na wycieczkę.
3. A może 1x 2000 zł i 3x 1000 zł? Zamiast 1x 5000 zł?

To miałam właśnie napisać emotka Moim zdaniem więcej osób weźmie udział jak będzie więcej nagród, choć mniej wartościowych emotka Ale to tylko moje zdanie emotka Wyświetl w wątku >>
2 luko922, joan 0

nkba

#6523030 Napisano: 28.08.2018 12:37:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kamaa18 napisał(a):

Mail od Lego ze na paragonie nei ejst określone ze to zestaw lego... trzeba mieć dobrze opisany paragon

a jak masz opisany paragon jak można wiedzieć? Jest nr modelu? klocki lego ? czy jak?

w domu sprawdzę ale nie mam modelu na paragonie wlasnie tylko nazwa (creator 2018 bodajże)

No jaja sobie chyba robią emotka Juz kiedyś mi pisała na pw przemiła forumowiczka, ze z Lego zawsze jakieś cyrki są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6522652 Napisano: 27.08.2018 12:22:47 w Konkursy firm tytoniowych
FBlukasz10 napisał(a):

Ja wygrałem rower . Info było w poniedziałek tydzień temu  emotka

Dzieki za info emotka
I gratki wielkie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6522594 Napisano: 27.08.2018 09:53:28 w Konkursy firm tytoniowych
niunia-k napisał(a):

nkba zwróć uwagę że nagród na dany etap jest mało ... Też chciałabym wierzyć że info poszło , a może wygrały osoby spoza forum  emotka

Tak, wiem emotka No ale żeby żaden forumowicz??? emotka No chyba, że się nie pochwalił, co jest dla mnie zrozumiałe emotka Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

nkba

#6522513 Napisano: 26.08.2018 22:39:04 w Konkursy firm tytoniowych
niunia-k napisał(a):

asper01 napisał(a):

I co, dostał ktoś coś z tych L&Mów?

Też jestem ciekawa  emotka

Ja mam serio wątpliwości nawet jeśli chodzi o info z I etapu emotka No chyba choć jedna osoba by się pochwaliła, a tu doooopa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0