Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6518612 Napisano: 13.08.2018 11:09:42 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

monisss napisał(a):

siedziałam pół godziny w grubych skrapetach przy ciepłym kakao.. i nic emotka mam nadzieje,ze odmowiona litania zyczen sie jednak spelni emotka  

Na pewno się spełni, one tam leciały, tylko jasno było. emotka emotka
Mnie udało się zobaczyć jedną, tylko przed północą, wyskoczyłam szybko na balkon, wcześniej nie dałam rady.  emotka

U mnie latały noc wcześniej emotka Nie nadążałam z życzeniami emotka Ale zjawisko zachwycające za każdym razem emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6518593 Napisano: 13.08.2018 10:46:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
barcza napisał(a):

emotka emotka emotka

poryczę z Tobą emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6518112 Napisano: 10.08.2018 14:59:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mdepfs napisał(a):

nawet apteczki? emotka

emotka mam to samo emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6518067 Napisano: 10.08.2018 13:19:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiciunia21 napisał(a):

Lech w Żabce
Czy są jakieś ograniczenia na dzień, na osobę, na gospodarstwo domowe?

Też jestem ciekawa bo w regulaminie nie widziałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6517859 Napisano: 09.08.2018 17:09:32 w Czy informują/ informowali?
mariolakal napisał(a):

nkba napisał(a):

olunka napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Czy Cheetos informował na @ za 6.08? Niby jestem na liście, a nie mam @... Pewnie zbieżność emotka , ale lepiej się upewnić:)

z 7 był mail

A dostał ktoś maila z 6 lub 7 ale ze słuchawkami?

Tak, z 6-ego mail po godz. 12-ej /słuchawki/

Dzięki emotka no to doooopa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6517850 Napisano: 09.08.2018 16:46:02 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Czy Cheetos informował na @ za 6.08? Niby jestem na liście, a nie mam @... Pewnie zbieżność emotka , ale lepiej się upewnić:)

z 7 był mail

A dostał ktoś maila z 6 lub 7 ale ze słuchawkami? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6517310 Napisano: 08.08.2018 00:21:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

nkba

#6517067 Napisano: 07.08.2018 12:34:53 w Popraw sobie humor...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Patriota emotka

No i się wzruszyłam emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6516621 Napisano: 06.08.2018 11:58:26 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

kosmonia napisał(a):

nkba napisał(a):

U mnie niestety takich fajek z nowymi insertami brak emotka

czyli ja też mam złe emotka

nkba - cieszyć się powinnaś, palenie to samo ZUO emotka

Wiem doskonale  emotka Ale widzę światło w tunelu więc trzymam kciuki za samą siebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6516588 Napisano: 06.08.2018 11:08:57 w Pomocy!!!!
kosmonia napisał(a):

kosmonia napisał(a):

nkba napisał(a):

kosmonia napisał(a):

nkba napisał(a):

kosmonia napisał(a):

jestem chyba stara albo nieogarnięta albo i jedno i drugie. Potrzebuję pomocy z konkursem "L&M Open Object". Wszystko przekierowuje mnie na Malboro... Jak wejść na LM? Help  emotka

Wyloguj się, zamknij stronkę, odczekaj chwilę i zaloguj się ponownie emotka Powinno pomóc, nie wiem od czego to zależy ale mi w taki sposób zadziałało emotka

motyla noga emotka  nie działa. A jaką masz końcówkę linku na przeglądarce? Bo normalnie jest https://www.konsumentpm.pl/mrlb , a do lmów jest lm? czy l&m czy może jeszcze coś innego 

Teraz nie mam jak sprawdzić. Miałam tak samo. Spróbuj jak radzi andziulka emotka

Dzięki , będę kombinować  emotka

Dobra udało się, okazuje się że to kwestia zapamiętanych przez przeglądarkę cookies emotka . Teraz druga kwestia co to są te kody z insertów gdzie tego szukać na paczce i jaki to ma format ?  emotka

Powinny być w paczce, taka dodatkowa karteczka z kodem. U mnie niestety takich fajek z nowymi insertami brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6516537 Napisano: 06.08.2018 10:18:09 w Pomocy!!!!
kosmonia napisał(a):

nkba napisał(a):

kosmonia napisał(a):

jestem chyba stara albo nieogarnięta albo i jedno i drugie. Potrzebuję pomocy z konkursem "L&M Open Object". Wszystko przekierowuje mnie na Malboro... Jak wejść na LM? Help  emotka

Wyloguj się, zamknij stronkę, odczekaj chwilę i zaloguj się ponownie emotka Powinno pomóc, nie wiem od czego to zależy ale mi w taki sposób zadziałało emotka

motyla noga emotka  nie działa. A jaką masz końcówkę linku na przeglądarce? Bo normalnie jest https://www.konsumentpm.pl/mrlb , a do lmów jest lm? czy l&m czy może jeszcze coś innego 

Teraz nie mam jak sprawdzić. Miałam tak samo. Spróbuj jak radzi andziulka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6516525 Napisano: 06.08.2018 09:59:11 w Pomocy!!!!
kosmonia napisał(a):

Wyloguj się, zamknij stronkę, odczekaj chwilę i zaloguj się ponownie emotka Powinno pomóc, nie wiem od czego to zależy ale mi w taki sposób zadziałało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6515951 Napisano: 03.08.2018 11:17:34 w SZUKAM....
100krotka napisał(a):

Czy po wysłaniu zgłoszenia na Lemon Lemon ITM przychodzi jakieś potwierdzenie na maila  emotka  Ewentualnie może chociaż jakieś podziękowanie za udział na stronie?

Info na stronie i mail z potwierdzeniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6515224 Napisano: 01.08.2018 11:24:57 w SZUKAM....
Szukam info czy w Kauflandach można kupić jakąś fajna pościel? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6513920 Napisano: 27.07.2018 19:28:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

abodak napisał(a):

carissma napisał(a):

Mam pytanko odnośnie wysyłki nagród od Kiory z konkursu w Auchan. Dostałam dziś od nich w sms, że nagroda wysłana, że dojdzie w pn i że mam potwierdzić. Ale co, bo nie bardzo rozumiem. Ich smsa, czy jak nagroda dojdzie. Potwierdzaliście coś?

pewnie potwierdzić podpisem odbiór u kuriera emotka

A nie pytali przed wysłaniem czy mogą wysyłać? Bo Kiora ze względu na okres wakacyjny może przetrzymać nagrodę i wysłać w terminie późniejszym. Może masz potwierdzić, że będziesz na miejscu w poniedziałek. emotka

Myślę, że dokładnie o to chodzi. Po prostu chcą potwierdzenia, że będzie ktoś w domu kto odbierze nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6513766 Napisano: 27.07.2018 13:57:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jokan napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Kurde tyle nagród i w ITM lipa...

no:(, smutno

przytulę się do Was emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nkba

#6513663 Napisano: 27.07.2018 11:49:17 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

Co jest zbędne, co potrzebne, a co mogłoby być?

Zbędny jest nieustający upał, który bardzo źle znoszę emotka potrzeba dużo wilogoci, bo ściółka sucha jak pieprz emotka a mogłyby przy okazji już pokazać się grzyby emotka emotka

Niestety, w tym roku szałowe "grzybozbierosy" się nie zapowiadają, a szkoda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6513651 Napisano: 27.07.2018 11:27:34 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

nkba napisał(a):

pionas emotka Czy coś się dzieje z powiadomieniami? Nie pojawiają się choć widzę, że są nowe wpisy? emotka

Potwierdzam. To zjawisko zaobserwowałem już wcześniej, ale kładłem je na karb opóźnienia w wysyłaniu powiadomień, więc machnąłem ręką. Najpierw widziałem wpis na forum, a po jakimś czasie pojawiało się powiadomienie. Albo bywało też tak, że dostałem powiadomienie o łapce w dół, klikam w link, by sprawdzić, co to za wpis się naraził komuś, a tam patrzę: łapka w górę. Po cichu tłumaczyłem to sobie tym, że ktoś się pomylił i potem swój błąd poprawił, zmieniając łapkę, a system zapamietał, że wysłał powiadomienie o pierwszym głosowaniu danej osoby na ten wpis, więc drugie głosowanie zignorował i powiadomienia już nie dublował. Ale diabli wiedzą, jak to jest naprawdę emotka

pionas poklikał i u mnie powiadomienia już są emotka Mam nadzieję, że u Ciebie też emotka
Dzięki pionas i udanego wypoczynku emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6513636 Napisano: 27.07.2018 10:58:40 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

pionas napisał(a):

nkba napisał(a):

pionas emotka Czy coś się dzieje z powiadomieniami? Nie pojawiają się choć widzę, że są nowe wpisy? emotka

a masz włączone "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie"?

Mam emotka Teraz dostałam, może to jakaś "chwilówka" emotka Jakby dalej coś się dzialo to napiszę emotka Dzięki emotka

Teraz pojawił się wpis w "zdjęcia naszych wygranych" i "połączenia nieodebrane" i powiadomień brak emotka

pionas, a jednak nie dzialają powiadomienia emotka dostaję je tylko gdy mnie ktoś zacytuje chyba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6513617 Napisano: 27.07.2018 10:11:26 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
nkba napisał(a):

pionas napisał(a):

nkba napisał(a):

a masz włączone "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie"?

Mam emotka Teraz dostałam, może to jakaś "chwilówka" emotka Jakby dalej coś się dzialo to napiszę emotka Dzięki emotka

Teraz pojawił się wpis w "zdjęcia naszych wygranych" i "połączenia nieodebrane" i powiadomień brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0