Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6507385 Napisano: 09.07.2018 12:03:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy ktoś jest w posiadaniu informacji ile znaków może mieć zgłoszenie wysłane przez formularz w konku Jutrzenki/Goplany w ITM? emotka

Moim zdaniem, skoro brak jest takiej informacji z regulaminie, a kwestionariusz nie ma ograniczenia, to hulaj dusza. 

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6507373 Napisano: 09.07.2018 11:16:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś jest w posiadaniu informacji ile znaków może mieć zgłoszenie wysłane przez formularz w konku Jutrzenki/Goplany w ITM? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6507275 Napisano: 08.07.2018 20:56:21 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

nkba napisał(a):

Po cichutku liczyłam na Twoją pomoc  emotka   bo właśnie chodziło o to co napisałeś emotka Ja chciałam dodać fotkę z kompa, a sobie przypomniałam, że tu na forum ktoś kiedyś pisał, że coś można z kompa, a coś tylko z komórki emotka   i przypomniałam sobie, że przecież mam Ipada emotka I z niego pójdzie emotka już próbowałam emotka Dzięki za pomoc  emotka emotka

No właśnie. emotka Nie wspomniałem o tablecie. emotka Mój błąd. Tablet to tak jak smartfon, ma zainstalowaną aplikację Instagram.
P.S. Z komputera da się jedynie dodać komentarz czy polubić wpis. Zrobili to trochę niekonsekwentnie, albo własnie bardzo konsekwentnie emotka w celu "zmuszenia" ludzi do instalacji aplikacji emotka a ja z założenia nie lubię, jak się mnie do czegoś zmusza, więc tym samym nie polubiłem Instagrama emotka

Mam to samo, ale tu musiałam emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6507271 Napisano: 08.07.2018 20:32:12 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy ktoś będzie tak miły i podpowie jak mam opublikować zdjęcie na istargamie? Zielona jestem emotka

Zadam bardzo proste pytanie, nie obraź się emotka
Czy masz zainstalowaną w smartfonie aplikację Instagram, czy próbujesz to zrobić z komputera przez stronę internetową w przeglądarce? Pytam, bo da się dodać tylko przez aplikację. Przez komputer nie emotka

Nie obrażam się bo niby dlaczego? Wiem, że w FB i Insta lotna nie jestem emotka Po cichutku liczyłam na Twoją pomoc emotka   bo właśnie chodziło o to co napisałeś emotka Ja chciałam dodać fotkę z kompa, a sobie przypomniałam, że tu na forum ktoś kiedyś pisał, że coś można z kompa, a coś tylko z komórki emotka I myślałam i myślałam... moja komórka to ledwo zipiący antyk i wcale nie smart emotka więc odpada... Aż tu styki zaiskrzyły i przypomniałam sobie, że przecież mam Ipada emotka I z niego pójdzie emotka już próbowałam emotka Dzięki za pomoc emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6507270 Napisano: 08.07.2018 20:24:06 w Pomocy!!!!
agakaz2 napisał(a):

Daj znać czy się udało

Walczyła dzielnie (na kompie) i nic emotka ale przypomniałam sobie, ze córcia przecież Ipada ma i tam da radeę, bo próbowałam emotka Dzięki za pomoc emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6507234 Napisano: 08.07.2018 18:20:38 w Pomocy!!!!
agakaz2 napisał(a):

nkba napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nkba napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy ktoś będzie tak miły i podpowie jak mam opublikować zdjęcie na istargamie? Zielona jestem emotka

Przycisk + I wybierasz zdjęcie z galerii

A jak mam takie coś to też tak mogę?
Uwieczniaj i udostępniaj ciekawe chwilePobierz aplikację, aby udostępnić pierwsze zdjęcie lub film.

Tak ale wtedy ten film jest u góry na insta

A coi to oznacza "u góry"? emotka

U góry w aplikacji 
Chyba że wogóle nie dodawałaś foty to wtedy jest napis jak mówisz. Spróbuj

Właśnie nie dodawałam emotka Dzięki, będę próbować emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

nkba

#6507230 Napisano: 08.07.2018 18:14:50 w Pomocy!!!!
agakaz2 napisał(a):

nkba napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nkba napisał(a):

Uwieczniaj i udostępniaj ciekawe chwilePobierz aplikację, aby udostępnić pierwsze zdjęcie lub film.

Tak ale wtedy ten film jest u góry na insta

A coi to oznacza "u góry"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6507227 Napisano: 08.07.2018 18:13:24 w Pomocy!!!!
agakaz2 napisał(a):

nkba napisał(a):

Uwieczniaj i udostępniaj ciekawe chwilePobierz aplikację, aby udostępnić pierwsze zdjęcie lub film. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6507224 Napisano: 08.07.2018 18:03:41 w Pomocy!!!!
Czy ktoś będzie tak miły i podpowie jak mam opublikować zdjęcie na istargamie? Zielona jestem emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6506313 Napisano: 05.07.2018 16:16:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

nkba napisał(a):

iszhara napisał(a):

nkba napisał(a):

A co to za akcja z baby dove, o której piszecie? Sloneczko mi chyba zbyt przygrzało bo znaleźć nie mogę emotka

https://www.smola...ocja-odkryj-babydove

Dzienks emotka

Pula zwrotów wyczerpana

Zauważyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6506302 Napisano: 05.07.2018 15:55:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

iszhara napisał(a):

nkba napisał(a):

A co to za akcja z baby dove, o której piszecie? Sloneczko mi chyba zbyt przygrzało bo znaleźć nie mogę emotka

Ja z kolei słyszałam,że jak się kupi 2 produkty Baby dove  w Rossmannie bodajże, to dostaje się w prezencie jakiegoś misia.

Tak, ale chyba chodzi o dwa produkty Nivea Baby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6506301 Napisano: 05.07.2018 15:54:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iszhara napisał(a):

nkba napisał(a):

Dzienks emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6506291 Napisano: 05.07.2018 15:38:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A co to za akcja z baby dove, o której piszecie? Sloneczko mi chyba zbyt przygrzało bo znaleźć nie mogę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6503432 Napisano: 28.06.2018 12:38:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

Cena za produkt z pewnoscia jest wyznacznikiem w rozszyfrowaniu, czy dana pasta BAM jest z regulaminu 

Serio? Ciekawe. Wg Ciebie 6 zł to pasta z regulaminu czy nie z regulaminu?

Właśnie mam podobną cenę, a pastę kupiłam z regulaminu więc będzie ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6503429 Napisano: 28.06.2018 12:35:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

pikantny napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pikantny napisał(a):

nkba napisał(a):

Pytanie do laureatów: czy w konkursie Blend-a-Med przechodziły Wam paragony z opisem typu "Pasta BAM 75 ml"? emotka

A czemu nie, skoro BAM to skrót od Blend-A-Med ? emotka

Jestem przekonana, że nkba nie pyta o skrót nazwy pasty, a szczątkowość opisu (w konkursie biorą udział wybrane pasty)...

To by zapytała czy może kupić 75ml...

w konkursie biorą udział tylko pasty lux a nie zwykłe BAM... pewnie o to chodziło nkba

Cena za produkt z pewnoscia jest wyznacznikiem w rozszyfrowaniu, czy dana pasta BAM jest z regulaminu 

Nie kupuję jej na co dzień więc o tym nie pomyślałam emotka Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6503421 Napisano: 28.06.2018 12:17:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

pikantny napisał(a):

nkba napisał(a):

Pytanie do laureatów: czy w konkursie Blend-a-Med przechodziły Wam paragony z opisem typu "Pasta BAM 75 ml"? emotka

A czemu nie, skoro BAM to skrót od Blend-A-Med ? emotka

Jestem przekonana, że nkba nie pyta o skrót nazwy pasty, a szczątkowość opisu (w konkursie biorą udział wybrane pasty)...

Dokładnie emotka Dzięki edzia21 emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

nkba

#6503415 Napisano: 28.06.2018 12:06:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

nkba napisał(a):

tak emotka  bez problemu

Supcio, dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

nkba

#6503413 Napisano: 28.06.2018 12:03:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie do laureatów: czy w konkursie Blend-a-Med przechodziły Wam paragony z opisem typu "Pasta BAM 75 ml"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6503362 Napisano: 28.06.2018 10:26:42 w Sport
79magda napisał(a):

Tak?! To polecam Final Six Ligi Narodów w siatkówce, już na początku lipca odbędzie się we Francji emotka emocje gwarantowane emotka aha, warto wspomnieć, że właśnie wczoraj ostatecznie dostaliśmy się do Final Six, czyli, że  jesteśmy jedną z sześciu najlepszych drużyn świata, oraz jeszcze do września panującymi Mistrzami Świata. Można?! emotka

Fiałowy mecz to było coś!!! Ryczelismy z malżem, a mała córcia skakała bijąc brawo emotka Duma i radość ogromna emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

nkba

#6503028 Napisano: 27.06.2018 13:56:11 w WC - rozmowy o wszystkim
marzanna napisał(a):

joan napisał(a):

marzanna napisał(a):

Poszukuję informacji, w jaki sposób można przyspieszyć wydanie paszportu. Mam dosyć szperania i wiszenia na infoliniach gadania z automatem bo żywy konsultant po prostu nie odbiera telefonu........... emotka

Jeśli wniosek już złożyłaś, przyspieszyć się nic nie da.

Dopiero mam złożyć, potrzebuję szybko  emotka

Wyrób tymczasówkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0