Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6473088 Napisano: 14.03.2018 19:04:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

marengo napisał(a):

Czy w konkursie Kasi nagrodą III stopnia jest forma (tak było napisane w Sms od Smolara) czy formy (jak widać na plakacie)? 

w regulaminie jest mowa również o formie (w liczbie pojedynczej), aczkolwiek cena takiej formy w sklepie to ~30 zł, a regulamin zakłada cenę 60 zł. Dlatego mogą być 2 emotka

A podajecie w formularzu pesel i nr DO? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6472902 Napisano: 14.03.2018 12:49:37 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bruce napisał(a):

cb656 napisał(a):

Głupio jakoś tak się czuję, bo niby co - dając zieloną łapkę popieram, że ktoś umarł? Tak mi jakoś to nie gra... A gdyby zamiast łapek był symboliczny znicz, to inni mogliby uczcić tym gestem smutny fakt. 

Absolutnie popieram emotka , sama czasem chcę połączyć się w bólu z osobą, która post o śmierci zamieściła (a nie chcę sama pisać nowego) i... daję łapkę.  emotka emotka

Też tak to odbieram i dlatego nie klikam w łapkę bo mi jakoś tak dziwnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6472888 Napisano: 14.03.2018 12:37:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No i ..ujnia emotka powoli się przyzwyczajam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6472851 Napisano: 14.03.2018 11:42:07 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

UFF, już myślałam, ze po ptokach emotka Dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6472848 Napisano: 14.03.2018 11:36:44 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

nkba napisał(a):

100krotka napisał(a):

Szukam czy z tych nowych kart podarunkowych do Kauflanda (loteria urodzinowa SMOLAR) wydają resztę??? Na karcie niby napisane, że nie, a pani w POK twierdzi, że tak emotka

Z kart podarunkowych reszty nie wydają, tylko z bonów no. tych z budżetu emotka A to na moje oko jest podarunkowa, niestety emotka

Teraz już z żadnych nie wydają, tamte wycofali

No co Ty? emotka Ja jeszcze mam tych bonów kilkanaście i je właśnie chciałam spieniężyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6472829 Napisano: 14.03.2018 10:47:37 w SZUKAM....
100krotka napisał(a):

Szukam czy z tych nowych kart podarunkowych do Kauflanda (loteria urodzinowa SMOLAR) wydają resztę??? Na karcie niby napisane, że nie, a pani w POK twierdzi, że tak emotka

Z kart podarunkowych reszty nie wydają, tylko z bonów no. tych z budżetu emotka A to na moje oko jest podarunkowa, niestety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6472816 Napisano: 14.03.2018 10:17:14 w Żegnamy zmarłych
cb656 napisał(a):

nkba napisał(a):

cb656 napisał(a):

Henryk Gołębiewski emotka

emotka emotka emotka

W tym roku spędzi wakacje z duchami... emotka
Cholercia, wierzyć się nie chce, cisza w internetach poza tym jednym źródłem, aż skóra cierpnie na plecach, jakby się miało okazać, że to fejk emotka a podobno ten portal już wcześniej kogoś "uśmiercił"

Oj nie byłoby to fajne emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

nkba

#6472809 Napisano: 14.03.2018 10:06:05 w Żegnamy zmarłych

nkba

#6472757 Napisano: 13.03.2018 22:06:58 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

Dzieki, popatrze w ciagu dnia. kupilam w ikei, ale jeszcze nie rozpakowalam, wiec sie zastanawiam nad inna alternatywa.

Pytałam, jest taka superowa też na indukcji emotka Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

nkba

#6472704 Napisano: 13.03.2018 19:09:23 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

Cieszę się z oznak nieuchronnie nadchodzącej wiosny. Pierwszych pięć kluczy do sejfu, gdzie ukrywa się nowa pora roku, już się pokazało... emotka emotka

U mnie też już w weekend latały emotka i pierwsze krokusiki już są w ogrodzie emotka i moje pszczółki się obudziły emotka I w ogóle jest wiosennie emotka o mrozie nawet nie chcę myśleć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6472426 Napisano: 12.03.2018 23:32:32 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

nkba napisał(a):

dolly napisał(a):

Zastanawiam sie nad tefalem, ale mam jedną, a ta niby na indukcję, ale płyta jej nie widzi emotka

Ja polecam granitową, tzn, z powłoką granitową wewnątrz - dla mnie idealna - nie ma możliwości, żeby coś się przypaliło emotka A wcześniej jarało mi się emotka od czasu do czasu emotka

A jakiej firmy? Tefala?

aż poszłam zobaczyć emotka Banquet - firma mi wcześniej nieznana emotka Ja używam jej na gazie ale nadaje się na indukcję. Super się smaży i nic się nie przykleja. Siostra jej używa na indukcji więc jutro podpytam czy smaży równie dobrze jak na gazie emotka Kupiłam 1 na próbę i na pewno kupię jeszcze kilka rozmiarów emotka Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

nkba

#6472417 Napisano: 12.03.2018 23:18:38 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

ziolko napisał(a):

dolly napisał(a):

Poleci ktoś jakąś fajna patelnię na indukcję?

Ogólnie polecam Tefala jak i ceramiczne. Zależy, jaką chcesz powłokę. Mam oba rodzaje, teflon po jakimś czasie się rysuje, ceramika jest dobra, bo nie rysuje się tak szybko. Ale tak jak wszystko, nie możesz kupować pierwszej lepszej za kilka złotych, bo później dołożysz kupując lepszą.
Jak znajdę pudełko od mojej ceramicznej to napiszę.

Zastanawiam sie nad tefalem, ale mam jedną, a ta niby na indukcję, ale płyta jej nie widzi emotka

Ja polecam granitową, tzn, z powłoką granitową wewnątrz - dla mnie idealna - nie ma możliwości, żeby coś się przypaliło emotka A wcześniej jarało mi się emotka od czasu do czasu emotka Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

nkba

#6472392 Napisano: 12.03.2018 21:58:23 w Lay's
rufus napisał(a):

Avanti robi kolejną loterię z biletami na LM  emotka  http://odkrecemocje.pepsi.pl/

Jest już w bazie emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6471468 Napisano: 09.03.2018 13:56:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
agusiamajusia napisał(a):

nkba napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

tak mi się marzyło lego z lidla emotka

Mi tez emotka

a gdzie są wyniki z tego konkursu? widać i ja nie mam dla syna emotka

na FB Lidla, w notatkach jeśli dobrze pamiętam emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6471382 Napisano: 09.03.2018 11:05:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
misiamisiam napisał(a):

tak mi się marzyło lego z lidla emotka

Mi tez emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6470565 Napisano: 07.03.2018 08:39:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
amastowa napisał(a):

nkba napisał(a):

amastowa napisał(a):

czy po wygranym termosie Milka od razu dostajecie maila z formularzem? niby wygrałam, ale @ brak emotka

Maile przychodzą natychmiast, a nie zrobiłaś błędu w adresie e-mail?

pewnie macie rację, musiałam @ źle podać, łudziłam się, że może znajdzie się osoba, która po czasie otrzymała @ i jeszcze jest dla mnie jakaś szansa. zazwyczaj robie screeny zgłoszeń, a tym razem oczywiście nie zrobiłam emotka Pecha mam do tej Milki, jak nie podam źle nr paragonu to @.

Ja tak miałam z crocsami więc teraz sprawdzam 2 razy zanim wyślę  emotka Wyświetl w wątku >>
1 amastowa 0

nkba

#6470558 Napisano: 07.03.2018 07:50:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
amastowa napisał(a):

czy po wygranym termosie Milka od razu dostajecie maila z formularzem? niby wygrałam, ale @ brak emotka

Maile przychodzą natychmiast, a nie zrobiłaś błędu w adresie e-mail? Wyświetl w wątku >>
1 amastowa 0

nkba

#6470533 Napisano: 06.03.2018 23:26:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilona162 napisał(a):

Proszę o szybką pomoc, jaka jest maksymalna liczba znaków w konkursie Crunchips w zabce? emotka

160 Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6470201 Napisano: 06.03.2018 11:33:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajmakam1 napisał(a):

z regulaminu emotka

Tak, ale Masza pytała o podatek, a nie ujęcie w PIT emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6470190 Napisano: 06.03.2018 11:22:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

https://www.fakt....utm_campaign=fanpage
  Portal Bankier.pl przypomina o kilkunastu różnych wydarzeniach, które należy uwzględnić w rocznym rozliczeniu PIT. Część z nich to zwyczajne
sytuacje, które nie wzbudzają u większości z nas podejrzeń, że należy
się od nich podatek. Przykładem jest np. odsprzedaż przedmiotów, które
kupiliśmy lub dostaliśmy w ciągu ostatnich sześciu miesięcy. Według
fiskusa pieniądze, które za nie otrzymaliśmy to nasz dochód, który
trzeba rozliczyć. Dopiero po upływie pół roku, można odsprzedawać
prezenty i zakupy bez podatku.

Jak to naprawdę jest z tym podatkiem? Czyli od sprzedaży nagrod, tych sprzedanych przed upływem pół roku od wygranej należałoby placić podatek...

Nie bo i tak sprzedajesz poniżej ceny z regulaminu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0