Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6392372 Napisano: 21.08.2017 08:23:54 w Czy informują/ informowali?
Czy Tymbark z Lotosa powiadomiony już? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6390899 Napisano: 17.08.2017 15:25:33 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Złodziejstwo wszelakie mnie wkurza  emotka  Znalazłam dzisiaj zdjęcie autorstwa mojego męża, mebla wykonanego przez mojego męża, na stronie firmy stolarskiej nie mojego męża  emotka

Dziadostwo emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

nkba

#6390570 Napisano: 16.08.2017 22:29:38 w Lay's
mariolakal napisał(a):

monkakk napisał(a):

Kojarzycie czy namioty z chwytaj lato mają na sobie logo Lays?

Nie rozkładałam, ale interesuje mnie inna kwestia: czy taki namiocik można rozbić w pokoju ku radości dziecka ?  emotka

Ja tam rozbiję emotka Niech się pluszaki odsuną i będzie ok emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6390113 Napisano: 16.08.2017 07:19:17 w WC - rozmowy o wszystkim
oryginalny80 napisał(a):

Po 19 latach w jednej firmie, podjąłem decyzje, że pora na coś nowego, i właśnie zaczynam nową pracę pełen obaw i mega zdenerwowany. Dajcie ziomki i ziomalki, jakieś dobre słowo by stres minął, albo kilka łapek w górę emotka

To nie wiesz, ze w nowej firmie brakowało tylko Ciebie? emotka Powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6389956 Napisano: 15.08.2017 15:04:43 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Problemy finansowe są względnie. Dziś ich nie masz, a jutro je masz - i odwrotnie.  Chichotem losu jest kiedy stajesz się zamożny, a pieniądze nie rozwiązują Twoich problemów. 

Nawiązując do słów Mii, wkurza mnie potwornie, że los mi inaczej ciągle chichocze. emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6389456 Napisano: 14.08.2017 10:08:12 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

nkba napisał(a):

cb656 napisał(a):

Trudno wyobrazić sobie ogrom zniszczeń w Suszku w Borach Tucholskich na podstawie samych opisów. Tu - film z drona pokazujący wszystko z góry. Masakra emotka emotka

Mój kolega tam dziś przejeżdżał i mowił, że zdjecia to pikuś, zobaczyc na żywo to dopiero masakra emotka

Pisali o trąbie powietrznej, ale trudno mi w to uwierzyć, widząc wszystkie drzewa powalone w jednym kierunku. To raczej wygląda jak efekt fali uderzeniowej po wybuchu bomby atomowej - uderzenie nastąpić musiało z jednego kierunku. Zbyt równe to jest, jak na efekt wiru, który powinien porozrzucać wszystko nierównomiernie.

Nie wiem co to było ale było przerażające emotka Kilkanaście lat temu widziałam las po przejściu trąby powietrznej... Drzewa o śr. 30 cm były poukręcane jak zapałki na wysokości 2-3 m, a koron nie było w koło emotka tylko takie kikuty jakby ktoś kołki powbijał... aż ciary na samo wspomnienie przechodzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6389380 Napisano: 13.08.2017 23:22:30 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

Trudno wyobrazić sobie ogrom zniszczeń w Suszku w Borach Tucholskich na podstawie samych opisów. Tu - film z drona pokazujący wszystko z góry. Masakra emotka emotka

Mój kolega tam dziś przejeżdżał i mowił, że zdjecia to pikuś, zobaczyc na żywo to dopiero masakra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6388916 Napisano: 11.08.2017 18:29:24 w Czy informują/ informowali?
Czy Tymbark z Lotosa informował o koszach piknikowych? Czy ta agencja kiedykolwiek dotrzymała terminu na informowanie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6388752 Napisano: 11.08.2017 12:10:46 w Paragony na trwające konkursy
Kupię za doładowania tel paragony konkursy bicsoleil.pl (na zakup maszynki BIC 3 lub 4 ostrzowej) ze sklepów:
  1. Auchan Bydgoszcz ul. Rojewskiego 3
  2. Auchan Białystok ul. Produkcyjna 84
  3. E.Leclerc Warszawa ul. Ciszewskiego 15
Chciałam dodać ale nie ma możliwości bo już stronka w bazie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6388607 Napisano: 10.08.2017 23:18:21 w Popraw sobie humor...
cb656 napisał(a):

Ten kot z zezem emotka Słodzieniaki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6388117 Napisano: 09.08.2017 22:29:25 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

Kupiłam 4-pak Okocimia w Inter, wysłałam zgłoszenie a teraz czytam, że owszem, Okocim, ale Radler! emotka emotka

Ja tak zmarnowałam 7 paragonów emotka na szybko przeczytałam info i plakat i jak byk jest po okocimiu przecinek emotka wściekłam sie i nie kupiłam więcej wrr Akurat wtedy nie miałam czasu na czytanie regulaminu emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6387772 Napisano: 09.08.2017 11:17:07 w Czy informują/ informowali?
rubik napisał(a):

http://www.biedronka.pl/pl/konkursy-i-akcje-specjalne/konkurs-disney-10-07 czy ten konkurs rozwiązany czy czekamy.

już jakiś czas temu były wpisy w MDW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6387310 Napisano: 08.08.2017 07:38:17 w Intermarche
carissma napisał(a):

nkba napisał(a):

carissma napisał(a):

Mam pytanie odnośnie bonów, które są do wygrania w ITM. Czy ktoś próbował płacić nimi w Bricomarche i nie robiono mu żadnego problemu? Mimo, że jest wzmianka z tyłu bonu, w Bricomarche które mam najbliżej, nigdy tych bonów nie mogę zrealizować. Zawsze każą mi zostawić nr tel i odsyłają mnie z kwitkiem. Potem dzwonią, że jednak można. Dzisiaj już żadnego nr nie zostawiałam, bo jest to dla mnie strata czasu i paliwa emotka emotka emotka

Zawsze wykorzystuję te bony w Brico. W każdym zawsze muszę się tłumaczyć emotka Ale uparta jestem i zawsze je zrealizuję. W najgorszym przypadku czekam, aż się skontaktują z centralą emotka

Ja mam takiego pecha, że jak już jestem to nigdy im ta "centrala" nie odbiera. Dodam, że nie jeżdżę późnym popołudniem tylko w godzinach przedpołudniowych, więc nie ma opcji, żeby tam już nikogo nie było w pracy emotka

A widzisz, a ja z reguły jestem po południu... Chyba po prostu trafiłaś na osoby, które nie chcą pomóc, a wręcz odwrotnie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6387295 Napisano: 08.08.2017 00:04:56 w Intermarche
carissma napisał(a):

Mam pytanie odnośnie bonów, które są do wygrania w ITM. Czy ktoś próbował płacić nimi w Bricomarche i nie robiono mu żadnego problemu? Mimo, że jest wzmianka z tyłu bonu, w Bricomarche które mam najbliżej, nigdy tych bonów nie mogę zrealizować. Zawsze każą mi zostawić nr tel i odsyłają mnie z kwitkiem. Potem dzwonią, że jednak można. Dzisiaj już żadnego nr nie zostawiałam, bo jest to dla mnie strata czasu i paliwa emotka emotka emotka

Zawsze wykorzystuję te bony w Brico. W każdym zawsze muszę się tłumaczyć emotka Ale uparta jestem i zawsze je zrealizuję. W najgorszym przypadku czekam, aż się skontaktują z centralą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6386249 Napisano: 04.08.2017 12:43:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noemi napisał(a):

Ktoś wygrywa jeszcze w konkursie z Zottarelli - tym ze sztućcami? Ostatni wpis na forum był w czerwcu z tego co widzę. Może być na PW, jeśli ktoś nie chce się publicznie chwalić emotka

Ja nie wygrywam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6385270 Napisano: 02.08.2017 08:54:27 w SZUKAM....
zabol napisał(a):

Szukam odpowiedzi na pytanie następujące: niedawno wygraliśmy rodzinnie kilka sprzętów, w tym telewizor i tak się zastanawiam, czy to co wygraliśmy dolicza się do dochodu i czy powinno być wykazane w zeznaniu podatkowym ??? Czy może mnie ktoś oświecić w tym względzie ? Czy jeżeli ktoś wygra towar wartości 5 czy 10 tyś albo większej, to czy to należy zgłaszać szanownemu US w zeznaniu ? Wiem, że organizatorzy z reguły odprowadzają jakiś podatek od każdej nagrody, ale jak to wygląda ze strony uczestnika- zwycięzcy?

Ciesz się wygraną i nie zawracaj sobie tym głowy emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6383660 Napisano: 28.07.2017 09:34:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pablo1234 napisał(a):

O, super. Dzięki emotka  Macie jakieś najtańsze produkty na trwający konkurs? emotka  ostatnio wyłapałem wkładki dla lubej za parę złotych, ale może macie coś tańszego emotka

Chyba najtaniej jednak wkładki - mała paczka za niecałe 3 zl Wyświetl w wątku >>
1 pablo1234 0

nkba

#6383658 Napisano: 28.07.2017 09:29:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pablo1234 napisał(a):

Cześć emotka Czy bony z konkursów Kauflandu do wykorzystania w ich sklepie można wykorzystać tylko w sklepie, z którego wysłało się zgłoszenie czy w dowolnym Kauflandzie w całej Polsce?

dowolnym Kaufie emotka Wyświetl w wątku >>
1 pablo1234 0

nkba

#6383428 Napisano: 27.07.2017 13:32:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grzybekmalutki napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy Nałęczowianka nie miała przypadkiem informować do dziś z poniedziałkowego losowania?

Wczoraj już informowali

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6383410 Napisano: 27.07.2017 12:45:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Nałęczowianka nie miała przypadkiem informować do dziś z poniedziałkowego losowania? Wyświetl w wątku >>
0 0