Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6308462 Napisano: 06.01.2017 17:51:54 w SZUKAM....
toka napisał(a):

nkba napisał(a):

Kate92 napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

pini napisał(a):

Kto ma smycz North Fish i podzieli się kilkoma zdjęciami?  emotka

Ja też chętnie bym skorzystała jeśli byłby ktoś tak miły emotka

Smycze North Fish - towar poszukiwany emotka

A o co chodzi z tymi smyczami?

wklejam cytat z fb emotka osiadacze promocyjnej smyczy North Fish! 
 Chcecie Fishburgera za 1 zł? 
Każdy, kto w komentarzu pod tym postem wrzuci zdjęcie swojej promocyjnej smyczy North Fish, otrzyma od nas kod uprawniający do odebrania Fishburgera za 1 zł. 

Aaaa, o to chodzi... emotka nie znam, a i ryby, pomimo, że zdrowe, do moich ulubionych nie należą emotka wolę emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nkba

#6308450 Napisano: 06.01.2017 17:21:26 w SZUKAM....
Kate92 napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

pini napisał(a):

Kto ma smycz North Fish i podzieli się kilkoma zdjęciami?  emotka

Ja też chętnie bym skorzystała jeśli byłby ktoś tak miły emotka

Smycze North Fish - towar poszukiwany emotka

A o co chodzi z tymi smyczami? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6308297 Napisano: 05.01.2017 21:48:11 w Czy informują/ informowali?
trampek, napisał(a):

informowali z ostatnich dni z hasbro w C4 ? play doh ta loteria

tak, były wpisy w MDW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6307316 Napisano: 03.01.2017 19:36:48 w Czy informują/ informowali?
83huda napisał(a):

viola787 napisał(a):

czy informował Gerber z Intermarche z górki na pazurki o sankach??

Gĺówną widziałam na forum. Do sanek nikt się nie przyznaje. Błagam, chociaż priv, to po prostu kupię sanki dziecku, a nie będę już czekać.

Też bym chciała wiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6306493 Napisano: 02.01.2017 00:09:51 w SZUKAM....
1mariusz napisał(a):

Szukam ,czy jest może ktoś kto zgłaszał  szkodę-złamanie w ALLIANZ? Podchodzę do tego jak kot do jeża ,bo pewnie i tak nic nie dostanę,ale jednak głupio nie spróbować-no nie? emotka  Siostra ma ubezpieczoną chatę u nich i jako,że to się stało u niej na schodach to będziemy próbować chociaż wyciągnąć coś za ból. Jest sens w ogóle zawracać sobie tym głowę?

Nie znam Alianz ale najpierw sprawdź co obejmuje polisa, czy też OC? A jeśli tak to co jest w tym OC? Przeczytaj OWU. Jeśli jest ok to oczywiscie, że zgłaszaj - przeciez to nic nie kosztuje emotka   Ogólnie uważam, ze im mniej się napiszesz w zgłoszeniu tym lepiej emotka Wierz mi, ze potrafią się przyczepić do pierdół emotka Mam nadzieję, że tobie pójdzie jak po maśle emotka Trzymam kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6306313 Napisano: 31.12.2016 20:48:02 w PODZIĘKOWANIA
kalka napisał(a):

Nkba dziękuję za bezinteresowną pomoc  emotka emotka

I dziękuję wszystkim Forumowiczom za wspólny forumowy mijający rok!  emotka  

No weź emotka Idę już chyba coś łyknąć emotka Wasze zdrowie emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

nkba

#6306310 Napisano: 31.12.2016 20:25:30 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

kalka napisał(a):

Mam "typowo sylwestrowy" problem.  emotka   Czy jest tu ktoś, kto zna temat, odliczał sobie tę różnicę w podatku Vat i mógłby mi coś wyjaśnić w tym temacie? Jeśli jest, to bardzo proszę o kontakt na pw. emotka     

Nkba dziękuję emotka  
Na Ludzi z naszego forum zawsze mogę liczyć  emotka

A weź przestań emotka Miłego wieczoru i nocy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6305800 Napisano: 30.12.2016 00:16:43 w Biedronka
carissma napisał(a):

Mam pytanko dotyczące konkursu Fantasia. 2.12. dostałam maila z prośbą o skan. Odesłałam go razem z danymi. 12.12. dostałam maila z pozytywną weryfikacją i formularzem do wypełnienia. Natomiast moja mama dostała tylko tego maila z powiadomieniem o wygranej, a ten z formularzem do niej już nie dotarł. Jak to jest u Was? Wszyscy dostali ten formularz?

nie, nie wszyscy emotka pisałam do nich, zero odzewu emotka nie wiem co o tym myśleć... przerwa świąteczna czy co??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6304334 Napisano: 23.12.2016 12:35:13 w Biedronka
Są wyniki konkursu ze świeżakami emotka a myślałam, że był to konkurs dla dzieci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6304230 Napisano: 23.12.2016 07:28:41 w Wkurza mnie...
evita napisał(a):

Moja historia zaczyna się tak:

Od ponad roku wynajmujemy z chłopakiem mieszkanie. Kiedyś mieliśmy tymczaski (koty)
, ale od niecałego roku mamy swojego. Dorósł. Nasze okna są niestety na całą szerokość pokoju - prawie 6 m (czyli * 2=12 czegoś szmacianego w oknie jak się chce). Z racji kotków nie mieliśmy w oknach nic, poza roletami. Jak nasz ciut dorósł, kupiliśmy sobie woalowe cudo, choćby na kąty, by pokój stwarzał pozory przytulnego. W lato kit narobił dziurek, jak łapał gadziny z zewnątrz (siatka balkonowa i na okna przepuszcza komary i ćmy). Trudno. Dziurki były spore. Trudno. Teraz na święta myśleliśmy zmienić, choć w zasadzie po co, skoro od stycznia będzie małe 3-m-czne. Postanowiliśmy zostawić, niech młody wykończy. Wczoraj prasowałam, igłą "cerowałam" tzn. nitki przetykałam i wyrównywałam. Uznaliśmy po zabiegach, że jest super.  Jak nówka prawie. 3 godziny męki.

I co dziś mam?

Wredna bura małpa wyciumkała nam rogi (promień do 15 cm), zrobiła otwartą dziurę. Po rozmowie wychowawczej wyartykułowała miauuu i odeszła z ogonem w pionie. No...

Dobrze, ze nie zjadł.

Ale nie wiem, czy Go nie zjem za dwa dni...

Jestem zła.

Ps. Dodam jeszcze, ze o ironio, jak wczoraj koncelebrowałam zabieg upiększania naszych nędznych firanek woalowych, to upewniałam się na głos, czy jak zaprasowuję dziurki i naciągam zaciągnięcia, i nadal uważam, że jest bosko/ślicznie/cudownie, to już zatraciłam się w miłości do futra.

oj te kotełki emotka urabiają człowieki i owijają wokół pazurka emotka a my za to je kochamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6303510 Napisano: 21.12.2016 13:11:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Agnes napisał(a):

tak chciałam Olafa dla dziecka buuuuuu

ja też emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6302883 Napisano: 20.12.2016 08:35:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zubi napisał(a):

katrin1 napisał(a):

marlena083 napisał(a):

nkba napisał(a):

ewciatek napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze na formularz do przesłania danych z konkursu Fantasia w Biedronce? Chodzi o bransoletki A. Kruk?

W poniedziałek 12.12 otrzymałam od nich formularz do wysyłki danych i siostra też taki wtedy otrzymała

Siostra też tak dostała, a ja do dzisiaj nic emotka

ja też nie dostałam żadnego formularza...

Ja również nie otrzymałam, ale to może dlatego, że wraz z paragonem odesłałam dane emotka

ja też wysyłałam z paragonami dane i na wszystkie otrzymałam formularze,
może paragony nie przeszły pozytywnej weryfikacji?

Niemożliwe, kupione produkty były takie same, identyczny opis na paragonach emotka Poczekam do piątku, a potem do nich napiszę. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6302876 Napisano: 20.12.2016 08:07:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

marlena083 napisał(a):

nkba napisał(a):

ewciatek napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze na formularz do przesłania danych z konkursu Fantasia w Biedronce? Chodzi o bransoletki A. Kruk?

W poniedziałek 12.12 otrzymałam od nich formularz do wysyłki danych i siostra też taki wtedy otrzymała

Ja również nie otrzymałam, ale to może dlatego, że wraz z paragonem odesłałam dane emotka

Też tak zrobiłam. Siostra też, a mimo tego formularz dostała emotka Nie wiem już o co kaman emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6302875 Napisano: 20.12.2016 08:05:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marlena083 napisał(a):

nkba napisał(a):

ewciatek napisał(a):

nkba napisał(a):

uff emotka nie jestem sama emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6302870 Napisano: 20.12.2016 07:41:30 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Wkurza mnie, ze co chwile w niemieckim radiu podaja, ze ciezarowka na polskich numerach rejestracyjnych z poskiej firmy wjechala w tlum ludzi, po drodze niszczac i lamiac budy kramarzy. Podejrzewam, ze (...) Polaka zamordowano. Tutaj cisza co do zamachowcow, tylko stale o polskiej ciezarowce, z Polski i polskim kierowcy lub wspolkierowcy.

Martwy mężczyzna znaleziony w kabinie ciężarówki, która wjechała w tłum ludzi w Berlinie, to Polak - potwierdziła ostatecznie nad ranem niemiecka policja.

Też usłyszałam teraz o tym w radio, choć podejrzewałam to już wczoraj emotka Masakra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6302868 Napisano: 20.12.2016 07:37:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewciatek napisał(a):

nkba napisał(a):

Siostra też tak dostała, a ja do dzisiaj nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6302792 Napisano: 19.12.2016 21:31:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy czeka ktoś jeszcze na formularz do przesłania danych z konkursu Fantasia w Biedronce? Chodzi o bransoletki A. Kruk? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6302727 Napisano: 19.12.2016 20:22:08 w WC - rozmowy o wszystkim
magnus napisał(a):

nkba napisał(a):

dolly napisał(a):

nkba napisał(a):

pionas napisał(a):

Hej,

mam do Was pytanie.
Słyszeliście coś o roślinach "Oman Wielki" lub "Lukrecja"?
Faktycznie są tak dobre jak je opisują w sieci?
Ktoś ma doświadczenie w podawaniu naparów z tych roślin u dzieci?

Hej, ja niestety nie słyszałam o tych roślinkach w aspekcie leczniczym ale sama ostatnio się "najarałam" na sok z kiszonego buraka i olej oregano. Ponoć działają cuda. Chciałam podać je dziecku (i sobie również) ale też nie wiem jak dawkować, szczególnie olej. Więc jeśli ktoś byłby "w temacie" to również podczepiłabym się pod Twój post emotka

Nkba, sprawdz najpierw czy dziecko uczulone na oregano nie jest.

Dzięki za radę, raczej nie jest. Wiem, że z tym olejem trzeba ostrożnie. Jak dokładnie nie sprawdzę ana tysiąc sposobów to nie podam. Dzięki dolly emotka

Herbatka z czystka  emotka
http://babyonline...ykul,20656,r1p1.html

http://www.akadem...-herbatke-z-czystka/

Bardzo dziękuję emotka Jak znajdę chwilkę to poczytam na pewno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6301881 Napisano: 17.12.2016 19:15:06 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

nkba napisał(a):

pionas napisał(a):

Hej,

mam do Was pytanie.
Słyszeliście coś o roślinach "Oman Wielki" lub "Lukrecja"?
Faktycznie są tak dobre jak je opisują w sieci?
Ktoś ma doświadczenie w podawaniu naparów z tych roślin u dzieci?

Hej, ja niestety nie słyszałam o tych roślinkach w aspekcie leczniczym ale sama ostatnio się "najarałam" na sok z kiszonego buraka i olej oregano. Ponoć działają cuda. Chciałam podać je dziecku (i sobie również) ale też nie wiem jak dawkować, szczególnie olej. Więc jeśli ktoś byłby "w temacie" to również podczepiłabym się pod Twój post emotka

Nkba, sprawdz najpierw czy dziecko uczulone na oregano nie jest.

Dzięki za radę, raczej nie jest. Wiem, że z tym olejem trzeba ostrożnie. Jak dokładnie nie sprawdzę ana tysiąc sposobów to nie podam. Dzięki dolly emotka Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

nkba

#6301312 Napisano: 16.12.2016 13:02:26 w Konkursy firm tytoniowych
andziulka21 napisał(a):

W regulaminie jest 20.12.2016 ,a na zadanie tygodnia jest czas do jutra do północy.
Moze te darmowe koszulki sa do  kwietnia,ale nie jestem pewna.

Chyba,ze chodzi o marlboro to nie wiem.

Nie, na tych ulotkach w LM jest tak napisane dlatego sie zdziwiłam i wkurzyłam, że nie zajrzałam tam wcześniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0