Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6675401 Napisano: 20.01.2020 15:57:01 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Kasiu koniecznie do weterynarza, ja jak byłam mloda i glupia tez tak kupilam psa- 15 lat temu .Okazało się,ze miał swierzba i inne rzeczy. Fakt,że byc moze wtedy uratowałam mu zycie, bo wątpie, ze wlasciciel leczylby go tyloma antybiotykami i zastrzykami co my. Co drugi dzien musial byc kąpany w specjalnym płynie, na szczescie wyzdrowiał.

Widzisz, Aniu, to ja już nie taka młoda jest,ale nadal naiwna i głupia.Ja jak ja, ale moja mama lat 59 powinna powiedzieć mi, abyśmy tego psa nie brały,a to właśnie ona bardziej nalegała.Naprawdę miałam szczere intencje, nie chciałam,aby ten piesek został np. utopiony,ech mam nadzieję, że nie jest jeszcze bardzo chory i będzie szczęśliwy z nami.

Myślę, że już oddałaś mu swoje serce emotka  trzymam kciuki ale tak jak sugeruje joan, nie popuściłabym żeby ukrócić takie „coś” emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

nkba

#6674385 Napisano: 16.01.2020 20:40:46 w WC - rozmowy o wszystkim
pioge7 napisał(a):

ultrixx napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy może ktoś polecić mi fajny hotel/motel/pensjonat z atrakcjami dla dziecka 9 lat (Polska lub Czechy)? Zależy mi przede wszystkim aby w połowie lutego była tam szansa na śnieg  emotka

Beskidy:
Stok - Wisła
Gołębiewski - Wisła
Elbrus - Szczyrk
Diament - Ustroń
Magnus Golden Tulip - Bystra
+
Młyn Jacka - k. Wadowic
Kocierz - k. Andrychowa

Moje dzieci raczej tam nie narzekały na brak zajęć... na travelist często są fajne oferty na te hotele

jak będziesz wybierać Młyn Jacka albo Kocierz, daj znać wcześniej to ci powiem czy jest śnieg emotka na tę chwile 0 śniegu emotka  

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6674377 Napisano: 16.01.2020 20:30:31 w WC - rozmowy o wszystkim
ultrixx napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy może ktoś polecić mi fajny hotel/motel/pensjonat z atrakcjami dla dziecka 9 lat (Polska lub Czechy)? Zależy mi przede wszystkim aby w połowie lutego była tam szansa na śnieg  emotka

Beskidy:
Stok - Wisła
Gołębiewski - Wisła
Elbrus - Szczyrk
Diament - Ustroń
Magnus Golden Tulip - Bystra
+
Młyn Jacka - k. Wadowic
Kocierz - k. Andrychowa

Moje dzieci raczej tam nie narzekały na brak zajęć... na travelist często są fajne oferty na te hotele

Dziękuję pięknie emotka Byłam w Stoku i teraz też chciałam ale miejsc już nie ma emotka Zaraz oblukam pozostałe, jeszcze raz dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6674066 Napisano: 15.01.2020 22:56:38 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy może ktoś polecić mi fajny hotel/motel/pensjonat z atrakcjami dla dziecka 9 lat (Polska lub Czechy)? Zależy mi przede wszystkim aby w połowie lutego była tam szansa na śnieg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6671319 Napisano: 08.01.2020 07:46:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Roomba, roombeczka z loterii Chaty Polskiej emotka emotka emotka @@patkubmik emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6667597 Napisano: 19.12.2019 12:52:00 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

posłuchajcie, dawno temu wygrałam taki sportowy zegarek Garmin, wtedy był wart ok 1000 zł, teraz chyba cena ciut spadła. Jakoś nie mogę znaleźć kupca, pomimo niskiej ceny, zeszłam już na ponad 600 zł, a wszystko jest zapakowane fabrycznie. No i w końcu znalazł się ktoś, ale jedyne pytanie, a właściwie stwierdzenie, że jakby kupił, to oczywiście, w ciągu 14 dni może zwrócić. Ja na to, że jeśli zwróci go tak jak dostał, czyli bez używania, to jak najbardziej zwrócę pieniądze, jeśli jednak będzie go testował, używał, i mu się odwidzi, to na pewno nie przyjmę. bo potem już go nie sprzedam za tę cenę, gdyż będzie jako używany. 
Gość mi nie odpisał, ale chcę Was spytać na przyszłość, czy zawsze mam obowiązek przyjąć w ciągu 14 dni sprzedany wcześniej towar, czy mam prawo zastrzec, że zwrotów nie przyjmuję?

14 dni obowiązuje jeśli sprzedający jest przedsiębiorcą, a kupujący nie. Jeśli sprzedajesz jako osoba fizyczna (bez działalności) to tylko Twoja dobra wola czy przyjmiesz czy nie. emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6667586 Napisano: 19.12.2019 12:36:49 w Czy informują/ informowali?
norweska20 napisał(a):

anaesth napisał(a):

antylopia napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

a co z GLADE Biedronkowym, było info za ostatni tydzień??

tez czekam , nikt jak dotąd się nie chwalil

Poszły maile 3 minuty temu emotka

Ciekawe czy główne tez juz poinformowane?

Na stronie są podane dane zwycięskich paragonów do głównych. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6665709 Napisano: 11.12.2019 21:37:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
W ubiegłym tygodniu klocki Lego z loterii Chaty Polskiej emotka Dzięki @patkubmik emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

nkba

#6664855 Napisano: 09.12.2019 10:57:34 w Oddam za darmo
0 0

nkba

#6661801 Napisano: 28.11.2019 08:18:46 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Wi
pionas napisał(a):

magdalena-chili pikawka nkba mogła być różnica w linku albo w tym samym czasie co Ty ktoś inny dodawał właśnie ten sam konkurs i w pierwszym kroku go nie wyłapało bo nie było go w bazie...

Wiem pionas emotka Pretensji żadnych nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6661777 Napisano: 27.11.2019 23:31:41 w Popraw sobie humor...
bubba napisał(a):

Wiesz, że ludzie w to wierzą? Kilka dni temu moja teściowa (kobieta głębokiej wiary) pokazała mi i mojemu mężowi artykuł o tych fasolkach. Mąż powiedział, że mu to bardziej łechtaczkę przypomina niż hostię emotka . Wielkie oburzenie było, że nie wierzymy i jak możemy tak bluźnić emotka

Taki mąż to skarb emotka emotka bez żadnej złośliwości to piszę emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6661775 Napisano: 27.11.2019 23:24:26 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
magdalena-chili napisał(a):

przy dodawaniu nowego konkursu jest coś takiego jak szukanie w bazie... przechodzi do kolejnego etapu dodawania - czyli w domyśle nie ma takiego konkursu. Siedzę, pieczołowicie wklejam, wpisuję dane, obrazeczek, regulamin, strona i wszystko... akceptuję i co? i informacja, że konkurs jest w bazie. Już któryś raz się na to złapałam. Konkurs dodany na stronę kilkanaście minut wcześniej. Ręce mi opadają, zwłaszcza że zaraz mnie wytniecie z niektórych wątków, bo mam tylko 2 konkursy  emotka

Wszyscy tak mamy emotka także ten tego... nic tylko zaakceptować i szukać dalej konkursów do dodania emotka Zawsze to brakuje już tylko jednego, a nie trzech emotka Powodzenia w poszukiwaniach emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6661379 Napisano: 27.11.2019 09:47:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

jokan napisał(a):

grał dzisiaj juz ktoś? ciekawe czy działa poprawnie?

ja- pudło

Ja też- dwa pudla emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

nkba

#6660735 Napisano: 25.11.2019 20:13:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

nkba napisał(a):

Jak myślicie będą się czepiać (jak we wcześniejszych loteriach), że na paragonach Glade z Biedry nie ma zapachów tylko mix? Choć z reguły nie strzelam focha gdy trzeba opis + pieczątka ale teraz chyba to przegięcie?

Aż mnie zamurowało... Loteria w jednej sieci, opisy zapewne takie same i nazwa GLADE Im nie wystarczy ? Jakichś zapachów jeszcze wymagają ? Może jeszcze gramatura, seria i data "przydatności do spożycia" powinna być  na paragonie ?  emotka  
Ktoś chyba sobie jaja robi z konkursowiczów by wyszli na głupków latając po pieczątki ?   emotka emotka

Pamiętam jakie cyrki tu forumowicze mieli wcześniej i szczerze współczułam takiej batalii   emotka więc po nich wszystkiego się spodziewam - nawet jeśli to w jednej sieci emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 joasiunia

nkba

#6660675 Napisano: 25.11.2019 18:54:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak myślicie będą się czepiać (jak we wcześniejszych loteriach), że na paragonach Glade z Biedry nie ma zapachów tylko mix? Choć z reguły nie strzelam focha gdy trzeba opis + pieczątka ale teraz chyba to przegięcie?

Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6659632 Napisano: 22.11.2019 09:28:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dżizzas jak cię poskromić Los Mejoresie??? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6659532 Napisano: 21.11.2019 19:36:19 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
joan napisał(a):

Czy jest możliwa opcja dodania w tytule wątku "Moje dzisiejsze wygrane" wyrażenia tylko info!

Skoro jakakolwiek dyskusja jest wykluczona i powoduje przydzielenie karniaków, byłoby to ułatwienie dla nowych użytkowników forum, którzy bezwiednie te karniaki kolekcjonują emotka

Pamiętam, że jak się TU pojawiłam to też skomentowałam ale miła osóbka z TEGO forum (nie pamiętam kto ale bardzo dziękuję emotka emotka ) napisała mi PW, żebym usunęła komentarz bo dostanę karniaka - i tak zrobiłam szybciutko, że karniaczek mnie ominął emotka
Także joan jak najbardziej popieram i dziękuję w imieniu "świeżaków" za wyrozumiałość emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6659341 Napisano: 21.11.2019 12:35:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

lolzek napisał(a):

Dzwoniłam dopytać do sklepu Converse jak to jest z tym dowodem zakupu i dowiedziałam się, że reklamacja tych butów i tak nie uwzględnia...

To ciekawe - może rzeczywiście takie były warunki realizacji vouchera? Warto to sprawdzić. Bo normalnie przychodzę do sklepu i kupuję buty - niezależnie od tego, czy płacę gotówką / kartą / bonem / voucherem, dostaję paragon i mam pełnię praw, jak każdy inny klient.

Tak samo było kiedyś z crocsami z Lubisiów emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, lolzek 0

nkba

#6658373 Napisano: 19.11.2019 07:15:54 w Oddam za darmo
0 0