Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6259273 Napisano: 23.09.2016 20:43:47 w Zabawa ostatnia litera
mamona - atrofia Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6259206 Napisano: 23.09.2016 18:04:34 w WC - rozmowy o wszystkim
kaka72 napisał(a):

wysłałam 3 zgłoszenia na torbę mikla-oreo 2 z nich się zakwalifikowały wysłałam paragony najpierw milka za 10 dni oreo z tym że paragon milki był nieco wyblaknięty i być może nieczytelny.Torbę oreo już otrzymałam a na milkę nadal czekam i nie wiem czy się doczekam.Mam pytanie czy jeżeli ktoś wygrał kilka nagród w tym konkursie to przychodzą one jedną przesyłką czy każda osobno

Każda osobno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6258606 Napisano: 22.09.2016 21:43:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anetka129 napisał(a):

z woseby ile ma się czasu na odesłanie paragonu i danych?

zgodnie z (dziwnym) regulaminem do 30.11.2016 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6258604 Napisano: 22.09.2016 21:41:07 w Biedronka
lena5_1985 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

kadett33 napisał(a):

czy do zakupionego piwa za 40zł także otrzymam naklejki na świeżaka?

Dzisiaj kupowałam piwo, kasjerka powiedziała, że piwo, papierosy i mleko dla niemowląt się nie wliczają. Od kwoty na paragonie odliczają kwotę tych produktów.

ja z piwem dostałam naklejki

A to akurat dziwne

Wydaje mi się, że innych zakupów było powyżej 40 zeta, alkohol, fajki i mleko dla niemowląt zwyczajnie odejmują z kwoty paragonu i jeśli jest >= 40 zeta naklejki dostaniesz emotka Z resztą drukuje się dodatkowy paragon ile za ten zakup należy Ci się naklejek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6258516 Napisano: 22.09.2016 20:33:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

gryszelm napisał(a):

nkba napisał(a):

mczarna napisał(a):

joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Czy w loterii DPD 1 osoba może wygrać kilka nagród tego samego stopnia w 1 losowaniu?

Regulaminu Ci nie zacytuję, ale zapisałam sobie "Jedna nagroda co losowanie na osobę."

Dzięki joan, bo własnie zauważyłam,że 1 osoba wygrała 2 takie same nagrody w jednym losowaniu...Czyli jednak coś nie tak...

edit: właściwie to nie jedna,a więcej

2.11. Z zastrzeżeniem postanowień pkt 2.10., niezależnie od liczby odebranych przez Uczestnika przesyłek, o których jest mowa w pkt 2.1. i
niezależnie od
liczby dokonanych zgłoszeń Uczestnik może wygrać w losowaniach odbywających się w danym dniu tylko jedną nagrodę, o której mowa w pkt
3.1.1. lit. a),
3.1.2. lit. a) . albo 3.1.3 lit. a).

czyli jedną każdego rodzaju. Pewnie jedna osoba podała dwa adresy do doręczeń np. domowy i firmowy, a oni chyba tego nie sprawdzają, czy jak?

Moja córka tak wygrała (no nie wiem po kim ona ma szczęście w loteriach, bo na pewno nie po mnie). Jedno zgłoszenie na adres domowy - tablet, drugie na ten w pracy - voycher. Adresy takie podała, gdyż takie były na liście przewozowym i innych podać nie mogła (tzn. nie mogła na list przewozowy na jej nazwisko do pracy podać adresu domowego, bo ten list trzeba im obowiązkowo odesłać i dane muszą być takie jak właśnie na tym liście). A to że ludzie dostają prywatne przesyłki na adres domowy, a służbowe na ten do pracy, to chyba oczywiste. Obie nagrody już dostała.

To też widziałam ale ona wygrała z tego co widziałam 2 rózne nagrody,co jest OK .Są jednak osoby,co wygrały 2 takie same nagrody w tym samym losowaniu.

Tak gryszelm, mi chodziło o taką sytuację jak mczarna napisała, nie, ze jedna osoba kilka rożnych nagród tylko, ze jedna osoba dwie takie same nagrody w jednym losowaniu. Co do tych adresów, a właściwie miast, które podaje się w formularzu, to specjalnie wertowałam regulamin bo nie wiedziałam czy chodzi o miasto zamieszkania czy miasto do jakiego miała dotrzeć przesyłka... Nie znalazłam odpowiedzi emotka małż był w delegacji i tam dotarła do niego przesyłka, ale już nie pamiętam jakie miasto podalam... chyba zamieszkania. Jak coś mu sie uda wygrać to wtedy najwyżej będę się wypruwać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6258492 Napisano: 22.09.2016 19:54:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Czy w loterii DPD 1 osoba może wygrać kilka nagród tego samego stopnia w 1 losowaniu?

Regulaminu Ci nie zacytuję, ale zapisałam sobie "Jedna nagroda co losowanie na osobę."

Dzięki joan, bo własnie zauważyłam,że 1 osoba wygrała 2 takie same nagrody w jednym losowaniu...Czyli jednak coś nie tak...

edit: właściwie to nie jedna,a więcej

2.11. Z zastrzeżeniem postanowień pkt 2.10., niezależnie od liczby odebranych przez Uczestnika przesyłek, o których jest mowa w pkt 2.1. i
niezależnie od
liczby dokonanych zgłoszeń Uczestnik może wygrać w losowaniach odbywających się w danym dniu tylko jedną nagrodę, o której mowa w pkt
3.1.1. lit. a),
3.1.2. lit. a) . albo 3.1.3 lit. a).

czyli jedną każdego rodzaju. Pewnie jedna osoba podała dwa adresy do doręczeń np. domowy i firmowy, a oni chyba tego nie sprawdzają, czy jak? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6258381 Napisano: 22.09.2016 15:20:02 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

trebor1 napisał(a):

wkurzające to jest to, jak to wszystko zostało nakręcone z ta wodą. To był i jest jeden z lepszych tricków marketingowych XXw. Nakłoniono ludzi do kupowania czegoś co maja w kranie, za cenę parę set większa niż to jest warte. Rozumiem jak toś ma ujęcie z rzeki, ale tak jak w moim mieście jest to woda z ujęcia głębinowego, to pije ostentacyjnie kranówę i nie daje się nabijać w tą marketingową BUTELKĘ. Do czego i innych namawiam. Na zachodzie w restauracji poprosicie o wode to dostaniecie z kranu i nie ma nikt z tym problemu. A u nas ta źródlana w butelkach to kpina, potrafi czasem zakwitnąć po paru godzinach. Kranowkowicze wszystkich krajów łączcie się!

Dokładnie tak, mamy dobrą wodę i od lat ją pijemy, bo niegazowana w butelkach to po prostu kranówa emotka

Ja jestem szczęśliwcem i mam własną studnię emotka I wode mam smaczną i zdrową, badaną co roku emotka Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

nkba

#6258296 Napisano: 22.09.2016 13:24:42 w Biedronka
olivkap napisał(a):

Ja wysłałam 10, a wydawało mi się, że przynajmniej 20  emotka  Jak wysyłaliście zgłoszenia? Smsem czy przez stronę?

Tylko przez stronę, tez ok. 10 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6258214 Napisano: 22.09.2016 11:46:49 w SZUKAM....
agniehaha89 napisał(a):

mia napisał(a):

marzanna napisał(a):

DPD rozwozi nagrody z gwiazdorskiego weekendu L'Oreal, na protokole są wszystkie dane osobowe, łącznie z peselem, a trzeba było dodatkowo podać numeru dow. osobistego. Podałam, a teraz mam kaca moralnego..... Wy podajecie?

Oszaleli??? Malo im danych? emotka
Jasne, że podam, jak kurier się upomni (toć nie jego wina), ino się pomylę w cyferkach. Zawsze przecież może się zdarzyć, nie? emotka

ja też zawsze wpisuje błedny emotka  

Kurcze, o tym nie pomyślałam emotka super pomysł emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nkba

#6258018 Napisano: 21.09.2016 21:27:01 w Kaufland konkursy
dzasmina napisał(a):

nkba napisał(a):

Myślicie, że wszystko poszło?

najlepsze zostawili na jutro emotka

a tak serio, to trzeba czekać na kolejne wyniki, oby były korzystniejsze emotka

Amen emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257953 Napisano: 21.09.2016 19:38:03 w Gratulacje! Dla wygranych!
smocyca napisał(a):

aerdna napisał(a):

alea napisał(a):

synk  Gratuluję Citroena emotka

Gratuluję!  (Z czego to?) emotka

GRATULACJE !!!

oooo wielkie gratki emotka ale z jakiego konka to pojęcia nie mam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257952 Napisano: 21.09.2016 19:36:53 w Kaufland konkursy
Myślicie, że wszystko poszło? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257847 Napisano: 21.09.2016 16:52:28 w Kaufland konkursy
dzasmina napisał(a):

no, mogliby się pospieszyć, bo ja wciąż czekam emotka

No to Ci potowarzyszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257810 Napisano: 21.09.2016 16:10:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

nkba napisał(a):

kama.z napisał(a):

nkba napisał(a):

mysz-s napisał(a):

nkba napisał(a):

W jakim terminie trzeba odesłać dane do loterii Woseba? Czytam, czytam i widzę tylko, że do 30.11.2016 emotka  

Wychodzi na to że tak, też szukam szukam i nie widze nic innego 

9.2. Organizator loterii najpóźniej w terminie 14 dni od dnia ogłoszenia wygranejinformuje Zwycięzców o wygranej – w przypadku nagród I i II stopnia telefonicznie, a w
przypadku nagród III i IV stopnia za pośrednictwem wiadomości SMS i udostępni na
stronie internetowej www.promocjawoseba.pl niezbędne do odbioru nagród dokumenty,
które powinny zostać pobrane przez Zwycięzców, wypełnione i odesłane na wskazany w
nich adres w terminie do dnia 30 listopada 2016 r

Dzięki emotka takie to dziwne trochę dlatego chciałam się upewnić emotka

Znowu ksero dowodu osobistego?! Na serio wysyłacie czy może zasłaniacie część dokumentu

zostawie widoczne imię, nazwisko, date ur i adrres

ja odesłałam tylko pierwsza stronę z data urodzenia i zdjęciem , drugiej strony z adresem nie wysyłałam emotka

jak jest z tą Wosebą, jedna osoba moze wygrac kilka kawiarek przez cały konkurs, ale jedna dziennie ?? emotka a raz ekspres, walize i główna??

a tego nie doczytałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257750 Napisano: 21.09.2016 15:12:00 w Połączenia nieodebrane
nkba napisał(a):

Czy ktoś kojarzy 512 xxx 279?

podbijam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257685 Napisano: 21.09.2016 14:18:19 w Kaufland konkursy
bluegirl napisał(a):

nkba napisał(a):

joan napisał(a):

Czyli przed nami jeszcze odsłona trzecia = duety bonów  :)    

Nie targajcie z rozpaczy paragonów, nadal jest szans na nagrodę  :D   

Ciekawe czy lecą od najwyższego stopnia czy najniższego emotka

Dla mnie najważniejsze  bony, a te na całe szczęście są we wszystkich nagrodach.

Ja z koszulki bym też się ucieszyła emotka Na razie nawet bonu nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257675 Napisano: 21.09.2016 14:14:25 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

Czyli przed nami jeszcze odsłona trzecia = duety bonów  :)    

Nie targajcie z rozpaczy paragonów, nadal jest szans na nagrodę  :D   

Ciekawe czy lecą od najwyższego stopnia czy najniższego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257570 Napisano: 21.09.2016 12:47:18 w Połączenia nieodebrane
Czy ktoś kojarzy 512 xxx 279? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257550 Napisano: 21.09.2016 12:31:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy jest ktoś, kto nie wygrał w konkursie Soaraya najlepsza pod słońcem? Mam wrażenie, że tam nagradzali każde zgłoszenie, a nagród nie było aż tak wiele, chyba ok 200? Wysłałam tam naprawdę marne zdjęcia i jestem zdziwiona, że to nagrodzili o.O Jedyne wytłumaczenie, to że im zgłoszeń brakowało emotka

mi również śmignęła taka myśl po głowie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257524 Napisano: 21.09.2016 11:54:14 w Czy informują/ informowali?
natka91 napisał(a):

Czy ktoś wie na którym dniu stanęli z informowaniem z milkowymi torbami ? Zastanawiam się czy już wszystkich laureatów poinformowali chodzi mi konkretnie o 15, 16 września.

ostatni informowany to 14.09 emotka na 99% dalej nie byłoinfo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0