Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6211449 Napisano: 10.06.2016 11:39:26 w Gratulacje! Dla wygranych!
0 0

nkba

#6210653 Napisano: 09.06.2016 07:40:55 w SZUKAM....
magdalena_g napisał(a):

Mam pytanko, jaka firma kurierska rozwoziła cukierki Candy King?

DPD emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6210597 Napisano: 08.06.2016 22:46:19 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

Nie myślałam Ilonar o Twoim poście ale o tym: "na wioskach w pobliżu mojego miasta to która może to w ciążę zachodzi". Wychodzi na to, że tylko "wieśniaki" starają się o dzieciaki. Tylko nikt nie pomyśli, że wielu rolników a raczej mieszkańców wsi ( bo mało kto u nas ma powyżej 1 h) z racji braku ubezpieczenia nie posiadało uprawień do zasiłków a dzieci utrzymać z ziemi ciężko... Poza tym wg zeszłorocznych zmian w przepisach z tym byciem rolnikiem będzie coraz gorzej emotka

A odnośnie picia, człowiek i tak nie jest w stanie wypić więcej niż 1/2 litra wódki na dzień więc wszystkiego nie przepije... I jeszcze pocieszający fakt: facet który pił od wielu lat bo nie był w stanie zaspokoić "potrzeb" rodziny od miesiąca należy do grupy AA, którą prowadzi znajomy-chce przestać pić bo kwota, którą dostanie na swoje dzieciaki spokojnie na życie im starczy.
Choć jestem wyjątkowo spokojną osobą to ogromnie wkurzają mnie wypowiedzi młodych osób, które nie mają na utrzymaniu rodzin i jeszcze nie wiedzą co znaczy "życie"...

A czy ja napisałam, że mam coś przeciwko wieśniakom? Wręcz przeciwnie. Sama czuję się po części wieśniarą i jakoś nie narzekam i jest mi z tym dobrze emotka   A świat wokół mnie jest taki, a nie inny. Spokojnej nocy dziewczyny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6210490 Napisano: 08.06.2016 19:56:54 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

Bruce - okropnie żal mi tych dzieciaczków emotka Długo by pisać...

Co Ci będę pisać - sama wiesz... emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6210424 Napisano: 08.06.2016 17:41:25 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

nkba napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

To niestety było do przewidzenia emotka na wioskach w pobliżu mojego miasta to która może to w ciążę zachodzi emotka

A myślisz, że w miastach jest inaczej? Najwięcej patologii w miastach mieszka. Tam ludzie są bardziej anonimowi.

Moje miasto jest malutkie i jest to jednak mniej widoczne.

No nie przesadzajcie. Tydzień temu byłam u lekarza, zażartowałam czy wzrosła liczba pań w ciąży w związku z 500+. I co? Ano taka sama liczba jak w latach ubiegłych, zresztą na wsi też jakoś nie widzę aby przybyła liczba ciężarnych. Mamy we wsi 4 rodziny (jak wy to mówicie patalogiczne) i jakoś żadna z nich nie myśli o "robieniu dzieci" dla tych 500 zł. A w ogóle to ciekawe czy każdy z Was ma bliski kontakt z "rodzinami patologicznymi", że wypowiada się w tym temacie??? Rodzice z innych krajów od dawna mają 150 euro na dziecko i nikt im tego nie wypomina. Też w tym roku urodziłam cudowną córcie i czuje się przez takie komentarze jak jakiś darmozjad emotka

Chyba się nie rozumiemy.Cel z założenia jak najbardziej szczytny tyle, ze w praktyce wychodzi co innego. Przeczytaj kilka postów wcześniej co napisała Defed i od czego zaczęła się dyskusja. Gdybym nie była pewna to bym przecież bzdur nie pisała wyssanych z palca. Wiem jak żyją ci ludzie i wiem jakie większość z nich ma priorytet: nachlać się! Piszę o swoim rejonie, może u Ciebie jest inaczej i oby takich było jak najwięcej! U nas (jak zauważyłam ja sama) na wzrost urodzeń miało głównie wpływ: 1) becikowe, 2) roczny tysiak (lub dopłata do tysiaka) z opieki dla niepracujących matek, 3) 500+.

Bruce - okropnie żal mi tych dzieciaczków emotka Długo by pisać... Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6210319 Napisano: 08.06.2016 16:14:46 w Wkurza mnie...

nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

To niestety było do przewidzenia emotka na wioskach w pobliżu mojego miasta to która może to w ciążę zachodzi emotka

A myślisz, że w miastach jest inaczej? Najwięcej patologii w miastach mieszka. Tam ludzie są bardziej anonimowi.

Moje miasto jest malutkie i jest to jednak mniej widoczne. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6210078 Napisano: 08.06.2016 13:19:50 w Czy informują/ informowali?
mia napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy ten skarb wczoraj to cały poleciał emotka tak mało wpisów, ze zaczęłam wątpić....

Raczej tak, ale dzisiaj powinna być rezerwa jakaś. Było 12 h na odesłanie danych - niektórzy mogli starterów nie obejrzeć. emotka

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6209952 Napisano: 08.06.2016 11:06:31 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Ale się wściekłam, gdy usłyszałam teraz w radiowych wiadomościach, że w ostatnim czasie we Włocławku dwukrotnie wzrosła liczba przyjmowanych dzieci do ośrodków opiekuńczo wychowawczych, co wiąże się bezpośrednio z programem 500+, bo rodzice zalani w sztok... emotka

To niestety było do przewidzenia emotka na wioskach w pobliżu mojego miasta to która może to w ciążę zachodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6209922 Napisano: 08.06.2016 10:19:12 w Czy informują/ informowali?
Czy ten skarb wczoraj to cały poleciał emotka tak mało wpisów, ze zaczęłam wątpić.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6209870 Napisano: 08.06.2016 09:13:05 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

Loteria Bakuś?

Też czekam bo żadnego wpisu nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6209453 Napisano: 07.06.2016 14:53:27 w Czy informują/ informowali?
mysz-s napisał(a):

czy smolar informowal z bakalland z tego losowani:
- losowanie nr 4) w dniu 30.05.2016 r. ze zgłoszeń otrzymanych w okresie trwania czwartegoetapu tygodniowego loterii, tj. od godz. 00:00:00 dnia 23.05.2016 r. do godz. 23:59:59 dnia
29.05.2016 r
szukam , szukam i nie widze

chyba wczoraj ktoś pisał, że dostał esa, że wygrał w loterii Bakalland, a nie grał emotka Więc chyba z tego etapu. Znów coś im się kopnęło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6209163 Napisano: 07.06.2016 09:59:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

mountain napisał(a):

scrabble napisał(a):

mountain napisał(a):

czy orientuje się ktoś może jak to jest z Lays czy jak się wygrało pufę w 3 etapie to już nie ma się szans na telewizor w późniejszych etapach?

Można potem wygrać tv na to samo nazwisko.

kurcze troszkę się pogubiłam bo widzę ze telewizory wygrywają tylko osoby co wygrały pufy np wygrana pufa z 4 etapu i telewizor? a nie widze nap osób co wygrały np pufe w 2 etapie a telewozor w 4 etapieemotka

Jeśli wygrałaś pufę w 2 etapie to masz szansę na TV z drugiego etapu. Telewizory z 4 etapu są wybierane z pośród osób które wygrały pufę tylko z 4 etapu

Ale jej chodziło o to czy można wygrać TV w etapie późniejszym niż wygrała pufę emotka Tak można emotka Jeśli wygrałaś pufę np. w 2 etapie to jeśli wyślesz super dialog w 6 etapie to jest szansa na TV (bo drugiej pufy już nie dostaniesz). Choć uważam, że jak się nie wygrało TV w etapie kiedy wygrało się pufę to szanse na TV w kolejnych etapach są trochę małe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6209029 Napisano: 06.06.2016 22:35:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
enfamka napisał(a):

luko922 napisał(a):

Mercedes jakiś to mało konretny model. Ktoś wie? Bo ciekawość mnie zżera, a nie widzę tego nigdzie emotka

bab nie pytaj o to emotka  mogą podać kolor emotka  i mniej więcej emotka  choć raczej mniej emotka

no rejczel emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6208549 Napisano: 06.06.2016 14:57:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ja zachodzę w głowę jak to się może komuś podobać? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6208252 Napisano: 06.06.2016 09:03:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Konkurs kibica w kaufland...Czy ktoś się orientuje dlaczego w formularzu zgłoszeniowym jest miejsce na wpisanie nr.paragonow z dwóch róznych paragonów emotka

A czytałaś co oznaczają gwiazdki? emotka Jest opis pod formularzem emotka Dotyczy zakupów w jednym sklepie ale na różnych stanowiskach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6207696 Napisano: 04.06.2016 08:24:26 w Pomocy!!!!
parole21 napisał(a):

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak to jest z konkursami w RMF? Ja nigdy nie widzę tam regulaminu, a nie wiem czy można wysyłać po kilka odpowiedzi?

podbijam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6207672 Napisano: 04.06.2016 00:04:10 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

snowflake napisał(a):

(...)Kilka przykładów:
1. Po co brać kredyt na mieszkanie? Utrata pracy/pożar, wybuch, ciężka choroba itp.
2. Po co kupować samochód? Wypadek/utrata prawa jazdy, itp.
3. Po co brać ślub? Zdrada/wypadek, ciężka choroba, itp.
4. Po co zakładać firmę? Rosnąca konkurencja/problemy z kontrahentami, pracownikami/bankructwo, itp.
5. Po co iść do pracy? Nerwica/molestowanie/utrata pracy, itp

Hehe, oto cała ja emotka
Nie mam kredytu.
Nie kupiłam samochodu.
Nie wzięłam ślubu.
Nie założyłam firmy.
Nie chodzę do pracy.
Kule, nie dosyć, że jestem konkursowym czubkiem, to chyba jeszcze czubkiem ogólnie emotka

szczęściara emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6207667 Napisano: 03.06.2016 23:57:52 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Mojej koleżance z pracy przed laty pędzący samochód porwał kilkunastoletnią córkę, prowadzoną po chodniku i trzymaną za rękę, i rozbił z impetem o drzewo - konała na jej oczach.

Popłakałam się... Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6206792 Napisano: 03.06.2016 11:53:44 w Intermarche
Byłam wczoraj w Brico. Kupony dostałam bez problemu ale urny moje oczyska nie dojrzały! emotka Następnym razem zapytam gdzie ją wywiało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6206631 Napisano: 03.06.2016 09:23:16 w Wkurza mnie...

Ja czasami patrząc na obce dzieci zastanawiam się nad tym, czy nie jestem taką nadopiekuńczą matką- wariatką. 6- i 7- latki chodzą same do szkoły, jeżdżą do szkoły rowerami. Nie wyobrażam sobie, żeby mój dzieciak szedł sam do szkoły.

Jest nas więcej! emotka Ja kiedyś myślałam, ze to nadopiekuńczość ale potem doszłam do wniosku, że to jednak nie jest to. Po prostu chcemy żeby nasze dzieci były bezpieczne bo zdajemy sobie sprawę z zagrożeń. Wyświetl w wątku >>
0 0