Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6195084 Napisano: 11.05.2016 15:22:14 w Biedronka
slonko365 napisał(a):

nkba napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Dzisiejsze piłki są z 10 maja?

a były już dziś esy?

przed chwileczką

dzięki za odp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6195076 Napisano: 11.05.2016 15:14:51 w Biedronka
slonko365 napisał(a):

Dzisiejsze piłki są z 10 maja?

a były już dziś esy? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6195034 Napisano: 11.05.2016 14:24:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

logos89 napisał(a):

Co do obecnej loterii coca coli w Biedronce to mogę mieć kilka puszek na jednym paragonie ok, ale czy mogę zarejestrować dziś kilka puszek z tego paragonu i kilka jutro? i czy muszę wszystkie puszki rejestrowac na siebie czy mogę część na mnie a część na sąsiadkę ??:D 

Bardzo ciekawe pytanie... Niestety, nie znam odpowiedzi na nie... 

Od wczoraj testuje wariant wklepywania po kilka zgłoszeń z tego samego paragonu codziennie emotka Jak będa jakieś wyniki to dam znać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194897 Napisano: 11.05.2016 11:27:36 w Biedronka
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

Tez się nad tym zastanawiałam emotka

Jak by nie było - SMS-y to większa strata dla konkursowiczów, a większy zysk dla organizatora. emotka Skoro jednak wygrywają i zgłoszenia internetowe, konkurs daje pewne nadzieje. emotka

Oby tylko nie pewne nadzieje ne piłki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194890 Napisano: 11.05.2016 11:22:39 w SZUKAM....
benasia napisał(a):

w rodzinie są różne i żadne jakoś długo tylko tez w miarę nowe, dlatego szukam tu informacji  :)  
Niektóre mają szufladę na sztućce zamiast koszyka- nie wiem czy to przydatny gadżet?

Ja szuflady nie mam tylko koszyczek. A co do szuflady to nie wiem, może niech napisze ktoś kto ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194881 Napisano: 11.05.2016 11:09:02 w Biedronka
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

Ja i wszyscy z familii puszczamy tylko przez stronę, zgłoszeń ok 30 w sumie. Wpadła jedna piłeczka emotka

Gratulacje i dzięki za info, to na pewno oszczędniejszy sposób (jeżeli tylko jest możliwość, ja zawsze wolę wysyłać zgłoszenia poprzez net). Ciekawe, czy - statystycznie - z wygranymi ilościowo też wypada podobnie i "po równo". emotka

Dziękuję emotka Tez się nad tym zastanawiałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194872 Napisano: 11.05.2016 11:05:55 w SZUKAM....
benasia napisał(a):

Doradźcie: mam zamiar kupić zmywarkę pod zabudowę - to moja pierwsza zmywarka. Nie chcę kupić byle jakiej ale budżet jaki mam przeznaczony to 1500zł. Na co zwracać uwagę przy zakupie tzn co się przydaje itd. Wiem,że niektóre mają program wyparzania dla dzieci czy jakoś tak,że może mniej chemii używa lub bardziej płucze - przydaje się?
I jakiej firmy polecacie,żeby się nie psuła? Myślałam o Beko, Hotpoint Ariston lub Whirlpool.
Czekam na wasze porady  :)  

Szczerze napiszę, że jeśli chodzi o sprzęt to wybieram taki, który się już sprawdza w rodzinie lub u znajomych. Ja mam Hotpoint Ariston, zwykłą bo jakoś za bajeranckimi programami podnoszącymi cenę nie szaleję. U mojej mamy jest taka sama i działa już chyba z 6 czy 7 lat bez żadnej awarii. Trzy lata temu kupowałam sprzęt do całego domu i opierałam się głównie na opiniach z Ceneo i innych sklepów internetowych. Może to nie do końca powinien być wyznacznik ale poza odkurzaczem Samsung (mój pierwszy i ostatni odkurzacz tej firmy) to z reszty tak wybranego sprzętu jestem zadowolona. Wiem też od znajomych, ze im więcej bajerów i dodatkowych funkcji tym awaryjność takiego sprzętu wyższa. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194864 Napisano: 11.05.2016 10:54:00 w Biedronka
monia24 napisał(a):

yreks napisał(a):

a czy wysyłał ktoś zgłoszenie na coca-colę przez formularz na stronie i wygrał piłkę ?

Tak, ja wygrałam emotka

Ja i wszyscy z familii puszczamy tylko przez stronę, zgłoszeń ok 30 w sumie. Wpadła jedna piłeczka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194859 Napisano: 11.05.2016 10:48:35 w PODZIĘKOWANIA
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

Dziękuję Nkba za życzliwość i bezinteresowność w niesieniu pomocy szukającym tu. emotka emotka

teraz to dopiero przyjarałam buraka emotka naprawdę nie ma za co emotka To ja powinnam podziękować Tobie i wszystkim innym życzliwym forumowiczom emotka Dziękuję, że tu jesteście emotka emotka

emotka Skromna i dobra. emotka Polecam taką Osobę oraz życzliwość, jak Twoja! emotka I raz jeszcze dziękuję. emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194857 Napisano: 11.05.2016 10:47:49 w Visa Konkursy
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

ojej emotka naprawdę nie ma za co emotka

Jest, jest! emotka Inni wygrywają, chwalą się tu zdobyczami, ale nie zawsze są gotowi pomóc, Ty - odwrotnie. emotka Za moje ulubione "ojej", jako przeróbkę kultowego "ojeju" z "Miodowych lat" - masz ode mnie oddzielny buziaczek!  emotka   emotka
Visa mnie przeraża regulaminowymi wymogami ilości paragonów, zmniejszonymi do dziesięciu na dzień emotka , dlatego bardzo raz jeszcze dziękuję Ci za pomoc  emotka   emotka , może choć cztery znów zbiorę z całego tygodnia... emotka

emotka emotka emotka Więc trzymam kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194845 Napisano: 11.05.2016 10:35:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

nkba napisał(a):

violka88 napisał(a):

stefania7 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Kurcze znowu wracają maile z Ponymanii emotka

Może znowu się zapchała skrzynka, albo masz za duże załączniki. Ja wysyłałam wczoraj po południu i poszło.

ja wczoraj ok 22 wysyłałam i wracało - dziś od rana próbuję i wraca -
dostaję info zwrotne że skrzynka od adresata przepełniona

mam to samo!!! i jeszcze czekam na kucyka z I etapu emotka

jA również czekam na kucyka podstawowego z II etapu
już podobno w zeszłym tygodniu zaczęli wysyłkę koników
więc może w tym tygodniu i do nas koniki dojadą emotka

wczoraj do nich dzwoniłam i Pani miała sprawdzić i miałam zadzwonić dzisiaj. A dzisiaj przy telefonie nie ludź tylko sekretarka! I to automatyczna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194841 Napisano: 11.05.2016 10:33:36 w PODZIĘKOWANIA
bruce napisał(a):

Dziękuję Nkba za życzliwość i bezinteresowność w niesieniu pomocy szukającym tu. emotka emotka

teraz to dopiero przyjarałam buraka emotka naprawdę nie ma za co emotka To ja powinnam podziękować Tobie i wszystkim innym życzliwym forumowiczom emotka Dziękuję, że tu jesteście emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194832 Napisano: 11.05.2016 10:25:18 w Visa Konkursy
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

Może głupio zabrzmi pytanie do laureatów, ale - czy można wygrać (w sensie praktycznym, nie - teoretycznym - czy ktoś po prostu tak wygrał cokolwiek w aktualnym konkursie) po zgłoszeniu w jednym dniu paragonów z różnych dni? emotka

można emotka

emotka emotka Dziękuję Ci bardzo. Kolejny raz pomagasz (i to nie tylko mnie emotka )  - oby jak najwięcej tak życzliwych osób, jak Ty, można było spotykać w codziennym życiu. emotka

ojej emotka naprawdę nie ma za co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194824 Napisano: 11.05.2016 10:15:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

stefania7 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Kurcze znowu wracają maile z Ponymanii emotka

Może znowu się zapchała skrzynka, albo masz za duże załączniki. Ja wysyłałam wczoraj po południu i poszło.

ja wczoraj ok 22 wysyłałam i wracało - dziś od rana próbuję i wraca -
dostaję info zwrotne że skrzynka od adresata przepełniona

mam to samo!!! i jeszcze czekam na kucyka z I etapu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194780 Napisano: 11.05.2016 09:07:29 w Kaufland konkursy
misiamisiam napisał(a):

Mam pytanko odnośnie Carlsberga w Kaufie. Coś dzisiaj nie kumam więc wybaczcie.
W regulaminie jest napisane: Zakup promocyjny–jednorazowy zakup minimum czterech dowolnych sztuk piwa marki Carlsberg i/lub Okocim (w konkursie biorą udział: puszki, butelki i czteropaki zawierające cztery sztuki produktu – według dowolnego wyboru uczestnika).
A co w sytuacji jak kupiłam 6-pak? emotka Może być czy w grę wchodzą tylko pojedyncze sztuki i 4-paki? Zgłupiałam całkiem emotka

Oni traktują czteropaki jak 4 sztuki, czyli jak kupiłaś 6 to ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194661 Napisano: 10.05.2016 20:55:55 w Visa Konkursy
bruce napisał(a):

Może głupio zabrzmi pytanie do laureatów, ale - czy można wygrać (w sensie praktycznym, nie - teoretycznym - czy ktoś po prostu tak wygrał cokolwiek w aktualnym konkursie) po zgłoszeniu w jednym dniu paragonów z różnych dni? emotka

można emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194576 Napisano: 10.05.2016 18:58:00 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

wygrał ktoś piłkę na zgłoszenie wysłane z tym samym numerem paragonu? mam 4 coca cola na paragonie wysyłam 4 razy ten sam numer i sie nie udaje, nie wiem czy to pech, czy nie nagrodzają takich zgłoszeń emotka

ja tak wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194146 Napisano: 10.05.2016 09:18:00 w Visa Konkursy
defed napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy potwierdzenie transakcji kartą to tylko paragon niefiskalny czy może to być potwierdzenie wydrukowane z historii konta (duplikat zawarcia transakcji) jeśli nie ma się tego niefiskanego?

Może być potwierdzenie wydrukowane z konta tylko jeśli widnieje na nim napis VISA.
Wiem, bo pytałam o moje e-potwierdzenie z konta PKOBP... i bez "VISA" nie liczy się...

Dzięki, w mBanku można wydrukować fajne potwierdzenie, tyle, że nazwane jest duplikatem i to słowo mnie zastanowiło emotka Ale nie ma tam niestety słowa magicznego słowa VISA emotka na szczęście znalazły się zagubione niefiskalne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194131 Napisano: 10.05.2016 08:58:20 w Visa Konkursy
Mysia napisał(a):

Pytanie do osob ktore wygraly w loterii. Czy dostał ktoś informacje o pozytywnej weryfikacji? emotka

Ja nie wygrałam ale wiem, że nie wysyłają. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194128 Napisano: 10.05.2016 08:51:16 w Visa Konkursy
@-Violka- napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy potwierdzenie transakcji kartą to tylko paragon niefiskalny czy może to być potwierdzenie wydrukowane z historii konta (duplikat zawarcia transakcji) jeśli nie ma się tego niefiskanego?

Może być wydruk z konta 

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0