Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika venix

venix

#6513275 Napisano: 26.07.2018 11:51:30 w Informują
Kupiec, coa-cola  , dzienna tel. 577...  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6513185 Napisano: 26.07.2018 08:14:43 w Czy informują/ informowali?
helcia85 napisał(a):

O której informuje mleko gostyńskie? Chodzi o nagrody dzienne.

u mnie piątek po południu  Wyświetl w wątku >>
1 helcia85 0

venix

#6512807 Napisano: 25.07.2018 10:03:12 w Czy informują/ informowali?
justyna1411 napisał(a):

"Wspólni dbamy o Twój biały uśmiech" Kaufland? Chyba mieli czas do wczoraj z wyborem  emotka

Z wyborem. A teraz 10 dni na inf. Do 2,08 Wyświetl w wątku >>

venix

#6511981 Napisano: 22.07.2018 21:20:08 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

joasiunia napisał(a):

UWAGA. To mnie nie wkurza, to mnie doprowadza do dzikiej rozpaczy, ale nie ma takiego wątku... emotka

pionas , za jedno, jedyniutkie niewinne pytanie, karniak? Karniak w miejscu, gdzie spędzam przynajmniej połowę doby? Karniak na moim  emotka forum? No nieee... tylko nie to  emotka To już bardziej bym zrozumiała, gdyby mi mąż dał karniaka w kuchni, bo obiad niedobry (spaliłam schaboszczaki), ale karniaka tutaj? Za tak małe przewinienie, które - nota bene - pierwszy raz mi się zdarzyło? emotka

pionas ja tu wołam o rozgrzeszenie, ale chyba mnie nie słychać... emotka Miejże litość i karniakami karaj upartych recydywistów, a nie biedotę, której się raz zdarzyło  emotka emotka emotka

mam to samo...
też się wkurzyłem ale się z tym liczyłem emotka wkurzenie zamieniło się w śmiech jednak emotka
zbieram głosy w DYSKUSJI o konkursach dla siostrzenicy która pojechała na kolonię. Prosiła: wujek poproś kogoś niech mi da lajka i grupie. UWAGA: nagrodą jest PLUS DO DZIENNICZKA KOLONIALNEGO (wartość nagrody: 0,00 zł, dla dziecka i grupy pewnie większa) na koloni. Plusik kolonialny dla całej grupy.
Poprosiła wiec i ja tu poprosiłem i dostałem karniaka emotka Bo konkursu nie ma w bazie... Tak dzisiaj zaczął im się konkurs na koloni ok. 16 i kończy jutro o 9:00. Ciekawe jak miałem dodać do bazy emotka Jedź na kolonię która już trwa (od tygodnia), zapłać 1500 zł (kolonia dla dziecka) i wygraj nagrodę: PLUS DO DZIENNICZKA... dla swojej grupy, przypomnę wartość: 0,00 zł. 
rozumiem że karniak za zbieranie głosów w nieodpowiednim miejscu ale uzasadnienia na końcu że konkursu nie było w bazie... nie rozumiem emotka emotka emotka
czasami moderator powinien się zastanowić nad włożeniem karniaka, rozumiem przewinienie jakbym to ja zbierał głosy w konkursie dla siebie.. ale dla dziecka, które się ucieszy z każdego lajka.... to jest dziwne...

zbieraj w odpowiednim wątku,  a nie spamuj Wyświetl w wątku >>

venix

#6511622 Napisano: 20.07.2018 20:08:17 w Czy informują/ informowali?
ambi_9 napisał(a):

Czy Perfect Fit z dodatkowego losowania poinformował?

Moje dzisiejsze wygrane ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6511608 Napisano: 20.07.2018 19:37:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Koszulki tesco tyskie , kurier dpd 
Mimo odmowy podania nr dowodu os. 
Fajne , ale małe.  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6511394 Napisano: 20.07.2018 07:39:17 w Czy informują/ informowali?
szkodnik1988 napisał(a):

Mistrzostwa Odido ktoś coś ? emotka

Było  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6510901 Napisano: 18.07.2018 19:14:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
A u mnie wyczekany szalik z Selgrosa 
emotka Wyświetl w wątku >>

venix

#6510726 Napisano: 18.07.2018 13:00:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

Słuchajcie, Tchibo w Stokrotce - było info o ekspresach, było o piłkach, ale czy ktoś dostał maila, że wygrał zestaw kaw? Tzn. ktoś, kto dostał smsa o wygranej, a maila żadnego?

sprawdź , czy nie zrobiłaś literówki Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6510540 Napisano: 18.07.2018 08:42:47 w Winiary
zaczytana-pola napisał(a):

Czy jest jakiś problem że źle opisanymi paragonami? Kupowałam galaretki w Dino i niestety zero info o Winiarach na paragonie.

nie wiem jak w tym konkursie, ale w innej loterii zrobiłam zdjęcie paragonu razem z produktami i dołączyłam wydruk. Nagrodę dostałam.  Wyświetl w wątku >>

venix

venix

#6509647 Napisano: 15.07.2018 22:12:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

termitek99 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie na TYSKIE Tesco. Przyszła zwrotka i minutę po niej SMS z tego samego numeru: ,,Hej, mam ochotę na bzykanko, ale najpierw podeślę ci sexowne zdjęcia, zgoda?"  emotka emotka emotka emotka

Witaj w klubie.  
Na szczęście nie są wysyłane na nasz koszt . Ja mam od I etapu .
Niektórych to nawet lepiej nie czytać 

Ha ha mega

Teleaudio prowadzi chyba burdel. To jest ich wina, nie organizatora konkursu. Serwis chetne24 należy do Teleaudio właśnie.... Teraz będziesz dostawać 3-4 smsy dziennie i nawet zdjęcia.

Ha ha ha

Najgorsze jest to, że nasze zgłoszenia do konkursu Tyskie czytają osoby nie związane z organizatorem, a zatrudnione w branży seksualnej przez Teleaudio. Jedna z "panienek" nawiązywała do mojego zgłoszenia w odpowiedzi.

Ale może to czysty zbieg okoliczności z tym nawiązaniem do Twojego smsa konkursowego, bo tam w tych erotycznych liniach i serwisach tarota, to jakis automat odpowiada.

Jeżeli piszesz hasło zagrzewające naszych , a ktoś Ci odpisuje , że nasi już  w domu - to nie jest automat. A potem 3 sms dziennie z syfem, którego lepiej nie czytać ,  z różnych nr - to już automat. Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6509612 Napisano: 15.07.2018 19:35:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marengo napisał(a):

Czy udaje Wam się wysłać zgłoszenie na konkurs Cydru Lubelskiego? 
Konkurs "Lubelski. Wnosi świeżość" 

Mi wyskakuje błąd emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6509225 Napisano: 13.07.2018 19:14:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dzienna mleko Gostyń - zestaw.  tel First Line po 16 , nie wiem, który dzień bo jestem na wyjeździe , ale jakoś niedawno. 

Tyskie tesco koszulki , tel. Po 17  Wyświetl w wątku >>

venix

#6509117 Napisano: 13.07.2018 14:25:09 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

magie1982 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

freyja88 napisał(a):

To co dzieje się w wątku "informują". Półtora strony o Tchibo. Z czego polowa to zapytania, rozmyslania i @#% wie co jeszcze emotka

Zgadzam się. A najlepsze jak ktoś napisał, 4 godziny po tym jak go poinformowali. Myślałam, ze ten wątek działa na bieżąco. A nie wchodzę, zeby dowiedzieć się już o czymś o czym wiem od dawna...

Tera dla odmiany rowery z Hebe. Masakra...

Teraz jeszcze gorzej , bo już wcale nie na temat . A człowiek klika z niecierpliwością 

A najbardziej mnie wkurza to, że mimo zgłaszania, Administracja nie przywołuje pleplających do porządku emotka

A Szeryf na posterunku emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6509107 Napisano: 13.07.2018 14:13:15 w Wkurza mnie...
magie1982 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

freyja88 napisał(a):

To co dzieje się w wątku "informują". Półtora strony o Tchibo. Z czego polowa to zapytania, rozmyslania i @#% wie co jeszcze emotka

Zgadzam się. A najlepsze jak ktoś napisał, 4 godziny po tym jak go poinformowali. Myślałam, ze ten wątek działa na bieżąco. A nie wchodzę, zeby dowiedzieć się już o czymś o czym wiem od dawna...

Tera dla odmiany rowery z Hebe. Masakra...

Teraz jeszcze gorzej , bo już wcale nie na temat . A człowiek klika z niecierpliwością  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6508857 Napisano: 12.07.2018 17:45:06 w Wkurza mnie...
akaska napisał(a):

Sms od dhl o nieudanym doręczeniu wiatraczka od Korala. W domu ja, dzieci, teść i teściowa. A infolinia do 18.30

byliście za głośno emotka
wkurza mnie, że tyle muszę zrobić, a nie mam zapału by ruszyć d.  Wyświetl w wątku >>
2 brucee, akaska 0

venix

#6508824 Napisano: 12.07.2018 16:33:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kocyk mixa 
Piłka fortis selgros coca cola  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6508706 Napisano: 12.07.2018 12:47:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie na TYSKIE Tesco. Przyszła zwrotka i minutę po niej SMS z tego samego numeru: ,,Hej, mam ochotę na bzykanko, ale najpierw podeślę ci sexowne zdjęcia, zgoda?"  emotka emotka emotka emotka

Witaj w klubie.  
Na szczęście nie są wysyłane na nasz koszt . Ja mam od I etapu .
Niektórych to nawet lepiej nie czytać  Wyświetl w wątku >>

venix

#6508693 Napisano: 12.07.2018 12:33:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilety columbit 12.20 Wyświetl w wątku >>
0 0