Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
pikawka
Posty na forum: 2171
Z nami od: 11.01.2019
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 8
"Jesień niespodzianek" INTERMARCHE (kończy się dzisiaj, to i ja tradycyjnie w ostatniej chwili zgłaszam), czy tam jest ograniczona ilość znaków sms? Czytam regulamin i nie widzę nic na ten temat. Będę wdzięczna za odpowiedź, może ktoś też akurat "walczy" ze zgłoszeniem.
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
FBemilia6
Posty na forum: 60
Z nami od: 18.02.2019
Konkursy dodane: 0
Czy kartę z Jacobs trzeba koniecznie rejestrować ?
PIN przyszedł smsem i tak myślałam,że nie trzeba się rejestrować na stronie
baxter
Posty na forum: 1564
Z nami od: 21.12.2004
Konkursy dodane: 9
FBemilia6
Posty na forum: 60
Z nami od: 18.02.2019
chochliczka
Posty na forum: 2748
Z nami od: 02.10.2006
cudaczek121
Posty na forum: 5584
Z nami od: 28.02.2006
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanthera.com/pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76199977
https://panel.demando.pl/user/recommend/token/446beeb3e7f073dc676692421eee602a151c9a17/
cudaczek121
Posty na forum: 5584
Z nami od: 28.02.2006
Czy ktoś z Was orientuje się może ile lat temu w loterii Lays było do wygrania kino domowe model HTJ5550W? Stoi u mnie w domu w jednym z pokoi nawet nierozpakowane, nigdy nieużywane. W zasadzie chciałabym go sprzedać, ale pewnie jest już po gwarancji dawno i nikt ode mnie nie zechce odkupić.Może ktoś z Was też kiedyś wygrał taki model i wie, do kiedy była/jest gwarancja.Tak, wiem, że mogę rozerwać opakowanie i sama sprawdzić, ale jak zacznę to rozpakowywać, to nic z tego pudełka nie zostanie.
misiamarysia
Posty na forum: 1238
Z nami od: 02.01.2018
Konkursy dodane: 3
Będę wdzięczna za odpowiedź, bo widzę, że niektórzy już otrzymali swoje.
pikawka
Posty na forum: 2171
Z nami od: 11.01.2019
Konkursy dodane: 8
Czy w przypadku odbioru świec Lindor/zestawów słodyczy trzeba podpisywać dokumenty zwrotne?
Będę wdzięczna za odpowiedź, bo widzę, że niektórzy już otrzymali swoje.
iszka12
Posty na forum: 5
Z nami od: 03.01.2018
dzięki
pmww
Posty na forum: 87
Z nami od: 07.11.2018
„Mieć fantazję nie znaczy coś sobie wymyślać. To znaczy tworzyć coś z tego, co istnieje” / Tomasz Mann
scofield
Posty na forum: 411
Z nami od: 04.11.2006
Konkursy dodane: 1
z jakich bankomatów wybieracie kase z ferrero ?
mama-l-k-m
Posty na forum: 861
Z nami od: 11.09.2018
Konkursy dodane: 4
karkocka
Posty na forum: 2837
Z nami od: 16.01.2009
Konkursy dodane: 5
Szukam informacji, po jakim czasie od sprzedaży na olx z wysyłką za 1 zł, olx przelewa pieniądze za sprzedany produkt.
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
FBmarta22
Posty na forum: 393
Z nami od: 15.11.2019
Szukam informacji, po jakim czasie od sprzedaży na olx z wysyłką za 1 zł, olx przelewa pieniądze za sprzedany produkt.
chochliczka
iwona0103
Posty na forum: 1575
Z nami od: 04.11.2008
Konkursy dodane: 6
Szukam pom9cy. M9oja ciocia sie potknela i m9cno pobila twarz. Miala ropien, byla u chorurga ma karte wszystko,a pzu odmawia wyplaty odszkodowania,bo stwierdzili,ze nie bylo przyczyny zewneyrznej wypadkum da ske cos z tym zrobic? Prosze o podpowiedzi
tereniagno
Posty na forum: 4247
Z nami od: 19.03.2009
Szukam pom9cy. M9oja ciocia sie potknela i m9cno pobila twarz. Miala ropien, byla u chorurga ma karte wszystko,a pzu odmawia wyplaty odszkodowania,bo stwierdzili,ze nie bylo przyczyny zewneyrznej wypadkum da ske cos z tym zrobic? Prosze o podpowiedzi
Odszkodowanie nie wysokie,ale dostałam(tyle co kot napłakał
Do pieniędzy brania, to są pierwsi,ale, żeby oni coś dali, to będą wymyślali cuda.
Moja Lidka mając 23 lata dostała udar,(wezwane pogotowie nie przyjechało,bo twierdzili,że taka młoda osoba nie może dostać udaru,paraliż całej prawej strony), przy tym wykryli wadę serca i też miała usuwaną w Klinice.
Też nic nie dostała, nawet za pobyt w szpitalu, ponieważ u nich to jest inna nazwa udaru, a była krok od śmierci.
Pani doktor, która ja prowadziła, powiedziała, że dostała drugie życie
Odwoływała się i podtrzymali pierwotną decyzję
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
chochliczka
chochliczka
Odszkodowanie nie wysokie,ale dostałam(tyle co kot napłakał
Do pieniędzy brania, to są pierwsi,ale, żeby oni coś dali, to będą wymyślali cuda.
Moja Lidka mając 23 lata dostała udar,(wezwane pogotowie nie przyjechało,bo twierdzili,że taka młoda osoba nie może dostać udaru,paraliż całej prawej strony), przy tym wykryli wadę serca i też miała usuwaną w Klinice.
Też nic nie dostała, nawet za pobyt w szpitalu, ponieważ u nich to jest inna nazwa udaru, a była krok od śmierci.
Pani doktor, która ja prowadziła, powiedziała, że dostała drugie życie
Odwoływała się i podtrzymali pierwotną decyzję