Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
masza
Posty na forum: 5309
Z nami od: 11.11.2008
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Wygrałam w Laysach upragnioną nagrodę, ale myślałam że wyniki za cały etap są po jego zakończeniu. dzisiaj dostrzegłam maila z wygraną z 31.10 i przepadło bo nie odesłałam oświadczenia
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
monkakk
Posty na forum: 2204
Z nami od: 15.01.2015
Konkursy dodane: 5
Wygrałam w Laysach upragnioną nagrodę, ale myślałam że wyniki za cały etap są po jego zakończeniu. dzisiaj dostrzegłam maila z wygraną z 31.10 i przepadło bo nie odesłałam oświadczenia
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
joan
Posty na forum: 15147
Z nami od: 02.09.2008
Konkursy dodane: 10
Skontaktuj się z nimi, oni mają ludzką twarz
anialistopad
Posty na forum: 10071
Z nami od: 06.07.2009
Konkursy dodane: 1
www.zabawkikrasnala.pl
as32572
Posty na forum: 287
Z nami od: 17.10.2016
Konkursy dodane: 4
No ok u taty rozumirm jego blad wyslal za pozno.ale kolega nie wiem co zrobil nie tak . Napisal do nich. Ma skan paragonu ktory im odeslal .moze niech oni tez mu wysla paragon jaki on odeslal?
anialistopad
Posty na forum: 10071
Z nami od: 06.07.2009
Konkursy dodane: 1
No ok u taty rozumirm jego blad wyslal za pozno.ale kolega nie wiem co zrobil nie tak . Napisal do nich. Ma skan paragonu ktory im odeslal .moze niech oni tez mu wysla paragon jaki on odeslal?
alan84
Posty na forum: 962
Z nami od: 09.04.2017
Wypowiedź była edytowana 13 razy.
jokan
Posty na forum: 6699
Z nami od: 13.07.2009
Konkursy dodane: 7
wkurza mnie i jestem zawiedziony osoba z forum. Robilem juz dluzszy czas zakupy konkursowe Tej osobie i kontakt sie urwal. Wchodzi tq osoba na forum bo widac, ale nie odpisuje a jest mi winna wieksza sume .. i to nie 10 czy 30 zl... Na razie nie pisze bezposrednio kto kto , chociaz chyba powinienem. Czlowiek jest naiwny ... ale uczy sie na bledach z czasem..
Zrobię zakupy:
ITM, Dino, Tesco, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
alan84
Posty na forum: 962
Z nami od: 09.04.2017
wkurza mnie i jestem zawiedziony osoba z forum. Robilem juz dluzszy czas zakupy konkursowe Tej osobie i kontakt sie urwal. Wchodzi tq osoba na forum bo widac, ale nie odpisuje a jest mi winna wieksza sume .. i to nie 10 czy 30 zl... Na razie nie pisze bezposrednio kto kto , chociaz chyba powinienem. Czlowiek jest naiwny ... ale uczy sie na bledach z czasem..
ankasss
Posty na forum: 1198
Z nami od: 12.09.2009
Konkursy dodane: 3
defed
Posty na forum: 4787
Z nami od: 14.01.2015
wkurza mnie i jestem zawiedziony osoba z forum. Robilem juz dluzszy czas zakupy konkursowe Tej osobie i kontakt sie urwal. Wchodzi tq osoba na forum bo widac, ale nie odpisuje a jest mi winna wieksza sume .. i to nie 10 czy 30 zl... Na razie nie pisze bezposrednio kto kto , chociaz chyba powinienem. Jak to to podam z imienia i nazwiska . Czlowiek jest naiwny ... ale uczy sie na bledach z czasem..
vazzz
Posty na forum: 724
Z nami od: 18.06.2012
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
vazzz
Posty na forum: 724
Z nami od: 18.06.2012
Sprzedałam coś na Allegro w poniedziałek, osoba przesłała formularz dostawy z dopiskiem "proszę o szybką wysyłkę". Odpisałam więc, że przesyłkę nadam we wtorek rano. Tak też zrobiłam- najpierw długo pakowałam, następnie odstałam swoje na poczcie, a dziś dostaję maila, że kupująca się rozmyśliła i (mimo, że jeszcze paczki nie dostała) chce ją zwrócić ;/
androm
Posty na forum: 1555
Z nami od: 09.02.2006
Sprzedałam coś na Allegro w poniedziałek, osoba przesłała formularz dostawy z dopiskiem "proszę o szybką wysyłkę". Odpisałam więc, że przesyłkę nadam we wtorek rano. Tak też zrobiłam- najpierw długo pakowałam, następnie odstałam swoje na poczcie, a dziś dostaję maila, że kupująca się rozmyśliła i (mimo, że jeszcze paczki nie dostała) chce ją zwrócić ;
Jak już przyjmie to jej napiszesz, że kupując u osoby fizycznej nie ma prawa zwrotu:
https://serwisy.g...a-zwrotu-towaru.html
To co wyczynia się ostatnio na allegro to dramat. Znowu miałam z 3 dni temu kolejną, która kliknęła, że kupiła, a potem się pytała o przedmiot. Musiałam znowu pisać o zwrot prowizji, wystawiać na nowo i zablokować. Maskra, kiedyś tak nie było. Teraz nie ma komentów i się nie boją. To już chyba z 4 przypadek, że kupił ktoś i nic z tego.
joan
Posty na forum: 15147
Z nami od: 02.09.2008
Konkursy dodane: 10
Sprzedałam coś na Allegro w poniedziałek, osoba przesłała formularz dostawy z dopiskiem "proszę o szybką wysyłkę". Odpisałam więc, że przesyłkę nadam we wtorek rano. Tak też zrobiłam- najpierw długo pakowałam, następnie odstałam swoje na poczcie, a dziś dostaję maila, że kupująca się rozmyśliła i (mimo, że jeszcze paczki nie dostała) chce ją zwrócić ;/
Skoro otrzymała przedmiot zgodny z ogłoszeniem, teraz może go co najwyżej odsprzedać komuś innemu
asantesana
Posty na forum: 4056
Z nami od: 14.01.2012
androm
Posty na forum: 1555
Z nami od: 09.02.2006
Gostek wysłał mi pytanie :"skąd wiadomo, że przedmiot jest nowy?".
Odpisałam mu, że chyba ja wiem czy jest nowy i jak nie wierzy opisom na allegro to nie wiem co na nim robi... Nie wiem czy to jakieś dzieci się dorwały do allegro czy co, ale to już nie pierwsze głupie pytanie. W ogóle, przestałam już na takowe odpisywać. Jak ktoś mi zadaje głupawe pytanie to nie odpisuję i blokuje gościa żeby nie mógł kupić, bo taka głupota źle rokuje na przyszłość.
bardzo-mila-dziewczyna
Posty na forum: 29
Z nami od: 03.10.2018
Czy taki "przypadek statystyczny" jest realnie możliwy?
Chodzi o laureatów konkursu:
https://czystaprz...nia.pl/laureaci.html
LOTERIA jest ogólnopolska. Na 44 laureatów, 9 jest z Grudziądza, 4 z Radzynia Chełmińskiego (miejscowość niespełna 2 tys mieszkańców, powiat grudziądzki), kolejnych 4 laureatów z Mełna (niespełna 900 mieszkańców, także powiat grudziądzki) i dodatkowo jeszcze z tego samego województwa (kujawsko-pom.) - dodatkowo 3 osoby. Czyli niemal 40 % laureatów jest z jednego województwa, z 4 miejscowości. W ostatnim tygodniu na 7 laureatów, 5 było z Grudziądza.
Jestem początkującą forumowiczką i jeszcze niezbyt wiele widziałam, ale to zdecydowanie odbiega od zauważalnych list w innych konkursach.
A może wkurzam się niepotrzebnie??? Ale na myśl o EWENTUALNYM (!!!) kancie coś mnie zaczyna wkurzać i pojawiają się podejrzenia (może i nieuzasadnione, ale to chyba skutek mojego swoistego "zboczenia zawodowego").
Co na to doświadczeni tutaj powiedzą??? To norma, bywa tak czy jest to jakiś "smrodek" ale i tak nic z tym się nie zrobi?
monkakk
Posty na forum: 2204
Z nami od: 15.01.2015
Konkursy dodane: 5
Gdzieś już o tym pisałam (ale jakoś "uciekło i teraz nie mogę znaleźć wpisu a sprawa na tyle wydaje mi się bulwersująca, że MUSZĘ o tym napisać, MUSZĘ podzielić się wątpliwościami z innymi).
Czy taki "przypadek statystyczny" jest realnie możliwy?
Chodzi o laureatów konkursu:
https://czystaprz...nia.pl/laureaci.html
LOTERIA jest ogólnopolska. Na 44 laureatów, 9 jest z Grudziądza, 4 z Radzynia Chełmińskiego (miejscowość niespełna 2 tys mieszkańców, powiat grudziądzki), kolejnych 4 laureatów z Mełna (niespełna 900 mieszkańców, także powiat grudziądzki) i dodatkowo jeszcze z tego samego województwa (kujawsko-pom.) - dodatkowo 3 osoby. Czyli niemal 40 % laureatów jest z jednego województwa, z 4 miejscowości. W ostatnim tygodniu na 7 laureatów, 5 było z Grudziądza.
Jestem początkującą forumowiczką i jeszcze niezbyt wiele widziałam, ale to zdecydowanie odbiega od zauważalnych list w innych konkursach.
A może wkurzam się niepotrzebnie??? Ale na myśl o EWENTUALNYM (!!!) kancie coś mnie zaczyna wkurzać i pojawiają się podejrzenia (może i nieuzasadnione, ale to chyba skutek mojego swoistego "zboczenia zawodowego").
Co na to doświadczeni tutaj powiedzą??? To norma, bywa tak czy jest to jakiś "smrodek" ale i tak nic z tym się nie zrobi?
Ja z doświadczenia już nawet nie zawarcam sobie tym tematem głowy, bo szkoda czasu.
Gram sobie w to co mnie interesuje i jak mam wygrać to wygram
Niebieska_Laguna
Posty na forum: 2051
Z nami od: 24.02.2016
Konkursy dodane: 4
Panu Bogu nic się nie udało, z wyjątkiem kotów.
Wisława Szymborska