Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
tereniagno
Posty na forum: 4247
Z nami od: 19.03.2009
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 3
Oj,oj,okropnie wkurzyłam się.Po ful próbach wygrałam jedną, jedyną sofę z Prince Polo i na dodatek przepadła, ponieważ nie spełniłam warunków
Na paragonie nie było konkretnie napisane "prince polo",tylko "WAFLE KRAFT P"
Gdybym wiedziała,że to nie przejdzie, poszłabym do sklepu po adnotację
W swoim systemie mają wafelki Prince Polo i z Milki tez.To nie pracownicy, tylko tak mają wprowadzone.
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
joan
Posty na forum: 15439
Z nami od: 02.09.2008
Konkursy dodane: 5
Oj,oj,okropnie wkurzyłam się.Po ful próbach wygrałam jedną, jedyną sofę z Prince Polo i na dodatek przepadła, ponieważ nie spełniłam warunków
Hmm, moim zdaniem na pierwszy rzut oka widać, że nie przejdzie. To tak, jakby należało kupić proszek do prania Persil, a na paragonie wydrukowana byłaby informacja "proszek Ariel".
Inna sprawa, że akurat w Twoim przypadku:
wafelek Prince Polo został stworzony przez firmę Olza, którą wykupiła firma Kraft, która to zmieniła w 2013 nazwę na Mondelez. Podsumowując: Kraft = Mondelez. Zatem wafelek Prince Polo to wafelek firmy Kraft. Jeśli zależy Ci na tej nagrodzie, możesz złożyć reklamację.
tereniagno
Posty na forum: 4247
Z nami od: 19.03.2009
Hmm, moim zdaniem na pierwszy rzut oka widać, że nie przejdzie. To tak, jakby należało kupić proszek do prania Persil, a na paragonie wydrukowana byłaby informacja "proszek Ariel".
Inna sprawa, że akurat w Twoim przypadku:
wafelek Prince Polo został stworzony przez firmę Olza, którą wykupiła firma Kraft, która to zmieniła w 2013 nazwę na Mondelez. Podsumowując: Kraft = Mondelez. Zatem wafelek Prince Polo to wafelek firmy Kraft. Jeśli zależy Ci na tej nagrodzie, możesz złożyć reklamację
delfinka101
Posty na forum: 4676
Z nami od: 08.06.2009
Konkursy dodane: 0
Pożyczyłam znajomej kasę jakiś czas temu.Jeszcze tamtej należności nie oddała, a już prosi o kolejną pożyczkę.Na mój wyraźny sprzeciw i stwierdzenie,że więcej nie dam,bo jak tak dalej pójdzie, sama znajdę się w niedostatku, stwierdziła: "No to dla mnie wyczaruj"
androm
Posty na forum: 1817
Z nami od: 09.02.2006
Pożyczyłam znajomej kasę jakiś czas temu.Jeszcze tamtej należności nie oddała, a już prosi o kolejną pożyczkę.Na mój wyraźny sprzeciw i stwierdzenie,że więcej nie dam,bo jak tak dalej pójdzie, sama znajdę się w niedostatku, stwierdziła: "No to dla mnie wyczaruj"
w ogóle co to za znajoma, lepiej unikać, bo bezczelna, dziś są banki i niech tam idzie
cudaczek121
Posty na forum: 5585
Z nami od: 28.02.2006
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanthera.com/pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76199977
https://panel.demando.pl/user/recommend/token/446beeb3e7f073dc676692421eee602a151c9a17/
ziolko
Posty na forum: 8577
Z nami od: 06.01.2006
Ile jej pożyczyłaś? i ile znowu chciała wysępić?
cudaczek121
Posty na forum: 5585
Z nami od: 28.02.2006
Ile jej pożyczyłaś? i ile znowu chciała wysępić?
ziolko
Posty na forum: 8577
Z nami od: 06.01.2006
androm
Posty na forum: 1817
Z nami od: 09.02.2006
cudaczek121 590? a dlaczego nie 600?
filemon02c
Posty na forum: 103
Z nami od: 09.08.2010
Tragedia z tymi ludźmi...
pioge7
Posty na forum: 7089
Z nami od: 25.05.2008
Sprzedałam na olx zabawkę za 25 zł z przesyłką i dzisiaj otrzymałam zwrot od poczty polskiej za którą zapłaciłam 13 zł, bo odbiorca nie odebrał paczki. Więc 26 zł poszło na samą pocztę polską..;/Poinformowałam odbiorcę o zwrocie paczki i zrobił mi jazdę, że on w tym czasie był na wczasach, że znajomi przychodzili i że nie było żadnego awizo... i że chce żebym znowu wysłała zabawkę, ale kurierem. No śmiech na sali! Kurier kosztuje 30 zł , a kto mi odda pieniądze za zwrot paczki 13zł ? Bo on nie raczy, bo to wina poczty polskiej..;/ No wariat..;/ Już nie chodzi mi o te sprawy groszowe, ale ten facet mógł mnie chociaż przeprosić, a tu nic.. bo on chce tą zabawkę, bo to wina poczty..
filemon02c
Posty na forum: 103
Z nami od: 09.08.2010
Sprzedałam na olx zabawkę za 25 zł z przesyłką i dzisiaj otrzymałam zwrot od poczty polskiej za którą zapłaciłam 13 zł, bo odbiorca nie odebrał paczki. Więc 26 zł poszło na samą pocztę polską..;/Poinformowałam odbiorcę o zwrocie paczki i zrobił mi jazdę, że on w tym czasie był na wczasach, że znajomi przychodzili i że nie było żadnego awizo... i że chce żebym znowu wysłała zabawkę, ale kurierem. No śmiech na sali! Kurier kosztuje 30 zł , a kto mi odda pieniądze za zwrot paczki 13zł ? Bo on nie raczy, bo to wina poczty polskiej..;/ No wariat..;/ Już nie chodzi mi o te sprawy groszowe, ale ten facet mógł mnie chociaż przeprosić, a tu nic.. bo on chce tą zabawkę, bo to wina poczty..
faworek
Posty na forum: 328
Z nami od: 07.08.2018
:D
"Nie narzekaj, że masz pod górę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt"
atyde25
Posty na forum: 590
Z nami od: 28.01.2006
Punkty karne: 1/5
bandit
Posty na forum: 851
Z nami od: 26.01.2015
Konkursy dodane: 7
i jak tu żyć
swoje oferty moge wyszukac na allegro - czyli wisza ale nic więcej
czy ktoś ma podobny problem ?
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
faworek
Posty na forum: 328
Z nami od: 07.08.2018
allegro - co ja źle robię ? nie widzę nic w zakłdce 'MOJE OFERTY' !! no nie mogę zakończyć, zmienić - nic nie mogę , nie moge niczego ehhhh
i jak tu żyć
swoje oferty moge wyszukac na allegro - czyli wisza ale nic więcej
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
mamadwojga
Posty na forum: 320
Z nami od: 28.03.2010
Reklamacja rozpatrzona pozytywnie ale od prawie tygodnia zwrotu kasy brak.
WRRRRRRRRRRRRRRRRRR...........
Aż mi się nie chce Ż...
joan
Posty na forum: 15439
Z nami od: 02.09.2008
Ale w takiej sytuacji ja nie mam obowiązku wysyłać tej paczki ponownie?
Ja bym nie wysyłała. Wykonałaś wszystko zgodnie z pierwotną umową. Teraz kupujący chce dokonać nowych ustaleń = nowej umowy, na którą nie musisz się godzić.
Dodam jeszcze, że ja w 99% sprzedaję przedmioty tylko z odbiorem osobistym, a w przypadku wysyłki zaznaczam wyraźnie, że wysyłka na koszt oraz całkowitą odpowiedzialność kupującego. W ten sposób zawczasu odrzucam konsekwencje wynikłe z działań kupującego, jego znajomych, listonosza itp. Polecam zawrzeć coś podobnego w swoich ogłoszeniach.
aurorcia
Posty na forum: 4179
Z nami od: 10.04.2011
allegro - co ja źle robię ? nie widzę nic w zakłdce 'MOJE OFERTY' !! no nie mogę zakończyć, zmienić - nic nie mogę , nie moge niczego ehhhh
i jak tu żyć
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!