Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
pikawka
Posty na forum: 786
Z nami od: 11.01.2019
Punkty karne: 2/5
Konkursy dodane: 3
[quote=
rosik93] Wkurza mnie, że banki odrzucają moje wnioski o kredyt a ja nie wiem w czym tkwi problem
pikawka
Posty na forum: 786
Z nami od: 11.01.2019
Punkty karne: 2/5
[quote=
rosik93] Wkurza mnie, że banki odrzucają moje wnioski o kredyt a ja nie wiem w czym tkwi problem
Jesli masz konto w pko bp to maja możliwosć w ipko zeby sobie pobrać swoja historie z bik nie wien jak inne banki ale myslę, ze tez jest taka mozliwosc. Wzrto sprawdzic.
Możesz tez FIGUROWAĆ w bankowym rejestrze. Tzn tetaz masz ok ale kiefys dlugo zalegalas i cie wpisali do bankowego rejesteu dluznikow. Dopoki nie zalatwisz wypisania to nic nie dostaniesz
nkba
Posty na forum: 1694
Z nami od: 22.12.2015
Punkty karne: 0/5
chaber20
Posty na forum: 109
Z nami od: 17.12.2018
Konkursy dodane: 0
[quote=
Jeśli odmowa jest za BIK lub Międzybankowy Rejestr to bank ma obowiązek poinformować klienta o tym na podstawie której bazy została podjęta negatywna decyzja.
Zakładam, że nie otrzymalas takiej informacji więc powyższe odpadają.
Częstym błędem jest sporządzanie wniosków tak że kwota wydatków przewyższa dochód klienta lub miesięczna rata dotychczasowych kredytów jest większa niż 50% dochodu wtedy zgodnie z zarządzeniem KNF bank musi odrzucić wniosek.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
nkba
Posty na forum: 1694
Z nami od: 22.12.2015
Nie ma to, jak kupić produkt konkursowy, upichcić z nim popisowe danie, warte oczywiście góry złota, zrobić w miarę fajne zdjęcie, potem zjeść to danie, żeby się czasem nie psuło i nie padło łupem stada galopujących po całym domu rozwścieczonych mrówek, z dumą wejść na stronę konkursu, aby zgłosić swój udział i zobaczyć, że ...konkurs Barilla dawno się już zakończył... Brawo ja.
kreatia
Posty na forum: 1405
Z nami od: 04.04.2010
Nie ma to, jak kupić produkt konkursowy, upichcić z nim popisowe danie, warte oczywiście góry złota, zrobić w miarę fajne zdjęcie, potem zjeść to danie, żeby się czasem nie psuło i nie padło łupem stada galopujących po całym domu rozwścieczonych mrówek, z dumą wejść na stronę konkursu, aby zgłosić swój udział i zobaczyć, że ...konkurs Barilla dawno się już zakończył... Brawo ja.
tak bardzo, bardzo Cię wygram.
mama-l-k-m
Posty na forum: 580
Z nami od: 11.09.2018
za to wkurzają mnie lekarze.. rok temu było ok, pół roku temu też było ok a dziś nagle nie jest ok i trzeba w maju operować i to dzień przed syna urodzinami, 3 tygodnie przed urlopem i miesiąc przed ślubem koleżanki, gdzie po operacji mam się 6 tygodni oszczędzać a na każdej wizycie było mówione że raczej nie trzeba będzie tego operować.. nic jeszcze pójdę do jednego na konsultację czy mogę to odwlec do września..
moskala22
Posty na forum: 1885
Z nami od: 04.07.2011
Konkursy dodane: 4
Zapraszam do rejestracji:
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
defed
Posty na forum: 4792
Z nami od: 14.01.2015
kreatia
Posty na forum: 1405
Z nami od: 04.04.2010
Znalazłam moje zdjęcie na oeliksie, ktoś sobie użył, bez pytania, bez zawahania... To mnie wkurza
androm
Posty na forum: 1563
Z nami od: 09.02.2006
za to wkurzają mnie lekarze.. rok temu było ok, pół roku temu też było ok a dziś nagle nie jest ok i trzeba w maju operować i to dzień przed syna urodzinami, 3 tygodnie przed urlopem i miesiąc przed ślubem koleżanki, gdzie po operacji mam się 6 tygodni oszczędzać a na każdej wizycie było mówione że raczej nie trzeba będzie tego operować.. nic jeszcze pójdę do jednego na konsultację czy mogę to odwlec do września..
A wkurza mnie brak nagród.
faworek
Posty na forum: 231
Z nami od: 07.08.2018
"Nie narzekaj, że masz pod górę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt"
szukajacykonkursow
Posty na forum: 220
Z nami od: 02.02.2019
Punkty karne: 1/5
cudaczek121
Posty na forum: 5261
Z nami od: 28.02.2006
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanthera.com/pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76199977
https://panel.demando.pl/user/recommend/token/446beeb3e7f073dc676692421eee602a151c9a17/
szukajacykonkursow
Wkurza mnie, że pierwsze miejsce w konkursie na fb na imię dla krasnala stojącego przed jedną z wrocławskich galerii handlowych zajęło imię zgłoszone po terminie wysyłania zgłoszeń.Komisja ogłaszając wyniki stwierdziła "tak, tak wiemy,że zgłoszenie dodane po terminie,ale nam się spodobało, to je nagrodzimy"
alan84
Posty na forum: 963
Z nami od: 09.04.2017
ren
Posty na forum: 21
Z nami od: 10.01.2019
pioge7
Posty na forum: 6632
Z nami od: 25.05.2008
Konkursy dodane: 6
wkurzaa mnie ze ludziom potrzeba 5-15-50 np dzwonkow danone... a nie dadza wygrac innym jednego. ps. nie gralem w tym konkursie .
:/ wygrałem jeden ale na paragon z tigerem (źle wybrałem paragony do gry)
już kończę bo lepiej mi wyjdzie kupić te dzwonki niż grać i grać...
Claudia77
Posty na forum: 1708
Z nami od: 19.05.2014
Strona owocowa jazda z tymbarkiem nie wchodzi nie mogę nadać kodu
szukajacykonkursow