Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
cudaczek121
Posty na forum: 5585
Z nami od: 28.02.2006
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanthera.com/pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76199977
https://panel.demando.pl/user/recommend/token/446beeb3e7f073dc676692421eee602a151c9a17/
cudaczek121
Posty na forum: 5585
Z nami od: 28.02.2006
Do białej gorączki doprowadziła mnie aplikacja Tchibo, cały czas wyskakiwał mi błąd captcha i nic nie dało się zrobić, jak spróbowałam wysłać z innej przeglądarki to paragon już wykorzystany, co za k... aplikacja! I teraz mam iść po kolejny paragon?!
Do białej gorączki doprowadziła mnie aplikacja Tchibo, cały czas wyskakiwał mi błąd captcha i nic nie dało się zrobić, jak spróbowałam wysłać z innej przeglądarki to paragon już wykorzystany, co za k... aplikacja! I teraz mam iść po kolejny paragon?!
FBbeata7
Posty na forum: 446
Z nami od: 09.07.2017
Punkty karne: 1/5
Wkurza mnie rozsyłanie takich wiadomości, szkoda czasu mojego i organizatora, nie wygrałam , to niech nic nie wysyłają, a powiadamiają tylko wygranych.
pikawka
Posty na forum: 2188
Z nami od: 11.01.2019
Konkursy dodane: 9
Najpierw moje 3 letnie bliźniaki dopadły moj zeszyt z paragonami i dosłownie wszystkie poodrywały. Wszystko mialam opisane a teraz wszystkie paragony wymieszane. Plus te jeszcze nie wysłane. Aż się poryczalam tak mnie wkurzyli.
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
mama-l-k-m
Posty na forum: 867
Z nami od: 11.09.2018
Konkursy dodane: 1
w 2011 roku też przeżyłam burzę w Tatrach akurat schodzilismy z Rys kiedy się zaczęło - ludzie kurczowo trzymali się łańcuchów - korek bo jedni szli w górę inni w dół, my staliśmy w szczelinie w kałuży ale daleko od łańcuchów, telefony wyłączone, inny Pan wołał do ludzi aby puścili łańcuchy - może pare osób posłuchało, potem grad wielkości czereśni - ale wszyscy się wycofali i schodzili mimo że byli blisko.
W 2012 wchodziliśmy na Krywań - byliśmy w połowie drogi, ciemno się robiło, zaczęło kropić - zrezygnowaliśmy może za szybko po przeszło bokiem ale byłam w ciąży i wygrał zdrowy rozsądek.
Mam nadzieje że te 9 osób które zagineły odnajdą się i będą żyły..
edi999a
Posty na forum: 1324
Z nami od: 08.03.2011
Konkursy dodane: 8
Smuci mnie bardzo dramat jaki spotkał turystów w Tatrach ale wkurza że ludzie chodza w góry i nie wiedzą jak się zachować podczas burzy bo fakt w jakich butach chodzą pominę.. czytam teraz relacje Pani ze Śląska że 5min przed uderzeniem robiła zdjęcie przy krzyżu.. masakra ważniejsze zdjęcie niż zachowanie zdrowego rozsądku i zejście w dół..
w 2011 roku też przeżyłam burzę w Tatrach akurat schodzilismy z Rys kiedy się zaczęło - ludzie kurczowo trzymali się łańcuchów - korek bo jedni szli w górę inni w dół, my staliśmy w szczelinie w kałuży ale daleko od łańcuchów, telefony wyłączone, inny Pan wołał do ludzi aby puścili łańcuchy - może pare osób posłuchało, potem grad wielkości czereśni - ale wszyscy się wycofali i schodzili mimo że byli blisko.
W 2012 wchodziliśmy na Krywań - byliśmy w połowie drogi, ciemno się robiło, zaczęło kropić - zrezygnowaliśmy może za szybko po przeszło bokiem ale byłam w ciąży i wygrał zdrowy rozsądek.
Mam nadzieje że te 9 osób które zagineły odnajdą się i będą żyły..
https://www.faceb.../?type=3&theater (tak było w górach podczas sierpniowego długiego weekendu)
donia7
Posty na forum: 2310
Z nami od: 22.01.2014
mama-l-k-m
Posty na forum: 867
Z nami od: 11.09.2018
Ja w ogóle podziwiam ludzi, którzy idą z małymi dziećmi. My byliśmy na Kasprowym, bo mieliśmy w pakiecie wjazd kolejką na Kasprowy i ja tam dostawałam nerwicy. Nie dość, że same przepaście to te małe dzieci tak biegały, a rodzice zdjęcia trzaskały. Mąż z synkiem poszli tam dalej na skały, a ja siedziałam z córką pod budynkiem. Ostatecznie wróciłam znerwicowana, pochorowałam się i stwierdziłam, że to nie dla mnie. Oczyma wyobraźni widziałam jak moje dzieci idą i jedno popycha drugiego: idź szybciej i spadają
A odnośnie tematu to kiedyś widziałam Pana w klapkach wchodzącego na Wołowca z dzieckiem w nosidle na plecach
misiamisiam
Posty na forum: 1513
Z nami od: 20.08.2011
edit - właśnie dojrzałam, że przegapiłam rocznicę na forum
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
margotkowe
Posty na forum: 246
Z nami od: 14.07.2016
zielonaszpilka
Posty na forum: 1368
Z nami od: 23.06.2008
A mnie wkurza na maksa brak nagrody z konkursu na dzień dziecka w Kaufland. Ciekawość mnie zżera co to będzie. Syn co dzień pyta o przesyłkę i się doczekać nie może. Liczyłam na wielkie WOW i się przeliczyłam bo nie mamy nic. A Agencja każe cierpliwie czekać, dodając, że wysyłkę już zakończyli. To ten kurier chyba pieszo do nas idzie.
I wszystko mnie ostatnio wkurza. Dosłownie wszystko, i co gorsza wszyscy wokół. I tak się nakręcam i się złoszczę sama na siebie niepotrzebnie. Ech...
i nie mam co świętować
misiamisiam
Posty na forum: 1513
Z nami od: 20.08.2011
A mnie wkurza na maksa brak nagrody z konkursu na dzień dziecka w Kaufland. Ciekawość mnie zżera co to będzie. Syn co dzień pyta o przesyłkę i się doczekać nie może. Liczyłam na wielkie WOW i się przeliczyłam bo nie mamy nic. A Agencja każe cierpliwie czekać, dodając, że wysyłkę już zakończyli. To ten kurier chyba pieszo do nas idzie.
I wszystko mnie ostatnio wkurza. Dosłownie wszystko, i co gorsza wszyscy wokół. I tak się nakręcam i się złoszczę sama na siebie niepotrzebnie. Ech...
i nie mam co świętować
azaflora
Posty na forum: 865
Z nami od: 24.03.2010
A odnośnie tematu to kiedyś widziałam Pana w klapkach wchodzącego na Wołowca z dzieckiem w nosidle na plecach
żona miała mały plecaczek to raczej ubrań na zmianę nie mieli i dużej ilości płynów też.
Uwielbiam Tatry w maju, ładnych kilka lat temu schodziłam do Morskiego Oka, a wycieczka szkolna /12-13 lat/ podchodziła w kierunku Czarnego Stawu. Panie nauczycielki/opiekunki w miejskich pantoflach, dzieciarnia w adidasach, tenisówkach i sandałach.W Zakopanem przecież upalnie! W połowie drogi opiekunki zdały sobie sprawę, że nie dojdą i nakazały powrót. Chłopcy popisywali się, zaczęli zjeżdżać na pupach po płatach śniegu. Dziewczynki piszczały, panie wrzeszczały. Na szczęście wszyscy zeszli w kierunku Morskiego, głupi czasem mają szczęście.
Nigdy nie byłam na Giewoncie
http://swpanel.pl/rejestracja?ref=62637
zapraszam do rejestracji - płatne ankiety
https://reaktoropinii.pl/ref/ujnab
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
chaber20
Posty na forum: 131
Z nami od: 17.12.2018
i nie mam co świętować
W temacie wkurza mnie kończące się lato
agakaz2
Posty na forum: 4477
Z nami od: 07.05.2017
Konkursy dodane: 8
sklep tradycyjne oczy jak 5 zł oni nic nie wiedzą nie jest Pani pierwszą osobą która pyta
no szlag by ich trafił
Poklikam w konkursach
Gram by spełniać marzenia.
iwona0103
Posty na forum: 1582
Z nami od: 04.11.2008
Konkursy dodane: 6
Wiele osób nie spełniło zasad regulaminu a wygrało, ja spełniłam i nie wygrałam... Organizator odpisał, że jest organizatorem, więc może zmieniać regulamin (bez informowania kogokolwiek), czyli w tym wypadku ze względu na to, że było dużo zgłoszeń niespełniających zasady konkursu postanowili wziąć wszystkie (nieprawidłowe też) pod uwagę
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
iwona0103
Posty na forum: 1582
Z nami od: 04.11.2008
Konkursy dodane: 6
Wkurzają mnie konkursy z dużą ilością nagród, bo w nich nie wygrywam... tym razem brak okularów Tonny
Wiele osób nie spełniło zasad regulaminu a wygrało, ja spełniłam i nie wygrałam... Organizator odpisał, że jest organizatorem, więc może zmieniać regulamin (bez informowania kogokolwiek), czyli w tym wypadku ze względu na to, że było dużo zgłoszeń niespełniających zasady konkursu postanowili wziąć wszystkie (nieprawidłowe też) pod uwagę
Dlatego postanowiłam wyżalić się w tym wątku
ziolko
Posty na forum: 8593
Z nami od: 06.01.2006
Konkursy dodane: 5
Wkurzają mnie konkursy z dużą ilością nagród, bo w nich nie wygrywam... tym razem brak okularów Tonny
Kiedyś w jednym konkursie tez zmienili datę zakończenia (wydłużyli), napisałam reklamację i dostałam nagrodę.
Postrasz ich Rzecznikiem praw konsumentów i UOKiKiem, to powinno coś pomóc.
No co za durny organizator
pioge7
Posty na forum: 7102
Z nami od: 25.05.2008
Konkursy dodane: 3
androm
Posty na forum: 1819
Z nami od: 09.02.2006
internet.... na jednym poziomie pokój obok pokoju routera i nie ma internetu
już drugi router i to samo
nie wiem czy to wina routera czy internmetu ale jest do bani
asz ma ktoś jakiś wzmacniacz i może coś polecić?