Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
FBgabriela1
Posty na forum: 65
Z nami od: 07.11.2019
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Powiedzcie czy tak zawsze było, czy obecna sytuacja robi z ludzi hieny ?? Przecież te produkty zostają w domach.. A grupa chyba ma sobie pomagać, A nie żerowac na kimś.jesli jestem zbyt naiwna, to mnie po prostu oswieccie!
edzia21
Posty na forum: 8668
Z nami od: 27.03.2011
Hej, ostatnio 1 raz wpisałam się na grupie, że poszukuję paragonu. . Dostalam 3 wiadomości, że sprzedane będą za taka cenę jak kupione artykuly...
Powiedzcie czy tak zawsze było, czy obecna sytuacja robi z ludzi hieny ?? Przecież te produkty zostają w domach.. A grupa chyba ma sobie pomagać, A nie żerowac na kimś.jesli jestem zbyt naiwna, to mnie po prostu oswieccie!
"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie..."
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
cudaczek121
Posty na forum: 5585
Z nami od: 28.02.2006
Hej, ostatnio 1 raz wpisałam się na grupie, że poszukuję paragonu. . Dostalam 3 wiadomości, że sprzedane będą za taka cenę jak kupione artykuly...
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanthera.com/pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76199977
https://panel.demando.pl/user/recommend/token/446beeb3e7f073dc676692421eee602a151c9a17/
magdalena-chili
Posty na forum: 411
Z nami od: 02.03.2019
pikawka
Posty na forum: 2181
Z nami od: 11.01.2019
Konkursy dodane: 9
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
luki28
Posty na forum: 64
Z nami od: 18.05.2018
Wiesz to nie do końca tak jest. Bo jeśli mam kupić komuś wino do konkursu, którego nie lubie(wytrawne) i i tak muszę je komuś wydać to czemu mam za nie płacić. Nie zostanie u mnie w domu...
pikawka
To po co wtedy oferować zakupy na produkt, którego się nie lubi? Ja zauważyłem, że ta tendencja jest już od dłuższego czasu
pikawka
jokan
Posty na forum: 7671
Z nami od: 13.07.2009
Konkursy dodane: 13
Zrobię zakupy:
ITM, Dino, Tesco, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
luki28
Posty na forum: 64
Z nami od: 18.05.2018
paula9891
Posty na forum: 1502
Z nami od: 12.04.2016
"Upadniemy razem tak, jak jeszcze nigdy nisko"
Potem oczywiście trzeba powstać i grać!
joan
Posty na forum: 15451
Z nami od: 02.09.2008
Konkursy dodane: 5
Ty sobie dopowiadasz, że "te produkty zostają w domach" - a często są po prostu NIEODPŁATNIE przekazywane potrzebującym, dotyczy to przede wszystkim art. chemicznych, żywności czy karmy dla zwierząt. Beneficjentami są min. kluby dla seniorów czy organizacje opiekujące się zwierzętami.
mniej osób chodzi do sklepów, pewnie wliczają sobie "ryzyko" - prawo podaży i popytu - za miesiąc pewnie będą ceny 50% wyższe niż wartości paragonu
No logiczne - na serio sądzicie, że człowiek będzie kwitł 20 minut w tłumie & na mrozie pod Lidlem (bo w sklepie jest już 12. klientów i nowych nie wpuszczają), żeby zrobić komuś z forum zakupy ze zniżką? Bo dostanie dzięki temu pastę do zębów w cenie niższej o dwa złote? A potem jeszcze trzeba do domu wrócić, paragon sfotografować i przesłać... to wszystko w cenie dwóch złociszy. Się zastanówcie.
kermit
Posty na forum: 1048
Z nami od: 06.02.2017
Ale jakie hieny? Chcesz kupujesz taki paragon, nie chcesz nie kupujesz i tyle. Wolny wybór. Ktoś może zaproponować cenę jaką chce, choćby z kosmosu. Kupić możesz, a nie musisz. To nie chleb czy żel antybakteryjny...
asantesana
Posty na forum: 4259
Z nami od: 14.01.2012
1. albo proszę o przysługę dobrego znajomego z forum i następnym razem ja mu kupię paragon w sklepie, którego on nie ma (lub dogadujemy się w inny sposób)
2. albo proszę o przysługę obcą osobę na forum i mu płacę za czas na zakupy, za ewentualne odsyłanie paragonu w przypadku wygranej itd. Nie wymagam, że pobiegnie mi do sklepu (zwłaszcza w aktualnej sytuacji) za 2 zł, bo to jest uwłaczające jego i mojej godności. I nie interesuje mnie co zrobi z produktem.
Tak, wiem, zaraz będę zjedzona
Kiciunia21
Posty na forum: 947
Z nami od: 11.01.2015
Kawę dostaje tata do pracy. Dużo jej z kolegami wypija. A teraz gdy mają ,,obcięte" godziny, zo zawsze to dla nich zaoszczędzone pieniądze.
Kto chce ten kupuje. Kto nie to nie. Nikogo nie zmuszam, przedstawiam tylko propzycję.
I tyle.
joan
Ja tak robię i wcale się z tym nie kryję. (...) Kto chce ten kupuje. Kto nie to nie. Nikogo nie zmuszam, przedstawiam tylko propzycję.
I tyle.
Moim zdaniem takie mamy teraz okoliczności, że ludzie powinni się cieszyć, iż ktokolwiek chce im zrobić zakupy konkursowe
bubba
Posty na forum: 366
Z nami od: 01.12.2017
-w razie wygranej zabawa w wypełnianie wydrukowanych oświadczeń, sprawdzanie tego po x razy czy wszystko jest dobrze wypełnione, robienie fotek (aby mieć podkładkę), adresowanie rejestrowanych przesyłek i wreszcie odstanie swojego na poczcie w celu nadania. A teraz sobie pomyśl, że masz co najmniej 10 wygranych i ogarnij to wszystko...za 2 zł.
FBgabriela1
Posty na forum: 65
Z nami od: 07.11.2019
Ze to taki wysiłek, wyslac zdjecie paragonu lub oddac w prezencie wino koleżance ktorego nie lubi.. nie wymagam, żeby ktos mi kupowal produkty i darował paragony za pół ceny, albo chodizl po nie specjalnie do sklepu(tym bardziej "w tym czasie") ale pisanie ze będzie w sklepie i może mi kupić i sprzedac paragon za taka samą cenę, uważam za lekkie przegięcie. Wypowiadają się tu starzy wyjadacze, którzy wypatruja tez interesu na takich rzeczach, a wiadomo ze sa tu "klienci" ktorzy dadzą i tyle co produkt kosztuje. Poniekąd rozumiem jednych i drugich- "taki mamy czas"
Gość
Hej, ostatnio 1 raz wpisałam się na grupie, że poszukuję paragonu.. Dostalam 3 wiadomości, że sprzedane będą za taka cenę jak kupione artykuly... Powiedzcie czy tak zawsze było, czy obecna sytuacja robi z ludzi hieny??
joan
Uderz w stół, a nozycze sie odezwa ..Widzę, że większość osób nie robi tutaj przyslugi na zasadzie, że będzie w sklepie i przy okazji coś ze sobą wezmie na konkurs dla innej osoby, tylko ŁASKĘ
(...)
Ale to też ważne, że taka dyskusja się toczy - można przedstawić swój punkt widzenia
Mój jest następujący: chodzę do sklepu, gdy muszę. Nie będę nikomu robiła zakupów na konki "przy okazji", bo w obecnej chwili nie chodzę na zakupy "przy okazji". Jeśli już w ogóle jestem w sklepie, wszystko ujmuję na jednym paragonie i jak najszybciej pylam do domu. A paragon z produktem konkursowym zachowuję dla siebie. Jestem człowiekiem, co nie tylko nie zrobi nikomu przysługi, ale nawet: nie zrobi nikomu wspomnianej łaski. Jeszcze mnie (odpukać!) stać mnie na odpuszczenie tych kokosów z handlu paragonami