Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
nanajka81
Posty na forum: 2234
Z nami od: 15.06.2005
Punkty karne: 1/5
Konkursy dodane: 12
Apel do organizatorów konkursów:
Nie dawajcie nam badziewno-szajsowatych nagród, które to mogłyby być dodatkiem do zakupu większej ilości produktów np. 10 - ewentualnie.
Nie chcemy łaciatego szmelcu, cheetosowej marnoty czy innej nędzo-tanizny.
Wkurzają mnie takie szkaradzieństwa. Aczkolwiek szanuję tych, którym się to podoba.
Rozumiem myślenie agencji, że im więcej nagród tym większe zainteresowanie, ale jak już swiat podobno dąży do zagłady, to po co to jeszcze przyśpieszać...
A jako że kiedyś pracowałam przy produkcji takich gadżetów to Wam powiem, iż Ci co to zamawiają to chcą aby było jak najtaniej i jak najwięcej a żeby było jak najtaniej to trzeba z Chin większą ilość zamawiać. I potem jest do wygrania mnóstwo szajsu, który się wala po półkach. Zdecydowanie wolę praktyczniejsze rzeczy niż nerki, tandetne bluzy, jakieś łaciate kuferki, kubki, dziadowskie okulary i co to tam jeszcze teraz jest... W Łaciatym lepszą nagrodą byłyby kody na mleko niż to coś.
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
kukuleczka
Posty na forum: 216
Z nami od: 10.08.2019
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Nie dawajcie nam badziewno-szajsowatych nagród, które to mogłyby być dodatkiem do zakupu większej ilości produktów np. 10 - ewentualnie.
Wkurzają mnie takie szkaradzieństwa. Aczkolwiek szanuję tych, którym się to podoba.
Rozumiem myślenie agencji, że im więcej nagród tym większe zainteresowanie, ale jak już swiat podobno dąży do zagłady, to po co to jeszcze przyśpieszać...
Fundatorzy nagrod nie zasponsoruja konkusrow jesli nie ma kasy ze sprzedazy...
Kiedys to bylo ojjj tak fajnie... zachodnie koncerny ulgi mialy i wykupily polskie firmy, rozbudowaly sie i przeniosly produkcje nad Wisle, gdzie siła robocza tania jak te chinskie nagrody.
25 lat dobieglo konca... polski konsument woli tanie produkty bez fancy logo i Biedronkowy format. Nie Alma, Piotr i Pawel, nawet nie Tesco
Niestety, byłam świadkiem (rok lub 2 lata temu) jak za okazanie świadectwa szkolnego, w lokalnym małym pasażu handlowym dostawało się jakąś czekoladę lub bombonierkę i wakacyjne, chińskie okulary. Przecierałam oczy z zdumienia - kolejka na 2h stania do punktu odbioru.
Albo akcje w Stokrotce z dodawaniem jakichś figurek Minionków czy innych postaci z bajek. Oczywiście dla dziecka super. A w sklepie mnóstwo informacji promujących oddawanie baterii, zakrętek i rozsądnym kupowaniu aby nie zaśmiecać planety.
Zero konsekwentnego marketingu
cudaczek121
Posty na forum: 5584
Z nami od: 28.02.2006
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanthera.com/pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76199977
https://panel.demando.pl/user/recommend/token/446beeb3e7f073dc676692421eee602a151c9a17/
atyde25
Posty na forum: 589
Z nami od: 28.01.2006
A wkurza mnie ,że jestem już gotowa do wyjścia z domu i czekam na to co mi to umożliwi a to się nie spieszy.
Ale oczywiście apeluję dajcie bony,gotówkę i takie nagrody które nie zawalają piwnic,balkonów i komórek.
kumulacja
Posty na forum: 264
Z nami od: 22.06.2016
Konkursy dodane: 5
sambolera
Posty na forum: 2268
Z nami od: 07.05.2009
Konkursy dodane: 17
halliday
Posty na forum: 732
Z nami od: 25.12.2017
Konkursy dodane: 4
A od 8 stycznia 2021 smsy i rozmowy będą droższe o kilka groszy w tej sieci!
mamadwojga
Posty na forum: 320
Z nami od: 28.03.2010
Super
Napisałam do Uniqueone i czekam na odpowiedź...
Ktoś jeszcze dostał taki fajny bon?
stamp2
Posty na forum: 1468
Z nami od: 03.10.2015
Dzisiaj (25 listopada) przyszedł bon do Selgros wygrany z Berlinek z datą ważności do końca maja 2020.
Super
koniczynka123
Posty na forum: 49
Z nami od: 29.06.2006
Konkursy dodane: 10
Dzisiaj (25 listopada) przyszedł bon do Selgros wygrany z Berlinek z datą ważności do końca maja 2020.
Super
... tak mało trzeba nam i dużo tak ... jeżeli nie przydarzył ci się cud sam go spraw...
halliday
Posty na forum: 732
Z nami od: 25.12.2017
Ze od 14 września 2021 roku będzie pobierana opłata 3zł za każdy miesiąc za nie korzystanie z numeru w sieci Plus, więc kto ma numer w tej sieci tylko do wysyłania smsów konkursowych zalecałbym przenieść do innej sieci
A od 8 stycznia 2021 smsy i rozmowy będą droższe o kilka groszy w tej sieci!
FBbeata7
Posty na forum: 428
Z nami od: 09.07.2017
silvia8
Posty na forum: 1043
Z nami od: 16.04.2010
Konkursy dodane: 2
Gdzieś zgubiłam sobie dane strony, gdzie mogę sprawdzić, ile jeszcze mi zostało na karcie Travel& Spa z jaj Farmio.Specjalnie nie wyrzucałam koperty i pisma ,które było z kartą, a teraz gdzieś zadziałam.Same kłopoty z tą wygraną- nie dość,że nie wiadomo, gdzie można nią płacić, niby sklepy ze zdrową żywnością, tak pisali na stronie - obeszłam 3 we Wrocławiu - żaden jej nie przyjmuje, to jeszcze salda nie mogę sprawdzić.Po co to dawać na nagrody takie kłopotliwe karty?
luckymen
Posty na forum: 1162
Z nami od: 21.02.2006
Konkursy dodane: 1
Super
FBbeata7
Gdzieś zgubiłam sobie dane strony, gdzie mogę sprawdzić, ile jeszcze mi zostało na karcie Travel& Spa z jaj Farmio.Specjalnie nie wyrzucałam koperty i pisma ,które było z kartą, a teraz gdzieś zadziałam.Same kłopoty z tą wygraną- nie dość,że nie wiadomo, gdzie można nią płacić, niby sklepy ze zdrową żywnością, tak pisali na stronie - obeszłam 3 we Wrocławiu - żaden jej nie przyjmuje, to jeszcze salda nie mogę sprawdzić.Po co to dawać na nagrody takie kłopotliwe karty?
silvia8
Posty na forum: 1043
Z nami od: 16.04.2010
Konkursy dodane: 2
FBbeata7
kumulacja
Posty na forum: 264
Z nami od: 22.06.2016
I sporo jeszcze zostało na kartach. Miały być na wyjazd, ale zawsze coś stało nam na przeszkodzie.
A Wy gdzie wykorzystywaliście jeszcze karty z Farmio?
FBbeata7
I sporo jeszcze zostało na kartach. Miały być na wyjazd, ale zawsze coś stało nam na przeszkodzie.
A Wy gdzie wykorzystywaliście jeszcze karty z Farmio?
anaesth
Posty na forum: 1090
Z nami od: 05.10.2018
W Łaciatym lepszą nagrodą byłyby kody na mleko niż to coś.
A mnie wkurza, że wg regulaminu agencja życzy sobie wysyłki oryginału paragonu na wygrany bon 50zł do C4. Oprócz podpisania się pod apelem o niewciskaniu nam chińskiego szitu, proszę agencje o to, żeby poszły po rozum do głowy i nie kazały nam płacić za wysyłkę paragonu i stać na poczcie w tych trudnych czasach.