Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Posty na forum: 8097
Z nami od: 06.01.2006
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 7
mia
Posty na forum: 13784
Z nami od: 04.05.2010
Konkursy dodane: 16
Kiedyś zarejestrowałam się na ich stronie, ale po przejrzeniu informacji, jakie peany trzeba pisać, machnęłam na to ręką i nigdy nie odesłałam im oświadczenia.
Teraz po roku nagle dowiaduję się, że jestem ekspertką, dostaję paczkę Winiary i... no właśnie, co dalej? Rozdać znajomym owszem mogę i to zrobię, ale żadnych raportów po każdej rozmowie nie mam zamiaru pisać, nie mam na to, ani czasu, ani ochoty.
Czy jeśli napiszę tylko raport końcowy (o ile będzie o czym), to po prostu zrezygnują z moich usług i spokój? Bo nie mam ochoty być zasypywana jakimiś mailami z upomnieniami etc.
????????
Gość
Mam ogólne pytanie odnośnie streetcom.
Kiedyś zarejestrowałam się na ich stronie, ale po przejrzeniu informacji, jakie peany trzeba pisać, machnęłam na to ręką i nigdy nie odesłałam im oświadczenia.
Teraz po roku nagle dowiaduję się, że jestem ekspertką, dostaję paczkę Winiary i... no właśnie, co dalej? Rozdać znajomym owszem mogę i to zrobię, ale żadnych raportów po każdej rozmowie nie mam zamiaru pisać, nie mam na to, ani czasu, ani ochoty.
Czy jeśli napiszę tylko raport końcowy (o ile będzie o czym), to po prostu zrezygnują z moich usług i spokój? Bo nie mam ochoty być zasypywana jakimiś mailami z upomnieniami etc.
????????
po prostu odpuszczą sobie Ciebie jako testera
Gość
mam pytanie, jak zapiszę się do streetcom to mogę sama wybierać co chcę testować, czy np. dadzą mi takie zrebro kolidalne bez mojej wiedzy
?
Jeśli odpowiesz, że nie pijesz albo pijesz, ale nie żołądkową, to logiczne, że nie dostajesz się do kampanii.
Tak to widzę, jeśli się mylę to proszę o sprostowanie
ale czasem szukają kogoś kto nigdy wcześniej produktu nie próbował, więc np. jeśli zaznaczysz, że już piłaś Zołądkową - to jej nie dostaniesz
mia
Posty na forum: 13784
Z nami od: 04.05.2010
Konkursy dodane: 16
Mam ogólne pytanie odnośnie streetcom.
????????
po prostu odpuszczą sobie Ciebie jako testera
Dzięki
delfinka101
Posty na forum: 4030
Z nami od: 08.06.2009
Konkursy dodane: 0
http://www.street...tcomJunior/Photo/669
kinga1
Posty na forum: 697
Z nami od: 27.09.2008
Mam pytanie; Na stretcomie jest teraz nowy konkursik z dziecmi ale dalam zdjecie jest niby zaakceptowane ale niemoge go otworzyc..dałam dwa ,bo eniwiedzialamz e się juz załadowały..Moze ktos zobaczyc czy da się to otworzyc..nie musi mi glosowac,chodzi mi o sprawdzenie,bo neiwiem czy juz moge znajomym link wysyłac;
u mnie nie idzie otworzyć
delfinka101
Posty na forum: 4030
Z nami od: 08.06.2009
Mam pytanie; Na stretcomie jest teraz nowy konkursik z dziecmi ale dalam zdjecie jest niby zaakceptowane ale niemoge go otworzyc..dałam dwa ,bo eniwiedzialamz e się juz załadowały..Moze ktos zobaczyc czy da się to otworzyc..nie musi mi glosowac,chodzi mi o sprawdzenie,bo neiwiem czy juz moge znajomym link wysyłac;
u mnie nie idzie otworzyć
dziekuje u mnei tez nie:(
Gość
kaczord
Posty na forum: 144
Z nami od: 24.03.2010
a Streetcom co odwala? Co, zaczęli wątpić w nasze raporty i teraz nasi znajomi muszą potwierdzać, że faktycznie dostali od nas produkt i muszą jeszcze wyrażać zgodę na przetwarzanie danych i podawać swoje dane... yhy już to widzę, jak ktoś ode mnie to wypełni, albo np. moja babcia, której też dałam liptona do spróbowania. Przecież ona nawet nie umie włączyć komputera, a ja za nią nic wypełniać nie będę
Że moje dane mają wszyscy ze względu na mój udział w konkursach, to nie znaczy, że dane moich znajomych też muszą mieć, bo nagle mają takie zachcianki...
Je tego nikomu nie będę wysyłać!
Potem znowu będą setki razy dzwonić z jakimiś ankietami tak samo jak te słynne już kawy...
Gość
Gość
kinga1
Posty na forum: 697
Z nami od: 27.09.2008
Miałam potwierdzenie adresu do kampanii Gerber,czy to znaczy,że dostanę paczkę czy to jeszcze nic pewnego?
wg.mnie zakwalifikowałaś się do kampanii
Gość
Miałam potwierdzenie adresu do kampanii Gerber,czy to znaczy,że dostanę paczkę czy to jeszcze nic pewnego?
wg.mnie zakwalifikowałaś się do kampanii
Dziękuję w takim razie się cieszę
aka
Posty na forum: 1223
Z nami od: 13.03.2006
kaczord
Posty na forum: 144
Z nami od: 24.03.2010
mielisby być testerami a nie chodzaca reklama streetcom. Wszedzie opisy teraz jeszcze dane znajomych!
streetcom schodzi na street
Gość
mielisby być testerami a nie chodzaca reklama streetcom. Wszedzie opisy teraz jeszcze dane znajomych!
Dokładnie i są coraz bardziej nachalni w zbieraniu tych danych, a moi znajomi coraz bardziej niechętni w zgodzie na udostępnianie. Potem tylko spam i spam, a nie każdy sobie tego życzy
Gość
Dokładnie i są coraz bardziej nachalni w zbieraniu tych danych, a moi znajomi coraz bardziej niechętni w zgodzie na udostępnianie. Potem tylko spam i spam, a nie każdy sobie tego życzy
i to im napisałam w raporcie końcowym, zbyt miła to ja nie byłam
Gość
Gość