Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
asiunia260
Posty na forum: 568
Z nami od: 05.09.2009
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
sanu
Posty na forum: 181
Z nami od: 01.07.2008
Współczuje Wam tych butów, bo to takie nabijanie w butelkę... a jak nie zaraportujecie i nie weźmiecie udziału, to uznają, że nie macie aktywności i nie dadzą kolejnych kampanii... ja z bólem serca musiałam tak niagaro testować
fryz
Posty na forum: 2164
Z nami od: 14.07.2005
mój brat dostał się do kampanii adidas... czy otwiera się Wam regulamin na stronie? Bo mi nie a przy rejestracji trzeba go zaakceptować
Nie otwiera sie
2015:krem BB,
kurlandzki
Posty na forum: 925
Z nami od: 01.03.2008
grazia1981
Posty na forum: 591
Z nami od: 01.02.2011
http://www.streetcom.pl/l
anguage/pl-PL/Ankietaopie
luszkachdlaznajomych?code
=35495E91-8439-4233-891B-
C4F228D6AB81
Gość
fryteczka
Posty na forum: 3824
Z nami od: 13.06.2006
Co z pieluszkami z kampanii sleep&play miały być w ciągu 7-10 dni,a minęło już więcej
a nie mialy czasem byc wysylane na poczatku lutego ?
fryteczka
Posty na forum: 3824
Z nami od: 13.06.2006
Co z pieluszkami z kampanii sleep&play miały być w ciągu 7-10 dni,a minęło już więcej
W przeciągu 30 dni otrzymasz od nas drogą pocztową przesyłkę
zawierającą dzienny zapas pieluszek Pampers Sleep & Play w wybranym przez
ja tego @ dostalam 20 stycznia bo gdzies w tych dniach byla akcja.. w kazdym razie nie pisali 7-10 dni
Gość
ja tego @ dostalam 20 stycznia bo gdzies w tych dniach byla akcja.. w kazdym razie nie pisali 7-10 dni
Piszecie o dwoch roznych akcjach - Fryteczka o dziennym zapasie ( pewnie znow 5 szt ) dla znajomych ekspertow a agee o przesylce głownej dla ekspertow czyli calym op pieluch . Terminy sie zgadzaja - w pierwszym wypadku ma byc ok 30 dni w drugim ok 10 dni - ale mają opoznienia wiec trzeba czekac.
sanu
Posty na forum: 181
Z nami od: 01.07.2008
Gość
kinga1
Posty na forum: 697
Z nami od: 27.09.2008
Piszecie o dwoch roznych akcjach - Fryteczka o dziennym zapasie ( pewnie znow 5 szt ) dla znajomych ekspertow a agee o przesylce głownej dla ekspertow czyli calym op pieluch . Terminy sie zgadzaja - w pierwszym wypadku ma byc ok 30 dni w drugim ok 10 dni - ale mają opoznienia wiec trzeba czekac.
jeśli chodzi o kampanie pampers miały byc w przeciągu 7-10 dni pisałam do nich kiedy dojdzie paczka,odpisali,że mają opóźnienia w wysyłce i wszystkie pampki dotrą do nas do konca przyszłego tygonia
Gość
ziolko
Posty na forum: 8309
Z nami od: 06.01.2006
Mam dwie nowe ankiety o drinkach i chemia gospodarcza. Ciekawe co się szykuje za kampania?
też mam drinki
Gość
ja chemie gosp
co to kobieta juz nie moze sie drinka napic
baseda
Posty na forum: 112
Z nami od: 27.08.2009
mia
Posty na forum: 13992
Z nami od: 04.05.2010
Konkursy dodane: 5
A u mnie ankieta: produkty kuchenne
U mnie też... co to, ja tylko do kuchni?
Czekam na rezerwę.
Gość
u mnie też
u Was też taka krótka?
mia
Posty na forum: 13992
Z nami od: 04.05.2010
Konkursy dodane: 5
u mnie też
u Was też taka krótka?
Dokładnie... i znowu kostki rosołowe, warzywka i pomysły... O nie...
agamaty
Posty na forum: 2880
Z nami od: 13.01.2009