Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
sanu
Posty na forum: 181
Z nami od: 01.07.2008
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
calliope
Posty na forum: 1918
Z nami od: 03.08.2011
Konkursy dodane: 4
http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=74347624
Polecam Proste Zasady w Getin Banku! Otwórz konto, użyj mojego kodu polecenia F57ZAH, spełnij warunki promocji i odbierz 50 zł + 50 zł ekstra, PW
Gość
calliope
Posty na forum: 1918
Z nami od: 03.08.2011
Konkursy dodane: 4
Koncowy wyswietla sie chyba przez tydzien.
Dziękuję Ci za info
http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=74347624
Polecam Proste Zasady w Getin Banku! Otwórz konto, użyj mojego kodu polecenia F57ZAH, spełnij warunki promocji i odbierz 50 zł + 50 zł ekstra, PW
Gość
1 opakowanie 120 kapsułek witaminek, 1 syropek 150 ml, 5 opakowań próbek, w każdej po 15 kapsułek
u nas cały syrop wylany - wszystko w opakowaniu pływa w oleistej cieczy
a kapsułką młoda pluła przed chwilą dalej niż widziała - będę miała kłopot w tej kampanii - jak ocenić walory czegoś ,czego młoda nie jest w stanie przełknąć ?
kinga1
Posty na forum: 697
Z nami od: 27.09.2008
1 opakowanie 120 kapsułek witaminek, 1 syropek 150 ml, 5 opakowań próbek, w każdej po 15 kapsułek
u nas cały syrop wylany - wszystko w opakowaniu pływa w oleistej cieczy
a kapsułką młoda pluła przed chwilą dalej niż widziała - będę miała kłopot w tej kampanii - jak ocenić walory czegoś ,czego młoda nie jest w stanie przełknąć ?
w takich przypadkach wg.regulaminu należy produkt oddac innej osobie do testowania i napisac o tym w raporcie
sanu
Gość
uuu współczuje... właśnie poszukaj kogoś chętnego... nawet tutaj na forum ktoś chciał testować
Rozdać mam komu , tyle ,że takie gołe listki , bo pudełka i ulotki zalane wylądowały w koszu - bardziej chodzi mi o to ,że syrop pewnie by wypiła a kapsułka... chyba dobra nie była
Gość
uuu współczuje... właśnie poszukaj kogoś chętnego... nawet tutaj na forum ktoś chciał testować
Rozdać mam komu , tyle ,że takie gołe listki , bo pudełka i ulotki zalane wylądowały w koszu - bardziej chodzi mi o to ,że syrop pewnie by wypiła a kapsułka... chyba dobra nie była
a nie możesz dać znać organizatorowi, że przesyłka przyszła uszkodzona
może doślą feralny produkt
sanu
Gość
a nie możesz dać znać organizatorowi, że przesyłka przyszła uszkodzona
może doślą feralny produkt
napisałam informację - choćby po to ,żeby przy pisaniu raportu końcowego nie mieć problemów - ale wiem z doświadczenia ,że jak trwa wysyłka to są zasypywani setkami maili i na odpowiedź można czekać i do końca kampanii - a wysyłka jednego syropu chyba zbyt kosztowna będzie
Gość
jokan
Posty na forum: 5520
Z nami od: 13.07.2009
Gość
sanu
Gość
i ja mam kubusia. Wg mnie ta skarpeta jest na te butelki kubusiowe, ale mogę się mylić:-)
a grom je tam wie na telefon tez moze byc:p
bloomcia
Posty na forum: 468
Z nami od: 17.02.2011
Konkursy dodane: 1
'Jeżeli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło, to znaczy że jest duże i idzie małymi krokami'
Zrobię zakupy: Intermarche, Biedronka, Kaufland, Netto, Lidl, Polo Market, ABC, Żabka, Drogeria Natura, Rossmann.
Gość
mam pytanie, co ile średnio pojawiają się nowe kampanie?
Nie ma reguły
sanu
adamo79
Posty na forum: 470
Z nami od: 03.09.2007